PlayStation Horizon Forbidden West : Burning Shores

سازنده
Guerilla Games
تاریخ انتشار
April 19 - 2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
HFWBS_CAPITOLRECORD_4K.jpg

اولین اطلاعات از بسته الحاقی بازی:

آقای Mathijs de Jonge (مدیر بازی در Guerrilla Games) در مصاحبه ای در مورد مزایای انتشار دی ال سی Burning Shores عنوان Horizon Forbidden West به طور انحصاری برای PS5 توضیح داد.

او در مورد یک صحنه نبرد جاه طلبانه صحبت می کند که اجرای آن در PS4 امکان پذیر نبود.

ویرانه ها و مناظر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق هستند و برای عملکرد خوب به قدرت پردازش زیادی و فناوری پخش سریع نیاز دارند، به خصوص زمانی که بازیکن در بالای زمین شناور است و می تواند بسیاری از چیزها را به طور همزمان ببیند.

نمونه قابل توجه دیگر صحنه نبرد ویژه است که نیاز به حافظه و قدرت پردازش زیادی دارد.برای دستیابی به این چشم انداز عالی، هم از نظر فنی و هم از نظر خلاقانه، ما این DLC را انحصاری برای PS5 ساختیم زیرا مزایای فنی زیادی برای ما به ارمغان می آورد

یکی از اولویت های کلیدی توسعه‌دهندگان اضافه کردن جزئیات زیاد به محیط ها بود .

از آنجايي که بازی فقط برای PS5 می‌آید، قدرت این کنسول را به خوبی نشان می‌دهد

ویرانی های شهر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق طراحی شده و سخت افزار PS5 به آن کمک کرده است

تنظیمات نورپردازی خاصی برای Aloy استفاده شده است

بازی از 40Hz Mode و VRR ساپورت میکند

تریلر آنونس:

View attachment VID_20230314_193455_933.mp4

HFWBS_SIGN_4K.jpg

HFWBS_GRIFFITH_4K.jpg

HFWBS_ALOY_FLYING02_4K.jpg

لانچ تریلر
View attachment VID_20230414_155210_580.mp4

آخرین ویرایش:
پیدا کن من کجا گفتم بازیای سونی خوب نیستن؟ که بحث رو به مغالطه می کشید؟:D

ولی خوب این یک واقعیته تو فرنچایز های داستانی(به این واژه داستانی، دقت کنید بعدا نخواید دوباره با نام بردن عناوین پلتفرمر که چهارچوب داستانیشون یک لوپ بی انتها هستن بحثو منحرف کنید:D) که قصد درامد و سود زیادم ازش دارن
همیشه باید یونیورس بالاتر از کاراکتر باشه، به عنوان مثال
دنیای عظیم تالکین ارجحیت داره به تمام کاراکترای اثر،
و اتفاقا وقتی یونیورس سازی به درستی انجام بشه، با خیال راحت می تونن هر چقدر دوست دارن و هر بلایی که لازمه سره اون کاراکتر بیارن! چون فراوان قصه نگفته شده تو اون دنیا وجود داره!

دنیای اثر نباید بهانه ای برای وجود کاراکترا باشن، بلکه کاراکترا باید بهانه ای برای تعریف دنیای اثر باشند!
آقا من چندان طرفدار سری هورایزن محسوب نمیشم، اما اگه طرفدارش بودم واقعا نمیتونستم در خصوص موضوعی که میگی از مدل مدیریت این IP شکایت خاصی بکنم. :D اینا تا الان دوتا بازی اصلی به همراه DLCهای باکیفیت ساختن، یه بازی VR با قهرمان جدید هم اخیرا منتشر کردن و ظاهرا برنامه های بزرگی برای یه نسخه آنلاین دارن.
در کل معلومه که تونستن حسابی مردم رو جذب دنیای تازه و خفنشون بکنن، نه صرفا ایلوی به عنوان قهرمان بازی. :D من مطمئنم اگه چند سال دیگه تصمیم بگیرن یه نسخه با شخصیت جدید بسازن همچنان موفق میشن.

