Horizon نام بازی بعدی دیوید کیج

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

davidcage.jpg

درود

همانطور که قبلا کیج اعلام کرده بود ، بازی بعدی او و کوانتیک دریم قبلا به رشته ی تحریر در امده بود و هر آن احتمال رونمایی از ان وجود داشت ! به نظر میرسد نام بازی بعدی دیوید کیج Horizon است ( به نقل از VG ) ، البته فعلا این نامی است که به این پروژه داده اند و دیوید در حال انتخاب بازیگر برای این پروژه است ! داستان بازی حول و هوش یک زوج 20 ساله است ! این بازی دارای داستانی علمی تخیلی است و در لوس انجلس میگذرد ! به احتمال زیاد ناشر بازی سونی خواهد بود !

دیوید قبلا نیز اعلام کرده بود در حال کار بر روی بازی بعدی خود خواهد ، بازیی که بسیار متفاوت است و همگان رو سورپرایز میکند و انرا زودتر از چیزی که فکر میکنید میبینید ! با توجه به اینکه قرار است زودتر از انچه فکر میکنیم بازی را ببینیم شاید این بازی را در کنفرانس سونی در E3 ملاقات کنیم ! بازیی که از نظر کیج با بازیهای دیگر بسیار تفاوت دارد .

QD فقط یه پشتیبانی میخواست برای بازیش که از این به بعد با اون شرکت باشه که اون شرکت شود سونی و وقتی شرکتی میبینه هیچ کس نمیخواد روی پروژه اون سرمایه گزاری کنه و یه شرکت مثل سونی میاد ریسک میکنه و موفق هم میشه شک نکنید وقتی 1 بار ریسک کرد دفعه دوم هم میکنه چون قبلی موفق بوده تازه خود QD هم این وضع رو میبینه میگه چه کسی بهتر از سونی پس عنوان بعدیش هم انحصاری هستش و این به نظر من نشان از یه رابطه جدید بین QD و سونی هستش .

QD فقط یه پشتیبانی میخواست برای بازیش که از این به بعد با اون شرکت باشه که اون شرکت شود سونی و وقتی شرکتی میبینه هیچ کس نمیخواد روی پروژه اون سرمایه گزاری کنه و یه شرکت مثل سونی میاد ریسک میکنه و موفق هم میشه شک نکنید وقتی 1 بار ریسک کرد دفعه دوم هم میکنه چون قبلی موفق بوده تازه خود QD هم این وضع رو میبینه میگه چه کسی بهتر از سونی پس عنوان بعدیش هم انحصاری هستش و این به نظر من نشان از یه رابطه جدید بین QD و سونی هستش .
انقدرا هم نمی شه مطمئن بود ! چون تا قبل از این هم خیلی شرکت ها بودن که با سونی روابط حسنه داشتن و بعدش چی شد ... !

قبلا گفته بود که یه روزی ادامه Omikron رو میسازه، ممکنه این اون باشه؟ فک نکنم ولی همچنان به ادامه Omikron روزا رو شب میکنیم.
از این جهت گفتم که Sci Fi ـه.

انقدرا هم نمی شه مطمئن بود ! چون تا قبل از این هم خیلی شرکت ها بودن که با سونی روابط حسنه داشتن و بعدش چی شد ... !

درسته اما اون شرکت ها هم بعد 1 بازی خوشی نزد زیر دلشون یه زمان طولانی باهاش بودن.;) اینم به احتمال زیاد تا وسط های نسل بعد با سونی خواهد ماند بعدش به درد بقیه دچار میشه .

دردش هم که حق هم داره به فکر دارمد بیشتر هستش .;)

درسته اما اون شرکت ها هم بعد 1 بازی خوشی نزد زیر دلشون یه زمان طولانی باهاش بودن.;) اینم به احتمال زیاد تا وسط های نسل بعد با سونی خواهد ماند بعدش به درد بقیه دچار میشه .

دردش هم که حق هم داره به فکر دارمد بیشتر هستش .;)
آخه کیج یه کم بیشتر از بقیه نور بالا می زنه :biggrin1: و یه کم بلند پروازتره :biggrin1: یه دفعه دیدی تا چند وقت دیگه شاخ شد :biggrin1:

ميشه منبع رو لطف كنيد :((
حالا چرا : :(( !
ایشالا مولتی میشه شما غصه نخوری ! یه کم سطح توقع هاتون رو پایین بیارین با این وضع فک کنم تا چند وقت دیگه می خوایین santa monica و Mm و PD و ... هم بیان مولتی بسازن !
-------------------------------
...
santa monica مال Sony ه ؟! بابا مستقله ا ... ! Naughtu dog چطور ؟
نــــــــــــــــــه بابا ! عجب ! خوب شد منو از گمراهی درآوردی !

آخرین ویرایش:
حالا چرا : :(( !
ایشالا مولتی میشه شما غصه نخوری ! یه کم سطح توقع هاتون رو پایین بیارین با این وضع فک کنم تا چند وقت دیگه می خوایین santa monica و Mm و PD و ... هم بیان مولتی بسازن !
به به استقبلال میکنیم خفن:دی

ولی بی شوخی ،یه PS3 تهیه کنید دیگه دوستان!مثل ما بعد از انجام بازی بفروشید:دی

بازی که روش کار بشه کیفیتش بالاست ربطی به انحصاری نداره! وگرنه بازی مضخرف انحصاری زیاده که به علت جنگ نام نمیبرم!

سازندش رو میشناسیم،دیدیم که چی میسازه .پس فکر نمیکنم چیز به غیر از خوب تحویل بده

درسته که بازیه انحصاری بد هم داشتیم ولی تعدادشون خیلی خیلی کمه و به اوایل این نسل برمیگرده
بازی های انحصاری به مراتب کیفیتشون از بازیای مولتی بیشتره
شما به بازیای QD میگی خوب من میگم شاهکار :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or