Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
فکر کنم اول باید کاراکتر واسه بیلد کردن انتخاب کنی که از اونجا بری
تو منوی کاراکتر ها وقتی کاراکتر انتخاب میکنی بالا سمت راست یه آپشنی هست

همون برای منم همین عجیبه
حتی وقتی یه کاراکتر رو هم نشون میکنم که موارد بیلد فارم شو نشونم بده، زیرش Calyx (Golden) ـه و این Ornament Extraction اصن وجود نداره :|
نمیدونم هم به کدوم کوئست یا ساید کوئست وصله این قضیه. بازی هم مود های مهم شو پشت یه چیزهایی قایم می کنه آدم میمونه خداییش

• Like
Reactions: tirdad666
هاع
من این منوی ornament extraction رو ندارم:دی
راستش نمیدونم چرا نداریش
چک کن ببین Divergent Universe رو داری؟
شاید با باز شدن Divergent Universe و یه دور رفتنش و سیو فایل کردنش اون Ornament Extraction باز بشه
اگه اونم نداری با پیشروی داستان اصلی و رفتن Simulated Universe World 3 باید دیگه باز بشه
2026-07-13 13.41.26.jpg
2026-07-13 13.41.31.jpg
. . .
پیشنهاد بی ربط به سوالت که فقط در حد پیشنهاده: اول یدونه تیم درست و مرتبط به هم انتخاب کن و جمع کن تا بتونی راحت‌تر داستان رو پیش بری بعد هم کنارش استلارون هانترها رو بگیر.

• Like
Reactions: tirdad666 and Z-fan
راستش نمیدونم چرا نداریش
چک کن ببین Divergent Universe رو داری؟
شاید با باز شدن Divergent Universe و یه دور رفتنش و سیو فایل کردنش اون Ornament Extraction باز بشه
اگه اونم نداری با پیشروی داستان اصلی و رفتن Simulated Universe World 3 باید دیگه باز بشه
View attachment 413552
View attachment 413553
. . .
پیشنهاد بی ربط به سوالت که فقط در حد پیشنهاده: اول یدونه تیم درست و مرتبط به هم انتخاب کن و جمع کن تا بتونی راحت‌تر داستان رو پیش بری بعد هم کنارش استلارون هانترها رو بگیر.

شاید به خاطر Divergent Universe باشه چون SU رو تا World 9 کامل باز کردم و دارم صرفا درجه سختی های دیگه رو میرم

تیم هم... همممم نمیدونم چه کنم
الان طبیعتا به واسطه Welt و Mortenax Blade و Ruan Mei ـی که دارم میدونم هر تیمی بچینم، از حیث آمپلی فایر تا یه حدی تامینم. سه تا یونیت که واقعا یونیورسال اند خداروشکر
تو سه تا رول دیگه است که بد مشکل دارم

DPS رسما ندارم. آرچر رو دارم، خوبه. ولی خب آرچر بدون اسپارکلی که بهش SP بده رسما بدرد نمیخوره :دی و حتی اگه رین هم بگیرم وقتی بنرش اومد (که خداروشکر بنر طولانیه و استرس نمیخواد بابتش بکشم) بازم بدون اسپارکل جفت شون زمین گیر میشن :(
سیبر هم هست که کار رو تا الان برام راه انداخته یخورده، ولی اونم متاسفانه به خاطر اتکاش به Ult اش نیازمند یه کاراکتری مثل Sunday ـه که ندارم و عملا با بافرها و دیبافرهای فعلی ام سازگاری نداره
هیمکوی عادی و کلارا هم هستن... که خب وللش :دی اونا رو جدی عشقی دارم، بده یه گاچا شروع کنی و به چند تا کاراکتر بنرهای عادی دل ببندی؟ :D

