PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
من بازی رو تا اون قسمت که رفت برای بکاپ گایا و اولین بار beta رو دید رفتم death`s door
عجب افتضاحیه واقعا عجیبه یه بازی اینهمه جهت دار باشه
کل بازی مردا رو بی عرضه نشون دادن و برای aloy هی تعظیم میکردن و مایه مالی
بعد aloy هیچ احدی رو به بند کفششم حساب نمیاورد هر چی قدرت تو قبایل بود دست زنا بود و مردا بزور راه میرفتن حتی راه رفتنم بلد نبودن عین چپر چلاقا جلو پاشون رو نگاه میکردن نکنه بیوفتن!
قهرمان داستان یه پا رادیو تشریف داره برای خودش مدام چرت و پرت میگه این چیه ساختن
چطور ممکنه همچین گیمی متای 88 بگیره والا این 50 هم از سرش زیاده
هر چقد تحمل کردیم گفتیم شاید درست بشه ولی این هی رفته رفته میره جلو بیشتر یاغی میشه انگار بچه 12 13 ساله ست غد بازی در بیاره
im the only one who can save the world!!بشین بابا
۱ میلیون سال مردا بولد بودن و هستن،خب تو یه بازی مجازی زنا بولد بشن بشریت به فنا میره؟
در ضمن تو این بازی چیزی که من ندیدم جنسیت و زنانگیه الوی بوده که به این جنبش پرداخته نشده و بیشتر رو قابلیت هاش مانور دادن.تو دنیای واقعی هم عدالت همینه و نباید جنسیت مهم باشه.اگه یه زن توانایی بازی کردن تو لیگ برتر انگلیس رو داره ،بره بازی کنه و حقوق میلیون دلاری بگیره،ولی اگه بدنش نمیکشه همون لیگ بانوان بمونه با حقوق ریالی

• Like
Reactions: Taha75
چیزی که من ندیدم
روی صحبتم با شما نیست فقط مثال عرض میکنم
طرف کور و نابیناست چیزی نمیبینه پس اگه منکر وجود هستی بشه چون نمیبینه این یعنی طرف درست میگه؟
ما که ندیدیم طرف چِشم داشته باشه پس یعنی کسی چشم نداره!
این استدلالا رو بندازید دور فاز منورالفکری بر ندارید

• Poker Face
Reactions: Taha75
من بازی رو تا اون قسمت که رفت برای بکاپ گایا و اولین بار beta رو دید رفتم death`s door
عجب افتضاحیه واقعا عجیبه یه بازی اینهمه جهت دار باشه
کل بازی مردا رو بی عرضه نشون دادن و برای aloy هی تعظیم میکردن و مایه مالی
بعد aloy هیچ احدی رو به بند کفششم حساب نمیاورد هر چی قدرت تو قبایل بود دست زنا بود و مردا بزور راه میرفتن حتی راه رفتنم بلد نبودن عین چپر چلاقا جلو پاشون رو نگاه میکردن نکنه بیوفتن!
قهرمان داستان یه پا رادیو تشریف داره برای خودش مدام چرت و پرت میگه این چیه ساختن
چطور ممکنه همچین گیمی متای 88 بگیره والا این 50 هم از سرش زیاده
هر چقد تحمل کردیم گفتیم شاید درست بشه ولی این هی رفته رفته میره جلو بیشتر یاغی میشه انگار بچه 12 13 ساله ست غد بازی در بیاره
im the only one who can save the world!!بشین بابا
به این مسائل نباید توجه کی. در مورد الوی هم ماداش رو گذاشتیم باعث میشن ساکتتر بشن. تخم کفتر خورده و واقعا رو اعصابه.
الوی و عمده کاراکترای بازی نچسبن و جزء نکات منفی بازی محسوب میشن. بجز چند کاراکتر
گیمپلی بازی و گرافیکش جزء نقاط قوته و داستان کلی هم خوبه.
اگه نتونستی با گیمپلیش ارتباط بگیری، ادامه نده.

