Hitman جدید در سال 2011 ؟؟؟؟

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
hitman.jpg

امروز چند باکس ارت از بازی Hitman منتشر شد که میتونید از اینجا نگاه کنید اینجا باکس ارت ها را نگاه کنید.
یکی از این باکس ارتها لوگو بازی Hitman رو کشیده با درج شدن تاریخ سال 2011 باید منتظر اطلاعات جدید باشیم.
منبع

• Like
Reactions: aidin0000
والا به نظرم اصلا نباید مولتی پلیر برا هیتمن باشه.مثلا میخوان مسابقه ی آدم کشی بزارن؟ یا مثلا همکاری برای کشتن یه نفر؟
اصلا نباید اسپیلینتر سل رو با هیتمن مقایسه کرد چون کلا به جز اسم سبکشون دیگه شباهت دیگه ای با هم ندارن!
تو هیتمن فقط باید یه نفر رو کشت ولی تو اسپیلینتر سل میری جلو و همه رو میکشی اونم نه به روش های خیلی مخفیانه!

در کل دوره دوره مولتی پلیر ـه دیگه زمان تکنفره داره به پایان مرسه :دی

کم کم عادت کنید.... فکر کنید چند تا بازی که از قبل بودن حتی فکرشم نمی کردید MP و Co-op بشه بازی کرد بعدا شدن

خو خیلی فرق فوکوله!! :d
کلا سم فیشر هیچوقت تنها نبود و همیشه کسی بود که کمکش کنه. ولی اجنت47 همیشه تنهای تنها هستش!
بخش co-op بازی داستانش کلا متفاوت بود و اصلا سم توش وجود نداشت.با سربازای خود TE باید بازی میکردی.
تو هیتمن فقط باید یه نفر رو کشت ولی تو اسپیلینتر سل میری جلو و همه رو میکشی اونم نه به روش های خیلی مخفیانه!
شما فقط کانویکشن رو بازی کردی که این حرفو میزنی.توی نسخه قبلی اصلا چیزی به نام اکشن وجود نداشت و مخفی کاری خالص خالص بود واسه همین بود که کلا بازی سختی بود.مثلا توی DA روی درجه سخت چیزی به نام گلوله نداری و رسما اسلحت حکم چوب رو داره! حالا من نمیدونم چجوری شما همه رو میکشتی و میرفتی جلو!
اکثر Agent(!) های بازیسنتر قول میدم حتی نمیتونستن یک مرحله از 4 نسخه قبل Sc رو برن!:))

آخرین ویرایش:
بخش co-op بازی داستانش کلا متفاوت بود و اصلا سم توش وجود نداشت.با سربازای خود TE باید بازی میکردی.
شما فقط کانویکشن رو بازی کردی که این حرفو میزنی.توی نسخه قبلی اصلا چیزی به نام اکشن وجود نداشت و مخفی کاری خالص خالص بود واسه همین بود که کلا بازی سختی بود.مثلا توی DA روی درجه سخت چیزی به نام گلوله نداری و رسما اسلحت حکم چوب رو داره! حالا من نمیدونم چجوری شما همه رو میکشتی و میرفتی جلو!
اکثر Agent(!) های بازیسنتر قول میدم حتی نمیتونستن یک مرحله از 4 نسخه قبل Sc رو برن!:))
میدونم ولی به هر حال خود سم همیشه از پشت بیسیم ساپورت داشت. و همیشه تیمش اونو به محل ماموریت میرسوند و خارج میکرد!
ولی اجنت47 یه تنهای به تمام معناست! برای همین coop اش اصلا قابل تحمل نیس!!
همین کم مونده بود که بگن اسپلینتر سل مخفی کاری نیس!! خدا به کانوکشن برکت بده که همه یهویی اسپلینتر سل باز شدن!! :|

شما منظور من رو بد متوجه شدی دوست عزیز. من نگفتم که میری و همه رو با سر و صدا میزنی من گفتم که تو هیتمن هدف یه نفره ولی تو اسپیلینتر برای جلو رفتن بالاخره باید دشمن هاتو بکشی حالا چه با اسلحه چه بدون اسلحه. مثلا تو هیتمن شما میتونی با کشتن تنها یک تا دونفر مرحله رو تموم کنی ولی تو اسپیلینتر سل چی؟ منظورم هم از اینکه مخفیکاری خیلی نیست این بود که تو شماره ی جدید این مشکل پیش اومد و خیلیا نسخه های قبلی رو هم با سر و صدا تموم میکردن! ولی اگه بخوای بازی هیتمن رو اینجوری بری در عرض چند ثانیه کشته میشی.
امیدوارم منظور من رو فهمیده باشید.

شایعه ای در مورد زمان عرضه ی بازی وجود داره که دیگه تاپیکش رو نزدم. همینجا میگم:

بر اساس گزارش Eurogamer این بازی در زودترین حالت ممکن، کریسمس 2011 عرضه می شود. به عبارت دیگه بازی زودتر از این زمان عرضه نخواهد شد. (البته فقط شایعه است)

احتمال اینکه بازی در سال 2011 عرضه شود خیلی زیاد است. پلتفرم های بازی هم PS3, X360 و PC است.