آقا من چندان طرفدار سری هورایزن محسوب نمیشم، اما اگه طرفدارش بودم واقعا نمیتونستم در خصوص موضوعی که میگی از مدل مدیریت این IP شکایت خاصی بکنم. :D اینا تا الان دوتا بازی اصلی به همراه DLCهای باکیفیت ساختن، یه بازی VR با قهرمان جدید هم اخیرا منتشر کردن و ظاهرا برنامه های بزرگی برای یه نسخه آنلاین دارن.
در کل معلومه که تونستن حسابی مردم رو جذب دنیای تازه و خفنشون بکنن، نه صرفا ایلوی به عنوان قهرمان بازی. :D من مطمئنم اگه چند سال دیگه تصمیم بگیرن یه نسخه با شخصیت جدید بسازن همچنان موفق میشن.
بحث یک چیزه دیگس
وگرنه همون نسخه اول خیلی بیشتر از مجموع کل عناوین تاریخ گوریلا فروخته و عملا باعث شد گوریلا انقدر بزرگ بشه، رضایت از همون نسخه اول بوده که اینا انقدر دارن اسپین اف از هورایزن میدن!

و اتفاقا من بارها گفتم برخلاف تصور عموم سری کیلزون یک شکست تجاری بوده پس بایدم انقدر هورایزن رو بهش بها بدن
.
.
.
بحث برای آزادی عملی هست که نگرش اشتباه می تونه در دراز مدت عناوین سونی رو محدود کنه، در حالی که الان امار اینو نشون نده، مشکلات در زمان آینده خودشون رو نشون میدن!

فرنچایز باید جدا از مکان زمان و کاراکترا باشه تا دست سازنده ها باز باشه!

هنوز تازه دو نسخه از ایلوی اومده و نظر مردم اینه(حتی قبل از جریانات این DLC(به نظرت باز ده ساله دیگه ایلوی این کشش رو داره؟!
حالا یک سری از کاراکترا این وسط نماد یک برند میشن مثل کریتوس و سونی در بزرگ کردن این کاراکتر بسیار عالی عمل کرده، ولی باز همینم از یک طرفه دیگه یک مشکل بوجود میاره که نمیزارن نویسنده ها آزادانه هر کاری می خوان کنن،
بحث این نیست که کریتوس نماد GOW و PS نباید باشه، بحث اینه یک فرنچایز باید در هر زمان و در هر قسمت از دنیای اثر بتونه تعداد زیادی کاراکتر بسازه، و اتفاقا نویسنده نگران نباشه و دستش باز باشه و به مرور هم می تونه کاراکترای خفن تر خلق کنه!(اتفاقا دستشون برا دایورسیتی هم باز میشه)

الان میدونم باز میان بد برداشت می کنن که من دارم هیت میدم یا هرچیزی، ولی اصلا برای من مهم نیست!

باز میگم یک فرنچایز داستانی موفق نباید به زمان، مکان و یک کاراکتر وابسته باشه، حتی اگه تو این مورد موفق بشن و هر چقدر سود برسونن، در دراز مدت اعضای تولید رو به مشکل می ندازه!(نمونه اش تهدید هایی که سازنده ها سر سرنوشت یک سری کاراکترا میشن!) و هزار مشکل دیگه!

• Like
Reactions: soroushunit
بحث یک چیزه دیگس
وگرنه همون نسخه اول خیلی بیشتر از مجموع کل عناوین تاریخ گوریلا فروخته و عملا باعث شد گوریلا انقدر بزرگ بشه، رضایت از همون نسخه اول بوده که اینا انقدر دارن اسپین اف از هورایزن میدن!

و اتفاقا من بارها گفتم برخلاف تصور عموم سری کیلزون یک شکست تجاری بوده پس بایدم انقدر هورایزن رو بهش بها بدن
.
.
.
بحث برای آزادی عملی هست که نگرش اشتباه می تونه در دراز مدت عناوین سونی رو محدود کنه، در حالی که الان امار اینو نشون نده، مشکلات در زمان آینده خودشون رو نشون میدن!

فرنچایز باید جدا از مکان زمان و کاراکترا باشه تا دست سازنده ها باز باشه!

هنوز تازه دو نسخه از ایلوی اومده و نظر مردم اینه(حتی قبل از جریانات این DLC(به نظرت باز ده ساله دیگه ایلوی این کشش رو داره؟!
حالا یک سری از کاراکترا این وسط نماد یک برند میشن مثل کریتوس و سونی در بزرگ کردن این کاراکتر بسیار عالی عمل کرده، ولی باز همینم از یک طرفه دیگه یک مشکل بوجود میاره که نمیزارن نویسنده ها آزادانه هر کاری می خوان کنن،
بحث این نیست که کریتوس نماد GOW و PS نباید باشه، بحث اینه یک فرنچایز باید در هر زمان و در هر قسمت از دنیای اثر بتونه تعداد زیادی کاراکتر بسازه، و اتفاقا نویسنده نگران نباشه و دستش باز باشه و به مرور هم می تونه کاراکترای خفن تر خلق کنه!(اتفاقا دستشون برا دایورسیتی هم باز میشه)

الان میدونم باز میان بد برداشت می کنن که من دارم هیت میدم یا هرچیزی، ولی اصلا برای من مهم نیست!