به این مسائل نباید توجه کی. در مورد الوی هم ماداش رو گذاشتیم باعث میشن ساکتتر بشن. تخم کفتر خورده و واقعا رو اعصابه.
الوی و عمده کاراکترای بازی نچسبن و جزء نکات منفی بازی محسوب میشن. بجز چند کاراکتر
گیمپلی بازی و گرافیکش جزء نقاط قوته و داستان کلی هم خوبه.
اگه نتونستی با گیمپلیش ارتباط بگیری، ادامه نده.
درسته گرافیک بازی خیلی خوب کار شده مناظر بازی قشنگن
ولی حقیقتا نمیشه بازیش کرد بیشتر رو روان کار میکنه و اعصاب خوردیه
اول برو نقطه A سه ساعت دیالوگ گوش بده بعد اون بفرسته نقطه B اونجا هم یه شجره نامه دست بگیره و خودش رو معرفی کنه که چه دستاورد هایی داشته و چه کشورگشایی هایی کرده و خیلی نابی ام اصن مثل من نیست تو دنیا یکی هست اینم همینیه که میبینی فکر هم نکنم بعد من کسی مثل من بیاد:دی
قبلا شماره یک رو تموم کردم خدایی بد نبود به عشق دایناسور های رباتی بازی میکردیم کلی مراحل و فایت داشت ولی این هیچی به هیچی

اول برو نقطه A سه ساعت دیالوگ گوش بده بعد اون بفرسته نقطه B اونجا هم یه شجره نامه دست بگیره و خودش رو معرفی کنه که چه دستاورد هایی داشته و چه کشورگشایی هایی کرده و خیلی نابی ام اصن مثل من نیست تو دنیا یکی هست اینم همینیه که میبینی فکر هم نکنم بعد من کسی مثل من بیاد:دی
قبلا شماره یک رو تموم کردم خدایی بد نبود به عشق دایناسور های رباتی بازی میکردیم کلی مراحل و فایت داشت ولی این هیچی به هیچی
برای من حتی با ماد و... هم جواب نداد.
نزار سفره دلم رو سر این دوتا ساخته آخر گوریلا باز کنم:دی

بزارش کنار ، بازی خوب که کم نداریم.
:D:D:D
من باید حتما یه دور دیگه سایبرپانک یا رد دد رو بازی کنم تا بشوره ببره:دی
سایلنت هیل 2 رو نگه داشتم به عنوان آخرین سنگر که زمستون رو باهاش سر کنم اون وایب سرما قشنگ منتقل بشه واقعا بازی خوب کم نداریم
احسنت.
پاییز و زمستون که بارون میاد و سرده خوراک فیلم و بازی ترسناکه.
کامل یه اتمسفر دیگه برای آدم میسازه.

آخرین ویرایش:
اتفاقا به نظرم نسخه دوم پیشرفت رو به جلو داشت نسبت به zero dawn

برای من حتی با ماد و... هم جواب نداد.
نزار سفره دلم رو سر این دوتا ساخته آخر گوریلا باز کنم:دی

بزارش کنار ، بازی خوب که کم نداریم.
:D:D:D
من باید حتما یه دور دیگه سایبرپانک یا رد دد رو بازی کنم تا بشوره ببره:دی
سایلنت هیل 2 رو نگه داشتم به عنوان آخرین سنگر که زمستون رو باهاش سر کنم اون وایب سرما قشنگ منتقل بشه واقعا بازی خوب کم نداریم

تو سریع جا زدی، من آبدیده هستم و اینا اذیت نمیکنه، تو هم سابقه 130-140 ساعت اساسین تو هر نسخه داشتی سر اینا اذیت نمیشدی.
من یه بار یادم نیست چی میخواستم آپگرید کنم 3 تا از اجزای clawstrider میخواست که نایاب بود و هیچ جا هم نمیفروخت، 8 تاشونو کشتم و بد قلق هم هستن و گروهی و 3 تایی هستن کلا یدونه داد من بیخیال آپگریدش شدم. گیر گرایندای بازی نیوفتی و نالانی، این بازی برات ساخته نشده. برو گاد رگناروک بزن، اون یه گزینه گذاشته میتونی از منو هم صحبتاشونو کمتر کنی و مادم داره و کم حرفتر هم هستن.
اونور رفتم الف کشی و تازه اومدم و خسته هستم.

