چقدر داغون بود کیفیتش
سم فیشر رو با کت و شلوار در نظر بگیرین,میشه Hitman absolution!!حداقل تو این تریلر که اینطور بود
چقدر داغون بود کیفیتش
اصا سم فیشر رو با هیتمن و Agent 47 مقایسه نکنچقدر داغون بود کیفیتش
سم فیشر رو با کت و شلوار در نظر بگیرین,میشه Hitman absolution!!حداقل تو این تریلر که اینطور بود![]()
گیم پلیش رو گفتم![]()

#اصا سم فیشر رو با هیتمن و Agent 47 مقایسه نکنبد روانیه
احساسات نداره . حداقل سم داره
![]()

به نظر من داشت راه های مختلف رفتن یه ماموریت رو می گفت. یه مدل کاملا مخفی تریپ سام فیشر و یه مدل کاملا اکشن و تیراندازی( که باز مشخص بود که این راه بازی رو خراب می کنه چون همه توجه مامورهای محیط رو به خودش جلب می کنه( این حالت گروگان گرفتن هم جدید نیست توی شماره 4 هم بود) و روش اصلی هیتمن که مخصوص این بازی هست اصلا توی این تریلر نشون داده نشد اونم پوشیدن لباس های فرم و هم شکل شدن با مامورها و راه رفتن میون اونها بدون جلب توجهسم فیشر رو با کت و شلوار در نظر بگیرین,میشه Hitman absolution!!حداقل تو این تریلر که اینطور بود
چشمتو باز کنی میبینی که گفتم:به گیم چلی تو فرهنگ SC میگن سم فیشر ؟![]()
گفتم میشه HA.نگفتم که میشه Agent 47!!تریلر هم که از گیم پلی بود.دیگه آدم باید خیلی ابله باشه که نفهمه منظورم از لحاظ گیم پلی هست نه شباهت ظاهریسم فیشر رو با کت و شلوار در نظر بگیرین,میشه Hitman absolution
آره موافقم.به نظر من داشت راه های مختلف رفتن یه ماموریت رو می گفت. یه مدل کاملا مخفی تریپ سام فیشر و یه مدل کاملا اکشن و تیراندازی( که باز مشخص بود که این راه بازی رو خراب می کنه چون همه توجه مامورهای محیط رو به خودش جلب می کنه( این حالت گروگان گرفتن هم جدید نیست توی شماره 4 هم بود) و روش اصلی هیتمن که مخصوص این بازی هست اصلا توی این تریلر نشون داده نشد اونم پوشیدن لباس های فرم و هم شکل شدن با مامورها و راه رفتن میون اونها بدون جلب توجه
چیزی که معلوم شد اینه که هنوز مخفی کاری اولویت داشته توی ساخت بازی و فقط سنگر گیری به بازی اضافه شده
اصلا مقایسه جالبی نبودسم فیشر یه دنیای دیگس برای خودش ولی هیتمن سروره :d کلا این دو تا بازی رو فقط شاید بشه از لحاظ سبک مخفی کار با هم مقایسه کرد

الان من مقایسه کردم!؟
اصلا من چرا حرف بزنم؟
بیا این عکسا رو که خودم کپچر کردم ببین,بعد تو چشای من نگاه کن() بگو این حرکات شبیه حرکات سم فیشر نیست!اونوقت من حرفمو پس میگیرم.
* کیفیت تریلر خودش داغونه دیگه تقصیر من نیست
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

حالا شما اینجوری به قضیه نگاه نکن.عالی بود - تایید میشه - با اینکه چند بار دیدم تریلر رو متوجه نشدم !!
اونوقت این سوال پیش میاد که چرا هیتمن باید از روی حرکات سم فیشر الگو برداره ؟!![]()
حالا شما اینجوری به قضیه نگاه نکن.
اینجوری نگاه کن که داره از استانداردای این سبک استفاده میکنه.
تازه امروز دیدم ! خیلی اکشنش کردن ! هیتمن همیشه مخفی و ساکت کارشون انجام می داد ولی ایندفعه گروگان می گیره و شروع می کنه درگیر شدن و .... 
از دوستان معذرت !هی وای من!قبل از اینکه راجع به SC پست بدی با من هماهنگ کن!:dبه خصوص تاپیکی که سینا توش فعاله!:dاره ولی SC این نسخه اخرش به نظر من یه جور توهین با اصالت این بازی بود ! من خودم یکی از فن های خفن بازی بودم ولی با این نسخه اخرش اصلا حال نکردم![]()
یه چیزه دیگه ! من ترلیر گیم پلی رو ندیده بودم :dتازه امروز دیدم ! خیلی اکشنش کردن ! هیتمن همیشه مخفی و ساکت کارشون انجام می داد ولی ایندفعه گروگان می گیره و شروع می کنه درگیر شدن و ....
از دوستان معذرت !