شما منظور من رو بد متوجه شدی دوست عزیز. من نگفتم که میری و همه رو با سر و صدا میزنی من گفتم که تو هیتمن هدف یه نفره ولی تو اسپیلینتر برای جلو رفتن بالاخره باید دشمن هاتو بکشی حالا چه با اسلحه چه بدون اسلحه. مثلا تو هیتمن شما میتونی با کشتن تنها یک تا دونفر مرحله رو تموم کنی ولی تو اسپیلینتر سل چی؟ منظورم هم از اینکه مخفیکاری خیلی نیست این بود که تو شماره ی جدید این مشکل پیش اومد و خیلیا نسخه های قبلی رو هم با سر و صدا تموم میکردن! ولی اگه بخوای بازی هیتمن رو اینجوری بری در عرض چند ثانیه کشته میشی.

ولی من یادم نمیاد تو نسخه های قبلی SC به خصوص Chaos Theory تو مرحله همینجوری راه افتاده و همه رو کشته باشم ! حتی تو بعضی مراحل در حد 4-5 نفر بود ! حتی اگر هم می خواستم نمی شد ! نه تیر مثل Conviction نا محدود بود نه چیزی ! شما مطمئنی نسخه های قبلی SC به جز Conviction رو بازی کردی ؟
حالا نمی دونم شما از کجا در آوردی که تو SC باید همه رو بکشی ! البته به جز نسخه آخری که کلا اصلا با سبک اکشن شدش حال نکردم !

والا به نظرم اصلا نباید مولتی پلیر برا هیتمن باشه.مثلا میخوان مسابقه ی آدم کشی بزارن؟ یا مثلا همکاری برای کشتن یه نفر؟
اصلا نباید اسپیلینتر سل رو با هیتمن مقایسه کرد چون کلا به جز اسم سبکشون دیگه شباهت دیگه ای با هم ندارن!

احتمالا همون که شما فقط Conviction رو بازی کردی درسته!!!!
کشتن!!!!!!! تو Splinter Cell های قبلی کشتن هر نفر 15% امتیاز منفی داشت!!بیهوش کردنش 5%!!!!به نظرم شما اگه میخواستی بری همون مرحله اول رو با امتیاز منفی تموم می کردی!!!!!
تو Splinter cellـه original هم که اصلا اگه غیر نظامی هارو میکشتی بعد از یک جمله ی تحقیر آمیز از طرف لمبرت گیم اور میشدی!!!
مثلا تو هیتمن شما میتونی با کشتن تنها یک تا دونفر مرحله رو تموم کنی ولی تو اسپیلینتر سل چی؟
تو SC میتونی بدون کشتن حتی یه نفر مرحله رو تموم کنی...
خیلیا نسخه های قبلی رو هم با سر و صدا تموم میکردن! ولی اگه بخوای بازی هیتمن رو اینجوری بری در عرض چند ثانیه کشته میشی.
بر عکس,با وجود اسلحه های مختلف و سیستم تیر اندازی بهتر Hitman اینجوری رفتن تو Hitman خیلی راحت تر از SC هست!!!
تو اسپیلینتر سل میری جلو و همه رو میکشی اونم نه به روش های خیلی مخفیانه!
:|:|

احتمالا همون که شما فقط Conviction رو بازی کردی درسته!!!!
کشتن!!!!!!! تو Splinter Cell های قبلی کشتن هر نفر 15% امتیاز منفی داشت!!بیهوش کردنش 5%!!!!به نظرم شما اگه میخواستی بری همون مرحله اول رو با امتیاز منفی تموم می کردی!!!!!
تو Splinter cellـه original هم که اصلا اگه غیر نظامی هارو میکشتی بعد از یک جمله ی تحقیر آمیز از طرف لمبرت گیم اور میشدی!!!
تو SC میتونی بدون کشتن حتی یه نفر مرحله رو تموم کنی...
بر عکس,با وجود اسلحه های مختلف و سیستم تیر اندازی بهتر Hitman اینجوری رفتن تو Hitman خیلی راحت تر از SC هست!!!
:|:|

باشه دیگه! شما هرجور دوست داری فکر کن.
داداشی فکر میکنی من اینارو نمیدونم که داری بهم میگی؟ آخه من یه چیزی میگم شما یه جواب بی ربط دیگه بهم میدی. مگه مجبوری حتما جواب پست رو بدی؟
ببین من میگم خیلیا بازی رو با سر و صدا رفتن(همه که مثل شما نابغه ی مخفیکاری نیست) شما میگی تو هیتمن راحت تر میشد مرحله رو اینجوری رفت.
حالا من بهت پیشنهاد میکنم که بری یه خورده بشینی نسخه های قبلیه هردورو بازی کنی که یه کم منظور منو متوجه شده باشی.

باشه دیگه! شما هرجور دوست داری فکر کن.
داداشی فکر میکنی من اینارو نمیدونم که داری بهم میگی؟ آخه من یه چیزی میگم شما یه جواب بی ربط دیگه بهم میدی. مگه مجبوری حتما جواب پست رو بدی؟
ببین من میگم خیلیا بازی رو با سر و صدا رفتن(همه که مثل شما نابغه ی مخفیکاری نیست) شما میگی تو هیتمن راحت تر میشد مرحله رو اینجوری رفت.
حالا من بهت پیشنهاد میکنم که بری یه خورده بشینی نسخه های قبلیه هردورو بازی کنی که یه کم منظور منو متوجه شده باشی.
خیلیا نسخه های قبلی رو هم با سر و صدا تموم میکردن! ولی اگه بخوای بازی هیتمن رو اینجوری بری در عرض چند ثانیه کشته میشی.
:arrowd:

:|
منظور شما کاملا مشخصه.لازم نیست برم برای N اُمین بار اینارو بازی کنم.
ناشر اين بازي چه شركتي هست؟
اگه زمانی بخواد بیاد Squar Enix.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or