PlayStation Horizon Forbidden West : Burning Shores

سازنده
Guerilla Games
تاریخ انتشار
April 19 - 2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
HFWBS_CAPITOLRECORD_4K.jpg

اولین اطلاعات از بسته الحاقی بازی:

آقای Mathijs de Jonge (مدیر بازی در Guerrilla Games) در مصاحبه ای در مورد مزایای انتشار دی ال سی Burning Shores عنوان Horizon Forbidden West به طور انحصاری برای PS5 توضیح داد.

او در مورد یک صحنه نبرد جاه طلبانه صحبت می کند که اجرای آن در PS4 امکان پذیر نبود.

ویرانه ها و مناظر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق هستند و برای عملکرد خوب به قدرت پردازش زیادی و فناوری پخش سریع نیاز دارند، به خصوص زمانی که بازیکن در بالای زمین شناور است و می تواند بسیاری از چیزها را به طور همزمان ببیند.

نمونه قابل توجه دیگر صحنه نبرد ویژه است که نیاز به حافظه و قدرت پردازش زیادی دارد.برای دستیابی به این چشم انداز عالی، هم از نظر فنی و هم از نظر خلاقانه، ما این DLC را انحصاری برای PS5 ساختیم زیرا مزایای فنی زیادی برای ما به ارمغان می آورد

یکی از اولویت های کلیدی توسعه‌دهندگان اضافه کردن جزئیات زیاد به محیط ها بود .

از آنجايي که بازی فقط برای PS5 می‌آید، قدرت این کنسول را به خوبی نشان می‌دهد

ویرانی های شهر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق طراحی شده و سخت افزار PS5 به آن کمک کرده است

تنظیمات نورپردازی خاصی برای Aloy استفاده شده است

بازی از 40Hz Mode و VRR ساپورت میکند

تریلر آنونس:

View attachment VID_20230314_193455_933.mp4

HFWBS_SIGN_4K.jpg

HFWBS_GRIFFITH_4K.jpg

HFWBS_ALOY_FLYING02_4K.jpg

لانچ تریلر
View attachment VID_20230414_155210_580.mp4

آخرین ویرایش:
یه پیشنهاد برا دوستانی که میخان بازی رو بخرن.برید از یوتیوب با کیفیت بالا بازی رو ببینید و از گرافیک بالاش لذت ببرید 😁
۲۰ دلارتون رو هم بزارید تو جیبتون بمونه.واقعا بازی دیگه کشش نداره.حیف اون زحمتی که برا گرافیکش کشیدن.فقط برا اینکه عذاب وجدان نگیرم دارم ادامه میدم وگرنه بازی خیلی حوصله سر بر شده.یکی پیدا بشه گوش گوریلا گیمز رو بگیره ببره سر یه پروژه دیگه
والا همون ویدیو هم حوصلم سر رفت فقط زدم صحنه آخر رو ببینم
نمیدونم انتخاب خودشون بوده ادامه Horizon بسازن یا چی؟
ایشالله که پروژه بعدیشون هورایزن نیست :-?

• Like
Reactions: Sina pishdar
احتمالا یا معنی کلمه اشباع رو اشتباه گرفتی بافحشی چیزی یا کلا خبر نداری 90% بازی ها سوم شخص شدن

پ.ن
من فن بازی خوبم نه سبک و زاویه دوربین شرکت مورد علاقه هم ندارم اصولا هرجایی بازی خوب باشه بازی می کنم
اگه ناراحت نمیشی ps5 هم دارم و سونی رو هم جایی ببینم راضی نیستم می کوبم همونطور که مایکروسافت هم سر ردفال کوبیدم و هنوزم خواهم کوبید
البته فک کنم بجای سوم شخص میگفتی اکشن ادونچر سوم شخص بهتر بود،
چون مثلا یه چیز بی ربطی مث It takes two هم سوم شخص حساب میشه
ماریو هم سوم شخصه:|

ولی اینطور بازی ها برا افراد سوپر کژوال که چند سالی یبار بازی تموم میکنن جذابیت داره برا بقیه نه