پاییز و زمستون که بارون میاد و سرده خوراک فیلم و بازی ترسناکه.
کامل یه اتمسفر دیگه برای آدم میسازه.
یادمه رد دد رو زمانی که بازی کردم هوا برفی بود یه چراغ نفتی کوچک زیر خاکی ما خونه داشتیم اونو برداشتم اوردم روشن کردم و شروع کردم بازی :D

حقیقتا فصل های سرد و مخصوصا برفی خوراک گیم و فیلم هست و به طرز عجیبی بیشتر تو جوشون غرق میشی.

در مورد هورایزن بعنوان کسی که هر دو نسخه رو بازی کردم نظرم این هست که این عنوان از نظر گیم پلی اصلا غنی نبود با اینکه به نظرم نسخه فوربیدن وست کمی اوضاعش بهتر بود ولی باز هم پتانسیل این رو داشت که درگیری های به مراتب تو دل برو تری داشته باشه که متاسفانه عملی نشد.

اما اگه بخوام در مورد گرافیک نسخه دوم صحبت کنم واقعا روی کنسول تا همین لحظه ای که دارم تایپ میکنم اولین بازی هست که به ذهنم میرسه. با وجود عناوین روزی که تجربه کردم اخیرا .واقعا انجین decima موتور عجیب و قوی هست . من اسم از بازی ها نمیخوام ببرم منتها زمانی که وسعت فوربیدن وست رو بخصوص با قابلیتی مثل پرواز که چالش عجیبی رو میطلبه برای تیم سازنده, دوباره خاطرم میارم واقعا ستودنیه اونم در زمانی که بازی های کاملا خطی با ترفند هایی سعی میکنن ابجکت های کمتری رندر بشه. بنظرم فوربیدن وست در زمینه گرافیکی کارش رو واقعا خوب انجام داده بود. (صرفا نسخه PS5 رو تجربه کردم)

زمانی که برای اولین بار tallneck رو دیدم یک ساعت تمام چه از دور و چه از نزدیک با حیرت تمام داشتم تماشا میکردمش و ستایش سازنده .

یادمه رد دد رو زمانی که بازی کردم هوا برفی بود یه چراغ نفتی کوچک زیر خاکی ما خونه داشتیم اونو برداشتم اوردم روشن کردم و شروع کردم بازی :D

حقیقتا فصل های سرد و مخصوصا برفی خوراک گیم و فیلم هست و به طرز عجیبی بیشتر تو جوشون غرق میشی.

در مورد هورایزن بعنوان کسی که هر دو نسخه رو بازی کردم نظرم این هست که این عنوان از نظر گیم پلی اصلا غنی نبود با اینکه به نظرم نسخه فوربیدن وست کمی اوضاعش بهتر بود ولی باز هم پتانسیل این رو داشت که درگیری های به مراتب تو دل برو تری داشته باشه که متاسفانه عملی نشد.

