Multi Platform Hollow Knight: Silksong

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
187059

188011

ناشر: Team Cherry
سازنده: Team Cherry
سبک: Action-Aventure, Metroidvania
تاریخ عرضه: نامعلوم
پلتفرم ها: PC, Switch, Xbox One, Xbox Series X|S

حماسه شوالیه سوسکی ما و نبردش با شوالیه تباه و تهی و آزاد کردن Hollownest از چنگال نفرین Radiance از آن تریپ قصه هایی بود که ابعاد، جزئیات و احساسات ساکتش در حد عناوینی مانند Dark Souls رخ نشان می دادند.
حال نوبت تک فرزند حرام زاده ی شاه مرحوم HollowNest، شوالیه عنکبوتی دوست داشتنی نسخه اول بازی، hornet است که با نخ و سوزن خود قصه ی Hollow Knight را در سرزمین جدیدی ادامه دهد. سرزمینی که رنگ های آهنگین، نخ و ابریشم آن را کنترل می کند.

جزئیات منتشر شده از بازی:

• هورنت از نایت سریعتر و آکورباتیک تره کلا
  • میشه تو بازی لبه پلتفرم ها رو گرفت یا ازشون آویزون شد
  • از اون جا که هورنت کلا سریعتر از نایته، Team Cherry یه رویه دیگه واسه دیزاین دشمن ها و باس های بازی در نظر گرفته
  • موقع انیمیشن گرفتن لبه ها اگه فریم کنسل کنید بیشتر ارتفاع می گیرید (یه چی مشابه سیستم لبه گیری و ارتفاع گیری سری بتمن آرکام)
  • دشمن ها پیچیده تر اند
  • یه نوع دشمن هست که خودشو تو قالب یه جمجمه ول شده مخفی می کنه تو محیط
  • یه نوع دشمن دیگه هم هستن که شبیه Moss Charger های بازی اول اند ولی شتاب شون بیشتر، پترن حرکتی شون هم پیچیده تره
  • جادو تو Pharloom اون قدره گسترده نیست مثل Hollownest ولی عوضش مراسم های مذهبی و رفتارهای کالت ماننده که بیشتر رایج ـه تو این سرزمین

• بازی جوری شروع میشه که شما رو دوباره با سیستم های قدیمی و جدید عادت بده
  • بازی از Moss Grotto شروع میشه (که تو E3 2019 ازش نمایش داشت بازی) و بعد میره منطقه مذابی Boneforest که از بازی اول حذف شده بود و بعدش به مناطق گسترده تر ادامه پیدا می کنه
  • خیلی از دشمن های اول بازی و تله های محیطی می تونن دو تا از جون شما کم کنن
  • به جای Soul، هورنت قابلیت Bind داره که با ابریشم هایی که با زدن دشمن ها جمع می کنه میتونه خودش رو هیل کنه (زخم هاشو بدوزه :D)
  • این بار با هر بار استفاده از Bind جای یه ماسک، سه تا ماسک هیل میشن
  • آری گیبسون میگه بازی یه جور طراحی شده که اکثرا یا جون تون پره یا رو لب مرگید و مدام بین این دو وضعیت جابجا میشید
  • تسبیح و Bead هایی که بین راه پیدا می کنید میتونن تبدیل به واحد پولی بازی شن
  • بازی یه سیستمی داره که اگه تسبیحاتون رو بند کنید بعد مرگ از دستشون نمیدید. (یه سیستم بانک مانند)
  • یه سری از مغاره دارهای بازی اند که تسبیحاتون رو براتون بند می کنن

