Hitman: Absolution با بیش از 2000 صفحه دیالوگ ، با شخصیتهای متمایز و باهوشتر ..

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

600x-1

در Hitman: Absolution با احمقها طرف نیستید ....

IO Interactive سازنده ی بازی که سابقه ی ساخت عناوینی مثل سری Kane & Lynch ، Mini Ninjas و Freedom Fighters رو نیز
در پرونده ی خود داره گفته که اسکریپت ( فیلمنامه ) دارای بیش از 2000 صفحه دیالوگ ضبط شده میباشد و در این بازی هر
کاراکتر دارای یک شخصیت مجزاست ... این صحبتها که با VideoGamer انجام شد گویای این بود که حتی هر نگهبانی و هر شخصی
نام و شخصیت مخصوص خود را دارد و با دیگری فرق دارند ...
Tor Blystad کارگردان بازی میگوید ما بیش از 2000 صفحه دیالوگ به تنهایی برای AI ( هوش مصنوعی ) در نظر گرفته ایم ،که عظیم
است ... صرف نظر از اینکه چه مقدار از انها در پایان کار کات میشوند اما IO Interactive همه ی آنها را ضبط کرده ....
ما هنوز در حال ضبط کردن صداها و دیالوگ ها برای بازی هستیم .... ما قبل از کریسمس یک مرحله ی بزرگ ضبط صدا و دیالوگ را
را انجام دادیم و حال در حال کامل کردن آن هستیم ...
هنوز هیچ تاریخی از بازی مشخص نشده ولی قرار است در سال 2012 برای PS3 ، X360 و کامپیوتر عرضه شود ...

600x-1

توضیحات :
بر خلاف قسمتهای قبلی حرفهای مامور 47 ما از زبان David Bateson به گوش ما نمی رسد و آهنگساز قبلی هیتمن Jesper Kyd نیز
کار موسیقی بازی رو بر عهده ندارد ....این نسخه شماره ی پنج بازی محسوب میشود ... موتور بازی Glacier 2 هست که متحول
شده ی Glacier هست ... بازی در شهرهای مختلفی دنبال میشه مثل Texas, Minnesota, Wyoming, Syracuse, Washington و یا
لس آنجلس و شیکاگو و .... اینبار مخفی کار با توجه به دموی قبلی بیشتر در بازی نمایان است ولی بازی هر دو طرفداران بازیهای
اکشن و مخفی کاری را راضی نگه میدارد ،و البته داستان بازی نیز با توجه به گفته ی افراد استودیو غنی تر شده ... این بازی بخش
CO-Op ندارد زیرا به گفته ی سازندگان به وجهه ی مامور 47 لطمه وارد میکند ...

منبع

کم و کاستی رو ببخشید و موفق باشید ....

آخرین ویرایش:
Arachi
شما اگه خیلی به امتیاز اهمیت میدی، برو میانگین امتیازاش رو چک کن، نه امتیاز یه سایت! وقتی چک کردی، میبینی که با یک بازی عالی طرفی. نه متوسط.
میانگین امتیاز رو من اصلا قبول ندارم چون سایتهای در پیت درشون زیاده ،من کلا چند تا سایت رو بیشتر قبول ندارم ولی خوب میانگینشون توی گیم رنکینک اینه :
Hitman: Codename 47 حدود 73 و خورده ای
hitman 2 : حدود 84 و خورده ای
Hitman: Blood Money حدود 81 خورده ای
Hitman: Contracts حدود 75 و خورده ای
الان اینا میانگین یک بازی عالی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گیم اسپوت(!) الان شده مقیاس اندازه گیری؟
گیم رنکینگشم برات نوشتم
خیلی بهش لطف کنی میشه یک بازی متوسط
والا دوستان به بازی رسیستنش که همیشه میانگیناش حدود 90 هست میگن بازی خوب ولی به این کچل میگن بازی عالی :))

واقعا" جالب میشه اگه هر کاراکتر رفتار متمایزی نسبت به کاراکتر های دیگه داشته باشه البته منظورم همون شخصیت های فرعی بازیه

اعتراف میکنم تو این بیش از 11 سالی که هیتمن بازی کردم، یه بار هم امتیازش رو چک نکرده بودم! حداقل این بحث باعث شد برم یه بار چک کنم:دی
واسه خودم که خیلی معنی داره...

