این دیسکی که موجوده فقط فصل اولش اومده؟کمپین مثل قدیم نیست اپیزودی هست هر قسمت هیتمن باید سراغ یکی بره مثل سریال ولی خب محیط ها خیلی بزرگ تر شدن و طراحیشون زیباس نیازم به اینترنت نداره فصل اولش رو دیسک اومده
اره من داشتم دیسکش الان یادم نیست فکر کنم دقیق 7 فصل هست البته ماموریت جایزه هم داره کد بزنی ازاد میشهاین دیسکی که موجوده فقط فصل اولش اومده؟
چند اپیزود هستش
حجمش چقدره ؟ و این که احتمالا از استور بکیری باید کلا دانلودش کرداگه مثل من از کسانی هستید که تو خرید بازی شک دارید، اپیزود اول بازی رایگان شده و میتونید امتحانش کنید.![]()
حجمش 2.7 GB هست و اینکه تو استور US فقط مجانی شده.حجمش چقدره ؟ و این که احتمالا از استور بکیری باید کلا دانلودش کرد
من که از گرافیک خیلی راضیمچرا اینجا انقدر صوت و کوره اینجا ؟!
دوستان من مرحله اول رو رد کردم و سوالی که برام پیش اومد اینه که چرا بازی گرافیکش اینجوریه ! تو تریلر خیلی بهتر بود ! تنظیمات یا آپدیت خاصی باید انجام بشه ؟
یه آپدیت هم داره حدود 12 گیگه ! اونو بگیرم مرحله به بازی اضافه میشه ؟! در کل این دیسکی که خریدم تمامی مراحل هست یا نه ؟
من انتظار گرافیک بالاتری داشتم ، البته هنوز تو مرحله ابتدایی بازی هستم اما بافت لوازم و کاراکتر ها و ... مثل بازی های کنسول نسل قبل هست ! مثلا در مقایسه با گرافیک بازی ریمستر THE LAST اگه بخوام امتیاز بدم به اون بازی باید 19 بدم از 20 ولی به هیتمن تو بهترین حالت میتونم 13 بدم ! اما خوب بلخره خود اسم هیتمن آدم رو دیونه میکنهمن که از گرافیک خیلی راضیم
البته من 4k . hdr بازی میکنم تو تنظیمات دستکاری کن ببین بهتر میشه
حتما اپدیت رو دانلود کن
نه به صورت offline هم میشه بازی کردتو نسخه فیزیکی نت نمیخواد حتی اتصال اولیه؟
نه ولی فقط به بخش داستانی دسترسی داری و از بخشای جذاب و مراحل چالشی محروم میشی باید آنلاین باشیتو نسخه فیزیکی نت نمیخواد حتی اتصال اولیه؟