• Like
Reactions: Need-More-Speed
ایشالله که پروژه بعدیشون هورایزن نیست :-?
اینا حالا حالا ها با هورایزن کار دارن
IMG_20230423_153426.jpg
به غیر از horizon 3 که دارن می سازن
گزارشات از دو نسخه عنوان مولتی و ریسمتر یا ریمیک زیرو دان حکایت دارن:دی
.
.
.
مشکلی که الان برای برخی با هورایزن و در آینده با یک سری بازی های دیگه پیش خواهد اومد

دلیلش اینه
که اکثر عناوین سونی
جای اینکه کاراکترا در خدمت دنیای اثر باشن
دنیای اثر در خدمت اون کاراکتر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و همین باعث بسته شدن یک زنجیر بزرگ به اون ip میشه! که در مکان یا زمان خاص نگهش دارن و راحت نتونن پرش بزنن!یا تنوع بیشتری به محصول بدن!
وگرنه واقعا میشه پتانسیل بیشتری از horizon ببینیم!

سلااااام :D چیکار می کنی با خودت داداش؟ اشباع هم جز کلمات توهین آمیز به مقدسات شده؟ کی حرف از شوتر زد اصلا؟ هرجا میری بحث رو می خوای سونی vs مایکرو کنی
گفتم بین این همه بازی سوم شخص که شاهکارن بازی جدید باید در همه ابعاد شاهکار باشه که ملت جذب کنه ربطش به شوتر و مایکرو کدوم پیکسله بی زحمت دورش خط بکش :D

احتمالا یا معنی کلمه اشباع رو اشتباه گرفتی بافحشی چیزی یا کلا خبر نداری 90% بازی ها سوم شخص شدن

پ.ن
من فن بازی خوبم نه سبک و زاویه دوربین شرکت مورد علاقه هم ندارم اصولا هرجایی بازی خوب باشه بازی می کنم
اگه ناراحت نمیشی ps5 هم دارم و سونی رو هم جایی ببینم راضی نیستم می کوبم همونطور که مایکروسافت هم سر ردفال کوبیدم و هنوزم خواهم کوبید
یه حرف اشتباه برای کریدیت گرفتن از بقیه زدی دیگه توجیهش نکن .بار اولت که نیست. تا یه چیزی هم میشه میگی منم PS5 دارم. خب PS5 داری چه ربطی داره به حرف اشتباهت؟
منم سالها اکسباکس داشتم و اگر ۴ تا بازی داشت بازم می‌خریدم.
سوم شخص اشباع شده پس راکستار و نینتندو و ناتی داگ و فرام سافتور هم باید جمع کنن برن، میدون بیفته دست یه مشت بازی fps زباله مثل ردفال و هیلو و رینبو که حتی صدای فنهای خودشو درآورده. همون کالاف و بتلفید هم حتی خیلی وقته تو اوج خودشون نیستن و صرفا بخاطر پلیربیسی که دارن جلو میرن.
هر بازی یه خصوصیات خاص خودشو داره. هورایزن یه بازی فوق العاده فان و سرگرم کننده با قابلیت های خوب اکسپلورر و گیمپلی جذاب هست به همراه گرافیک نسل بعدی که بقیه رقبا تو خواب هم بهش نمیرسن.
شما تو همین تاپیک هلبیلد ۲ برای تریلر که از فیشال انمیشن سنوا نشون دادند از خود بی خود شده بودی.
کلا مد شده بیاییم به یه چیزی گیر بدیم ؟
یه نفر تاحالا گفته چرا هلبلید گیمپلی نداره؟ اگر اونی باشه که نشون دادند که فاجعه هست. من اینو تو تاپیکش نگفتم و نخواهم گفت ولی برام سواله واقعا هلبلید ۲ بازی هنوز نه داستانش مشخصه نه حتی گیمپلیش چطور داره انقدر تعریف و تمجید میشه؟ اینجا سوم شخص خوبه؟ گرافیک صورت خوبه؟ ولی فرانچایز هورایزن با دست کم بالای ۳۰ میلیون نسخه فروش را بهش بپریم بهش تا کردیت بگیریم از دوستامون

آخرین ویرایش:
بچه ها ببینید وقتی می‌آید صرفا زاویه های دوربین رو بعنوان یک ژانر در نظر میگیرید خب تحلیل هاتون هم دچار مشکل میشند و ایده های شاذی مثل مقایسه تلو و هورایزن میزنه بیرون.