• نزدیک 100 تا نیمکت تو بازی وجود داره که وقتی بهشون نزدیک شید از زمین میزنن بیرون که حکم سیو پوینت بازی رو دارن
  • درجه سختی بازی تنظیم شده که تقریبا اندازه همون بازی اول باشه
  • کسایی که بازی اول رو بازی نکردن هم راحت میتونن بپرن رو این بازی
  • هورنت یه سری ابزار و ایتم مصرفی داره که میتونه رو نیمکت ها با Shell Shard هایی که از دشمن ها میگیره، احیا شون کنه
  • آیتم ها اینان:
  • – Pimpillo Bomb: area-of-effect blast
    – Sting Shards: extend spikes in mid-air or when struck with a weapon
    – Straight Pins: can be thrown like kunai
    – Straight Pins can be modified to become Tri-Pins to throw three at once
  • که این آیتم ها و نحوه ساختشون رو تو بازی از NPC های بازی یاد میگیرید

• بر خلاف نایت، هورنت Silent Protagonist نیست و شخصیت ثابت و دیالوگ های خودشو داره
  • هدف کلی بازی رسیدن به Citadel ـه که بالاترین نقطه تو نقشه بازیه و کلا تم بازی و طراحی مراحلش تمرکز عظیمی رو این "بالا رفتن" دارند
  • سیستم کوئست ها و Task های NPC ها تو این بازی هم هست
  • میتونید میزان پیشروی تون تو این Task ها رو از طریق بیلبوردهای پخش شده تو بازی دنبال کنید
  • Task ها از پیدا کردن نقا مخفی تا چالش های اکشن متنوع اند
  • کامپوزیشن بازی و آهنگ هاش این بار هم دست کریستوفر لارکین (Composer نسخه اول) ـه
  • هورنت خیلی از تکنیک های مبارزه شو بعد از اسیر شدن تو اول بازی به مرور از دست میده و بعد از شروع حسابی تک تک شون رو به مرور به کمک Weaver ها به دست میاره

[محتوای تاپیک به مرور آپدیت می شود]

آخرین ویرایش:
طبق سایت Steamdb بازی ۴ سپتامبر ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ایران ریلیز میشه. همین طور badge ها و Trading card های بازی توی استیم قرار گرفتن: خطر اسپویل!

خب با اینکه باورم نمیشه این بازی هم مثل اینکه واقعا داره منتشر میشه.
از این به بعد تو نمایشگاهها باید منتظر چه بازی مورد انتظار دیگه ای باشیم؟:(

:D Witcher 4
-------------------------------------------------

سازنده های بازی تایید‌ کردن که کد بازی رو برای هیچ رسانه ای واسه review نمیفرستن و‌ میخوان همه تو ۱ روز بازی رو تجربه کنن! دیگه‌ اینطوری خطر اسپویل قبل ریلیز هم‌ از بین‌ میره.

• Like
Reactions: graywolf
دوباره دی ال سی سیلک سانگ زیادی بزرگ و تبدیل به بازی جدا میشه، ما هم منتظر اون میشیم.:>:D

:D Witcher 4
-------------------------------------------------

سازنده های بازی تایید‌ کردن که کد بازی رو برای هیچ رسانه ای واسه review نمیفرستن و‌ میخوان همه تو ۱ روز بازی رو تجربه کنن! دیگه‌ اینطوری خطر اسپویل قبل ریلیز هم‌ از بین‌ میره.
اینکه نهایتا دو سه سال دیگه میاد و خیلی در دسترسه.
اینهم که کمتر از یه سال دیگه میاد.
============

من از یه بازی مثل سیلکسانگ میگم که اینقدر اینجا و اونجا تکرار میشد که اونهایی که حتی گیمر هم نبودن و میومدن تو استریم یه نمایش ... تو چت باکس سیلکسانگ رو ناخداگاه اسپم میکردن... :))

یه همچین بازی و سطح انتظاری رو من فعلا جایگزینی براش نمیبینم.

یه همچین بازی و سطح انتظاری رو من فعلا جایگزینی براش نمیبینم.
اگه هف-لایف ۳ رو فقط یه تیزر معرفی کنن و این شایعات یکی دو ساله اخیر درست باشن، می‌شه جدی‌ترین گزینه جدید :D

انتظار برای آمدن Silksong هفت سال طول کشید، به‌نظر می‌رسد احترام به این هفت سال آن است که بازی را در هفت شبانه‌روز تمام کنیم. احتمالا همه همین کار را خواهند کرد اما گفتم بد نیست یک یادآوری کوتاه داشته باشم.