حالا مسئله این جاست برای DPS چه کنم. همین پچی که میاد دو تا آپشن دارم، یکی هیمکو نوا است که مشخصه Top Tier ـه و تیمی هم که میخواد خیلی تیم گرونی نیست
اون یکی هم Evernight ـه... که تیم به شدت گرونی میخواد :دی منتهی من Evernight می دوست :x :دی و واقعا بحران DPS تو عنصر یخ دارم! هیمکو نوا تو عنصر آتیشه و همین الان مورتناکس بلید و هیمکو اون عنصر رو حداقل تو بخش داستانی پوشش میدن. اگه هم بتونم بعدا یه جوری اسپارکل و رین رو جور کنم تیم آرچر هم تکمیل میشه.
خودم دلم بیشتر به Evernight میره با این که میدونم خودم رو تو چه باتلاقی میندازم اگه بخوام DPS ام رو از کلاس Rememberence بردارم :دی ولی همین که گاچا پلی میدم به اندازه کافی حماقت هست :))

در مورد Sub DPS هم به همین منوال. یه کافکا دارم که خب هیچ تیم Dot ـی نیست که پشتیبانی اش کنه
اگه Evernight رو بگیرم (که یه "اگه" گندست چون هنوز تا پیتی کامل فاصله دارم و 0.6 درصد هیچ امیدی بهم نمیده قبل پیتی و 50/50 به شخصیت بنر برسم) باز میتونم به عنوان Sub DPS لحاظ اش کنم تا چه میدونم Castorice ـی چیزی بگیرم، انگار Robin Summer هم ممکنه تیم شو کامل کنه که بیشتر باعث میشه بهش فکر کنم. ولی در کل فکر می کنم مورتناکس بلید میتونه این بخش رو تا حد خوبی برای خیلی تیم ها پوشش بده.

مسئله بزرگ ولی Sustain ـه. خودتو جای من بذار. پچ 4.3 بالاخره به صورت جدی با بازی ارتباط برقرار می کنم و همه کس و ناکسی خوشحالن که بهترین یونیت Sustain بازی رو آخر پچ 3.0 به صورت مجانی دادن (DHPT)
و دومین یونیت خفن sustain هم میشد تو سالگرد انتخابش کرد و گرفت (Houhou) که من جاش کافکا گرفتم :(
اینه که اذیت می کنه الان منو
الان من یه Fu Xuan دارم که واقعا تو Pure Fiction خداست. ولی خب بدبختی اینه Fu Xuan از اون یونیت هاییه که اصن با کاراکتری مثل Mrotenax Blade که من دارم یا Castorice سازگار نیست :( شدیدا به Houhou یا DHPT نیازمندم... و خب DHPT دقیقا همین پچ بعدیه ریران اش :( پچی که من توش دنبال یه DPS خوبم :(
با این حال حس می کنم اگه یه خورده دیگه با Fu Xuan دندون به جیگر بذارم احتمالا Hyacine دوباره ریران بخوره و این تنها امیدمه، آخرین ریران این بشر واسه 4.1 ـه که یخورده بهم امید میده :D

خلاصه که وضع خرابه :دی

• Like
Reactions: tirdad666
شاید به خاطر Divergent Universe باشه چون SU رو تا World 9 کامل باز کردم و دارم صرفا درجه سختی های دیگه رو میرم

تیم هم... همممم نمیدونم چه کنم
الان طبیعتا به واسطه Welt و Mortenax Blade و Ruan Mei ـی که دارم میدونم هر تیمی بچینم، از حیث آمپلی فایر تا یه حدی تامینم. سه تا یونیت که واقعا یونیورسال اند خداروشکر
تو سه تا رول دیگه است که بد مشکل دارم

DPS رسما ندارم. آرچر رو دارم، خوبه. ولی خب آرچر بدون اسپارکلی که بهش SP بده رسما بدرد نمیخوره :دی و حتی اگه رین هم بگیرم وقتی بنرش اومد (که خداروشکر بنر طولانیه و استرس نمیخواد بابتش بکشم) بازم بدون اسپارکل جفت شون زمین گیر میشن :(
سیبر هم هست که کار رو تا الان برام راه انداخته یخورده، ولی اونم متاسفانه به خاطر اتکاش به Ult اش نیازمند یه کاراکتری مثل Sunday ـه که ندارم و عملا با بافرها و دیبافرهای فعلی ام سازگاری نداره
هیمکوی عادی و کلارا هم هستن... که خب وللش :دی اونا رو جدی عشقی دارم، بده یه گاچا شروع کنی و به چند تا کاراکتر بنرهای عادی دل ببندی؟ :D

