Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
تا جایی که ویش باز میشه رفتم :D

کاراکتر هوشنگ(Sushang :D) گرفتم چطوره؟ :-s

یه Asta و Serval هم دارم که فکر کنم مثل نوئل خودش به همه میده :D

پ.ن: اروپا رفتم مثل گنشین، ولی پینگش خیلی بالاست زیر 160 نیومده

دوستان من چندجا سرچ زدم میگن بازی مولتی یا کواپ نداره پس سرور و پینگ برا چیه یا اینکه برای چی میشه تو این بازی p2w کرد و تیم خوب بست؟ کلا هدف چیه تو این بازی یا کلا بازی های این سبکی که انلاین نداره یا داره و مثله گنشین فقط در این حده که برین تو دنیای هم؟ یعنی شما برای چی باید قوی بشی و کجا میشه این قدرتو شو اف کرد؟ :D من تاحالا جز tower of fantasy هیچ گاچای دیگه ی بازی نکردم اونم چون المان های mmo داشت رفتم سراغش ولی از اونجای که بازیای خوبی داره تو این سبک میاد مثله همین بازی یا wuthering waves یا حتی blue protocol که دراصل mmo ولی قراره گاچا هم داشته باشه خیلی دلم میخواد این سبک هم امتحان کنم ولی نمیفهمم اگر قرار نیست مولتی بازی کنم برای چی باید تلاش کنم یا p2w کنم تا از بقیه جلوتر باشم؟ درکل این سبک رو به کسی که فقط انلاین بازی میکنه پیشنهاد میدید؟
قسمت کو آپ این بازی فقط اینه که میتونی از یک دونه از کاراکتر های دوستت توی دومین ها انتخاب کنی و باهاش بازی کنی سه نفر تیم خودت و یکی هم از دوستت میگیری همین. آنلاین بودن این بازی به خاطر لایو سرویس بودن هست چون محتوا دریافت میکنه به صورت منظم و انمی و کاراکتر های جدید باز میکنه انگار شما باید قوی باشی تا محتوای بازی رو از بین ببری شو آف این قدرت هم توی دنیای شبیه سازی شده و memory of chaos نشون بقیه میدی. اینجا بیشتر بحث محتوا مطرحه مخصوصا داستان دلیل آنلاین بودن هم همینه

وات
سیلی داره؟
Say no more :>
Yes, خیلی هم خشنه :>
تا جایی که ویش باز میشه رفتم :D

کاراکتر هوشنگ(Sushang :D) گرفتم چطوره؟ :-s

یه Asta و Serval هم دارم که فکر کنم مثل نوئل خودش به همه میده :D

پ.ن: اروپا رفتم مثل گنشین، ولی پینگش خیلی بالاست زیر 160 نیومده
بنر بیگینرش آره آستا رو میده، سروال هم که هدیه لانچ هست. ولی خوبی بنر بیگینرش اینه که بعد از ۴۰ تا ویش یه پنج ستاره هم میده :D

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
من روزهای خوبم توی گنشین پینگ ۱۶۰ هست :-"
خیلی وضع نت طرف شما خرابه اپراتورت چیه؟
من سوییچ کردم رو رایتل وضع بهتر شد اطراف 120 تا 130
سر همین پینگش من تاور اف باگ ...سرفه... فانتزی رو کوییت کردم البته اگه باگای فاجعش رو فاکتور بگیریم:Whistling:
من سیمپ ولت هستم ولی نتونستم بگیرمش برای همین گفتم وگرنه توی ردیت حتی دیدم طرف توی یکدونه ۱۰ تایی که زد ۲ تا همیکو و ۱ دونه برونیا گرفت 🤦
در مورد کافکا کاراکتر الکترو و دیبافر هست از نوع دمیج اور تایم . اصولا بعد از سه تا کلاس دی پی اس که الان داریم کاراکتر های نیهیلتی بیشترین ظرفیت رو برای دی پی اس شدن دارن. تیم هاشم تینگیون خوبه باهاش. پلا خوبه . برونیا هم خیلی خوبه کلا کاراکتر هایی که کافکا رو باف کنن. ولی الان نمیشه راجبش هیچی گفت چون توی فایل های بازی که پیدا کردن برای ورژن ۱ کافکا بیشترین تغییر رو داشته خیلی نسبت به بتا عوض شده . تا ورژن ۱.۲ ‌که بیاد احتمالا بازم باف یا نرف بشه
پس فعلا صبر میکنم تا پچ بعد
مرسی بابت راهنماییت:punk:
وات
سیلی داره؟
Say no more :>
داره و بیشتر حالت الترش به ارث برده اینجا یا بقول گفتنی دارکش و اینکه از برونیا اونه چان گفتنش خبری نیست:((