یه ویدیو ۱۰ دقیقه ای منتشر شده. من که نگاه نکردم چون ارزش اسپویل شدن نداره و باید خود اصل بازی رو شخصا کشف کرد.
گیم پلی جدید

طبق لیک هایی که شده قسمت بازی هم ۲۰ دلار هست که اگه درست باشه دم تیم چری گرم.
درسته از هالو نایت حسابی پول به جیب زدن و صد البته که نوش جونشون. خودم رو گیم پس، پی سی و پلی استیشن پلاس یه ۵۰۰ ساعتی پلی دادم مجموع!
ولی به راحتی میتونستن قیمت ۵۰ دلاری روی بازی بزارن و اگه این شایعه اشتباه باشه و بازی حتی با قیمت ۷۰ دلار هم عرضه بشه بنظرم کاملا منطقی هست. ۷ سال وقت و انرژی صرف بازی شده.

یه ویدیو ۱۰ دقیقه ای منتشر شده. من که نگاه نکردم چون ارزش اسپویل شدن نداره و باید خود اصل بازی رو شخصا کشف کرد.
گیم پلی جدید

طبق لیک هایی که شده قسمت بازی هم ۲۰ دلار هست که اگه درست باشه دم تیم چری گرم.
درسته از هالو نایت حسابی پول به جیب زدن و صد البته که نوش جونشون. خودم رو گیم پس، پی سی و پلی استیشن پلاس یه ۵۰۰ ساعتی پلی دادم مجموع!
ولی به راحتی میتونستن قیمت ۵۰ دلاری روی بازی بزارن و اگه این شایعه اشتباه باشه و بازی حتی با قیمت ۷۰ دلار هم عرضه بشه بنظرم کاملا منطقی هست. ۷ سال وقت و انرژی صرف بازی شده.
البته بیشتر از سی دلار اصلا هم منطقی نیست چون بازی ایندی هست کل درامد به سازنده ها میرسه، از طرفی هزینه زیادی هم نکردن و کارمند نگرفتن کلا سه نفر بودن.
اینا وضعشون به مراتب بهتر از متخصصایی هست که تو استودیو های بزرگ و معروف کار میکنن.

البته بیشتر از سی دلار اصلا هم منطقی نیست چون بازی ایندی هست کل درامد به سازنده ها میرسه، از طرفی هزینه زیادی هم نکردن و کارمند نگرفتن کلا سه نفر بودن.
اینا وضعشون به مراتب بهتر از متخصصایی هست که تو استودیو های بزرگ و معروف کار میکنن.
از نظر من این بازی ارزشش(اگه با کیفت مشابه نسخه اول باشه) ۷۰ دلار هست.
حالا چون تیمشون کوچیکتره و یا هزینه ساختش خیلی پایین تر هست دلیل نمیشه که گرون نفروشن.
البته تیم بزرگتر از ۳ نفر هست و پایان بازی میشه اسامی رو دید که باز هم نسبت به خیلی از بازی ها تیم کوچیک تری داره.

اما اصل کاری همون سه نفر هستن.
بازی اول حدود ۱۵ میلیون فروخته و اگه برای هر نسخه ۳ دلار سود در نظر بگیریم نفری ۱۵ میلیون بهشون میرسه.
اینکه مثلا یکی تو راک استار یا ناتی داگ داره حقوق کمتری میگیره چون اونها بخشی از یه مجموعه هستن ولی این ۳ نفر خودشون خالق بازی هستن و کارگردان و مدیرای اصلی هستن. قطعا نیل دراکمن و دن هوسر هم حقوق های میلیون دلاری میگیرن. نوش جونشون.
اما یه برنامه نویس تو راک استار بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار دلار سالانه میگیره.
الان خیلی از بازی هایی که واقعا هیچی برای ارائه ندارن دارن ۸۰ یورو قیمت میخورن و حتی ریمیک یا ریمستر هایی که هیچ تغییری توی گیم پلی،داستان و صداگذاری اتفاق نیوفتاده داره با قیمت بازی کامل فروخته میشه.
از شاهکارهای EA, Ubisoft که اصلا حرفی نمیزنم.
من بالای دها بازی رو نصب کردم ولی حتی نیم ساعت هم نتونستم تحمل کنم ولی هالو نایت رو چندین بار تمومش کردم و برای سیلک سانگ حداقل ۴ سال هست انتظار میکشم و اینکه تیم سازنده از هایپ بازی سواستفاده نکرده به نظرم خیلی ارزشمند هست.

