Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من بورنر مکسشو تهیه کردم اما وقتی میخوام بریزمش رو هارد رو 45% clean disc میزنه میشه راهنمایی کنید مشکلشو برطرف کنم؟=((از دیسکش ایمج گرفتم بورنره اما این مشکلو داره=((
دیسک شما کیفیت خوبی نداره ....
من خودم بارها همچین مشکلی برام پیش اومده ....

از جاهای معتبر بازی رو تهیه کنید !​

با سلام آقا من بازی رو تموم کردم فقط چند تا سوال جان من جواب بدید :دی
یکی این که دایانا نمرده ؟؟؟؟ دومی اینکه آخرش اون چی بود تو دست اون دختره ؟ و سومی هم اینکه چرا ما با تک تیر داشتیم نگاهشون میکردیم ؟

اقا من چرا نمی تونم وارد بخش contract بشم؟؟
میزنم buy contract pass بعد قیمت رو زده -1!!!
تو صفحه قبل توضیح دادم.برای منم همین جوری بود.رفتم یک پروفایل اروپا ساختم بعد با اون دانلود کردم.بعد بخش contrac برای پروفایل اصلیم باز شد

تمومش کردم عالی بود پایانشم جالب بود! الانم دارم رو اخرین درجه میرم!افتضاحه!هیچیو نشون نمیده!!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:18 PM ارسال شده بود ----------

با سلام آقا من بازی رو تموم کردم فقط چند تا سوال جان من جواب بدید :دی
یکی این که دایانا نمرده ؟؟؟؟ دومی اینکه آخرش اون چی بود تو دست اون دختره ؟ و سومی هم اینکه چرا ما با تک تیر داشتیم نگاهشون میکردیم ؟
::|:|:|:|:|
مرتضی :|
پاسخ اسپویل پایان بازی :
دایانا که زنده بود و دیدیش :دی اون هم گردنبند دختره بود که هزار بار تو بازی دیدی:| 47 هم داشت چکشون میکرد :دی

تمومش کردم عالی بود پایانشم جالب بود! الانم دارم رو اخرین درجه میرم!افتضاحه!هیچیو نشون نمیده!!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:18 PM ارسال شده بود ----------

::|:|:|:|:|
مرتضی :|
پاسخ اسپویل پایان بازی :
دایانا که زنده بود و دیدیش :دی اون هم گردنبند دختره بود که هزار بار تو بازی دیدی:| 47 هم داشت چکشون میکرد :دی
خیلی آقایی ولی {اسپویلر}
مگه ما دیانا رو نکشتیم آخه ؟! ما میدونستیم اون زندست یا نه ؟

خیلی آقایی ولی {اسپویلر}
مگه ما دیانا رو نکشتیم آخه ؟! ما میدونستیم اون زندست یا نه ؟

آخر BM ام بنظر میرسید که دایانا زده 47 و کشته ولی معلوم شد که کل قضیه کلک بوده. 47 یه جورایی تو این نسخه لطف دایانا رو از قبل جبران کردش.

بازی فوق العاده شده من که بازیهای دیگه رو بیخیال شدم هر چپتر هیتمن رو دارم 50 بار میرم .
از دوستان کسی تا حالا Kane رو تو چپتر 7 بازی تو کافه رفته کتک بزنه (بغل در سمت چپ رو به روی دستگاه) اگر نزدید برید بزنید کلی حال میده البته باید اهرم داخل دستشویی رو نکشید و مستقیم برید سمت Kane با X دعوا رو شروع کنید:boxing:

کسی اچیومنت Jack of All Trades گرفته؟
من تو گرفتن
Spook style و Bank Robber style برای این اچیومنت مشکل دارم.اگه کسی گرفته کمک کنه.همین اچیومنتو بگیرم بازی 1000میشه

---------- نوشته در 01:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:54 AM ارسال شده بود ----------

بالاخره بازیرو 1000 کردم.18:5 طول کشید.البته بعضی مراحلی همینجوری عشقی میرفتم.اگر دوستان سوالی داشتند درخدمتم

من مرحله 3 فک کنم اسمش terminus باشه هیچکس نمیکشم هیچ نمره منفی هم نمیگیرم ولی باز بم silent assasin نمیده چرا؟کسی این مرحله silent assasin گرفته؟

من نسخه 97 درصد را خریدم و الان به مرحله dester industreis رسیدم ، ولی وقتی ایم مرحله تموم میشه یه دمو نشون میده و بازی میره تو لودینگ ، هر چه قدر هم صبر میکنم لودینگش تموم نمیشه و همین جوری میمونه .

مشکل از دیسکم هست یا 97 درصد ؟

بازی رو از روی هارد پاک کن . از روی دیسک اجرا کن ، اون تیکه از لودینگ که رد شد ، به چک پوینت رسید ، بیا بیرون از بازی و دوباره بازی رو نصب کن و ادامه بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or