Hitman جدید در سال 2011 ؟؟؟؟

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
hitman.jpg

امروز چند باکس ارت از بازی Hitman منتشر شد که میتونید از اینجا نگاه کنید اینجا باکس ارت ها را نگاه کنید.
یکی از این باکس ارتها لوگو بازی Hitman رو کشیده با درج شدن تاریخ سال 2011 باید منتظر اطلاعات جدید باشیم.
منبع

• Like
Reactions: aidin0000
به به...چه خبر خوبی!!!این باکس ارتهایی که اومده که بیشتر شبیه باکس ارتهای فیلم هست!!!خیلی هم واقعیه!!بازیه یا فیلم؟؟؟!!چون گفتن فیلم 2 هم در دست ساخته و شاید هراه بازی جدید عرضه بشه!!

سلام بر همگی
شایعات خبر می‌دهند که Hitman 5 در کریسمس سال آینده منتشر خواهد شد. سایت یوروگیمر نوشت هیتمن 5 در استودیوی دانمارکی IO Interactive در حال ساخت است.
منابع این سایت که خرده‌فروشی‌ها هستند پلتفرم‌های این بازی را PC ، PS3 و X360 خواندند.
یکی از این منابع سایت بزرگ فروش بازی Play.com است که 28 نوامبر 2011 را تاریخ انتشار این عنوان اعلام کرد.
چند وقت پیش هم نیز دو آرت از بازی منتشر شد که رسمی نبودند. اسکوئر انیکس هم در جواب این دوآرت گفت اینها نمونه‌هایی از یک کار بوده‌اند و هنوز Hitman 5 وجود ندارد.

والا خبر كه خوشحال كننده بود ولي با اين بلايي كه داره سر بازي ها مياد مثل DMC من كه ديگه منتظر هيچ بازيي نيستم كلا با اين تغييرات جديد بازي ها دارم از گيم خسته ميشم.اون از SC و max pain و اين هم از DMC اگر HITMAN رو هم انلاين كنن ديگه بايد قيد اينو هم زد.

سلام بر همگی
شایعات خبر می‌دهند که Hitman 5 در کریسمس سال آینده منتشر خواهد شد. سایت یوروگیمر نوشت هیتمن 5 در استودیوی دانمارکی IO Interactive در حال ساخت است.
منابع این سایت که خرده‌فروشی‌ها هستند پلتفرم‌های این بازی را PC ، PS3 و X360 خواندند.
یکی از این منابع سایت بزرگ فروش بازی Play.com است که 28 نوامبر 2011 را تاریخ انتشار این عنوان اعلام کرد.
چند وقت پیش هم نیز دو آرت از بازی منتشر شد که رسمی نبودند. اسکوئر انیکس هم در جواب این دوآرت گفت اینها نمونه‌هایی از یک کار بوده‌اند و هنوز Hitman 5 وجود ندارد.
اول اینکه رفتی از زیر خاک کشیدی بیرون تاپیک رو :دی
دوم لینک منبع چیزی

حالا واقعا و رسما هیتمن 5 تایید شده؟
آخه چند مدت پیش هم یه عکس از بازی به بیرون درز کرده بود ولی بعدش IO سریع اعلام کرد این عکس تست بوده و هنوز مشخص نیست همیتمن 5 بیاد.
ولی اگه حقیقت داشته باشه چه شود. خوشتیپترین شخصیت تاریخ بازیها، که فکر کنم همه با نظر من موافقین.
یه کت و شلوار سیاه با لباس سفید و کراوات و البته یه کله کچل خوشگل.:d

حالا واقعا و رسما هیتمن 5 تایید شده؟
آخه چند مدت پیش هم یه عکس از بازی به بیرون درز کرده بود ولی بعدش IO سریع اعلام کرد این عکس تست بوده و هنوز مشخص نیست همیتمن 5 بیاد.
ولی اگه حقیقت داشته باشه چه شود. خوشتیپترین شخصیت تاریخ بازیها، که فکر کنم همه با نظر من موافقین.
یه کت و شلوار سیاه با لباس سفید و کراوات و البته یه کله کچل خوشگل.:d

مگه میشه نیاد؟؟:d

بازی به این بزرگی بعد از 5 سال شایعه میشه مطمین باش یه چیزی توش در میاد:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or