Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
دیشب از بنر استاندارد 5* گرفتم... سلاح:(
نامردا اول بازی کاراکتر بدید خو :D

Somthing Irreplaceable :-"
حس میکنم اون 3*ی که رو کاراکترم بود بهتر از این بوده:-" ( Collapsing Sky )
البته lvl up نکردم هنوز، که ببینم موقع استفاده چطوره:-"
ریت سلاح گرفتن اینجا برعکس گنشین بالاست من الان کلا ۳ تا پنچ ستاره دارم دوتاش سلاحه اون یکی هم یانچینگه که از بنر بیگنر گرفتم

ریت سلاح گرفتن اینجا برعکس گنشین بالاست من الان کلا ۳ تا پنچ ستاره دارم دوتاش سلاحه اون یکی هم یانچینگه که از بنر بیگنر گرفتم
کلا چندتا سلاح و کاراکتر تو بنر استاندارد هستن؟
یه 40تا کاراکتر 5* تو استاندارده...بعد آدم این اول کار که نصف عناصر رو نداره هیچی، سلاح میگیره خیلی ضدحاله :-"

حالا ولی میبخشمش‌... رو پیتی 25 یا 35 گرفتم:-" (فکر کنم بعدش یه مولتی دیگه زدم...الان فقط میدونم 41ویش خورده... صفحه هیستوری لود نمیشد)
اون herta shop ، سلاح هاش ارزش دارن؟
یا ویش بخریم:-"

کلا چندتا سلاح و کاراکتر تو بنر استاندارد هستن؟
یه 40تا کاراکتر 5* تو استاندارده...بعد آدم این اول کار که نصف عناصر رو نداره هیچی، سلاح میگیره خیلی ضدحاله :-"
۷ تا کارکتر و ۷ تا سلاح، یکی برای هر کارکتر.
اتفاقا منم یه کارکتر ۵ ستاره گرفتم و دوتا سلاح. 8-|
اون herta shop ، سلاح هاش ارزش دارن؟
یا ویش بخریم:-"
اون سه تا سلاح معمولا از سلاحای ۴ ستاره برای اکثر کارکترا بهترن ولی در حد سلاحای ۵ ستاره استاندارد و لیمیتد نیستن.

یجورایی سلاح ۴.۵ ستاره هستن، چون استت هاشونم از بقیه سلاحای پنج ستاره کمتره. ولی خب خوبیش اینه میتونی همرو به ریفاینمنت ۵ برسونی.

من خودم تصمیم دارم اول هر سه رو بخرم، بعد متریال ریفاینمنت و بعد ویش میخرم.

شخصیت اصلی که اول بازی میگیریم برای همه یکسان هست؟من اسمشو عوض کردم ولی الان تو چارت بالا میبینم بهم تریلبریزر فیزیکال داده بود
الان اینا رو دارم چه تیمی خوبه ببندم باهاشون
کلارا c1-سروال-هوک-دن هنگ-سوشنگ-استا-مارچ-هرتا

شخصیت اصلی که اول بازی میگیریم برای همه یکسان هست؟من اسمشو عوض کردم ولی الان تو چارت بالا میبینم بهم تریلبریزر فیزیکال داده بود
شخصیت اصلی در طول داستان المنت های دیگه میگیره. جلوتر که بری ورژن فایرشم میگیری.
الان اینا رو دارم چه تیمی خوبه ببندم باهاشون
کلارا c1-سروال-هوک-دن هنگ-سوشنگ-استا-مارچ-هرتا
فعلا رو کلارا و مارچ تمرکز کن. شیلد مارچ رو که بندازی رو کلارا دشمنا هی بهش حمله میکنن و کلارا هم هی کانتر اتک میزنه.

یکم جلوتر که بری بازی ناتاشا رو بهت میده که هیلره، به تیمت اضافش کن.

