Hitman: Absolution برای همه

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
سلام

امروز Io Interactive طی مصاحبه ای با سایت DigitalTrends اعلام کرد قصد دارد بازی را با حفظ هسته اصلی آن ، برای مخاطبین بیشتری قابل دسترس کند.

hitman-absolution-snake-gun.jpg

کارگردان بازی آقای Tore Blystad گفت :
"شماره های قبلی بازی HITMAN بسیار hardcore بودند که این باعث می شد دنیای خارق العاده بازی برای بسیار از بازیکنان غیر قابل دسترس باشد."
او افزود :
" این کار برای ما بسیار دشوار است که چگونه بازی ای بسازیم که هم به طرفداران قدیممان وفادار بمانیم ، هم با تغییراتی بازی را برای مخاطبین جدید مناسب سازی کنیم. سعی شده بازی طرف آسان تری داشته ، اما بازی دارای اِلمان های hardcore نیز هست."
Blystad در ادامه به بحث در مورد نحوه عملکرد AI در Absolution و فواید استفاده از موتور جدید این شرکت یعنی Glacier 2 صحبت کرد.
او گفت: " ما در این موتور عکس العمل های بسیار قابل باوری را قرار دادیم ، به عنوان مثال اگر شما به یک دشمن درگیری پیدا کنید میتوانید با او وارد مبارزه شوید یا او را به حال خود وا گذارید ، درست مانند کاری که در GTA انجام می شود. با این تفاوت که آنها بازی هایی SandBox هستند ، اما در این بازی تمرکز ما به توانایی های فردیست."

او در مورد خصوصیات بازی گفت :
"در این بازی شما به شخصیت ها بسیار نزدیکید ، پس ما قابل باورترین عمل و عکس العمل ها را برای آنها در قبال شما در نظر گرفته ایم."

بازی Hitman: Absolution سال آینده برای پلتفرم های PC و PS3 و Xbox360 منتشر می شود.

منبع

آخرین ویرایش:
خو خبر میذاری کلی ترجمه کن دوسته من
ایشون گفت سعی شده بازی طرف آسونتری داشته باشه ولی خیلی قوی و برای طرف Hardcore بازان.
ما نمیخوایم کاری کنیم طرفداران وفا دار چندین ساله رو زده کنیم .
هم به طرفداران قدیممان وفادار بمانیم ، هم با تغییراتی بازی را برای مخاطبین جدید مناسب سازی کنیم."

این ترجمه من خیلی با مال شما توفیری نداره. اگه کسی که میخونه سرسری نخونه میفهمه بازی تمام المان هاش حفظ شده در عین حال مناسب حال تازه کاران هم شده.
من اون بخش مال شما رو هم اضافه میکنم تا اگه کسی نتونست از ترجمه من به درک صحیح برسه با ترجمه شما برسه.

Hitman: Absolution will be aimed at a wider audience than earlier
the steep learning curve of previous titles in the series had limited their reach.
The Hitman games of the past have been very hardcore
the games have been so difficult to play
واقعا دلیل گفتن این حرفا چی میتونه باشه به غیر از اینکه بازی داره از اون حالت هاردکور خارج میشه؟ اگه غیر از این بود,لزومی به گفتن این حرفا نبود.اون قسمت دوم حرف که یکی از دوستان گذاشته دیگه جهت ماست مالی کردن حرفاشون هست.
این دیگه یه فکته که گریبان گیر بزرگتر از Hitman هم شده.دیگه Hitman که جای خود داره.

البته اکثر کسایی که الان اومدن و یا خواهند اومد اینجا و تُف و لعنت نثار سازندگان بازی می‌کنند چون بازی دیگه هــاردکـــور نیست؛ خودشون بزرگترین افتخار گیمینگشون تموم کردن جی تی اِی 4 بوده و خُب این خودش هاردکور سازه به هر حال

• Like
Reactions: PXG
البته اکثر کسایی که الان اومدن و یا خواهند اومد اینجا و تُف و لعنت نثار سازندگان بازی می‌کنند چون بازی دیگه هــاردکـــور نیست؛ خودشون بزرگترین افتخار گیمینگشون تموم کردن جی تی اِی 4 بوده و خُب این خودش هاردکور سازه به هر حال

دقيقا ...
همه استخون خورد كرده هاي گيمينگ دنيا جمع شدن تو ايران و از كژوال شدن گيم ها ناراحتند

فقط خدا کنه بازیرو زیادی ساده نکنن. چون اینطور که بوش میاد یه فکرهایی تو کلشون هست که میخوان بازی رو ساده تر از قبل بخصوص Blood Money بکنن.

