Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
فارم متریال و تریس و رلیک های جینگ یوئن تموم شد. البته هنوز بدن باید کریت دمیج ۵ ستاره بگیرم اینی که الان دارم ۴ ستارس فعلا بدون حساب تریس های خود جینگ یوئن ۲۵ کریت ریت و ۱۴۶ کریت دمیج. البته این فارم اولیه هست
View attachment 293081
الان اینا کدوماش مال جینگ یوئنه؟

تیم نمیر یونیورس 4 و 5 .فقط dps عوض شده. واسه 6 هم همین تیم dps سیله رو گذاشتم تا وسطاش رفتم مردم :D. برا 6 کدوم path برم بهتره؟
View attachment 293111 View attachment 293112
به نظر من جای fire mc زیله رو بذار.دو تا تانک نیاز نداری.path remembrance برو با جپارد کلا تیم دشمن فریز هستش تکون نمیتونه بخوره

خوش اومدی، اضافه ات کردم ;)

دیدی بعضی کاراکترها بعد از اتک یارت، یه اتک دیگه خارج از نوبت میزنن؟ مثل هرتا؟ به اون میگن follow up attack.

ماشالا فیزیک :D
اره هرتا رو اپ کردم تو تیمم هم اوایل بازی بودش راضی بودم ازش ولی خب بعدا دیگه انداختمش از تیم بیرون:D پس اون ضربه چرخشیش follow up attack هستش. التیمیت چی اونا هم follow up attack حساب میشن؟ همینطور ضربه کانتر اتک 7 مارس چطور اونم follow up attack حساب میشه؟

این شکلک:D حس میکنم داره تبلیغ خمیردندان میکنه نیشش تا بنا گوش بازه:D

به نظر من جای fire mc زیله رو بذار.دو تا تانک نیاز نداری.path remembrance برو با جپارد کلا تیم دشمن فریز هستش تکون نمیتونه بخوره
کارکتر FIre نیازه برا اینجا. جپارد و remembrance سر باس فایت بدرد نمیخوره cocolia فریز نمیشه. destruction یا hunt رو تست میکنم ببینم کدوم بهتره.

کارکتر FIre نیازه برا اینجا. جپارد و remembrance سر باس فایت بدرد نمیخوره cocolia فریز نمیشه. destruction یا hunt رو تست میکنم ببینم کدوم بهتره.
هانت خیلی خوبه، چون path resonanceش صلیب یخی های باسو وان شات میکنه و درجا دوباره پر میشه.

من بدون فایر رد میکنم.دی پی اس ات خوب باشه اصلا نیاز نیست شیلد باس رو بشکنی.من با دو تا فیزیک و دو تا آیس میرم.

اره هرتا رو اپ کردم تو تیمم هم اوایل بازی بودش راضی بودم ازش ولی خب بعدا دیگه انداختمش از تیم بیرون:D پس اون ضربه چرخشیش follow up attack هستش. التیمیت چی اونا هم follow up attack حساب میشن؟ همینطور ضربه کانتر اتک 7 مارس چطور اونم follow up attack حساب میشه؟

آلتیمیت فالو آپ حساب نمیشه ولی بقیه اتک ها که تو نوبت خود کاراکتر نباشه فالو آپ اتکه.

آخرین ویرایش:

التیمیت فالو آپ اتک نیست ولی یه جاهایی ممکنه داخل SU یه بافی بگیری که اون هم فالو آپ اتک بشه :-"

بین path ها اول این Hunt فعلا بهترینه و جوابه سرعت خوبی میده تیرهاش هم به رگبار میبنده :D , دوم هم شاید Nihility بهترین باشه فعلا>:)
View attachment 293131
ولت و ناتاشا خوبن.با اون دو تای دیگه اصلا حال نمیکنم [-(:bash:

Gepard رو به همراه سلاحش گرفتم، ارزش بیلد کردن داره یا بندازم کنار با مارچ به بازی کردن ادامه بدم؟ :D
خودش بسیار قویه، سلاحشم خیلی قویترش میکنه. یجورایی معادل ژانگلی این بازیه.
قطعا ارزش بیلد کردن داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or