Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
60 ویش بنر رین زدم و سلاح گیلگمش رو هم گرفتم
رین رو تو 20 ویش به یونلی باختم:( (جدید بود برام، ولی خوب...) فعلا ویش نمیزنم دیگه...بنرش که هست...تا ببینیم پچ های بعد چی میشه...

اونچرین تیمش کیان؟ نقشش چیست؟ :-"
رابین چطور؟

• Like
Reactions: Z-fan
60 ویش بنر رین زدم و سلاح گیلگمش رو هم گرفتم
رین رو تو 20 ویش به یونلی باختم:( (جدید بود برام، ولی خوب...) فعلا ویش نمیزنم دیگه...بنرش که هست...تا ببینیم پچ های بعد چی میشه...

اونچرین تیمش کیان؟ نقشش چیست؟ :-"
رابین چطور؟

اونچرین والا یخورده رو هواست حقیقتا
میخوره تو تیم FuA باشه (فالوآپ اتک)

رابین سامر ولی به نظر میاد جانشین برحق برادرش به عنوان انرژی ساپورته و نه تنها به شدت تو تیم دوال کینگ (سیبر-گیل) جا میگیره
بلکه حتی میتونه تو تیم Monorem هم جای سایرین رو برای ساپورت اورنایت و کستوریس پر کنه

منم دارم فعلا دونه دونه بلیط جمع می کنم تا LC گیل رو بگیرم (میگی سلاح اعصابم میریزه به هم :دی) یه 40 تا سامن فاصله دارم
برای رین فعلا ولی نمیزنم. گویا کاراکترهای بعدی ای که قراره پچ 4.6 و 4.7 بیان کلا تو فاز Elation ـن و چون اینا هم رو پایه سینرژی با هم ساخته شده من دست هم بهشون نمیزنم (نمیدونم اسپویل کنم اوکیه واسه همین نمیگم کیان شخصیت ها) سر همین اون موقع وقت برای گرفتن رین دارم. به شدت هم واجبه رین الان برام چون اسپارکل هم ندارم و آرچرم درست درمون کار نمی کنه :دی

ولی فعلا این پچ اورنایت رو گرفتم، اگه بتونم تو 50/50 این DHPT هم بگیرم، فکر کنم تا یه مدت تو محتواهای بازی هیچ مشکلی نداشته باشم :دی ولی اگه نگیرم باید بزنم تو سرم که پچ بعدی یه Sustain خوب باشه تو بنرها (که انگار میگن هایاسین میخواد Rerun شه)

=========

داستان هم بالاخره پنکونی رو تموم کردم. اورآل نظراتم رو در مورد داستان خیلی مفصل تر در آینده خواهم نوشت. فعلا بهتره برگردم یه سری داستان فرعی های آرک های قبلی رو برم (مخصوصا Foxian Tale و Wardance رو) تا بعد آمفورئوس رو شروع کنم

ایونت سال پیش فیت هم رفتم... Damn، من جای ناسو بودم، تیم نویسنده هاشون رو اربن اربا میکردم با این ایونت نوشتن شون :))
خدا رو شکر طبق شنیده ها، ایونت امسال خیلی بهتر نوشته شده و اورآل فان تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or