Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
http://www.youtube.com/watch?v=qBzELV7caaU

در حد 24 ثانیه هستش که کلا 5 ثانیه از گیم پلی نشون میده کیفیت هم نابوده . کسی کیفیت بهتر یافتوند بذاره :d
ولی 2 تا صحنه جالب نشون میده . مجسمه رو بر میداره مخ طرفو میترکونه و در حالی که از دیوار آویزونه طرفو میندازه پایین ا لبته این حرکت تکراری است در بازی های دیگه مشاهده شده :d

آخرین ویرایش:
کلا من یاد Jason Statham افتادم با دیدن تریلر(البته نه اینکه هیتمن بد شده و فلان و این حرفا)
New "Hitman" Game & Film Coming
کاور گیری به بازی اضافه شده و دور از انتظار نبود.از Performance Captureing که توی آواتار به کار برده شد ازش استفاده شد.Daniel Casey هم داره روی فیلم هیتمن کار میکنه.از Keith Carradine و Marsha Thomason دو بازیگر هالیوودی توی Absolution استفاده شده.از اکثر اشیاهای توی محیط هم میشه استفاده کرد مثل همون مجسمه که نمونه اش رو مثال زدید.

اینم چند تا Emotive GIF!
w4qcjo8f906resgpbgy.gif
amcggjawmyqc00737jl.gif
isg6vw1iln38e21e2l.gif
vblx3ihw3ek04pookdi.gif

خدا کنه از سبک اصلی خود بازی خارج نشه. عاشق این بودم که توی HITMan و SPILINTER CELL بی سرو صدا کار کنم. اما هم SPILINTER CELL از سبک خودش دراومد و اکشن تر شد هم مثل اینکه این... :(

من اون تیزری که ازش به نمایش در اومد رو دیدم و به نظرم خیلی جالب بود مخصوصا اون صحنه ای که با مجسمه زد تو سر طرف و بعدش هم یکی رو از نرده ها انداخت پایین و گردنش رو گرفت و کشید بالا:دی همچنان منتظر نشون دادن گیم پلی بازی تو یک کیفیت خوب و بالا هستیم!

با اینکه هیچ وقت نتونستم هیتمن های قبلی رو تموم کنم - یا اگه تموم کردم چندمرحله رو با گندکاری پشت سر گزاشتم - ولی بازهم فوق العاده

عاشق این عنوان هستم - امیدوارم بازی خیلی خوبی بشه و همه ازش لذت ببریم.

البته فکر کنم کلا 2تا هیتمن بیشتر بازی نکردم! یا اصلا یدونه بیشتر نبود - چون خیلی سرش اذیت شدم توهم گرفتم که دوتا بود! :d

این تریلر گیم پلی بیده فقط کیفیتش نابوده دیگه . یه قسمت جالب داشت یکی رو گروگان گرفته بود داشت میرفت 7 8 نفر جلوش بودن تیر نمیزدن فقط نگاش میکردن جالب بود . :d آهنگ تریلر هم باحاله . کلا ببینید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or