آخری رو هم هرچی میخوای بزار. از بین کارکترای الانت سروال، دن هانگ و استا خوبن. سوشنگ هم خوبه ولی چون مثل کلارا فیزیکاله ارزشش تو تیمت کمتره.

World 3 رو رد کردم... ولی له شدم تا رد شد:))
البته انتظار نداشتم بار اول رد بشه، مخصوصا که مسیر جدید رو اصلا دوست نداشتم ولی با این حال باف های اون رو انتخاب میکردم:-"

جا داره از MVP بازیم، بایلو تشکر کنم که بنده خدا از گرفتنش ناراحت شدم اول کار، ولی خوب فعلا دستم رو گرفته و داره میبره جلو :))

کاش زودتر بنر بعدی بیاد یکم ویش بزنم:p رو اعصابه ویش اندازه یک پیتی جمع شده و باید صبر کنم 4~5 روز دیگه:(

World 3 رو رد کردم... ولی له شدم تا رد شد:))
البته انتظار نداشتم بار اول رد بشه، مخصوصا که مسیر جدید رو اصلا دوست نداشتم ولی با این حال باف های اون رو انتخاب میکردم:-"

جا داره از MVP بازیم، بایلو تشکر کنم که بنده خدا از گرفتنش ناراحت شدم اول کار، ولی خوب فعلا دستم رو گرفته و داره میبره جلو :))

کاش زودتر بنر بعدی بیاد یکم ویش بزنم:p رو اعصابه ویش اندازه یک پیتی جمع شده و باید صبر کنم 4~5 روز دیگه:(
پس من چی بگم از روزی که بازی اومده جمع کردم تا الان ۱۷۵ تا شده دیگه روانی دارم میشم این ۵ روزم نمیگذره 😂🤦🤦

پس من چی بگم از روزی که بازی اومده جمع کردم تا الان ۱۷۵ تا شده دیگه روانی دارم میشم این ۵ روزم نمیگذره 😂🤦🤦

منو بگو که دارم تا مامان کافکا جمع میکنم و تا الان وارپ طلایی نزدم... :-"

پارتی فعلی:
Fire Trailblazer
Natasha
Yanqing
Tingyun

Level 60

پ.ن: بعدش، بابا بلید و داداش دان هنگ ۵ستاره و در آخر ۳۰۰ تاعه استاندارد پر میشه و دومین هرشر آو ریزن رو میگیرم.

🤭✊🏼🌟👾

پ.ن۲: تشکر از @ce7en44 ce
که تاپیک رو زد و راه نجات مارو فراهم آورد 😝
دوست دارم هااااا

منو بگو که دارم تا مامان کافکا جمع میکنم و تا الان وارپ طلایی نزدم... :-"

پارتی فعلی:
Fire Trailblazer
Natasha
Yanqing
Tingyun

Level 60

پ.ن: بعدش، بابا بلید و داداش دان هنگ ۵ستاره و در آخر ۳۰۰ تاعه استاندارد پر میشه و دومین هرشر آو ریزن رو میگیرم.

🤭✊🏼🌟👾

پ.ن۲: تشکر از @ce7en44 ce
که تاپیک رو زد و راه نجات مارو فراهم آورد 😝
دوست دارم هااااا
کافکا واقعا خوبه طرفدار هم خیلی داره بلید هم دمیج خوبی داره پلی استایل خاصی هم داره از گرفتنشون پشیمون نمیشی خیلی خوبن . ارزش صبر کردن رو جفتشون دارن
-----------------------------
همه مامان و داداش و بابا شدن این وسط فقط عمو لوچا و خاله سیلور ولف کم مونده😂 اونارو هم بگیر چون برای بلید نیازن مخصوصا عمو لوچا 😂🤦

درود به همتون
دعوت دوستی دادم به همتون اینجا اومدم بنویسم فکر نکنین یه خارجی داده قبول نکنین :D
راستی من ولت دارم ولت نداشته باشین از من استفاده کنین خوشحال میشم:D
اینم کد من 700604766

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or