Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
60 ویش بنر رین زدم و سلاح گیلگمش رو هم گرفتم
رین رو تو 20 ویش به یونلی باختم:( (جدید بود برام، ولی خوب...) فعلا ویش نمیزنم دیگه...بنرش که هست...تا ببینیم پچ های بعد چی میشه...

اونچرین تیمش کیان؟ نقشش چیست؟ :-"
رابین چطور؟

60 ویش بنر رین زدم و سلاح گیلگمش رو هم گرفتم
رین رو تو 20 ویش به یونلی باختم:( (جدید بود برام، ولی خوب...) فعلا ویش نمیزنم دیگه...بنرش که هست...تا ببینیم پچ های بعد چی میشه...

اونچرین تیمش کیان؟ نقشش چیست؟ :-"
رابین چطور؟

اونچرین والا یخورده رو هواست حقیقتا
میخوره تو تیم FuA باشه (فالوآپ اتک)

رابین سامر ولی به نظر میاد جانشین برحق برادرش به عنوان انرژی ساپورته و نه تنها به شدت تو تیم دوال کینگ (سیبر-گیل) جا میگیره
بلکه حتی میتونه تو تیم Monorem هم جای سایرین رو برای ساپورت اورنایت و کستوریس پر کنه

منم دارم فعلا دونه دونه بلیط جمع می کنم تا LC گیل رو بگیرم (میگی سلاح اعصابم میریزه به هم :دی) یه 40 تا سامن فاصله دارم
برای رین فعلا ولی نمیزنم. گویا کاراکترهای بعدی ای که قراره پچ 4.6 و 4.7 بیان کلا تو فاز Elation ـن و چون اینا هم رو پایه سینرژی با هم ساخته شده من دست هم بهشون نمیزنم (نمیدونم اسپویل کنم اوکیه واسه همین نمیگم کیان شخصیت ها) سر همین اون موقع وقت برای گرفتن رین دارم. به شدت هم واجبه رین الان برام چون اسپارکل هم ندارم و آرچرم درست درمون کار نمی کنه :دی

ولی فعلا این پچ اورنایت رو گرفتم، اگه بتونم تو 50/50 این DHPT هم بگیرم، فکر کنم تا یه مدت تو محتواهای بازی هیچ مشکلی نداشته باشم :دی ولی اگه نگیرم باید بزنم تو سرم که پچ بعدی یه Sustain خوب باشه تو بنرها (که انگار میگن هایاسین میخواد Rerun شه)

=========

داستان هم بالاخره پنکونی رو تموم کردم. اورآل نظراتم رو در مورد داستان خیلی مفصل تر در آینده خواهم نوشت. فعلا بهتره برگردم یه سری داستان فرعی های آرک های قبلی رو برم (مخصوصا Foxian Tale و Wardance رو) تا بعد آمفورئوس رو شروع کنم

ایونت سال پیش فیت هم رفتم... Damn، من جای ناسو بودم، تیم نویسنده هاشون رو اربن اربا میکردم با این ایونت نوشتن شون :))
خدا رو شکر طبق شنیده ها، ایونت امسال خیلی بهتر نوشته شده و اورآل فان تره.

1786516724905.png

کاراکتر 5 ستاره بعدی بازی معرفی شد

Pearl
Ice - Elation

چنانچه لیک ها درست باشن، کاراکتر تو نقش Sustain ـه که سینرژی اش عموما با بقیه کاراکترهای Elation ـه و بهشون Shield میده. البته انگار میتونه خارج از تیم های Elation هم کار کنه و مثل Yao Guang محدود به اونا نیست.

یه سری لیک هم مربوط به ورژن های 5.0 به بعد اومده که جالب اند. نمیدونم میشه این جا لیک ها رو گذاشت یا نه

View attachment 417154

کاراکتر 5 ستاره بعدی بازی معرفی شد

Pearl
Ice - Elation

چنانچه لیک ها درست باشن، کاراکتر تو نقش Sustain ـه که سینرژی اش عموما با بقیه کاراکترهای Elation ـه و بهشون Shield میده. البته انگار میتونه خارج از تیم های Elation هم کار کنه و مثل Yao Guang محدود به اونا نیست.