الان دوربین ماریو ادیسی - هورایزن - الدن رینگ - رزیدنت ایول - گیرز و ... سوم شخصن یا هیلو اول شخصه outlast هم اول شخصه. خب اینا چه دخلی به هم دارن؟ زاویه دوربین یه انتخابه که تو ژانرهای مختلف ازش استفاده میشه و خودش به تنهایی که یک ژانر نیست. پس نه اول شخص نه سوم شخص هیچ وقت اشباع نمیشن. اگر درباره اشباع شدن بخوایم حرف بزنیم میتونیم مثلا بگیم اپن وردها تو این یکی دو نسل زیاد شدن یا بازی هایی با المان های سولز لایک دارن زیاد میشن و ... .
درباره این دی ال سی هم بنظرم به قیمت ۲۰ دلاریش باید توجه کرد. در این صورت میبینیم نسبت محتوا به قیمت خیلی هم خوب هست از نظر کیفیت هم من راضی هستم و در حد همون نمره ای که گرفته و قیمتی که داره هست بنظرم. نه چیز خیلی عجیبیه نه خیلی ساده و بدون تفاوت. یه مورد دیگه هم اینکه دیدم چندتا از بچه ها گفتن گوریلا دیگه زیادی مشغول هورایزن شده و باید بکشه بیرون ازش. با اینکه کلا دنیای هورایزن جوری نیست که عاشقش باشم و برام در حد یه بازی خوبه اما دقت کنید فقط دو نسخه ازش ساخته شده و هنوز خیلی جای کار داره این دنیا. هرچند بنظرم بازی بعدی استودیو یا هورایزن مولتیه یا یک عنوان جدید و آخر نسل یا نسل بعد ایشالا هورایزن سه دور هم میزنیم :D

متاسفانه دنیای گیم هر روز داره به ناکجاآبادتر میره
البته از زمان آتاری بوده این قضایا توی صنعت گیم ولی با توجه به رئالیتی تر شدن بازی ها این موضوع بیشتر برای افراد قابل تصویر سازی تره
به شخصه خیلی از بازی های خوب جهان که این مسائل رو داشتن بازی نکردم مثل ویچر - Tlou 2 - سایبرپانک و GTA ...
اینا همش حاصل انحرافات اخلاقی آزادی بی حد و مرز هستش که امروز نتیجه اش رو میبینیم
هورایزن گیم خوبیه که متاسفانه با DLC کذایی به انحراف کشیدنش
واقعا کیلزون چه گیم خوبی بود که بعد از به گند کشیدنش سراغ این بازی اومدن
ای کاش یک کیلزون دیگه میساختن با اتمسفر خفن
خیلی خوبه که نینتندو هست و کلی بازی سالم داره که آدم راحت با خانواده اش بشینه و از سرگرمی ناب لذت ببره

متاسفانه دنیای گیم هر روز داره به ناکجاآبادتر میره
البته از زمان آتاری بوده این قضایا توی صنعت گیم ولی با توجه به رئالیتی تر شدن بازی ها این موضوع بیشتر برای افراد قابل تصویر سازی تره
به شخصه خیلی از بازی های خوب جهان که این مسائل رو داشتن بازی نکردم مثل ویچر - Tlou 2 - سایبرپانک و GTA ...
اینا همش حاصل انحرافات اخلاقی آزادی بی حد و مرز هستش که امروز نتیجه اش رو میبینیم
هورایزن گیم خوبیه که متاسفانه با DLC کذایی به انحراف کشیدنش
واقعا کیلزون چه گیم خوبی بود که بعد از به گند کشیدنش سراغ این بازی اومدن
ای کاش یک کیلزون دیگه میساختن با اتمسفر خفن
خیلی خوبه که نینتندو هست و کلی بازی سالم داره که آدم راحت با خانواده اش بشینه و از سرگرمی ناب لذت ببره
پیشنهاد میکنم bugsnax رو بگیری و راحت کنار خانواده بشینی و بازیش کنی تا خدایی نکرده در دام انحرافات نیفتی

مشکلی که الان برای برخی با هورایزن و در آینده با یک سری بازی های دیگه پیش خواهد اومد