آخرین ویرایش:
مشکل سازنده نیست البته 50 درصد مشکل یکسری Noob گیمر ریخت تو صنعت گیم هرچی میکشیم از اینهاست :)):gunner:
بعد که با عنوان مسخره MW و SP:CV این موضوع بیشتر خودش نشون داد :gunner:

من الان واقعا متوجه نمیشم کجای نسخه های قبلی Hitman سخت و دشوار بود؟ اتفاقا همین نسخه چهارمش یکی از آسون ترین بازی هایی بود که میشد انجام داد، شما هرطور که دوست داشتی میتونستی بازی رو جلو ببری اما تمام لذتش به این بود که با مخفی کاری و احتیاط مراحل رو انجام بدی. فقط یه راه مونده که این حرفشون رو به کرسی بشونن و طرفدارای هاردکور رو هم راضی نگه دارن و اونم اینه که درجه های سختی کاملا متفاوت از نظر گیم پلی و هوش مصنوعی ایجاد کنند که در اینصورت کارشون قابل قبوله.

به نظر من باید بازی سخت از سری قبل باشه .. سری قبلی هیتمن رو من بدون مخفی کاری بازی میکردم
یعنی با اسحه میرفتم تو دلو روده یارو b-).بعد یک بار با راهنما بازی کردم دیدم چه حالی میده مخفی کاری بازی کنی .. حالا خدا کنه این سری جدیدشم مثل سری قبل خفن باشه#:-s

الان این یعنی ابراز وجود خفن دیگه ... یه عده که بنظر میاد ادعای خوفی میکنن رو زیر سوال ببری ...
من یه نفره حداقل مشکلم با این خبر و تغییر بازی اینه که بازی ای که برای نسل من بوده و براساس تجربه و سلیقه ی نسل من ساخته شده رو باید با عده ای که سلیقه ی گیمینگشون بامن فرق میکنه همبازی بشم ... این یه خبره بده ... نه میگم کسی حرفه ایه نه کسی کژوال .

من یادم نمیاد نسخه های قبلی Hitman رو بر اساس اصول رفته باشم :دی. همه رو بزن برو جلو، سه نسخه اول رو که با کدتقلب و... میرفتم یه سره Hitman BM آدم شدم که بعدها فهمیدم چقدر راه های مختلف بوده بدون اینکه کسی بفهمه بری ملت رو خفت کنی که من عین بلدوز مینداختم بین ملت و دِ برو که رفتیم :دی.

خوب کاری می کنند سادش کنند بابا چه کاریه خب؟ الان بازی رو اگر تو یه مرحله اش بیشتر از 5 دقیقه فکر کنم ول میکنم میره مثل قدیم نیست سر یه مرحله بازی 4 ساعت وقت بزاریم، سرعت حرف اول رو میزنه :-".

من یادم نمیاد نسخه های قبلی Hitman رو بر اساس اصول رفته باشم :دی. همه رو بزن برو جلو، سه نسخه اول رو که با کدتقلب و... میرفتم یه سره Hitman BM آدم شدم که بعدها فهمیدم چقدر راه های مختلف بوده بدون اینکه کسی بفهمه بری ملت رو خفت کنی که من عین بلدوز مینداختم بین ملت و دِ برو که رفتیم :دی.

خوب کاری می کنند سادش کنند بابا چه کاریه خب؟ الان بازی رو اگر تو یه مرحله اش بیشتر از 5 دقیقه فکر کنم ول میکنم میره مثل قدیم نیست سر یه مرحله بازی 4 ساعت وقت بزاریم، سرعت حرف اول رو میزنه :-".

درسته سرعت حرف اول رو میزنه .. ولی تو خودت فکر کن بازی رو با اصول خودش و مخفی کاری بازی کنی قشنگ تره؟؟ یا از همون اول مرحله ملت رو ببندی به رگبارو همین جوری بری جلو>>؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or