از بنر بیگینر چه پنج ستاره ای گرفتین؟ :-"
به من در اوج خرشانسی Bronya داد. :D

اگه جز Bronya, Welt و Clara چیزی داده بود بازیو پاک میکردم. :D
ولت گرفتم شواف شم چنتا پست قبل هست یه دمیجیم از یکی بچه ها بابت شواف اول خوردم:Hurted:

من سوییچ کردم رو رایتل وضع بهتر شد اطراف 120 تا 130
سر همین پینگش من تاور اف باگ ...سرفه... فانتزی رو کوییت کردم البته اگه باگای فاجعش رو فاکتور بگیریم:Whistling:

پس فعلا صبر میکنم تا پچ بعد
مرسی بابت راهنماییت:punk:

داره و بیشتر حالت الترش به ارث برده اینجا یا بقول گفتنی دارکش و اینکه از برونیا اونه چان گفتنش خبری نیست:((
رایتل و adsl مخابرات دارم. مخابرات که قطعی دائمی داره و بعضی وقت ها روی 999 هست. رایتل فقط اینجا خوب جواب میده :-"
حالا بازم خوبی این بازی اینه که با پینگ بالا هم میشه بازیش کرد، دیشب با 450 بازی میکردم :D اگه گنشین بود قارچ چیدن هم سخت میشد :D

رایتل و adsl مخابرات دارم. مخابرات که قطعی دائمی داره و بعضی وقت ها روی 999 هست. رایتل فقط اینجا خوب جواب میده :-"
حالا بازم خوبی این بازی اینه که با پینگ بالا هم میشه بازیش کرد، دیشب با 450 بازی میکردم :D اگه گنشین بود قارچ چیدن هم سخت میشد :D
منم حس کردم پینگ برعکس گنشین هیچ تاثیری تو بازی نداره. ۲ ساعت بیشتر بازی نکردم، ولی تو کمبت هیچ تاخیری احساس نمیشد.

یادتون باشه که فقط ۳ روز مهلت دارین از شاپ ۱۰ تا ویش ماهیانتونو با معادل Stardust بازی بخرین.

بچه ها استراتژی تو این بازی به نظر شما چطور باید باشه؟یه کاراکتر آپ کنیم؟ یه تیم؟ یا همه کاراکترها رو با هم آپ کنیم؟مخصوصا من که f2p هستم.
الان برای استراتژی چیدن زود نیست؟ :D من اطلاعات زیادی ندارم ولی یه نفر این تیم ها رو پیشنهاد داده بود:-"

eif9nd8l2dwa1.jpg

یه ایستر اگ جالب همون اوایل بازی هست که اگه به جای سوار قطار شدن، تصمیم بگیرین داخل ایستگاه بمونین، بازی تموم میشه و تیتراژ پایانی پخش میشه :D

با همراه اول تست کردم فقط

حالا خوبه سر Turn Based بودن وسط کامبت پینگ اذیت نمیکنه

اون زباله که نت کدش هم بد بود

داج هارو از سمت سرور حساب میکرد با نت ایران فقط کتک میخوردی :D

رو PC هم ریختم با زیتل پینگ 140 ـه :-s

داستان این Login Error بعد اینکه استارت میزنی چیه؟ با چه DNS بازی میکنید؟

Camera Smoothing ـش رو گوشی عالیه ولی رو PC حال آدم بد میشه، فریم هم باز رو 60 لاک کردن :|

فکر کنم بهتره با دسته برم :D

آخرین ویرایش:
رو PC هم ریختم با زیتل پینگ 140 ـه :-s

داستان این Login Error بعد اینکه استارت میزنی چیه؟ با چه DNS بازی میکنید؟

Camera Smoothing ـش رو گوشی عالیه ولی رو PC حال آدم بد میشه، فریم هم باز رو 60 لاک کردن :|

فکر کنم بهتره با دسته برم :D
لاگین ارور شانسیه، بازی رو گاهی اوقات باز و بسته کنی درست میشه :D با رایتل و مخابرات بازی کردم رو جفتشون این مشکل رو داشته بدون DNS

• Like
  • Smile
Reactions: ce7en44 and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or