Hitman: Absolution با بیش از 2000 صفحه دیالوگ ، با شخصیتهای متمایز و باهوشتر ..

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

600x-1

در Hitman: Absolution با احمقها طرف نیستید ....

IO Interactive سازنده ی بازی که سابقه ی ساخت عناوینی مثل سری Kane & Lynch ، Mini Ninjas و Freedom Fighters رو نیز
در پرونده ی خود داره گفته که اسکریپت ( فیلمنامه ) دارای بیش از 2000 صفحه دیالوگ ضبط شده میباشد و در این بازی هر
کاراکتر دارای یک شخصیت مجزاست ... این صحبتها که با VideoGamer انجام شد گویای این بود که حتی هر نگهبانی و هر شخصی
نام و شخصیت مخصوص خود را دارد و با دیگری فرق دارند ...
Tor Blystad کارگردان بازی میگوید ما بیش از 2000 صفحه دیالوگ به تنهایی برای AI ( هوش مصنوعی ) در نظر گرفته ایم ،که عظیم
است ... صرف نظر از اینکه چه مقدار از انها در پایان کار کات میشوند اما IO Interactive همه ی آنها را ضبط کرده ....
ما هنوز در حال ضبط کردن صداها و دیالوگ ها برای بازی هستیم .... ما قبل از کریسمس یک مرحله ی بزرگ ضبط صدا و دیالوگ را
را انجام دادیم و حال در حال کامل کردن آن هستیم ...
هنوز هیچ تاریخی از بازی مشخص نشده ولی قرار است در سال 2012 برای PS3 ، X360 و کامپیوتر عرضه شود ...

600x-1

توضیحات :
بر خلاف قسمتهای قبلی حرفهای مامور 47 ما از زبان David Bateson به گوش ما نمی رسد و آهنگساز قبلی هیتمن Jesper Kyd نیز
کار موسیقی بازی رو بر عهده ندارد ....این نسخه شماره ی پنج بازی محسوب میشود ... موتور بازی Glacier 2 هست که متحول
شده ی Glacier هست ... بازی در شهرهای مختلفی دنبال میشه مثل Texas, Minnesota, Wyoming, Syracuse, Washington و یا
لس آنجلس و شیکاگو و .... اینبار مخفی کار با توجه به دموی قبلی بیشتر در بازی نمایان است ولی بازی هر دو طرفداران بازیهای
اکشن و مخفی کاری را راضی نگه میدارد ،و البته داستان بازی نیز با توجه به گفته ی افراد استودیو غنی تر شده ... این بازی بخش
CO-Op ندارد زیرا به گفته ی سازندگان به وجهه ی مامور 47 لطمه وارد میکند ...

منبع

کم و کاستی رو ببخشید و موفق باشید ....

آخرین ویرایش:
منظورش اینه شخصیتها با هم فرق دارند
مثلا من و شما با هم تفاوت داریم
اگر بخوام دقیقتر بگم اینه که مثلا شما یه نفر رو پشت اون دیوار میکشید و رفیقش میاد جسدش رو پیدا میکنه بعد اون شخصیتها نمیاد کارهای رفیق مردش رو تکرار کنه یه سری حرکات دیگه رو میره مثل بیشتر دقت کردن ، حواسش رو بیشتر جمع میکنه و از این حرفا !

دقیق ترش میشه اینکه اگر شما دوستش رو بکشید و لباسشو بپوشید مثل سری های قبلی عین گاو از کنارت رد نمیشه و چونه شو بخوارونه !!
میفهمه که شما اون رفیقش یا همکارش نیستید !!!
--------------------------------------------------
من تمام شماره های هیتمن رو بازی کردم به نظرم قوی ترینش silent assassination بود و ضعیفترینش هم کانترکت !!
یک و بلاد مانی متوسط بودن تقریبا ! نسبت به تراز هیتمن (معیار هم شماره دومه)
تریلر اینرو هم دیدم به نظر خوب میاد !
--------------------------------------------------
هیمن مشکلش از ابتدا این بود که نتونستن اون قاتل حرفه ایه خیلی قدر و بی نام و نشان رو جا کنن توی کاراکتر بازی !
سرعت عمل صفر، حرکات غیر متعارف صفر (از در و دیوار بالا رفتن و پریدن و شنا کردن و ...) حتی تا قبل از بلاد مانی بدون اسحله میموندی کشته میشدی، قابلیت خفت کردن یا اسلحه ی مقابل رو گرفتن یا مبارزه بدون اسلحه نداشت !!!!
خنده داره !!
این ضعف های بازی باعث شده بود بازی دلچسب نباشه !
هیتمن یعنی کاراکتر توی فیلمش !! سریع، جسور و حرفه ای به معنای واقعی !!!
باز توی بلاد مانی یه تکونی داده بودن بهش از دیواری میرفت بالا اسلحه ای میگرفت از دشمن !!
اگر این مشکلاتش حل بشه و حس یک هیمنی رو بده که همه دنبالشن محشر میشه !

