Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
چه وضعشه؟ من تا اومدم چهار تا کاراکتر اصلی تیمم رو لول آپ کنم و تلنت ها و آرتیفکت هاشون رو زیاد کنم، از equilibrium سه رسیدم به چهار دوباره باید براشون فارم کنم:D حالا بازی هم میگه برو یه تیم دیگه هم بساز :D آقا من هنوز آرتیفکت های آستا رو هم کامل آپ نکردم :))

لوچا( ۵ستاره. اباندنس. ایمجنری)
خب رسیدیم به لوچا کاراکتری که همه کاره هست حالا جلو تر متوجه این قضیه میشین . لوچا کاراکتری هیلره با قابلیت های دی پی اس به اصطلاح بهش Damage healer میگن با قابلیت هیل سینگل و هیل AOE ... ( تمام اعداد و ضریب ها در لول ۱۰ نوشته میشن)

Skill: Prayer of Abyss Flower
یکی از کاراکتر های پارتی شما رو هیل میکنه به مقدار ۶۰ درصد اتک لوچا به علاوه ۸۰۰ . همچنین یک استک Abyss Flower میگیره. اگر هر کدوم از کاراکتر های پارتی شما اچ پیش به ۵۰ درصد یا کم تر برسه لوچا بلافاصله اسکیلش رو استفاده میکنه بدون استفاده از اسکیل پوینت. بعد از ۲ نوبت این توانایی میتونه دوباره اتفاق بیوفته

Ultimate: Death Wish
یک باف رو از روی تمام انمی ها بر میداره همچنین لوچا یک استک Abyss Flower میگیره همچنین دمیج ایمجنری میده به تمام انمی ها بر اساس ۲۰۰ درصد اتک لوچا

Talent: Cycle of Life
زمانی که استک های Abyss Flower به عدد ۲ برسه لوچا بلافاطه هر ۲ استک رو مصرف میکنه و یک فیلد میسازه. کاراکتر های پارتی شما زمانی که به انمی حمله کنن بلافاصله هیل میشن به مقدار ۱۸ درصد اتک لوچا به علاوه ۲۴۰ . این فیلد برای ۲ نوبت باقی میمونه . زمانی که لوچا بمیره این فیلد هم از بین میره

Technique: Mercy of a Fool
بعد از استفاده از تکنیک هنگام ورود به مبارزه لوچا بلافاصله فیلدش رو میسازه

Sanctified
زمانی که انمی های توی فیلد توسط کاراکتر های شما مورد حمله قرار بگیرن تمام اعضای پارتی شما به غیر از کسی که حمله کرده به انمی هیل میشن به مقدار ۷ درصد اتک لوچا به علاوه ۹۳

Through the Valley
مقاومت لوچا نسبت به دیباف های کنترل جمعیت ۷۰ درصد افزایش پیدا میکنه

Cleansing Revival
زمانی که از اسکیل استفاده کنید لوچا یک دیباف رو از روی کاراکتر پارتی شما برمیداره

1. Ablution of the Quick
هنگامی که فیلد لوچا فعال باشه تمام کاراکتر ها اتکشون به مقدار ۲۰ درصد افزایش پیدا میکنه

2. Bestowal From the Pure
زمانی که لوچا از اسکیل استفاده کنه اگر کاراکتر شما اچ پیش کم تر از ۵۰ درصد باشه هیلینگ بونس لوچا به مقدار ۳۰ درصد افزایش پیدا میکنه و اگر اچ پی کاراکتر شما بیشتر از ۵۰ درصد باشه کاراکترتون شیلد خواهد گرفت بر اساس ۱۸ درصد اتک لوچا به علاوه ۲۴۰ برای ۲ نوبت

3. Surveyal by the Fool
اسکیل رو به مقدار ۲ لول و بیس اتک رو به مقدار ۱ لول افزایش میده

4. Heavy Lies the Crown
زمانی که فیلد لوچا فعال باشه انمی ها ضعیف میشن و دمیجشون به مقدار ۱۲ درصد کاهش پیدا میکنه

5. Cicatrix Neath the Pain
التیمیت رو به مقدار ۲ لول و تلنت رو به مقدار ۲ لول افزایش میده

6. Reunion With the Dust
هنگامی که لوچا از التیمیت استفاده کنه ۱۰۰ درصد شانس ثابت وجود داره که تمام انمی ها نسبت به تمام عناصر ۲۰ درصد مقاومتشون کاهش پیدا کنه برای ۲ نوبت
همونطور که گفتم لوچا میتونه کلی کار توی تیمتون انجام بده شما میتونین لوچا رو دی پی اس کنین تا هم دمیج بده هم هیل سعی کنید روی اتک تمرکز کنید چون تمام اسکلینگ های هیل لوچا بر اساس اتک هست تا جایی که میتونید برای لوچا اتک قرار بدید . اسپید رو هم سعی کنید از ساب استت رلیک هاتون بگیرید تا استک های لوچا سریع تر به دست بیاد و فیلد ۱۰۰ درصد آپ تایم داشته باشه. امیدوارم هرکدومتون که خواستید لوچا رو بگیرید با ۱۰ تا وارپ اول اونو بگیرید مطمئن باشید از گرفتن هیلری مثل لوچا ناامید نخواهید شد................ به قول لوچا
( Death Will Return ) . موفق باشید ❤️
20230603_041312.jpg