یه سری لیک هم مربوط به ورژن های 5.0 به بعد اومده که جالب اند. نمیدونم میشه این جا لیک ها رو گذاشت یا نه
ما اینجا با لیک مشکل نداریم فقط بذار تو اسپویلر شاید کسی نخواد ببینه :دی

• Like
Reactions: tirdad666
ما اینجا با لیک مشکل نداریم فقط بذار تو اسپویلر شاید کسی نخواد ببینه :دی

آه، پس اوکی اید. من میپرسم ولی خب این جا هم خیلی خلوته آدم نمیدونه، کسی هم چیزی نمیگه، انگار نه انگار بازی Live Service ـه. این قدر این جا خسته است من اصن حسم نیومد در مورد Collab دوم شون با فیت و نعمات گیلگمش تو اکانتم بگم :دی

فعلا فروم واقعا شده GTA Center، باز خوبه اون بازی حداقل یه هایپی تولید می کنه تو این وضع نابسامان :D

من باب لیک و شایعات ولی....
فعلا که پچ بعدی که 4.5 باشه رابین و اونچرین جدید رو داریم که یه آرک Continuance جدید دارن. من که خیلی عقبم ولی انگار یه مدت مدیدی بود هویو از این آرک های فرعی وسط آرک اصلی نمیداد بیرون که الان داره میده دوباره و خوبه.

پچ 4.6 خب Pearl اضافه میشه و بالاخره میشه یه تیم کامل از بر و بچ Ten Stonehearts ساخت تو بازی (من کلا اینا رو خیلی دوست دارم. خاااار سرمایه داری اند همشون :دی)
گویا میگن Pearl اولین کاراکتر دو کلاسه است. یعنی هم میتونه Perservation باشه هم Elation که نمیدونم چطور کار می کنه. چون تا جایی که میدونم برخلاف FGO این جا کلاس ها همچین Stat هاشون فرق نداره و رابطه مثبت منفی ای بین کلاس ها نیست و صرفا قابلیت های Light Cone ها بهشون متکی ـه. شایدم منظور یارو یه چی دیگه بوده از این که چند کلاسه است طرف.

از این جا به بعد وارد وادی لیک میشیم

پچ 4.7 کاراکتر اصلی پچ Nihilux ـه و من خیلی داستان Planarcadia رو نمیدونم واقعا ولی حسم میگه مشابه Cyrene تبدیل به Main Push نهایی این آرک شه Nihilux.
یه سری لیک ها هم اومده بود که انگار همون اوایل آرک میخواستن Kuchiba رو هم بدن که حالا نمیدونم سر این قضایای نزاع ژاپن و چین و منهدم شدن نصف برنامه های هویو برای Planarcadia به این واسطه و... انگار کلا بعیده Kuchiba تبدیل به یه کاراکتر قابل بازی بشه... حیف.

بعد از اون چیزی راجع به 4.8 من ندیدم. شاید اصن مستقیم بپریم رو 5.0

ولی در مورد 5.0 اطلاعات جورواجور زیاده
لیک اصلی ای که من دیدم اینه که دوباره یه Path جدید داریم که Finality ـه. واکنش ها به این لیک چندان مثبت نیست چون اولا ملت یخورده از "پچ نو، کلاس نو" خسته شدن و کاری که هویو با Elation کرد واقعا حریصانه بود و مورد دوم این که فن ها انتظار داشتن مسیری مثل Finality تو یه نقطه خیلی حیاتی تر و اوج دار تر از داستان ظاهر می شد نه الان.
یه لیکی هم بود میگفت احتمالا این پچ یه عنصر جدید هم معرفی شه که بعید میدونم، خیلی یارو منطقی نمیزد.

