PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
من ميخام پيشخريد كنم بنظرت نسخه فور رو بخرم و بعدن صددرصد اپگريد مجانى ميده واسه فايو؟ اخه الان فايو هم دارم ولى ديگه اينجورى همون بهتر ده دولار رو سيو كنيم 😁؟
همونطور که بچه ها گفتن به نظرم اگر جوایز پیش خرید برات مهم نیست صبر کن بازی ریلیز بشه بعد اگر اوکی بود همون فور بخر و آپگرید کن به فایو
اگر برات پیش خرید مهم هستش که بازم همون نسخه فور رو بگیر ... چون بعید میدونم سونی حرفی که زده رو تغییر بده

والا تا جایی که یادمه قیمت نسخه نسل نهم همون ۷۰ دلاره و تغییر نمیکنه
شما قبلا اگر نسخه فور رو میخریدی نمیتونستی به فایو آپدیت کنی و اگر میخواستی بعدا بازی کنی رو فایو باید از اول میرفتی نسخه ۸۰ دلاری که شامل هر دو ورژن بود رو میخریدی ، بعد از اعتراض کردن گیمرها اومدن اعلام کردن افرادی که نسخه فور رو بخرن بدون هزینه میتونن آپگرید کنن به نسخه فایو
پس در مجموع تاثیری رو قیمت ۷۰ دلاری نسخه فایو نداره و یه جورایی ۱۰ دلار به نفع افرادی هستش که نسخه فور رو خریداری میکنن
آفرین - دقیقا اتفاقات همینطوره که شما گفتین - گزارشی از سونی (قبل از پاندمی - جیم رایان) تو بلاگ پلی استیشن وجود داشت که بازی هایی که در بازه زمانی لانچ کنسول باشن (launch window) به صورت رایگان آپگرید نسل نهمی خودشون رو دریافت میکنن . درست یادم نیست ولی فکر میکنم اسم اسپایدر من / باگزنکس و هورایزن رو آورده بودن - بعد که خوردیم به پاندمی و عرضه ی هورایزن تاخییر خورد . پست پاک شد و کلا اون حرفها برای فروش بازی نادیده گرفته شد . اینقدر کامیونیتی و محیط اینترنت اعتراض کردن که در عرض 48 ساعت یک گزارشی دوباره جیم رایان روی بلاگ داد که اینبار تایید کرد از بازی های AAA آینده - چون قبلا حرفش رو زدیم , فقط هورایزن آپگرید رایگان رو دریافت میکنه . این هم پستش گزارش اصلی

تو پست قشنگ نوشته :

Last year we made a commitment to deliver free upgrades for our cross-gen launch titles, which included Horizon Forbidden West. While the pandemic’s profound impact pushed Forbidden West out of the launch window we initially envisioned, we will stand by our offer: Players who purchase Horizon Forbidden West on PlayStation 4 will be able to upgrade to the PlayStation 5 version for free.
ولی از اون روز به بعد ما هربار استور رو چک میکنیم / هیچ نشونه ی از این حرف تو استور و بخش های بازی نمیبینیم . یعنی اون بخش اطلاعات ورژن Ps4 رو هم باز میکنی / میگه این نسخه Ps4 Pro هستش و فلان ... :-?? خوب اگر شما این آفر رو گذاشتی , بیا کلا دوتا گزینش کن - یه 60$ دلاری - یه دیلاکس ادیشن 80$ . اون ورژن 70$ چیه دیگه ؟
مثل این میمونه من یک جنسی رو در مغازم به حراج گذاشته باشم , ولی موقع خرید به مشتری هام نگم . اگر خودش از قبل اطلاع داشت و سرچ کرده بود , که خوب نوش جونش - اگر نمیدونست باید قیمت اصلی پرداخت کنه :| این اسمش سوئه استفاده نیست ؟
باز این به کنار! ما الان می ترسیم بازی رو بخریم بهمون ورژن نسل نهمی رو نده! چرا که تو خود استور و آیتم های بازی هیچ اشاره ی به این آفر نشده! ما الان بخریم , فردا بگه نه ما هنوز اعمال نکرده بودیم و شما خریدین . شما که دیدین اینطوریه - چرا خریدین :|
میگم آدم میترسه از چیزایی که میبینه... استور رو از توی Ps5 که باز میکنی / اصلا گزینه 60$ نیست! یه 70 داریم یه 80 :| باید استور رو از اپ موبایل یا سرور بروزر باز کنی تا 60 رو ببینی .