خب من قرار نبود SW رو بگیرم ولی اکانت اروپام دیدم فقط ولت رو دارم و رو اکانت اصلیم هم که نمیخوام بگیرمش دیگه گفتم ویش بزنم فک کنم همتون هم استفاده کردین ازش :D و نظرم نسبت بهش عوض شده مخصوصا الان که MoC دارم میرم.
این ویکنس اضافه کردنه خیلی خوبه مثلا من کارکتر wind و physical خوب ندارم میبینی یه باس هست به این دوتا ضعف داره سیلور رو میزاری تو تیم دیگه اوکی میشه. دمیج خوبی هم داره.

تو SU هم تیم و path نیهیلیتی خیلی جوابه دشمنا همه یه 20 30 تایی دیباف میگیرن راحت میمیرن.

وسوسه ام کرده بگیرمش:D

لوچا( ۵ستاره. اباندنس. ایمجنری)
خب رسیدیم به لوچا کاراکتری که همه کاره هست حالا جلو تر متوجه این قضیه میشین . لوچا کاراکتری هیلره با قابلیت های دی پی اس به اصطلاح بهش Damage healer میگن با قابلیت هیل سینگل و هیل AOE ... ( تمام اعداد و ضریب ها در لول ۱۰ نوشته میشن)

Skill: Prayer of Abyss Flower
یکی از کاراکتر های پارتی شما رو هیل میکنه به مقدار ۶۰ درصد اتک لوچا به علاوه ۸۰۰ . همچنین یک استک Abyss Flower میگیره. اگر هر کدوم از کاراکتر های پارتی شما اچ پیش به ۵۰ درصد یا کم تر برسه لوچا بلافاصله اسکیلش رو استفاده میکنه بدون استفاده از اسکیل پوینت. بعد از ۲ نوبت این توانایی میتونه دوباره اتفاق بیوفته

Ultimate: Death Wish
یک باف رو از روی تمام انمی ها بر میداره همچنین لوچا یک استک Abyss Flower میگیره همچنین دمیج ایمجنری میده به تمام انمی ها بر اساس ۲۰۰ درصد اتک لوچا

Talent: Cycle of Life
زمانی که استک های Abyss Flower به عدد ۲ برسه لوچا بلافاطه هر ۲ استک رو مصرف میکنه و یک فیلد میسازه. کاراکتر های پارتی شما زمانی که به انمی حمله کنن بلافاصله هیل میشن به مقدار ۱۸ درصد اتک لوچا به علاوه ۲۴۰ . این فیلد برای ۲ نوبت باقی میمونه . زمانی که لوچا بمیره این فیلد هم از بین میره

Technique: Mercy of a Fool
بعد از استفاده از تکنیک هنگام ورود به مبارزه لوچا بلافاصله فیلدش رو میسازه

Sanctified
زمانی که انمی های توی فیلد توسط کاراکتر های شما مورد حمله قرار بگیرن تمام اعضای پارتی شما به غیر از کسی که حمله کرده به انمی هیل میشن به مقدار ۷ درصد اتک لوچا به علاوه ۹۳

Through the Valley
مقاومت لوچا نسبت به دیباف های کنترل جمعیت ۷۰ درصد افزایش پیدا میکنه

Cleansing Revival
زمانی که از اسکیل استفاده کنید لوچا یک دیباف رو از روی کاراکتر پارتی شما برمیداره

1. Ablution of the Quick
هنگامی که فیلد لوچا فعال باشه تمام کاراکتر ها اتکشون به مقدار ۲۰ درصد افزایش پیدا میکنه

2. Bestowal From the Pure
زمانی که لوچا از اسکیل استفاده کنه اگر کاراکتر شما اچ پیش کم تر از ۵۰ درصد باشه هیلینگ بونس لوچا به مقدار ۳۰ درصد افزایش پیدا میکنه و اگر اچ پی کاراکتر شما بیشتر از ۵۰ درصد باشه کاراکترتون شیلد خواهد گرفت بر اساس ۱۸ درصد اتک لوچا به علاوه ۲۴۰ برای ۲ نوبت