لیکی که امروز منتشر شد میگه تو آرک بعدی 5 تا کاراکتر دوباره نسخه SP جدید میگیرن که این کاراکترها متشکل اند از"
Kafka
Firefly
Dan Heng
March 7th
Misha

طبیعتا طبق لیک قبلی که مسیر Finality قراره به بازی اضافه شه، SP جدید کافکا و فایرفلای چیز دور از انتظاری نیست.
SP جدید دان هنگ و مارچ ولی.... LOL :دی با این وضع Century of Humiliation ـه ولت تا یه سال دیگه ادامه داشته باشه :دی ساندی رو باز میگیم به واسطه خواهرش یه چیزی نصیبش شده. ای خدا زده تو سر فن های ولت :D
میشا ولی واقعا سورپرایزه. خودم خیلی خوشحالم چون واقعا از حیث Lore و کاراکتر یکی از بهترین های پنکونی بود

آه، پس اوکی اید. من میپرسم ولی خب این جا هم خیلی خلوته آدم نمیدونه، کسی هم چیزی نمیگه، انگار نه انگار بازی Live Service ـه. این قدر این جا خسته است من اصن حسم نیومد در مورد Collab دوم شون با فیت و نعمات گیلگمش تو اکانتم بگم :دی

فعلا فروم واقعا شده GTA Center، باز خوبه اون بازی حداقل یه هایپی تولید می کنه تو این وضع نابسامان :D

فعلا که پچ بعدی که 4.5 باشه رابین و اونچرین جدید رو داریم که یه آرک Continuance جدید دارن. من که خیلی عقبم ولی انگار یه مدت مدیدی بود هویو از این آرک های فرعی وسط آرک اصلی نمیداد بیرون که الان داره میده دوباره و خوبه.

پچ 4.6 خب Pearl اضافه میشه و بالاخره میشه یه تیم کامل از بر و بچ Ten Stonehearts ساخت تو بازی (من کلا اینا رو خیلی دوست دارم. خاااار سرمایه داری اند همشون :دی)
گویا میگن Pearl اولین کاراکتر دو کلاسه است. یعنی هم میتونه Perservation باشه هم Elation که نمیدونم چطور کار می کنه. چون تا جایی که میدونم برخلاف FGO این جا کلاس ها همچین Stat هاشون فرق نداره و رابطه مثبت منفی ای بین کلاس ها نیست و صرفا قابلیت های Light Cone ها بهشون متکی ـه. شایدم منظور یارو یه چی دیگه بوده از این که چند کلاسه است طرف.

پچ 4.7 کاراکتر اصلی پچ Nihilux ـه و من خیلی داستان Planarcadia رو نمیدونم واقعا ولی حسم میگه مشابه Cyrene تبدیل به Main Push نهایی این آرک شه Nihilux.
یه سری لیک ها هم اومده بود که انگار همون اوایل آرک میخواستن Kuchiba رو هم بدن که حالا نمیدونم سر این قضایای نزاع ژاپن و چین و منهدم شدن نصف برنامه های هویو برای Planarcadia به این واسطه و... انگار کلا بعیده Kuchiba تبدیل به یه کاراکتر قابل بازی بشه... حیف.

لیک اصلی ای که من دیدم اینه که دوباره یه Path جدید داریم که Finality ـه. واکنش ها به این لیک چندان مثبت نیست چون اولا ملت یخورده از "پچ نو، کلاس نو" خسته شدن و کاری که هویو با Elation کرد واقعا حریصانه بود و مورد دوم این که فن ها انتظار داشتن مسیری مثل Finality تو یه نقطه خیلی حیاتی تر و اوج دار تر از داستان ظاهر می شد نه الان.
یه لیکی هم بود میگفت احتمالا این پچ یه عنصر جدید هم معرفی شه که بعید میدونم، خیلی یارو منطقی نمیزد.

لیکی که امروز منتشر شد میگه تو آرک بعدی 5 تا کاراکتر دوباره نسخه SP جدید میگیرن که این کاراکترها متشکل اند از"
Kafka
Firefly
Dan Heng
March 7th
Misha