حالا مسئله این جاست برای DPS چه کنم. همین پچی که میاد دو تا آپشن دارم، یکی هیمکو نوا است که مشخصه Top Tier ـه و تیمی هم که میخواد خیلی تیم گرونی نیست
اون یکی هم Evernight ـه... که تیم به شدت گرونی میخواد :دی منتهی من Evernight می دوست :x :دی و واقعا بحران DPS تو عنصر یخ دارم! هیمکو نوا تو عنصر آتیشه و همین الان مورتناکس بلید و هیمکو اون عنصر رو حداقل تو بخش داستانی پوشش میدن. اگه هم بتونم بعدا یه جوری اسپارکل و رین رو جور کنم تیم آرچر هم تکمیل میشه.
خودم دلم بیشتر به Evernight میره با این که میدونم خودم رو تو چه باتلاقی میندازم اگه بخوام DPS ام رو از کلاس Rememberence بردارم :دی ولی همین که گاچا پلی میدم به اندازه کافی حماقت هست :))

در مورد Sub DPS هم به همین منوال. یه کافکا دارم که خب هیچ تیم Dot ـی نیست که پشتیبانی اش کنه
اگه Evernight رو بگیرم (که یه "اگه" گندست چون هنوز تا پیتی کامل فاصله دارم و 0.6 درصد هیچ امیدی بهم نمیده قبل پیتی و 50/50 به شخصیت بنر برسم) باز میتونم به عنوان Sub DPS لحاظ اش کنم تا چه میدونم Castorice ـی چیزی بگیرم، انگار Robin Summer هم ممکنه تیم شو کامل کنه که بیشتر باعث میشه بهش فکر کنم. ولی در کل فکر می کنم مورتناکس بلید میتونه این بخش رو تا حد خوبی برای خیلی تیم ها پوشش بده.

مسئله بزرگ ولی Sustain ـه. خودتو جای من بذار. پچ 4.3 بالاخره به صورت جدی با بازی ارتباط برقرار می کنم و همه کس و ناکسی خوشحالن که بهترین یونیت Sustain بازی رو آخر پچ 3.0 به صورت مجانی دادن (DHPT)
و دومین یونیت خفن sustain هم میشد تو سالگرد انتخابش کرد و گرفت (Houhou) که من جاش کافکا گرفتم :(
اینه که اذیت می کنه الان منو
الان من یه Fu Xuan دارم که واقعا تو Pure Fiction خداست. ولی خب بدبختی اینه Fu Xuan از اون یونیت هاییه که اصن با کاراکتری مثل Mrotenax Blade که من دارم یا Castorice سازگار نیست :( شدیدا به Houhou یا DHPT نیازمندم... و خب DHPT دقیقا همین پچ بعدیه ریران اش :( پچی که من توش دنبال یه DPS خوبم :(
با این حال حس می کنم اگه یه خورده دیگه با Fu Xuan دندون به جیگر بذارم احتمالا Hyacine دوباره ریران بخوره و این تنها امیدمه، آخرین ریران این بشر واسه 4.1 ـه که یخورده بهم امید میده :D

خلاصه که وضع خرابه :دی
اون طور که خوندم فهمیدم پیش نیازه Divergent Universe همون SU World 3 بود که گذروندی, پس DU اگه بازه یه دور برو save file بزن ببین Ornament Extraction باز میشه, اگه نشد شاید باید تا یه حدی داستان رو پیش بری. چون راه حل دقیقش رو نمیدونم ممکنه گیج ترت کنم.

من فقط منتظرم Sparkle بگیرم بذارم کنار DHILم, چند ساله بیچاره بدون اون سر کرده.

در کارکتر گرفتنات موفق باشی!:D
leaving.gif

• Like
  • Sad
Reactions: tirdad666 and Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or