دلیلش اینه
که اکثر عناوین سونی
جای اینکه کاراکترا در خدمت دنیای اثر باشن
دنیای اثر در خدمت اون کاراکتر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و اتفاقا اکثرا همین عناوین شاهکار از آب دراومدن.اون دلیلی هم که گفتی فکر کنم کاملا برعکس باشه

یه حرف اشتباه برای کریدیت گرفتن از بقیه زدی دیگه توجیهش نکن .بار اولت که نیست. تا یه چیزی هم میشه میگی منم PS5 دارم. خب PS5 داری چه ربطی داره به حرف اشتباهت؟
منم سالها اکسباکس داشتم و اگر ۴ تا بازی داشت بازم می‌خریدم.
سوم شخص اشباع شده پس راکستار و نینتندو و ناتی داگ و فرام سافتور هم باید جمع کنن برن، میدون بیفته دست یه مشت بازی fps زباله مثل ردفال و هیلو و رینبو که حتی صدای فنهای خودشو درآورده. همون کالاف و بتلفید هم حتی خیلی وقته تو اوج خودشون نیستن و صرفا بخاطر پلیربیسی که دارن جلو میرن.
هر بازی یه خصوصیات خاص خودشو داره. هورایزن یه بازی فوق العاده فان و سرگرم کننده با قابلیت های خوب اکسپلورر و گیمپلی جذاب هست به همراه گرافیک نسل بعدی که بقیه رقبا تو خواب هم بهش نمیرسن.
شما تو همین تاپیک هلبیلد ۲ برای تریلر که از فیشال انمیشن سنوا نشون دادند از خود بی خود شده بودی.
کلا مد شده بیاییم به یه چیزی گیر بدیم ؟
یه نفر تاحالا گفته چرا هلبلید گیمپلی نداره؟ اگر اونی باشه که نشون دادند که فاجعه هست. من اینو تو تاپیکش نگفتم و نخواهم گفت ولی برام سواله واقعا هلبلید ۲ بازی هنوز نه داستانش مشخصه نه حتی گیمپلیش چطور داره انقدر تعریف و تمجید میشه؟ اینجا سوم شخص خوبه؟ گرافیک صورت خوبه؟ ولی فرانچایز هورایزن با دست کم بالای ۳۰ میلیون نسخه فروش را بهش بپریم بهش تا کردیت بگیریم از دوستامون
اینو =))
معنی اشباع رو واقعا بلد نیستید یا خودتو می‌زنید به اون راه؟ چرا تا یکی نظر مخالف با معبد آرزوهاتون میگه میرید ۱۰ تا چیز برای مقایسه میارید؟
من گفتم گیمپلی بازی بد هست یا مشکل گرافیک داره؟ صرفا گفتم داستان بازی جوری نیست منو به ترغیب به ادامه دادن کنه! )حالا برو ۱۰ تا بازی مایکرو بیار بگو چرا در مورد اینا نمیگی(
من دارم میگم این شکل فرم سبک با هرچی اسشمو میزارید اشباع شده
اینکه کجا چی بگم هم کاملا به خودم ربط داره اینجا فرومه و در مورد هر بازی هر حسی داشته باشم مثبت یا منفی میگم شما ناراحتی تشریف ببر همون گروه تلگرامیتون روزی ۳ بار تعظیم کن به سمت مقر سونی.

و اتفاقا اکثرا همین عناوین شاهکار از آب دراومدن.اون دلیلی هم که گفتی فکر کنم کاملا برعکس باشه
پیدا کن من کجا گفتم بازیای سونی خوب نیستن؟ که بحث رو به مغالطه می کشید؟:دی

ولی خوب این یک واقعیته تو فرنچایز های داستانی(به این واژه داستانی، دقت کنید بعدا نخواید دوباره با نام بردن عناوین پلتفرمر که چهارچوب داستانیشون یک لوپ بی انتها هستن بحثو منحرف کنید:دی) که قصد درامد و سود زیادم ازش دارن
همیشه باید یونیورس بالاتر از کاراکتر باشه، به عنوان مثال
دنیای عظیم تالکین ارجحیت داره به تمام کاراکترای اثر،
و اتفاقا وقتی یونیورس سازی به درستی انجام بشه، با خیال راحت می تونن هر چقدر دوست دارن و هر بلایی که لازمه سره اون کاراکتر بیارن! چون فراوان قصه نگفته شده تو اون دنیا وجود داره!

