Horizon نام بازی بعدی دیوید کیج

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

davidcage.jpg

درود

همانطور که قبلا کیج اعلام کرده بود ، بازی بعدی او و کوانتیک دریم قبلا به رشته ی تحریر در امده بود و هر آن احتمال رونمایی از ان وجود داشت ! به نظر میرسد نام بازی بعدی دیوید کیج Horizon است ( به نقل از VG ) ، البته فعلا این نامی است که به این پروژه داده اند و دیوید در حال انتخاب بازیگر برای این پروژه است ! داستان بازی حول و هوش یک زوج 20 ساله است ! این بازی دارای داستانی علمی تخیلی است و در لوس انجلس میگذرد ! به احتمال زیاد ناشر بازی سونی خواهد بود !

دیوید قبلا نیز اعلام کرده بود در حال کار بر روی بازی بعدی خود خواهد ، بازیی که بسیار متفاوت است و همگان رو سورپرایز میکند و انرا زودتر از چیزی که فکر میکنید میبینید ! با توجه به اینکه قرار است زودتر از انچه فکر میکنیم بازی را ببینیم شاید این بازی را در کنفرانس سونی در E3 ملاقات کنیم ! بازیی که از نظر کیج با بازیهای دیگر بسیار تفاوت دارد .

دیوید کیج اون موقع جوگیر شده بود می گفت بازی منو X360 نمیتونه اجرا کنه حالا بیاد برا x360 بازی بسازه:confused:
اصلا اگه جای ماکرو بودم با اون حرفی که زده بود اجازه نمی دادم واسه x360 بازی بسازه.
واسه ما که بد نمی شه احتمالا واسه Alan Wake 2 بیشتر خرج می کنن.

دیوید کیج اون موقع جوگیر شده بود می گفت بازی منو X360 نمیتونه اجرا کنه حالا بیاد برا x360 بازی بسازه:confused:
اصلا اگه جای ماکرو بودم با اون حرفی که زده بود اجازه نمی دادم واسه x360 بازی بسازه.
شما که راست میگی یعنی فرقی نمیکنه این بازی رو 360 بیاد یا نیاد دیگه؟

اره دیگه اصلا دیوید کی هست که واسه شما بازی بسازه :-"

بی صبرانه منتظر عرضه این شاهکار هستم
اما این اسمش همچین جذبم نکرد" افق "!

شاید در نگاه اول زیاد جذاب نباشه ولی خیلی معنی می تونه پشتش باشه !
با توجه به همین پیش زمینه داستانی که از الآن معلوم شده ، میشه فهمید که اسم بازی بسیار مناسبه !

کلا عاشق اسم انتخاب کردن های کیجم,Heavy Rain واقعا بهترین اسم ممکن بود که میشد رو این بازی گذاشت,بیانگر روزهای فلاکت بار و نا امیدی و اینا و در اومدن آفتاب و اینا.
امیدوارم این بازیم شاهکار از آب در بیاد.

متاسفانه برخی دوستان معنی First Party و مستقل رو نمی دونن.ببینین,یه سری شرکتها صاحب دارن ! یعنی حق انتشار بازیاشون فقط دست اربابشونه,برای مثال Team ICOکه تمام حق و حقوقش متعلق به SONY هست.اما یه سری شرکت های دیگه سفارشی برای ناشرشون بازی درست می کنن,یا تشخیص می دن که بازیشون روی platform خاصی عرضه بشه دوستان.مثلا Insomniacکه این همه مدت برای platform های SONY بازی میساخت "اما" متعلق به SONY کبیر نبوده و نیست . Naughty Dog هم یه استدیو ی کاملا مستقل هستش .

متاسفانه برخی دوستان معنی First Party و مستقل رو نمی دونن.ببینین,یه سری شرکتها صاحب دارن ! یعنی حق انتشار بازیاشون فقط دست اربابشونه,برای مثال Team ICOکه تمام حق و حقوقش متعلق به SONY هست.اما یه سری شرکت های دیگه سفارشی برای ناشرشون بازی درست می کنن,یا تشخیص می دن که بازیشون روی platform خاصی عرضه بشه دوستان.مثلا Insomniacکه این همه مدت برای platform های SONY بازی میساخت "اما" متعلق به SONY کبیر نبوده و نیست . Naughty Dog هم یه استدیو ی کاملا مستقل هستش .

تروخدا بیش از این دیگه مارو مستفیض نکن.

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS)
Internally Owned Studios

Japan

Japan Studio
Team ICO
Polyphony Digital
Clap Hanz

United States

Naughty Dog
Santa Monica Studio
San Diego Studio
Sony Bend
Sony Online Entertainment
Incognito Entertainment
Zipper Interactive

Europe

London Studio
Cambridge Studio
Liverpool Studio
Evolution Studios
Bigbig Studios
Guerrilla Games
Media Molecule

اگر اسم fahrenheit 2 رو می شنیدم بیشتر خوشحال می شدم . . . حتی به قیمت انحصاری نبودن این IP برا سونی . . .

خود David Cage گفته که بعد از تمام ساخت شماره یک بازی ، تصمیم به ساخت شماره دوم کرده ولی هر جوری فکر کرده نتونسته داستان رو ادامه بده .

خوب خوشبختانه شرکت های بازیسازی به فکر این جور فن بازی ها نیستن چون در غیر این صورت باید سر ماه در شرکتشون رو تخته کنن بیان تو فروم های اینجا فن بازی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or