نسخه Definitive شامل تمام DLC هایی که اومده هست .ولی نسخه Complete فقط خود بازی اصلی هست البته 2 تا Bonus Episode هم داره که باید دانلود بشه.درکل همون نسخه Complete رو بگیری عالبه هیج چیزی رو از دست نمیدی DLC های این بازی چنگی به دل نمیزنه.دوستان یه سوال فنی
تفاوت این دو بازی چیه دقیقا Hitman: The Complete First Season و Hitman: Definitive Edition
الان این دو تا تو بازار موجود هستن فیزیکی ، که اولیش استیل بوک ـه. من فقط واسم مهمه سیزن کامل با همه اپیزودایی که منتشر شده باشه دیگه نخوام از استور چیزی بخرم. جزئیات مثل فلان لباس و اینا رو کار ندارم. کدوم رو تهیه کنم ؟
دست دوم اون استیل بوک هم بیشتر دیدم که goty edition هم نوشته به نظر بالاش. ممنون میشم یه توضیح کوچیک بدین
اگر هیتمن 2 خالی رو بخری مراحل اینو نداره اما اگر لگسی پک رو بخری همراهش تموم مراحل هیتمن اولی رو هم دارهآقا هوس یه 3rd person stealth کردم . منتهی هرچی گشتم ظاهرا هیتمن ۲ تاپیک نداره . به نظرتون هیتمن ۲ بخرم بهتره یا اینو ؟ چون شنیدیم نسخه دومش بعضی مراحل اینم داره
منم همین چند روز پیش Hitman 2 تمام کردم ظاهرا اصلا تاپیک نداره. اگه شماره اول رو بازی کردی هیتمن 2 دقیقا خود شماره اوله فقط به جای اینکه اپیزودیک عرضه بشه همه اپیزود ها جدید رو به صورت یک جا دادن یه شماره 2 هم انداختن تنگش.درکل بازی خیلی خوبیه اگه فن قدیمی هیتمن باشی ولی خیلی تیکه پاره شدست اصلا ارزش 60 دلار رو نداره . کلان 6 تا مرحله داره که یدونش تقریبا اموزشی هست.داستان هم که تو دیوار.کلی هم DLC و آت و اشغال دانلودی داره که به تجربه بازی لطمه زده.جالبه بازی 60 دلاری تروفی پلات ندارهآقا هوس یه 3rd person stealth کردم . منتهی هرچی گشتم ظاهرا هیتمن ۲ تاپیک نداره . به نظرتون هیتمن ۲ بخرم بهتره یا اینو ؟ چون شنیدیم نسخه دومش بعضی مراحل اینم داره
دیسک هیتمن 3 رو میتونی بخری که آپگرید فری داره به World of Assassination که هر 3 نسخه رو داره نزدیک 50 گیگ آپدیته. به صورت دیجیتالی هم میتونی بخریش.سلام
دوستان ایا نسخه ای وجود داره برای کنسول ps5 که هر سه شماره بازی رو یکجا داشته باشه؟ترجیحا به صورت فیزیکی(دیسک) اگر نه به صورت دیجیتال؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
پس در اصل با خرید دیسک نسخه سوم هر سه نسخه رو میخرم؟دیسک هیتمن 3 رو میتونی بخری که آپگرید فری داره به World of Assassination که هر 3 نسخه رو داره نزدیک 50 گیگ آپدیته. یا مستقیم به صورت دیجیتالی میتونی بخریش.
ارهپس در اصل با خرید دیسک نسخه سوم هر سه نسخه رو میخرم؟