High Definition Center

Wakashizuma

مدیر سابق
کاربر سایت
نظر به اینکه هر روز داره اخبار مربوط به HDDVD و BD توی سایت زیاد میشه به نظرم بد نیومد که یه تاپیک مستقل درباره این موضوع داشه باشیم و این بحثو اینجا ادامه بدیم. دوستان خواهشا لطف کنن و اخبار مربوطه رو اینجا بزارن :
1) اخبار مربوط به HDDVD وBD
2) اطلاعات درباره پلیر ها و دستگاه های مربوطه
3) تاریخ انتشار فیلم ها
4) درایو های کامپیوتر برای HDDVD وBD
5)نحوه ستاپ بر روی تیوی و Home Theatre توسط Standalone Player
6)نحوه استفاده از HDDVD و BD روی کامپیوتر
7) review ها و مقاله های مزبوطه درباره HDDVD و BD از سایت های مختلف
8) نحوه استفاده از PS3 و X360 به عنوانHDDVD/BD پلیر

امیدوارم این هم تاپیک پرکاری بشه و بچه ها استفاده کنن.. از مدیران هم خواهش میکنم اون چند پست اخر توی تاپیک اخبار داغ کنسول ها که دریاره این موضوعات هست اگر زحمتی نیست به اینجا منتقل کنن

خب پارامونت رسما امروز اعلام کرد کهTransformers تبدیل به Fastest selling عنوان High Definition بین عنوان های HD (که شامل بلوری و HD DVD میشن شده). این فیلم در روز اول 100000 و در شش روز بعد هم 90000 دیگه روی فروخته که جمعا فروش کل این فیلم توی هفته اول تا این لحظه رو به 190000 میرسونه که عالیه. این در حالیه که 300 هفته اول و با وجود بودن روی هر دو فرمت فقط 250000 روی هم فروخت!

برای این که ببینین در نهایت چقدر فروش بلوری و HD DVD نسبت به DVD ناچیزه و حالا حالاها حرفی برای کفتن جلوی DVD نداره Transformers روی DVD در هفته اول تا الان 8.3 million فروخته و با وجود فروش 4.5 million در روز اول رکورد دار فروش DVD در سال 2007 هست.

original.jpeg

خب پارامونت رسما امروز اعلام کرد کهTransformers تبدیل به Fastest selling عنوان High Definition بین عنوان های HD (که شامل بلوری و HD DVD میشن شده). این فیلم در روز اول 100000 و در شش روز بعد هم 90000 دیگه روی فروخته که جمعا فروش کل این فیلم توی هفته اول تا این لحظه رو به 190000 میرسونه که عالیه. این در حالیه که 300 هفته اول و با وجود بودن روی هر دو فرمت فقط 250000 روی هم فروخت!
واقعآ دیدن اون جلوه های ویژه محشر با کیفیت HD خیلی حال میده ! ( با اینکه خود فیلمش زیاد به دلم ننشست )
راستی یه سوال ( شاید گفتین و من یادم رفته ! ) : فیلمهای Star Wars , Lord Of The Rings روی HD-DVD یا Blu-Ray اومدن یا نه ؟

من الان آنلاین شدم آمار ترنسفورمرزو دیدم کف کردم!300 بعد از اینهمه وقت هفته ی پیش رسید به 400 تا رو جفت فرمت!اشکان من حرفمو پس میگیرم،آمار این هفته فکر کنم 70 به 30 باشه:دی لامصب Marketing این ترنسفورمرز خیلی وحشتناک بوده!
راستی یه سوال ( شاید گفتین و من یادم رفته ! ) : فیلمهای Star Wars , Lord Of The Rings روی HD-DVD یا Blu-Ray اومدن یا نه ؟
استاروارزو که اشکان گفت،حالا حالا ها نمیاد،LOTR هم هنوز نیومده،اون مال فرمتیه که وارنرو اختصاصی کنه:دی
وجود فروش 4.5 million در روز اول رکورد دار فروش DVD در سال 2007 هست.
رکورد All Time مال کیه؟من بالاترین رقمی که میدونم PotC 5 میلیون بوده،ولی خوب مطمئنا از این بالاترم هست.