دنیای اثر نباید بهانه ای برای وجود کاراکترا باشن، بلکه کاراکترا باید بهانه ای برای تعریف دنیای اثر باشند!

پیشنهاد میکنم bugsnax رو بگیری و راحت کنار خانواده بشینی و بازیش کنی تا خدایی نکرده در دام انحرافات نیفتی
Bugsnax هم آخراش یکم المان های Existential horror پیدا میکنه، یه وقت ممکنه باعث انحراف بچه ها بشه. :-" :D

بچه ها ببینید وقتی می‌آید صرفا زاویه های دوربین رو بعنوان یک ژانر در نظر میگیرید خب تحلیل هاتون هم دچار مشکل میشند و ایده های شاذی مثل مقایسه تلو و هورایزن میزنه بیرون.

الان دوربین ماریو ادیسی - هورایزن - الدن رینگ - رزیدنت ایول - گیرز و ... سوم شخصن یا هیلو اول شخصه outlast هم اول شخصه. خب اینا چه دخلی به هم دارن؟ زاویه دوربین یه انتخابه که تو ژانرهای مختلف ازش استفاده میشه و خودش به تنهایی که یک ژانر نیست. پس نه اول شخص نه سوم شخص هیچ وقت اشباع نمیشن. اگر درباره اشباع شدن بخوایم حرف بزنیم میتونیم مثلا بگیم اپن وردها تو این یکی دو نسل زیاد شدن یا بازی هایی با المان های سولز لایک دارن زیاد میشن و ... .
درباره این دی ال سی هم بنظرم به قیمت ۲۰ دلاریش باید توجه کرد. در این صورت میبینیم نسبت محتوا به قیمت خیلی هم خوب هست از نظر کیفیت هم من راضی هستم و در حد همون نمره ای که گرفته و قیمتی که داره هست بنظرم. نه چیز خیلی عجیبیه نه خیلی ساده و بدون تفاوت. یه مورد دیگه هم اینکه دیدم چندتا از بچه ها گفتن گوریلا دیگه زیادی مشغول هورایزن شده و باید بکشه بیرون ازش. با اینکه کلا دنیای هورایزن جوری نیست که عاشقش باشم و برام در حد یه بازی خوبه اما دقت کنید فقط دو نسخه ازش ساخته شده و هنوز خیلی جای کار داره این دنیا. هرچند بنظرم بازی بعدی استودیو یا هورایزن مولتیه یا یک عنوان جدید و آخر نسل یا نسل بعد ایشالا هورایزن سه دور هم میزنیم :D
درود بر تو باد که متوجه منظور من شدی :دی فقط من کلمه مناسب پیدا نمی کردم جمله هارو سر هم کنم منظورم رو برسونم (جدی دیگه داشت باورم می شد اشباع ی کلمه توهین آمیزه)
حالا باز میان میگن نهههه! پس چرا در سال 5 هجری غروب جمعه 12 جمادی و الثانی توی تاپیک فلان بازی مایکرو خییییلی حال کرده بودی کردیت پلاتینوم می خوای و...

ظاهراً بازی گرافیکش عالیه، گیم پلی استاندارد، لول دیزاین خوب. برای بازی اکشن ادونچر همین کافیه. بازی کلا دو نسخه اصلی داشته که فاصله زمانی خوبی هم با هم داشتن.
به سختی میشه ادعا کرد اشباع شده یا چیزی.
این طور هم نبوده که گریلا از ساختن سری سولز دست کشیده باشه و اومده باشه روی این کار کنه.
فروش بازی هم که خیلی خوبه. مخاطب عموم هم به نظر میاد راضی باشن.

همه چیز بازی هم امکان رشد داره (جز گرافیکش که قابل تصور نیست دیگه بشه چیزی خیلی بهتر از این روی PS5 ساخت. شاید هم شد)

آخر بازی هم که قرار نیست دو تا مرد گولاخ ۱۲۰ کیلویی پشمالو همدیگه رو بوس کنن.:>
راضی باشید.
ما هم که دستمان کوتاه است و خرما بر نخیل. مگر نه که الان توش بودم داشتم اسکرین شات می‌گرفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or