Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
این کتاب ها که مثل اسلحه تو گنشین هست.فعلا 3 ستاره هستند
اصلا کدوم برای کی خوبه؟و ارزش داره لول اپ کنیم
خوردم به یه انمی بغل صندوق لول 16 هست.همه میمیرند.توی اون هال دایره ای که وسطش اسانسور هست
لول کرکتر هام 20 و کتابشونو تا 10 هم بردم.بیشتر به همه اتک دادم چون نمیدونستم .ولی باز نمیشه زدشون
4 و 5 ستاره فری هم هست میتونی بگیری. برا هر شخصیتی یکیش خوبه دیگه باید بخونی ببینی چی برا کی خوبه و حتما هم لول آپ کن که جون و اتک و دیفنس بره بالا. اگه از هر اسلحه تکراری هم داشته باشی میتونی ترکیبشون کنی قوی تر شن.
چه کارکترهایی داری تیمت چیه؟

4 و 5 ستاره فری از کجا میشه گرفت؟
اینا رو دارم فعلا
هرتا-تریلبلیزر فیزیکال-مارچ-دن هنگ-هوک-سروال-سوشانک-کلارا-استا-پلا
تیمی که بستم
مارچ-هوک-سروال-کلارا

• Like
Reactions: ce7en44
4 و 5 ستاره فری از کجا میشه گرفت؟
اینا رو دارم فعلا
هرتا-تریلبلیزر فیزیکال-مارچ-دن هنگ-هوک-سروال-سوشانک-کلارا-استا-پلا
تیمی که بستم
مارچ-هوک-سروال-کلارا
من دقیق نمیدونم کیو میخوای بزنی(باید دقت کنی که انمی به چه عنصر هایی ضعف داره) ولی تیمت خوبه. بنظر من چون لولت پایینه سعی کن داستان بازی رو ادامه بدی تا یه هیلر(ناتاشا) رو باز کنی بعد بزارش تو تیمت میزنیش.

4 و 5 ستاره فری هم جایزه بعضی ماموریت ها و رفتن SU و FH هست. یادمه یکی از صندوق های منطقه اول بازی یه 4 ستاره میداد. base zone بالا سمت راست یه در داره باید بازش کنی.

اول روی انمی نشون میده مثلا به چیا ضعیفه ولی وارد بتل میشی چند تا دیگه هم کنارشن با المنت های مختلف-از کجا میشه فهمید چه تیمی بست وقتی
شانسی هست المنت های داخل بتل
بهتر نیست یه تیم رده آ ببندم
کلارا-استا-پلا و یکی از رده بی

• Like
Reactions: ce7en44
اول روی انمی نشون میده مثلا به چیا ضعیفه ولی وارد بتل میشی چند تا دیگه هم کنارشن با المنت های مختلف-از کجا میشه فهمید چه تیمی بست وقتی
همون انمی اصلی مهمه . الان بیشتر از همه چیز یه هیلر نیاز داری تا اون موقع هم مارچ شیلد خوبی میده. مارچ کلارا ترکیب خوبین.
زیادم به این رده بندی ها توجه نکن هر شخصیتی خوب ببندی و تو تیم درست استفاده کنی جوابه(با همین سمپو کافکا su5 راحت جر میخوره). استا هم خوبه اگه میتونی لول آپ کن . تریلبلیزر فیزیکال هم لول کن خوبه و لازم هم هست.

این رده بندی معیارش فقط Memory of Chaosئه که حکم فلور ۹ تا ۱۲ Abyss تو گنشینو داره. برای داستان هرچی دلت میخواد استفاده کن.

فکر کنم منظورت اینه که روی انمی یه سری ویکنس ردیف کرده ولی مثلا وقتی یکیشون رو میزنی، میبینی که مال انمی اصلی نبوده و مال بقل دستی هاش بوده، آره؟ :D اونجا من طبق تجربه به این نتیجه رسیدم که ویکنس های اولی مال خود انمی اصلی هستن، مثلا اگه شش تا ویکنس نشون میده، سه تای اول مال انمی اصلی هستن و بقیه مال همراهانش :-"

من با آستا و سروال و ناتاشا و یانچینگ بازی میکنم. آستا خیلی برای بریک کردن دشمن ها خوبه مخصوصا اگه سینگل تارگت باشه. سروال هم همینطور ولی بیشتر برای جاهایی که AoE نیازه. ناتاشا هم که مشخصه که هیلر هست و صد در صد نیازت میشه :D نفر چهارم هم یانچینگ هست که سینگل ترگت هست و برای باس ها دمیج خیلی خوبی میده. تا الان برای محتوای اوت ورلدش به مشکل نخوردم، برای سیمولیتت ورلد هم تا باس نهایی ورلد سه رفتم چون مسیری که انتخاب کرده بودم هانت نبود روی فاز سوم به مشکل خوردم و گذاشتم دوباره از اول و بعد از لول آپ کردن درست و حسابی کاراکتر ها برم :-"

• Like
Reactions: tirdad666
من تیم اولم که تا ورلد ۶ رو بدون هیچ مشکلی رفتم مارچ کلارا ناتاشا پلا بود.اصلا هم با ویکنس کاری نداشتم همین تیم رو تا لول ۷۰ ببر همه رو جارو میکنه.تیم دومم جینگ یوان یانچنگ تینگیون استا.البته آستارا زیاد قوی نکردم فعلا.
راستی این لایت کن ایونت جدید روی پلا هم خوب جواب میده اونایی که سیلور ولف رو نگرفتن مثل من.

همون بالا که ویکنس انمی هارو نشون میده روی همون کلیک کن ویکنس انمی ها و خوده انمی هارو نشون میده متوجه میشی کدوم ویکنس مال کدوم انمی هست

نسخه PS5 (و PS4?) Q4 امسال میاد. :|
بعد نا انتظار همین 1.1 رو داشتیم:-"

حالا باز خوبه ایونت های قبلی در دسترس میمونند، مثل گنشین ملت محتوا و داستان از دست نمیدن

خدایی چندتا از این QOLها رو باید برای گنشین بدن

موندن ایونت ها

یه مودی مثل Worldهای استار ریل که حالت رندوم داشته باشه، با چالش های مختلف و ...هم ارزش تین های مختلف میره بالا، هم یه چالشیه به هر حال

باز هم مثل Worldها ، هفته ای یه ویش استاندارد از این بخش:-"

و موارد دیگری:دی

بعد نا انتظار همین 1.1 رو داشتیم:-"

حالا باز خوبه ایونت های قبلی در دسترس میمونند، مثل گنشین ملت محتوا و داستان از دست نمیدن

خدایی چندتا از این QOLها رو باید برای گنشین بدن

موندن ایونت ها

یه مودی مثل Worldهای استار ریل که حالت رندوم داشته باشه، با چالش های مختلف و ...هم ارزش تین های مختلف میره بالا، هم یه چالشیه به هر حال

باز هم مثل Worldها ، هفته ای یه ویش استاندارد از این بخش:-"

و موارد دیگری:D
توی نمایش فقط نوشته بود PS5 خیلی ها گفتن احتمالا فقط برای PS5 ریلیز بشه

توی نمایش فقط نوشته بود PS5 خیلی ها گفتن احتمالا فقط برای PS5 ریلیز بشه
فکر نکنم برای نسل قبل دیگه بدن، همینجوریش PS اونقدر زیاد پلیر ندارن

سوییچ هم که هیچ...
اون سمت، Xboxم هیچ... دوباره یه مدت بعد میان میگن اشتباه کردیم استار ریل رو نیوردیم رو کنسولمون!(چیزی که برا گنشین گفتن:-" )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or