+ تو همین گزارشی که بالا گذاشتم مستقیم باز اشاره کردن که بازی های AAA آینده همشون 70$ دلاری هستن و آپگرید رایگان ندارن :

I also want to confirm today that moving forward, PlayStation first-party exclusive cross-gen titles (newly releasing on PS4 & PS5)–both digital and physical*–will offer a $10 USD digital upgrade option from PS4 to PS5. This will apply to the next God of War and Gran Turismo 7, and any other exclusive cross-gen PS4 & PS5 title published by Sony Interactive Entertainment.
++ بجز امتیازات عجیب غریبی که برای دیلاکس ادیشن قرار دادن . باز تو همین بلاگ نوشتن که یک لباس و نیزه امتیازات پری اردر بازی هستش (که باز این هم نشونه ی ازش تو فروشگاه های پلی استیشن نیست و تو خبرگزاری ها میشه گیرش آورد) :

aas.jpg
Now, let’s take a look at the pre-order options you have available for Horizon Forbidden West. By the way, if you pre-order any physical edition from participating retailers (region specific*) or any digital edition anywhere, you will receive the Nora Legacy Outfit and Spear to use in the game. You will be
able to redeem these items via PlayStation Store.​

اینطور که مشخصه دوستامون خیلی باید حواسشون جمع باشه که این 10$ تو پاچشون نره , چون اینطور که شرایط نشون میده , سونی دلش با این آفر نیست :-q

من از این خبر آپگرید رایگان بی‌اطلاع بودم، ولی به قول معروف {به عمل کار برآید} تا زمانی که این قیمت گذاری ها و تغییرات در استور اعمال نشه و اون نسخه‌ی 70$ تکلیفش مشخص نشه، باید فرض رو بر همون وضعیت قبلی قرار بدیم، حتی نیومدن برای نسخه‌ی 70$ هر دو ورژن ps4&ps5 رو قرار بدن، بعد قراره برای ارزون ترین نسخه‌ی بازی یعنی 60$ آپگرید رایگان بدن ؟! اصلن همچین چیزی با عقل و منطق جور در میاد ؟! اونم نه برای یه ریمستر، بلکه برای یک بازی جدید و مهم انحصاری ! همون طور که در پستی که حذف کردم گفته بودم، اگه روی ps4 هستید بهترین کار اینه که تا تخفیف خوردن نسخه‌ی دلوکس صبر کنید و همون رو بخرید تا اون موقع هم آپدیت های بهینه سازی اومده، و هم بالأخره تکلیف این ماجرا مشخص شده، در کل تصمیم گیری خیلی بهتره

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
به این راحتی هم نیست که همینطوری زیرش بزنن که. :D بالاخره رسما اعلام شده که آپگرید رایگانه، حالا مشکل این وسط همون اطلاعات روی استور هست که مشخص نیست چرا بروزرسانی نشده. من واقعا بعید میدونم اگه الان کسی روی PS4 بازی رو پیش خرید کنه دسترسی به نسخه PS5 رو از دست بده.

این وسط کسایی که روی PS5 هستن و میخوان بازی رو با قیمت 60 دلار تهیه کنن تو یه وضعیت پیچیده ای قرار گرفتن که بنظرم سونی هرچه زودتر باید تکلیف روند خریدشون رو مشخص کنه. در کل اگه همون اول آپگرید نسل نهمی رو رایگان میکردن هیچکدوم از این مشکلات پیش نمیومد احتمالا.

به این راحتی هم نیست که همینطوری زیرش بزنن که. :D بالاخره رسما اعلام شده که آپگرید رایگانه، حالا مشکل این وسط همون اطلاعات روی استور هست که مشخص نیست چرا بروزرسانی نشده. من واقعا بعید میدونم اگه الان کسی روی PS4 بازی رو پیش خرید کنه دسترسی به نسخه PS5 رو از دست بده.

این وسط کسایی که روی PS5 هستن و میخوان بازی رو با قیمت 60 دلار تهیه کنن تو یه وضعیت پیچیده ای قرار گرفتن که بنظرم سونی هرچه زودتر باید تکلیف روند خریدشون رو مشخص کنه. در کل اگه همون اول آپگرید نسل نهمی رو رایگان میکردن هیچکدوم از این مشکلات پیش نمیومد احتمالا.

بله دقیقن، این موضوع همه‌ی خریدارن رو گیج می‌کنه، بالأخره کسی هم که ps5 داره این سؤال رو می‌پرسه چرا باید الکی 10$ بیشتر بده وقتی آپگرید رایگان وجود داره، در این میان بیشترین ضربه رو هم ما ایرانی ها می‌خوریم که 10-20$ به پول ما زیاده و نمیشه ازش گذشت
سونی بعد از اومدن ps5 خیلی تو قیمت گذاری ها بد عمل می‌کنه، گوست رو که صدجور پول گرفت بخاطر آپگرید های مختلف، وضع هوریزان هم که اینه، بی‌سر و ته، تازگی ها هم نسخه‌های جدای آنچارتد 4&Lost Legacy رو حذف کرده و تنها راه خریدنش کالکشن 40$ هست، در حالی که خیلی ها مثل من از قبل آنچارتد 4 رو خریدن (یا شاید اون یکی) و الآن باید به جای پرداخت 20$ برای اون نسخه ای که نداری، الکی پول کالکشن رو بدی !
یعنی سونی عملن شعور خریدار رو به سخره گرفته