آخرین ویرایش:
سلطان بازی های مخفی کاری متال گیره !
بود! قبل از نسخه چهارم.
این نسخه از هیتمن پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یک شاهکار داره، واقعاً انتظار براش سخته. صحبت‌ها نوید یک هوش مصنوعی بالا و قابل قبول رو میده.

بود ؟ میشه بفرمایید بعد از نسخه چهارم کدوم بازی بهتر از سری MGS ظاهر شده ؟
من منظورم خود نسخه چهارم بود.المان‌های مخفی کاری به شدت تو این نسخه کمرنگ شده بود، بیشتر بازی حالت اکشن رو در رو داشت.

آخرین ویرایش:
اتفاقا به نظر من مخفی کاریش با وجود اون لباس اوختاپوس به حد بالایی رسیده بود !!
ولی هوش مصنوعی هم بدجوری بالا رفته بود، سخت بود
ولی اگر مخفی کاری جلو میرفتی واقعا میدید کم از نسخه ی سومش نداشت !
در کل هم سلطان مخفی کاریه هم پدر مخفی کاری ! :d

اصلا مخفی کار توی هیتمن شبیه متال گیر ( امپراطور ) و اسپلینتر سل ( اسم پیرمرد ) نیست
، اصلا قابل قباس نیست
تازه این هیتمن چون کلش براقه با کمترین نور برق میزنه و جاش لو میره :d

باز یه تاپبک دیگه رو به بازی های PS3 ربط بدید
بابا به خدا حالم داره دیگه بهم میخوره

متال گیر بهترین مخفی کاریه
U3 بهترین گرافیک و بهترین بازیه
همه بازیهای کنسول های قبلی سونی هم بدون HD کردن و ... از انحصاری های حال مابکرو بهترن
PS3 بهترین کنسول در طول تاریخ و تا آخر عمر این دنیا بهترین میمونه

حالا ما رو ول میکنید و هر تاپیکی رو به گند نمیکشید؟
بسه دیگه حال خودتون بد نشد؟

متال گیر کجا سلطان مخفی کاریه اونوقت ؟ :دی هنوز بهترین مخفی کاری ِ تاریخ SC CT هست :دی نمیدونم چطور MGS رو مخفی کاری ـی در سطح ِ سری SC می دونین ! MGS مخفی کاریش جالب هست ولی مثه SC های قبلی نیست که نشه بدون مخفی کاری رفتش .

@ این آقای اراچی (!) .
آقا شما آبگوشت تاپیک رو هم گرفتی ولش نمی کنی که هیچ به بقیه پیاز هم تعارف می کنی ؟

متال گیر کجا سلطان مخفی کاریه اونوقت ؟ :دی هنوز بهترین مخفی کاری ِ تاریخ SC CT هست :دی نمیدونم چطور MGS رو مخفی کاری ـی در سطح ِ سری SC می دونین ! MGS مخفی کاریش جالب هست ولی مثه SC های قبلی نیست که نشه بدون مخفی کاری رفتش .
کدوم یکی از عنوانهای سری MGS رو تجربه کردی ؟ :دی ببین کلا MGS ها دست گیمر رو برای مخفی کاری باز میزارن حالا چون تو MGS4 این مسئله نسبت به عنوانهای قبلیش گسترده تر شده بود دلیل نمیشه که بگیم فلان بازی از این لحاظ ازش بهتر بوده . به صدا دراومدن آلارم و جنگولک بازی چیزیه که توی هر دو بازی شاهدش هستیم .
هر چند تفاوت زیادی بین تم ، فضا و داستان این دو بازی وجود داره من عقیده دارم نباید با هم مقایسه بشن .

کلا این بحث مخفی کاری خیلی جالبه الان جای سینا خالیست :d
کلا بعد از دیدن تریلرهای هیتمن عجیب هایپ شدیم و به شدت در انتظار به سر میبریم

اگه به سلطان مخفی کاریه که The Great Scape سر ِ همشونه. (هر کی بازیش نکرده لطف کنه نظر نده)
این هیتمن هم هیچوقت اون مرحله قصابیش توی نسخه دوم (فکر کنم البته) یادم نمیره! قبلا زیاد آلات لهو و لعب دم ِ دست نبود مجبورا میرفتیم سوراخ سُمبه های این مرحله رو خوب میگشتیم و آره دیگه :دی

از زمانی که تریرلرهای hitman رو دیدیم بدجور هوس یه sc کردم البته نه از نوع conviction:dیه چیزی مثل ptکه اعتقاد دارم در اون استایل جاودانه شد.امیدوارم هیتمن هم یه تجربه موندگار بشه.این بحث مخفی کاری رو هم بهتره ادامه ندیم.اگه فکر میکنید mgs در مخفی کاری از sc بهتر بود دیگه باید بگم بهتره خوش باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or