Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
اینجا وال نداریم؟یا whale
وال که هست من با بردیا :-" بعداشم که فعلا بزا بگذره یه خورده ببینیم چن چندیم یهو کل کاراکترای اول پچ قوی یعو پچ بعد پاور کریپ میشن مثل دیلوک تو گنشین
من تا عصری سر کارم، نامردا :((

این کدهای دیروزی رو از اینجا میتونین ردیم کنین:

Honkai: Star Rail official website | May this journey lead us starward

ای ملت، سرورتون رو چی انتخاب کردین؟ :-"
ادیت- این کدا رو از داخل بازی هم میشه زد سه نقطه کنار پروفایل رو بزنی گزینه ردیم کد رو میشه دید
اروپا وضعیت پینگ انگار زیاد جالب نیست همش بالا 160 احتمالا برا شلوغیه سروراس تو گنشین در بهترین حالت برا من 110 ایناست
به شماها کاراکتر چی داد؟
به من سروال و کینگ کو و سوشانگ و یانکینگ. :blink:
1.png
اینو ده رول اول داد چهار ستاره تاشم اسماشون یادم نیست

اینم یه کد دیگه: STARRAILGIFT . توییچ دراپ هم داره گیم تقریبا تا یه ماه میتونین اونم بگیرین. لینک ایونت گیم اینم یه خرت و پرت هایی میده :D

بازی خوبیه از گنشین بیشتر به من حال میده شاید به خاطر ستینگ و سبک بازی باشه. سرور هم اروپا گذاشتم پینگم 100عه اوکیه فقط بعضی اوقات دیسکانکت میشه.
سیستم بازی به این صورته که کارنسی بازی رو جمع کنی تا بتونی کارکتر های دیگه رو باز کنی درسته؟ بعد تفاوت قدرت 4 ستاره و 5 ستاره چقدره خیلی فرق دارن؟ تا الان که Welt و Hook رو گرفتم.

ازون ساپورت کارکتر چجوری میشه استفاده کرد؟

راستی چرا گرافیک بازی تو کات سین ها پایین میاد؟

آخرین ویرایش:
امیدوارم از گلوت پایین نره ☹️☹️
داداش بخدا بیگینر لاکه نزن منو تو گروه های تلگرام دیدم اکثرا دوتا 5 ستاره گرفتن من ذغالم مقابل اونا
یه سوالم در مورد تیم کافکا داشتم داش تیم چی بدردش میخوره تو نت گشتم گایدی براش نبود تو بتا نبوده؟ داستان چیه
اینم یه کد دیگه: STARRAILGIFT . توییچ دراپ هم داره گیم تقریبا تا یه ماه میتونین اونم بگیرین. لینک ایونت گیم اینم یه خرت و پرت هایی میده :D

بازی خوبیه از گنشین بیشتر به من حال میده شاید به خاطر ستینگ و سبک بازی باشه. سرور هم اروپا گذاشتم پینگم 100عه اوکیه فقط بعضی اوقات دیسکانکت میشه.
سیستم بازی به این صورته که کارنسی بازی رو جمع کنی تا بتونی کارکتر های دیگه رو باز کنی درسته؟ بعد تفاوت قدرت 4 ستاره و 5 ستاره چقدره خیلی فرق دارن؟ تا الان که Welt و Hook رو گرفتم.

ازون ساپورت کارکتر چجوری میشه استفاده کرد؟

راستی چرا گرافیک بازی تو کات سین ها پایین میاد؟
اپراتور شما چیه؟ منم اروپا زدم پینگنم همش بالا 160 هستش تو گنشین بین 110 تا 130 متغیره ایرانشله برا من

• Like
Reactions: ce7en44
داداش بخدا بیگینر لاکه نزن منو تو گروه های تلگرام دیدم اکثرا دوتا 5 ستاره گرفتن من ذغالم مقابل اونا
یه سوالم در مورد تیم کافکا داشتم داش تیم چی بدردش میخوره تو نت گشتم گایدی براش نبود تو بتا نبوده؟ داستان چیه

اپراتور شما چیه؟ منم اروپا زدم پینگنم همش بالا 160 هستش تو گنشین بین 110 تا 130 متغیره ایرانشله برا من
مخابرات فیبر نوری

• Like
Reactions: ce7en44

من سیمپ ولت هستم ولی نتونستم بگیرمش برای همین گفتم وگرنه توی ردیت حتی دیدم طرف توی یکدونه ۱۰ تایی که زد ۲ تا همیکو و ۱ دونه برونیا گرفت 🤦
در مورد کافکا کاراکتر الکترو و دیبافر هست از نوع دمیج اور تایم . اصولا بعد از سه تا کلاس دی پی اس که الان داریم کاراکتر های نیهیلتی بیشترین ظرفیت رو برای دی پی اس شدن دارن. تیم هاشم تینگیون خوبه باهاش. پلا خوبه . برونیا هم خیلی خوبه کلا کاراکتر هایی که کافکا رو باف کنن. ولی الان نمیشه راجبش هیچی گفت چون توی فایل های بازی که پیدا کردن برای ورژن ۱ کافکا بیشترین تغییر رو داشته خیلی نسبت به بتا عوض شده . تا ورژن ۱.۲ ‌که بیاد احتمالا بازم باف یا نرف بشه

دوستان من چندجا سرچ زدم میگن بازی مولتی یا کواپ نداره پس سرور و پینگ برا چیه یا اینکه برای چی میشه تو این بازی p2w کرد و تیم خوب بست؟ کلا هدف چیه تو این بازی یا کلا بازی های این سبکی که انلاین نداره یا داره و مثله گنشین فقط در این حده که برین تو دنیای هم؟ یعنی شما برای چی باید قوی بشی و کجا میشه این قدرتو شو اف کرد؟ :D من تاحالا جز tower of fantasy هیچ گاچای دیگه ی بازی نکردم اونم چون المان های mmo داشت رفتم سراغش ولی از اونجای که بازیای خوبی داره تو این سبک میاد مثله همین بازی یا wuthering waves یا حتی blue protocol که دراصل mmo ولی قراره گاچا هم داشته باشه خیلی دلم میخواد این سبک هم امتحان کنم ولی نمیفهمم اگر قرار نیست مولتی بازی کنم برای چی باید تلاش کنم یا p2w کنم تا از بقیه جلوتر باشم؟ درکل این سبک رو به کسی که فقط انلاین بازی میکنه پیشنهاد میدید؟

دو تا سوال:

1. کسی میدونه daily ها دقیقا کی باز میشن؟ من فعلا تا بازی بیاد رو PS نمیخوام داستانو اینارو زیاد جلو برم، چون رو گوشیم واقعا بازی کردن سمه، ولی میخوام یکم جم جمع کنم تا اون موقع.

2. یکم بی ربطه به این بازی، ولی چجوری میشه تو گنشین رو PS با سرورای اروپا بازی کرد اگه ریجن اکانت PSN آمریکا باشه؟

دو تا سوال:

2. یکم بی ربطه به این بازی، ولی چجوری میشه تو گنشین رو PS با سرورای اروپا بازی کرد اگه ریجن اکانت PSN آمریکا باشه؟
میشه بازی کرد ولی استور داخل بازی برات باز نمیشه در نتیجه بدرد نمیخوره
روی هر اکانت پی اس ان هستی از استور پلی استیشن نسخه همون ریجن گنشین دانلود کن تا استور باز باشه برات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or