Hitman: Absolution برای همه

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
سلام

امروز Io Interactive طی مصاحبه ای با سایت DigitalTrends اعلام کرد قصد دارد بازی را با حفظ هسته اصلی آن ، برای مخاطبین بیشتری قابل دسترس کند.

hitman-absolution-snake-gun.jpg

کارگردان بازی آقای Tore Blystad گفت :
"شماره های قبلی بازی HITMAN بسیار hardcore بودند که این باعث می شد دنیای خارق العاده بازی برای بسیار از بازیکنان غیر قابل دسترس باشد."
او افزود :
" این کار برای ما بسیار دشوار است که چگونه بازی ای بسازیم که هم به طرفداران قدیممان وفادار بمانیم ، هم با تغییراتی بازی را برای مخاطبین جدید مناسب سازی کنیم. سعی شده بازی طرف آسان تری داشته ، اما بازی دارای اِلمان های hardcore نیز هست."
Blystad در ادامه به بحث در مورد نحوه عملکرد AI در Absolution و فواید استفاده از موتور جدید این شرکت یعنی Glacier 2 صحبت کرد.
او گفت: " ما در این موتور عکس العمل های بسیار قابل باوری را قرار دادیم ، به عنوان مثال اگر شما به یک دشمن درگیری پیدا کنید میتوانید با او وارد مبارزه شوید یا او را به حال خود وا گذارید ، درست مانند کاری که در GTA انجام می شود. با این تفاوت که آنها بازی هایی SandBox هستند ، اما در این بازی تمرکز ما به توانایی های فردیست."

او در مورد خصوصیات بازی گفت :
"در این بازی شما به شخصیت ها بسیار نزدیکید ، پس ما قابل باورترین عمل و عکس العمل ها را برای آنها در قبال شما در نظر گرفته ایم."

بازی Hitman: Absolution سال آینده برای پلتفرم های PC و PS3 و Xbox360 منتشر می شود.

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی عجیبه که سازندگان این همه اصرار به آسان شدن بازی ها دارند.
این بازی به اندازه کافی محبوب هست و طرفدار داره،دیگه جذب مخاطب جدید لازم نیست.
این دوره به نظر من بعد از عرضه پشت هم call of Duty ها شروع شد.که سازندگان رو بیشتر
به سمت ساخت بازی های آسان،کوتا با جنبه های سینمایی بیشتر سوق داد.
مثل اینکه مرد کچل هم به همین درد داره دچار میشه!

از همون اولین تریلر Cheapایی که نشون دادن فهمیدم اینم مثل شماره قبلیش مالی نیست ...
لولووت !
الآن منظورت هیتمن 4 بود :دی ؟
==========================
چرا باید آسون شه آخه ؟:|آها . فوورووش .

بابا کژولام بالاخره باید پیشرقت کنن دیگه؟؟
چرا این سازنده ها ول نمیکنن؟
اجبااا
باز ما + میفکریم.انشاالله که مردمی شدنش بر خوب بودنش بی ان جا مد
خو خبر میذاری کلی ترجمه کن دوسته من
ایشون گفت سعی شده بازی طرف آسونتری داشته باشه ولی خیلی قوی و برای طرف Hardcore بازان.
ما نمیخوایم کاری کنیم طرفداران وفا دار چندین ساله رو زده کنیم .
ٍEEE
شکر

آخرین ویرایش:
الان شما فهمیدید چی شد که نه نه نه میکنید؟
ایشون حزفی از Casual کردن بازی زدن؟
The biggest challenge that we had with this game was to make it much broader in every sense, so that it was easier to play and more accessible, but still retain a very strong, hardcore side as well. We don't want to alienate any of our fans who have been extremely loyal for so many years
خو خبر میذاری کلی ترجمه کن دوسته من
ایشون گفت سعی شده بازی طرف آسونتری داشته باشه ولی خیلی قوی و برای طرف Hardcore بازان.
ما نمیخوایم کاری کنیم طرفداران وفا دار چندین ساله رو زده کنیم .

" این کار برای ما بسیار دشوار است که چگونه بای بسازیم که هم به طرفداران قدیممان وفادار بمانیم ، هم با تغییراتی بازی را برای مخاطبین جدید مناسب سازی کنیم."
امیدوارم بتونن این کارو به نحو احسنی انجام بدن که خیلی سخته و بیشتر کمپانیا با مشکل مواجه شدن تو این موضوع.

خیلی عجیبه که سازندگان این همه اصرار به آسان شدن بازی ها دارند.
این بازی به اندازه کافی محبوب هست و طرفدار داره،دیگه جذب مخاطب جدید لازم نیست.
این دوره به نظر من بعد از عرضه پشت هم call of Duty ها شروع شد.که سازندگان رو بیشتر
به سمت ساخت بازی های آسان،کوتا با جنبه های سینمایی بیشتر سوق داد.
مثل اینکه مرد کچل هم به همین درد داره دچار میشه!

دوست عزيز تا جايي كه ذهن من ياري ميكنه بلك اپس كه اخرين سري بازي بود از همشون سخت تر بود !!
تنها شماره اي كه من وسط بازي مجبور شدم يك درجه ار veteran بيام پايين تر

2 تا عنصر تو هيتمن برام خيلي مهم بود :
1: موسيقي هاي خارقالعاده اش كه واقعا آدمو پا بازي ميخكوب ميكرد.
2: هر ننه قمري نميتونست بازي رو تموم كنه به خصوص شماره 2 كه بهترين هيتمن به نظر من بود ... ظاهرا سازندگان دارن يه گندي بش ميزنن ... اي خدا ...

حتما میتونه یکی از بازی های موفق از آب دراد اما بازم باید منتظر بمونیم به توجه به انتظار زیادی که گیمرا و سایت های معتبر دارن این قیمت از Hitman میتونه موفق باشه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or