Horizon نام بازی بعدی دیوید کیج

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

davidcage.jpg

درود

همانطور که قبلا کیج اعلام کرده بود ، بازی بعدی او و کوانتیک دریم قبلا به رشته ی تحریر در امده بود و هر آن احتمال رونمایی از ان وجود داشت ! به نظر میرسد نام بازی بعدی دیوید کیج Horizon است ( به نقل از VG ) ، البته فعلا این نامی است که به این پروژه داده اند و دیوید در حال انتخاب بازیگر برای این پروژه است ! داستان بازی حول و هوش یک زوج 20 ساله است ! این بازی دارای داستانی علمی تخیلی است و در لوس انجلس میگذرد ! به احتمال زیاد ناشر بازی سونی خواهد بود !

دیوید قبلا نیز اعلام کرده بود در حال کار بر روی بازی بعدی خود خواهد ، بازیی که بسیار متفاوت است و همگان رو سورپرایز میکند و انرا زودتر از چیزی که فکر میکنید میبینید ! با توجه به اینکه قرار است زودتر از انچه فکر میکنیم بازی را ببینیم شاید این بازی را در کنفرانس سونی در E3 ملاقات کنیم ! بازیی که از نظر کیج با بازیهای دیگر بسیار تفاوت دارد .

ممنون بخاطر زحمتتون.:love:خبر بسیار داغ و شیرینی بود.قطعا این هم مثل heavy rain شاهکار خواهد شد.شدیدا منتظرم ببینم چجوریاست سبکش.
مرسی.

کاراش جز بهترین هاست شاید هم سبک بازی Heavy Rain بسازه یا همون Heavy Rain 2 شوخی کردم
فقط باز نگه بازی من بهتر از Modern Warfare است که ملت پاشن بگن سبک بازی چه ربطی داشت با هم

ممنون برای ترجمه نیما جان .

HR که خدا بود به نظرم این QD و کیج کارشون درسته بعدی رو تو E3 معرفی کنن من یه سکته ناقص میزنم که دیگه معلوم میشه کلی حال کردم .

در کل بازی باید داستان داشته باشه نه مثل ... بازی های امروزی که فقط داستان رو برای شروع کردن بازی ها میدونن به نظرم سه بازی امسال خیلی بهم حال داده یکیش GOW هستش یکیش HR یکیش هم AW بود که واقعا آدم معنی داستان پردازی رو تو این بازی ها میفهمه .

تا حالا که هیچوقت اینجوری نشده الانم نمیشه ;)
احتمال اینگه انحصاری باشه زیاده بازی های انحصاری خوبیشون به اینه که اکثرا کیفیتشون خیلی بالاست
بازی که روش کار بشه کیفیتش بالاست ربطی به انحصاری نداره! وگرنه بازی مضخرف انحصاری زیاده که به علت جنگ نام نمیبرم!

سازندش رو میشناسیم،دیدیم که چی میسازه .پس فکر نمیکنم چیز به غیر از خوب تحویل بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or