طبیعتا طبق لیک قبلی که مسیر Finality قراره به بازی اضافه شه، SP جدید کافکا و فایرفلای چیز دور از انتظاری نیست.
SP جدید دان هنگ و مارچ ولی.... LOL :دی با این وضع Century of Humiliation ـه ولت تا یه سال دیگه ادامه داشته باشه :دی ساندی رو باز میگیم به واسطه خواهرش یه چیزی نصیبش شده. ای خدا زده تو سر فن های ولت :D
میشا ولی واقعا سورپرایزه. خودم خیلی خوشحالم چون واقعا از حیث Lore و کاراکتر یکی از بهترین های پنکونی بود
بقیه رو نمیدونم ولی من شخصا چند تا علت دست به دست هم دادن که منو تبدیل به یه پلیر کاملا کژوال کردن :دی
از یه طرف دانلود از لانچر Hoyoplay رو پی سی عذابه از طرف دیگه هم بازی پورت Xbox نداره دیگه به همین دلایل روی موبایل فقط هفته ای دو سه روز در حد زدن SU و PF و FH و اینا بازی میکنم :دی حتی داستان Amphoreous رو هم نرفتم :دی

• Like
Reactions: tirdad666 and Z-fan
بقیه رو نمیدونم ولی من شخصا چند تا علت دست به دست هم دادن که منو تبدیل به یه پلیر کاملا کژوال کردن :دی
از یه طرف دانلود از لانچر Hoyoplay رو پی سی عذابه از طرف دیگه هم بازی پورت Xbox نداره دیگه به همین دلایل روی موبایل فقط هفته ای دو سه روز در حد زدن SU و PF و FH و اینا بازی میکنم :دی حتی داستان Amphoreous رو هم نرفتم :دی

حقیقتا درک می کنم
من خودم فقط رو گوشی بازی می کنم و حتی رو گوشی هم خیلی راحتترم مثلا FGO بازی کنم. هونکای درجا باتری گوشیم رو میخوره
و گفتی لانچر، یکی از دلایلی که گنشین رو ول کردم این بود که اول رو PC ریختمش و سر همین لانچر جدی بیخیالش شدم، ولی خب قضیه مال خیلی وقت پیشه. نمیدونم بهتر شده الان یا نه

فقط خوشحالم ZZZ رو استیم اومده به هر نحوی. یخورده سرم خلوت تر شه امتحانش می کنم

الانم میخوام آمفورئوس رو برم، ولی عوضی این FGO یه حرکت Fomo وار وحشتناک در قبال داستان زده فعلا دو دستی چسبیدم که لاست بلت 7 اون رو برم (و هولی شعط چقدر خفنه این آرک fGO)

آخرین ویرایش:
حقیقتا درک می کنم
من خودم فقط رو گوشی بازی می کنم و حتی رو گوشی هم خیلی راحتترم مثلا FGO بازی کنم. هونکای درجا باتری گوشیم رو میخوره
و گفتی لانچر، یکی از دلایلی که گنشین رو ول کردم این بود که اول رو PC ریختمش و سر همین لانچر جدی بیخیالش شدم، ولی خب قضیه مال خیلی وقت پیشه. نمیدونم بهتر شده الان یا نه

الانم میخوام آمفورئوس رو برم، ولی عوضی این FGO یه حرکت Fomo وار وحشتناک در قبال داستان زده فعلا دو دستی چسبیدم که لاست بلت 7 اون رو برم (و هولی شعط چقدر خفنه این آرک fGO)
لانچر گنشین فقط برای آپدیت کارایی داره، من از روز اول به استیم اضافه کردم و بدون لانچر رفتم :D

• Like
Reactions: tirdad666
حقیقتا درک می کنم

بستگی داره کی بازی کرده باشی چون قبلا که هر بازی لانچر جدا داشت خوب بود ولی از وقتی که Hoyoplay رو دادن خیلی با نت ایران اذیت میکنه، گنشین با وجود این که رو پی سی خیلی باهاش راحت تر بودم به محض اینکه واسه Xbox لانچ شد با سر رفتم دانلود کردم :دی استار ریل هم اگر رو استیم یا Xbox بیاد دوباره حسابی میرم تو کارش
ZZZ هم خوبه هم کامبت خوبی داره هم فن سرویس :دی

لانچر گنشین فقط برای آپدیت کارایی داره، من از روز اول به استیم اضافه کردم و بدون لانچر رفتم :D
مشکل همون آپدیتشه :)) به شخصه سر و کله زدن با دانلود از Xbox واسه من راحت تر از Hoyoplay بود :دی