• Like
Reactions: tboy2022
این ۲۰ دلار بودنش در ترکیب با قیمت گذاری منطقه ای استیم و البته انتظار چند ساله احتمالا فروش عجیب و غریبی رو براش داره.
من خیلی به یه قیمت شیرین روی استیم امید دارم :دی

• Like
Reactions: Masoud20R
از نظر من این بازی ارزشش(اگه با کیفت مشابه نسخه اول باشه) ۷۰ دلار هست.
حالا چون تیمشون کوچیکتره و یا هزینه ساختش خیلی پایین تر هست دلیل نمیشه که گرون نفروشن.
البته تیم بزرگتر از ۳ نفر هست و پایان بازی میشه اسامی رو دید که باز هم نسبت به خیلی از بازی ها تیم کوچیک تری داره.

اما اصل کاری همون سه نفر هستن.
بازی اول حدود ۱۵ میلیون فروخته و اگه برای هر نسخه ۳ دلار سود در نظر بگیریم نفری ۱۵ میلیون بهشون میرسه.
اینکه مثلا یکی تو راک استار یا ناتی داگ داره حقوق کمتری میگیره چون اونها بخشی از یه مجموعه هستن ولی این ۳ نفر خودشون خالق بازی هستن و کارگردان و مدیرای اصلی هستن. قطعا نیل دراکمن و دن هوسر هم حقوق های میلیون دلاری میگیرن. نوش جونشون.
اما یه برنامه نویس تو راک استار بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار دلار سالانه میگیره.
الان خیلی از بازی هایی که واقعا هیچی برای ارائه ندارن دارن ۸۰ یورو قیمت میخورن و حتی ریمیک یا ریمستر هایی که هیچ تغییری توی گیم پلی،داستان و صداگذاری اتفاق نیوفتاده داره با قیمت بازی کامل فروخته میشه.
از شاهکارهای EA, Ubisoft که اصلا حرفی نمیزنم.
من بالای دها بازی رو نصب کردم ولی حتی نیم ساعت هم نتونستم تحمل کنم ولی هالو نایت رو چندین بار تمومش کردم و برای سیلک سانگ حداقل ۴ سال هست انتظار میکشم و اینکه تیم سازنده از هایپ بازی سواستفاده نکرده به نظرم خیلی ارزشمند هست.

قیمت باید با هزینه ساخت بخونه اصن ربطی به این نداره که قراره چه متایی بگیره. خودم فن هالونایتم و میگم قیمت گذاریشون استاندارد بوده اگه بیشتر میذاشتن نشون دهنده حریص بودن بود که خدارشکر نیستن.

معلومه که بازی که صد میلیون دلار هزینه ساختش شده مجبوره قیمت هفتاد دلاری روش بزنه حالا اینکه کیفیت هم داره یا نه موضوع دیگه است.

• Like
Reactions: soltanmasoud
هرچند می‌دانم روشنایی در بازی بعدی ماورایی است، اما من از این جهت وارد دنیای Hollow Knight می‌شوم تا از جست‌وجو برای روشنایی، پلی به ابدیت بزنم. هرچند می‌دانم تاریکی تنها حقیقت مطلق است، اما از این طریق می‌توانم حقیقت روشنایی را از دید انکار بنگرم. شاید به نظر برسد مسیر درست همان روشنایی است، اما تاریکی ، مسیریست که از روشنایی گذشته است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or