اما اگه بخوام در مورد گرافیک نسخه دوم صحبت کنم واقعا روی کنسول تا همین لحظه ای که دارم تایپ میکنم اولین بازی هست که به ذهنم میرسه. با وجود عناوین روزی که تجربه کردم اخیرا .واقعا انجین decima موتور عجیب و قوی هست . من اسم از بازی ها نمیخوام ببرم منتها زمانی که وسعت فوربیدن وست رو بخصوص با قابلیتی مثل پرواز که چالش عجیبی رو میطلبه برای تیم سازنده, دوباره خاطرم میارم واقعا ستودنیه اونم در زمانی که بازی های کاملا خطی با ترفند هایی سعی میکنن ابجکت های کمتری رندر بشه. بنظرم فوربیدن وست در زمینه گرافیکی کارش رو واقعا خوب انجام داده بود. (صرفا نسخه PS5 رو تجربه کردم)

زمانی که برای اولین بار tallneck رو دیدم یک ساعت تمام چه از دور و چه از نزدیک با حیرت تمام داشتم تماشا میکردمش و ستایش سازنده .
دقیقا از لحاظ فنی و گرافیکی گوریلا همیشه اگه شماره یک سونی نبوده ولی حتما جزو 3-2 تای برتر قطعا بوده و کمتر رقیبی داره.
این رو از نسل 7 و با کیلزون 2 ثابت کردن ، قبلیها رو چیزی ازشون به خاطر ندارم.
======
در مورد هورایزن منم تنها چیز خوبی که میتونم بگم همین بخش ویژوال و گرافیک مثال زدنیشه.
باقیش رو اصلا دوست ندارم.
با احترام به طرفدارهاش به نظرم حیف این همه بودجه و استعداد استودیو که خرج این مجموعه شده و به خاطرش یه مجموعه مثل کیلزون کنار گذاشته شده.
حتی اگه شوتر جواب نمیده ، ترجیح میدم یه عنوان جدید ازشون ببینم تا ادامه دیگه ای از این مجموعه رو ببینم.

دقیقا از لحاظ فنی و گرافیکی گوریلا همیشه اگه شماره یک سونی نبوده ولی حتما جزو 3-2 تای برتر قطعا بوده و کمتر رقیبی داره.
این رو از نسل 7 و با کیلزون 2 ثابت کردن ، قبلیها رو چیزی ازشون به خاطر ندارم.
======
در مورد هورایزن منم تنها چیز خوبی که میتونم بگم همین بخش ویژوال و گرافیک مثال زدنیشه.
باقیش رو اصلا دوست ندارم.
با احترام به طرفدارهاش به نظرم حیف این همه بودجه و استعداد استودیو که خرج این مجموعه شده و به خاطرش یه مجموعه مثل کیلزون کنار گذاشته شده.
حتی اگه شوتر جواب نمیده ، ترجیح میدم یه عنوان جدید ازشون ببینم تا ادامه دیگه ای از این مجموعه رو ببینم.
والا داستان شماره دوم پخته تر بود . شخصیت های فرعی قوی تر بودند . گیم پلی چالشی با کلی استراتژی مبارزه و تنوع بالا سلاح ها و راه های مختلف از بین بردن دشمنان . تنوع بالا و جزئیات خیره کننده دشمنان . سوپرایزهای داستانی . تنوع بالای محیطی. معماهای خوب . داستان مرموز گونه و پر کشش . همه چیزش عالی بود

من از بازی های جهان باز در کل خوشم نمیاد . فوربیدن وست و حتی شماره قبلی شخم زدم . ماموریت های فرعی فوربیدن وست پخته تر شده بودند . بسته الحاقیش هم حجت رو تمام کرد .

عظمتی هست فوربیدن وست برای دنیای گیم

حالا اگر شما بیایید این بازی با ویچر و گاد و ... مقایسه کنید خب می مونه از اونها . اینجوری هیچ بازی خوب نیست .

نمی گم فوربیدن وست پرفکت هست نه و ضعف ها و کم و کاستی های ریزی داره اما آنقدر خفن و عظیم هست که من که برای تجربه شماره دوم گارد داشتم وقتی دو ساعت بازی کردم دیگه نتونستم بلند شوم .

همون ماموریت لاس وگاس و دنیای عظیم زیر آب برگی برای من نزاشت .

لس آنجلس و سواحل سوزان که دیگه نگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or