Hitman: Absolution برای همه

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
سلام

امروز Io Interactive طی مصاحبه ای با سایت DigitalTrends اعلام کرد قصد دارد بازی را با حفظ هسته اصلی آن ، برای مخاطبین بیشتری قابل دسترس کند.

hitman-absolution-snake-gun.jpg

کارگردان بازی آقای Tore Blystad گفت :
"شماره های قبلی بازی HITMAN بسیار hardcore بودند که این باعث می شد دنیای خارق العاده بازی برای بسیار از بازیکنان غیر قابل دسترس باشد."
او افزود :
" این کار برای ما بسیار دشوار است که چگونه بازی ای بسازیم که هم به طرفداران قدیممان وفادار بمانیم ، هم با تغییراتی بازی را برای مخاطبین جدید مناسب سازی کنیم. سعی شده بازی طرف آسان تری داشته ، اما بازی دارای اِلمان های hardcore نیز هست."
Blystad در ادامه به بحث در مورد نحوه عملکرد AI در Absolution و فواید استفاده از موتور جدید این شرکت یعنی Glacier 2 صحبت کرد.
او گفت: " ما در این موتور عکس العمل های بسیار قابل باوری را قرار دادیم ، به عنوان مثال اگر شما به یک دشمن درگیری پیدا کنید میتوانید با او وارد مبارزه شوید یا او را به حال خود وا گذارید ، درست مانند کاری که در GTA انجام می شود. با این تفاوت که آنها بازی هایی SandBox هستند ، اما در این بازی تمرکز ما به توانایی های فردیست."

او در مورد خصوصیات بازی گفت :
"در این بازی شما به شخصیت ها بسیار نزدیکید ، پس ما قابل باورترین عمل و عکس العمل ها را برای آنها در قبال شما در نظر گرفته ایم."

بازی Hitman: Absolution سال آینده برای پلتفرم های PC و PS3 و Xbox360 منتشر می شود.

منبع

آخرین ویرایش:
علت تمام اين مشكلات اينه كه بازي سازها ديگه با عشق بازي نمي سازن بلكه فقط دنبال ساختن بازي هاي عوام پسند كه درآمدزا باشن هستن.
اگه بررسي كنيد مي بينيد موفق ترين بازي ها(نه پر فروش ترين بازي ها بلكه بازي هايي كه هواداراش واسه اش جون مي دن) با عشق ساخته شدن.

خب دوستانی که معلومه hitman رو بازی کردن بگن که hitman چند نسخه داشت؟:دی
پول خونش چندمین نسخه اش بود؟
در ضمن اینو بگم که به نظرم روش بازی هیتمن بود که با عث شد طرفدار های زیادی پیدا کنه منظور همین مخفی کاری ها ;)

من یادم نمیاد نسخه های قبلی Hitman رو بر اساس اصول رفته باشم :دی. همه رو بزن برو جلو، سه نسخه اول رو که با کدتقلب و... میرفتم یه سره Hitman BM آدم شدم که بعدها فهمیدم چقدر راه های مختلف بوده بدون اینکه کسی بفهمه بری ملت رو خفت کنی که من عین بلدوز مینداختم بین ملت و دِ برو که رفتیم :دی.

خوب کاری می کنند سادش کنند بابا چه کاریه خب؟ الان بازی رو اگر تو یه مرحله اش بیشتر از 5 دقیقه فکر کنم ول میکنم میره مثل قدیم نیست سر یه مرحله بازی 4 ساعت وقت بزاریم، سرعت حرف اول رو میزنه :-".
من تو این بازی بعضی موقع ها ساعت ها فکر می کردم, تا یه استراتژی جدید واسه این که ماموریت رو با کمترین تعداد کشته و به یه شکل جدید و کاملا خلاقانه تموم کنم به خصوص تو BM که آزادی عمل بیش تر شده بود این امکان که بتونی هدف رو به روش های مختلف به قتل برسونی بیشتر بود مخصوصا تو درجه های سختی بالا که واقعا مثل واقعیت باید رفتار کنی و با کوچک ترین حرکتی بهت مشکوک می شدن. من خودم تقریبا هر مرحله رو تو این بازی شاید 15 بار تموم کرده باشم و هنوز هم چیز های جدیدی واسه انجام دادن تو اون مراحل پیدا می کنم.هنوز هم این سری جزو بهترین سری های زندگیم :x

خب دوستانی که معلومه hitman رو بازی کردن بگن که hitman چند نسخه داشت؟:دی
پول خونش چندمین نسخه اش بود؟
در ضمن اینو بگم که به نظرم روش بازی هیتمن بود که با عث شد طرفدار های زیادی پیدا کنه منظور همین مخفی کاری ها ;)

4 تا بود
هيتمن 1
هيتمن 2 : سايلنت اسسينيشن !!
هيتمن: كانتركت
هيتمن: بلاد ماني !!

اونم خون بها هست، نه پول خونش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or