Hitman Absolution | PS3 Thread

داداش شکست دادنش سخته یه راهنمایی میکنم.
یه جا اگه از اون جایی که مغازه دار هست برین سمت راست میرسین به یه اتاق. دو تا پلیسن یکی داره تیر اندازی میکنه یکی هم حواسش نیست. اگه سمت راست رو ببینین یه دریچه هست. برین تو میرسین به یه اتاق یه پلیس اون جاست. اون جا یه گاوصندوق هست که کلید محفظه تفنگاتون توشه. اگر حواس پلیس بود و شما رو دید چکپوینت رو دوباره برین(برای این گفتم چون شاید بخواین روی سایلنت اساسین برین. اگه ندید که هیی بردارید برید پیش اسلحه فروش. رو میز یه محفظه هست بازش کنید ولی اگر اون پلیس تو اتاق گاوصندوق دید دید. دوباره چکپوینت رو شروع کنید از اون مسیر برید. تا برسین به اتاق گاوصندوق. یارو رو با نخ یا سیم یا هرچی بکشید بعد مخفیش کنید تا امتیاز منفی پاک شه. گاوصندوقو باز کنید. و اسلحه هاتونو از اون جا بردارید;)

باو نامردا اون مرحله ای که با دختره مسابقه تیراندازی داره رو چه جوری رفتید ?! من روی سخترین درجه تو این مرحله گیر کردم ! راهنمایی لطفا

مگه شاتگان گذاشتن رو شقيقت كه رو سخت ترين درجه بري مهدي!؟:d
تا اونجايي كه من ميدونم و رفتم دو راه داري
1-دختررو شكست بدي و تفنگاتو بگيري از يارو
2-تو پيشخون مغازه ي كارت هست كه بايد يواشكي اونو برداري بري از پشت توي ميدون تير !
اونجا ي دره كه با اون كارته بازش ميكني!ي دفترچه هست اونو ميخوني توش رمز گاو صندوقو نوشته
بر ميگردي به همونجايي كه ملت دارن شليك ميكنن سمت راستش ي اتاقه بايد بري اون تو گاوصندوق رو باز كني و كليد جعبه اي كه تفنگ هاي نازنينت توشون هست رو برداري و سلام!
رو سخت ترين درجه قيد اين قسمت دوم رو بزن مگه اين كه همه رو بكشي !
:d

گاو صندوق وقتی میری سراغش یکم باید اون درجه ها رو با شوک راست بچرخونی باز میشه. ولی اون یارو رو باید بکشی که تو اتاقه. اذیت میکنه. با نخ بکشش و قایمش کن. برو سراغ گاوصندوق یادم نیست ولی فکر نکنم رمز خاصی بخواد 10 ثانیه ای حله وایسین برم ببینم.

---------- نوشته در 07:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:51 PM ارسال شده بود ----------

داداش من هم الان روی سخت ترین رفتم نقشه هم نداره:دی
ببین اونجا میری از اون دریچه. وایسا یارو بیاد تو. با نخ بکشش. کلیدو بردار و گاو صندوقو باز کن. جنازهیارو رو هم قایم کن. رمز نمیخواد فقط کلید رو بردار از جنازه طرف. روی لول شما هم رفتم کسی شک نمیکنه

گاو صندوق وقتی میری سراغش یکم باید اون درجه ها رو با شوک راست بچرخونی باز میشه.

من كه كلا همچين مكانيزمي نديدم تو بازي!
هرجا گاو صندوقي در كار باشه شما بايد رمزش رو از ي دفترچه يادداشتي كه همون اطراف هست ديده باشي!نه اينكه با انالوگ سمت راست بيفتي به جونش
رفيق شما مطمئني همين HITMAN رو داري ميگي!؟يا من نديدم؟

داداش شرمنده قاطی کردم با یه چیز دیگه کلا. ذهنم مشغوله. شما وارد دریچه میشید. کاور میگیرید و صبر میکنید. یه گارد میاد. صبر میکنید تا پشنتش به شما شه. با نخ خفش میکنید و بعدم یه توت بوک هست تو جیبش برش می دارید. گاو صندوق رو باز میکنید. کلید رو بر میدارید. بر میگردید و تفنگ هاتون رو میگیرید. شرمنده اصلا قاطی کردم

داداش شرمنده قاطی کردم با یه چیز دیگه کلا. ذهنم مشغوله. شما وارد دریچه میشید. کاور میگیرید و صبر میکنید. یه گارد میاد. صبر میکنید تا پشنتش به شما شه. با نخ خفش میکنید و بعدم یه توت بوک هست تو جیبش برش می دارید. گاو صندوق رو باز میکنید. کلید رو بر میدارید. بر میگردید و تفنگ هاتون رو میگیرید. شرمنده اصلا قاطی کردم
;)موشكلي نيس رفيق دوشواري نده به خودت!
پيش مياد!
Mehdi@
ياد گرفتي مهدي??:d
رو سخت ترين درجه هم نرو !

;)موشكلي نيس رفيق دوشواري نده به خودت!
پيش مياد!
Mehdi@
ياد گرفتي مهدي??:d
رو سخت ترين درجه هم نرو !
داداش گوش بده من روی سخت ترین یه نصفه مرحله رفتم آقا مهدی احساس کردم دارم..........
نقشه هم نداره لامصب. کسی ببینه تو رو سریع میگه تسلیم شو.
اونایی که میگن هوش مصنوعیش ضعیفتره روی این درجه برن میفهمن اشتباه کردن

اونایی که میگن هوش مصنوعیش ضعیفتره روی این درجه برن میفهمن اشتباه کردن
ضعيف نيست هوش مصنوعيش
ثبات نداره!چه روي درجه ي اسون چه سخت زيادي تخيلي هست!
در هم دو مورد از اون طرف پشت بوم افتاده!
اصلا اين قضيه instinct چيز ضايعيه در كل!
چرا بايد براي گرفتن صورتت محدوديت داشته باشي!
اگه دشمنا انقد احمقن كه وقتي بهت شك ميكنن تو صورتت رو ميخاروني شكشون بر طرف ميشه بايد --- به هوش مصنوعي و سيستم instinct...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or