من معمولا از psdeals که استور رو چک میکنم فک کنم یه همچین روالی داره
اول که بازی برای pre order میاد یه بار به استور اد میشه بعد نزدیکای لانچ دوباره به استور اد میشه
یه مورد مشابه هم فک کنم همین 2042 بود که همون زمان که pre order ش اومد فقط نسخه 100 دلاری کراس جن میشد
ولی نزدیکای لانچ اپدیت شد و نسخه ی 70 دلاری هم کراس جن بهش اضافه شد
وگرنه بعیده که بزنن زیرش ...

من معمولا از psdeals که استور رو چک میکنم فک کنم یه همچین روالی داره
اول که بازی برای pre order میاد یه بار به استور اد میشه بعد نزدیکای لانچ دوباره به استور اد میشه
یه مورد مشابه هم فک کنم همین 2042 بود که همون زمان که pre order ش اومد فقط نسخه 100 دلاری کراس جن میشد
ولی نزدیکای لانچ اپدیت شد و نسخه ی 70 دلاری هم کراس جن بهش اضافه شد
وگرنه بعیده که بزنن زیرش ...
درسته ولی اون هم جریان داشت , اعتراض کامیونیتی باعث این اتفاق شد . تقریبا دو هفته مونده به عرضه خودشون گفتن بنا به درخواست ها اصلاح کردیم (اون هم ادای آدم خوب هارو در آوردن / چرا که تا همین الانش این اتفاق برای FIFA 22 نیوفتاده) + درجا هم تو استور اعمال شد

امیدوارم خیلی زود یه State of Play حسابی از بازی ببینیم / بعدشم سریع این اتفاق رو اصلاح کنن , کی میتونه DayOne از Alloy بگذره ؟!
من که نمیتونم :D کنسول رو بخاطر این بانو خریدیم...

خدا لعنت کنه این بازی های بین نسلی رو
اون از هورایزن ۵ که تفاوت نسخه ایکس باکس وان با سری ایکس از زمین تا اسمون بود
اینم از این که ادم کیفیت نسخه ps5 رو میبینه بعد اینو میبینه دلش می خواد بالا بیاره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
اما من فکر می‌کنم بازی هایی مثل این و RE8 که بعدن نسخه‌ی نسل هشتمی شون تأیید شد، از همون ابتدا قرار بوده برای نسل هشتم هم بیان، اما خواستن برای کیفیت بالاتر، و هم بالاتر رفتن فروش کنسول های نسل جدید، نسخه‌ی نسل هشتم رو حذف کنن ولی بخاطر سود بازار نسل هشتم و مشکلات عرضه‌ی کنسول های جدید (بخاطر وضع فعلی) دوباره نسخه‌ی نسل هشتمی رو برگردوندن، وگرنه از نظر فنی تقریبن غیرممکنه که بخوان یه بازی کاملن نسل نهمی رو دوباره برای نسل هشتم بسازن یا سازگار کنن
مثل این می‌مونه که عناوین ps3 رو دوباره برای ps2 می‌ساختن ! نه منطقی هست و نه شدنی، برای همین من نگران کیفیت بازی های میان نسلی روی ps5 نیستم اصلن

کیفیت که عالیه رو نسل ۹
شما یه نگاه به هورایزن ۵ بنداز اصلا تفاوتی با واقعیت در بعضی از لوکیشن ها نداره
بحث سر تفاوت خیلی زیاد رو نسل هشته
کسی که کیفیت نسل ۹ رو ببینه حالش بهم میخوره نسل هشت رو بازی کنه

خدا لعنت کنه این بازی های بین نسلی رو
اون از هورایزن ۵ که تفاوت نسخه ایکس باکس وان با سری ایکس از زمین تا اسمون بود
اینم از این که ادم کیفیت نسخه ps5 رو میبینه بعد اینو میبینه دلش می خواد بالا بیاره
مشکلش چیه دقیقا.این بازی قرار بوده روی ps4 بیاد حالا روی ps5 هم میاد با یک مقدار گرافیک بهتر.واقعا حیف شد.این بازی و god باید تماما نسل نهی باشن ولی....

• Like
Reactions: kamyy
با خريد نسخه استاندارد ٦٠ دلارى فور رايگان نسخه فايو رو ميگيرى درسته؟ اخه من تو وبسايت گوريلا گيمز چك كردم قسمت faq هنوز همون حرف اولو زده و نوشته نه شما با خريد نسخه فور فقط همون فور رو ميگيرى .. توى استور هم نسخه هفتاد دلارى و هم نسخه فور ٦٠ دلارى هست ادم گيج ميشه والا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or