آخرین ویرایش:
  • Like

Kafka
Firefly
Dan Heng
March 7th
Misha

اینا تمرکز رو گذاشتن چرا رو SPها:| من هنوز منتظر Novaflare این DHIL بدبختم, ولی از میشا و ولت حمایت میشه, شاید ولت دیر بیاد ولی فکر کنم وقتی بیاد خفن بیادB-)
دوست داشتم ریجن بعدی Path Beauty اضافه میشد.
. . .
چون الان رو بنر آناکسا هستیم:
Screenshot 2026-08-12 at 6.52.52 AM.png
2026-08-12 09.01.23.jpg
Achaemenid_Empire_500_BCE.png

اینا تمرکز رو گذاشتن چرا رو SPها:| من هنوز منتظر Novaflare این DHIL بدبختم, ولی از میشا و ولت حمایت میشه, شاید ولت دیر بیاد ولی فکر کنم وقتی بیاد خفن بیادB-)
دوست داشتم ریجن بعدی Path Beauty اضافه میشد.
. . .
چون الان رو بنر آناکسا هستیم:
View attachment 417227
View attachment 417229
View attachment 417230
امیدوارم ولت مثل وارکای مورد انتظار ما تو گنشین نشه:دی

---

در مورد path جدید ملت کلا بیخودی گارد میگیرن
اینو من سر هر سه بازی گاچاشون دیدم
کلاس و عنصر جدید میاد هی ملت میگن نه نمیخوایم، ویش نمیزنیم، فلات بیسار و ...

یه بازی لایو سرویس داری میزنی، دلت تنوع نمیخواد؟ هنوز میخوای با تیم پچ 1.00ت بازی کنی؟ :|

---

در مورد خلوتی... من خودم داستان عقبم...این پچ داره میره هنوز ایونت ها رو هم شروع نکردم!

و واقعا پچی 7ساعت داستانی و فقط دیالوگ زیاده:دی بازی شده ویژوال ناول بخش داستانیش:دی

پ.ن : و من رو بعد امفوریوس که ستینگ مورد علاقه م بود برا یه بازی، کشوندن اوردن تو شهر :دی و با داشتن بخش های خفن، هنوزم حس مقدمه میده دو پچ اول رو که رفتم:-"

1786715224108.png

استریم نسخه 4.5 پخش شد
منم طبق معمول ندیدم
ولی اطلاعاتش رو میذارم این جا

قبل هر چیز ولی...
کدهای جایزه دار استریم :دی

2TKRKAR6YG2X
LSJ9JARPZH33
YAJQ2TR6ZY2P

بریم سراغ اطلاعات این نسخه

HPrk3tTW0AE6B4y.jpg

شخصیت های قابل سامن این نسخه تو دو موج عرضه میشن

موج اول چون خانم ها مقدم ترن:
  • Robin Summer - Remembrance . Wind
  • Hyacine - Remembrance - Wind (ریران)
موج دوم هم آقایان
  • Aventurine Summer - Elation . Quantum
  • Ashveil - Hunt . Electric (ریران)
پچ شامل یه کوئست داستانی اصلی
و یه کوئست کانتنیوئنس میشه (چی فارسی ترجمه میشه این لفظ؟ :دی)

کوئست اصلی که ادامه داستان Planarcadia است
و کوئست فرعی هم در مورد سفر تابستونه بر و بچ آسترال اکسپرس و صد البته هرکول پوآرو بازی درآوردن اونچرین ـه تا ببینه خائنی که تو Ten Stonehearts ـه کیه. رابین هم یحتمل اون وسط وایساده آوازشو میخونه :دی

یه مینی گیم ریسینگ هم داره این کوئست (قبلا دوستان لیک کرده بودن ولی خب واتافاک :دی)
یه لایت کن 4 ستاره هم واسه مسیر Hunt داره

در انتها هم گفتن Collab بازی با ZZZ زمستون 2026 منتشر میشه.

در مورد collab ZZZ یه کار بامزه ای که کردن اینه که Pom Pom رو همینجوری بدون مقدمه یهو انداختن تو ZZZ و بچه بیچاره گیج و منگ تو محله شخصیت اصلی سرگردون شده :دی اگر ZZZ بازی نمیکنین برین دیالوگ هاش رو حتما از یوتیوبی جایی ببینین :D

• Smile
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or