3. Surveyal by the Fool
اسکیل رو به مقدار ۲ لول و بیس اتک رو به مقدار ۱ لول افزایش میده

4. Heavy Lies the Crown
زمانی که فیلد لوچا فعال باشه انمی ها ضعیف میشن و دمیجشون به مقدار ۱۲ درصد کاهش پیدا میکنه

5. Cicatrix Neath the Pain
التیمیت رو به مقدار ۲ لول و تلنت رو به مقدار ۲ لول افزایش میده

6. Reunion With the Dust
هنگامی که لوچا از التیمیت استفاده کنه ۱۰۰ درصد شانس ثابت وجود داره که تمام انمی ها نسبت به تمام عناصر ۲۰ درصد مقاومتشون کاهش پیدا کنه برای ۲ نوبت
همونطور که گفتم لوچا میتونه کلی کار توی تیمتون انجام بده شما میتونین لوچا رو دی پی اس کنین تا هم دمیج بده هم هیل سعی کنید روی اتک تمرکز کنید چون تمام اسکلینگ های هیل لوچا بر اساس اتک هست تا جایی که میتونید برای لوچا اتک قرار بدید . اسپید رو هم سعی کنید از ساب استت رلیک هاتون بگیرید تا استک های لوچا سریع تر به دست بیاد و فیلد ۱۰۰ درصد آپ تایم داشته باشه. امیدوارم هرکدومتون که خواستید لوچا رو بگیرید با ۱۰ تا وارپ اول اونو بگیرید مطمئن باشید از گرفتن هیلری مثل لوچا ناامید نخواهید شد................ به قول لوچا
( Death Will Return ) . موفق باشید ❤️
View attachment 296397
18 روز مونده فقط. مونو ایمجنری چیز جوابی میشه بنظرم با یوکانگ و دن هانگ il یا سیلور

Honkai_ Star Rail 6_9_2023 1_27_06 PM.jpg

خب من قرار نبود SW رو بگیرم ولی اکانت اروپام دیدم فقط ولت رو دارم و رو اکانت اصلیم هم که نمیخوام بگیرمش دیگه گفتم ویش بزنم فک کنم همتون هم استفاده کردین ازش :D و نظرم نسبت بهش عوض شده مخصوصا الان که MoC دارم میرم.
این ویکنس اضافه کردنه خیلی خوبه مثلا من کارکتر wind و physical خوب ندارم میبینی یه باس هست به این دوتا ضعف داره سیلور رو میزاری تو تیم دیگه اوکی میشه. دمیج خوبی هم داره.

تو SU هم تیم و path نیهیلیتی خیلی جوابه دشمنا همه یه 20 30 تایی دیباف میگیرن راحت میمیرن.

وسوسه ام کرده بگیرمش:D
با همه این تعاریف که کردی من نمیگیرمش 😄

18 روز مونده فقط. مونو ایمجنری چیز جوابی میشه بنظرم با یوکانگ و دن هانگ il یا سیلور

View attachment 296470
اصلا یوکونگ برای دان هانگ درست شده حالا فردا مقاله کیت یوکونگ رو میزارم اونجا توضیح میدم و موقعی که پچ ۱.۳ اومد و دان هنگ ریلیز شده اونجا توی کیتش کامل متوجه میشی چرا برای دان هانگ درست شده یوکونگ. الانم کیت دان هنگ هست میتونم بزارمش ولی نهایی نیست عدد و ضریب هم نداره . دان هنگ و جینگلو حتما مقاله توضیح کیت میخوان چون به شدت کیت پیچیده و طولانی دارن. در باره پیچیده بودن کیت دان هانگ همینو فعلا میگم که توی یک شرایط خاص اصلا اسکیل پوینت میتونه مصرف نکنه و در یک شرایط دیگه با یک حرکت میتونه ۳ تا اسکیل پوینت مصرف کنه

اصلا یوکونگ برای دان هانگ درست شده حالا فردا مقاله کیت یوکونگ رو میزارم اونجا توضیح میدم و موقعی که پچ ۱.۳ اومد و دان هنگ ریلیز شده اونجا توی کیتش کامل متوجه میشی چرا برای دان هانگ درست شده یوکونگ. الانم کیت دان هنگ هست میتونم بزارمش ولی نهایی نیست عدد و ضریب هم نداره . دان هنگ و جینگلو حتما مقاله توضیح کیت میخوان چون به شدت کیت پیچیده و طولانی دارن. در باره پیچیده بودن کیت دان هانگ همینو فعلا میگم که توی یک شرایط خاص اصلا اسکیل پوینت میتونه مصرف نکنه و در یک شرایط دیگه با یک حرکت میتونه ۳ تا اسکیل پوینت مصرف کنه
دان هنگ مگه همین چهار ستاره نیست که ما داریم؟این که به درد نمیخوره من اصلا بیلدش نکردم.

دان هنگ مگه همین چهار ستاره نیست که ما داریم؟این که به درد نمیخوره من اصلا بیلدش نکردم.
😂😂😂 دان هنگ یک نسخه ۵ ستاره داره که پچ ۱.۳ ریلیز میشه به اسم Imbibitor lunae اینم عکسش
20230422_140304.png
اینم گیم پلیش
View attachment RDT_20230608_143617.mp4

View attachment RDT_20230608_143512.mp4اینا فقط بیس اتکش هست اسکیل و التیمیت هنوز لیک نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or