حیف شد واقعا آهنگ های جسپر کید بود که حس هیتمنی میداد به بازی :دی واقعا حیفه
امتیازای گیم اسپات رو بزار در کوزه آبشو بخور. user score رو بچسب. تازه منتقد های جدید گیم اسپات از قبلی ها بدترن. یکی از یکی شاد تر!!

والا دوستان به بازی رسیستنش که همیشه میانگیناش حدود 90 هست میگن بازی خوب ولی به این کچل میگن بازی عالی :))
شما با بازی مشکل داری برات سخت بوده با مخفی کاری بری جلو دلیل نمیشه که بقیه هم مشکل داشته باشن و از بازی لذت نبرن!

شما با بازی مشکل داری برات سخت بوده با مخفی کاری بری جلو دلیل نمیشه که بقیه هم مشکل داشته باشن و از بازی لذت نبرن!
اولا من که گفتم بازی رو تموم کردم و آخرش یه حسی بهم میگفت 2 روز وقتت رو با یک کچل هدر دادی
ای بابا ما اسپلینتر سل 1 و پاندارتومارو رو تموم کردیم کردیم که این کچل باید بره جلوش بوق بزنه

آخرین ویرایش:
اولا من که گفتم بازی رو تموم کردم و آخرش یه حسی بهم میگفت 2 روز وقتت رو با یک کچل هدر دادی ای بابا ما اسپلینتر سل 1 و پاندارتومارو رو تموم کردیم کردیم که این کچل باید بره جلوش بوق بزنه
سید بیخیال شو.تو سلیقت نگرفت دیگه چرا توهین میکنی؟کچل چیه؟کجاش کچله بنده خدا ؟

اعتراف میکنم تو این بیش از 11 سالی که هیتمن بازی کردم، یه بار هم امتیازش رو چک نکرده بودم! حداقل این بحث باعث شد برم یه بار چک کنم:دی
واسه خودم که خیلی معنی داره...
من هم توش موندم هیتمن 1 که منبع خیلی از بازیها واسه الهام بوده چطور 5 گرفته؟
اما هیچ وقت نمیشد به امتیازها دل خوش کرد، سلیقه ای هست. منتها.... .
چون Blood Money خیلی ترکوند، Absolution واسه تکرار موفقیت BM خیلی راه سختی داره. به جون جفتمون. :دی

این بازی بخش CO-Op ندارد زیرا به گفته ی سازندگان به وجهه ی مامور 47 لطمه وارد میکند ...

حرف بسیار بسیار جالبی زده خیلی خوشم اومد

برعکس اون RE6 با قابلیت 6 نفر گرفتار (بقیه هم نگا میکنن)البته تایید نشده:|

06043269804542309916.gif

اولا من که گفتم بازی رو تموم کردم و آخرش یه حسی بهم میگفت 2 روز وقتت رو با یک کچل هدر دادی
ای بابا ما اسپلینتر سل 1 و پاندارتومارو رو تموم کردیم کردیم که این کچل باید بره جلوش بوق بزنه

پس میتونید خیلی راحت دیگه بازی نکنید ، تموم شد رفت .

هیتمن 1 به خاطر سختی بیش از اندازش و باگ هاش بود که نمره پایین گرفت. مثلا یه مرحله بود که هنوز یادم مونده به نام lee Hong assassination من سر این مرحله اشکم در اومده بود. شونصد بار رفتم آخرش با شانس ردش کردم. (اون مرحله کلا بر طبق شانس بود!)

منی که ps3 دارم مطمعنا 100 تومن حروم این بازی نمیکنم پس شما تو فکر نباش
خیالتم راحت این کله کچل فدای بازیهای آس دیگه پی اس 3

کاملاً درسته ، اصلاً چرا باید همچین بازی های چیپ و مضخرفی بسازند وقتی شما PS3 داری ؟

وقتی رو PS3 یک کچله دیگه هست بقیه کچلا به درد نمیخورن ، جم کنین آقا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or