Add ام كن بي زحمت بيا اون يكي دو تا تروفي انلاينو مساعدت كن بگيرم!!!:dبعد از کلی تلاش بالاخره plat کردم :d
Add ام كن بي زحمت بيا اون يكي دو تا تروفي انلاينو مساعدت كن بگيرم!!!:dبعد از کلی تلاش بالاخره plat کردم :d

باو نامردا اون مرحله ای که با دختره مسابقه تیراندازی داره رو چه جوری رفتید ?! من روی سخترین درجه تو این مرحله گیر کردم ! راهنمایی لطفا
يعني بدون اينكه نياز به رمز باشه ميشه اون گاوصندوق رو باز كرد؟داداش من چیزی گفتم که به کشت و کشتار نیاز نیست
گاو صندوق وقتی میری سراغش یکم باید اون درجه ها رو با شوک راست بچرخونی باز میشه.
داداش شرمنده قاطی کردم با یه چیز دیگه کلا. ذهنم مشغوله. شما وارد دریچه میشید. کاور میگیرید و صبر میکنید. یه گارد میاد. صبر میکنید تا پشنتش به شما شه. با نخ خفش میکنید و بعدم یه توت بوک هست تو جیبش برش می دارید. گاو صندوق رو باز میکنید. کلید رو بر میدارید. بر میگردید و تفنگ هاتون رو میگیرید. شرمنده اصلا قاطی کردم
موشكلي نيس رفيق دوشواري نده به خودت!داداش گوش بده من روی سخت ترین یه نصفه مرحله رفتم آقا مهدی احساس کردم دارم..........موشكلي نيس رفيق دوشواري نده به خودت!
پيش مياد!
Mehdi@
ياد گرفتي مهدي??:d
رو سخت ترين درجه هم نرو !
ضعيف نيست هوش مصنوعيشاونایی که میگن هوش مصنوعیش ضعیفتره روی این درجه برن میفهمن اشتباه کردن