باز میگم یک فرنچایز داستانی موفق نباید به زمان، مکان و یک کاراکتر وابسته باشه، حتی اگه تو این مورد موفق بشن و هر چقدر سود برسونن، در دراز مدت اعضای تولید رو به مشکل می ندازه!(نمونه اش تهدید هایی که سازنده ها سر سرنوشت یک سری کاراکترا میشن!) و هزار مشکل دیگه!
یه چند تا از این قبیل فرنچایزایی که مد نظرته بگو لطفا

خب من سواحل سوزان رو تموم کردم و درنهایت ازش راضی بودم. یکسری جرقه‌هایی تو بازی میبینم که منو به نسخه سوم امیدوار می‌کنن. لول دیزاین بازی بهتر شده نسبت به بازی اصلی. آنتاگونیست بازی اوکیه و ایلوی یکم مهارتر و بهتر شده و دیگه اونقدر خر نیست. درنهایت رابطه بین ایلوی و سیکا واقعا بد نیست و فراتر از انتظارم بود. باس آخر بازی هم که نگم دیگه... خیلی خفن بود.
8 میدم.

اونایی که منو میشناسن میدونن من عمرم با سونی فنی گذشته یعنی میتونم بگم 20 سال از عمرم رو با عشق سونی گذروندم و از سال 86 که وارد نت شدم چه تو پردیس گیم چه همین بازیسنتر و ... در حال کل کل و حمایت از سونی بودم
ولی واقعیت اینه سونی یه شرکت تموم شدس !!! تک تک بازیاش دارن بی روح خسته کننده و تکراری میشن سونی همین یه ذره ابهت فعلیشم مدیون گذشتش ولی خوب تو سال های اینده همه میبینن که سونیم عملا همون ea مایکرو و یوبی ... واقعیت اینه سونی به شکلی که میشناختیم مرده تک تک بازیا فعلی سونی ارزش یک ساعت وقت گذاشتن هم ندارن ! همین hfw رو کلا ده دقیقه بازی کردم و درجا دیلیت تمام بازیا سونی شکل هم شدن یه سری ماموریت تکراری یه دنیا گنده بی سرو ته و هزاران کار بی فایده دشمنا تکراری که با رنگ جدید میان جلوت داستان چرت پرت و ... و کلا بازیا سونی به شدت بی روح شدن !!! قشنگ وقتی بازی میکنی حس میکنی سازنده فقط به قصد پول چاپی بازی ساخته و اثر به یه ورش نبوده دقیقا حس بازیا سونی الان همون حسی که از بازیا یوبی مثلا سال 2013 2014 میگرفتم !
تنها چیزی که در حال حاظر بازیا سونی دارن گرافیک وحشتناک در کنار بی نقص اجرا شدن رو PS5 در باقی موارد ...

خب من سواحل سوزان رو تموم کردم و درنهایت ازش راضی بودم. یکسری جرقه‌هایی تو بازی میبینم که منو به نسخه سوم امیدوار می‌کنن. لول دیزاین بازی بهتر شده نسبت به بازی اصلی. آنتاگونیست بازی اوکیه و ایلوی یکم مهارتر و بهتر شده و دیگه اونقدر خر نیست. درنهایت رابطه بین ایلوی و سیکا واقعا بد نیست و فراتر از انتظارم بود. باس آخر بازی هم که نگم دیگه... خیلی خفن بود.
8 میدم.
توی سری هورایزن همیشه بسته الحاقی بهتر از خود بازی اصلی هست . خیلی بهتره . شماره اول هم همین بود . لذتی که بسته الحاقی شماره اول به من داد خود بازی اصلی نداد .

• Like
Reactions: last of amir
سلام

من میخواستم Burning Shores ران کنم ولی متاسفانه سیو فوربیدن وست از PS5 پاک شده ، سایتی هست تموم شده بازی رو اپلود کرده باشه ؟
سلام چنین چیزی امکانش نیست فعلا تو ps5 فقط با سیو پروفایل خودت اگه قبلا با پلاس سیو آپلود کرده باشی میتونی برشون گردونی وگرنه فعلا راهی نیست

• Like
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or