خب امار این هفته هم رسید :

nielsen102707.jpg

این هفته مارکت 50:50 بوده که میشه 1:1 ratio دلیل اصلیشم Transformers برای HD DVD بود و البته Buy one Get one Free که بلوری داشت کمک زیادی کرد که این هفته فروش بلوری پایین تر نباشه.

Week = 51:49
Year to date = 65:35
Since Inception = 61:39

فيلمايي كه براي بلوري در 28 اكتبر ريليز شدن:
# Spider-Man: The High Definition Trilogy
# Spider-Man 3
# David Gilmour: Remember That Night
# The Polar Express
# Exotic Saltwater Aquarium
# Fireplace: Visions of Tranquility
# HDScape Sampler
# License to Wed
# Antarctica Dreaming: Wildlife on Ice
# HD Window: Hawaii
# Visions of the Sea: Explorations
# Serenity: Southern Seas
# HD Window: The Great Southwest
# Digital Video Essentials
# StarGaze II: Visions of the Universe

آره اومده....من دیدم...
آقا فیلم bluray اگعه بخوایم طهران باید از کجا بگیریم ؟

کلا یه سر به این سایت بزنید.....واسه خرید خوبه...
قیمت هر فیلم هم حدود 3500 هست
HD FILM

خب پارامونت رسما امروز اعلام کرد کهTransformers تبدیل به Fastest selling عنوان High Definition بین عنوان های HD (که شامل بلوری و HD DVD میشن شده).
اومدم مثلا دانلود کنم دیدم حجمش 10 گیگ هست بی خیال شدم
ولی واقعا کیفیت فوق العاده ای داره
من چند تا فیلم دستم رسیده
تصاویر پویا و زنده ای پخش میشه که فقط میخکوب میشه بیننده

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

سلام
می تونی همین امشب سفارش بدی برات بیارن
از این سایت
بهزاد من نمیدونم این سایته چه شیوه ی جدید برای کلاه گذاشتن پیدا کرده ولی در هرصورت این دو سری هنوز روی فرمتای HD نیومدن.

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

سلام
می تونی همین امشب سفارش بدی برات بیارن
از این سایت

این چطور ریلیزی هست که نه خود استدیو ازش خبر داره نه کارگردان؟
بارها لوکاس اعلام کرده که Star Wars حالاحالا ها بیرون نمیاد بعد شما میای میگی ریلیز شده؟
یعنی استدیو یواشکی داده بیرون؟ فیلم به این مهمی اومده و BDA هم اصلا چیزی نگفت؟. خواهشا قبل اینکه روی حرفتون اصرار کنین اول مطمین شین درسته یا نه! درست نیست یه چیز اشتباه بگین و هی روش اصرار کنین بگین درسته!
برای این که بازم مطمین شی میتونی بری به این سایت و لیست همه ریلیز های روی دو فرمت رو ببینی. خبری ازStar Wars و LOTR نیست

PS: اون بابایی هم که به دروغ این حرفو توی سایتش زده شاید (شاید!) منطورش نسخه ایی بوده که ازTV پخش شده به صورت HD (رزولوشن 720p/1080i ) و اونو یطوریpirate کردن وگرنه SW روی BD و LOTR هم روی بلوری و HD DVD نیومدن.

و البته بهزاد این یارو گویا دودره س:دی برای اینکه دیسک خام بیشتر از 3500 قیمتش میشه و دوما هم ترنسفورمرز از نظر حجمی یکم به مشکل خورده بود فکر کنم در مورد صداش،بعد میای میگی تو اینترنت اومده 10 گیگه؟!!

و البته بهزاد این یارو گویا دودره س:دی برای اینکه دیسک خام بیشتر از 3500 قیمتش میشه و دوما هم ترنسفورمرز از نظر حجمی یکم به مشکل خورده بود فکر کنم در مورد صداش،بعد میای میگی تو اینترنت اومده 10 گیگه؟!!

عماد جالبه حجم ترنسفورمرز 26GB شده که نشون میده جای کافی برای Dolby TrueHD داشته اما من فکر میکنم مشکل اصلی اینا bandwidth بوده که برای اینکه بیتریت video رو بالا نگه دارن مجبور شدن Dolby Digital Plus استفاده کنن که بیتریتش 1.5mbps هست در مقایسه با Dolby TrueHD که معمولا 3mbps هست.
just a guess

اینم حرفیه ولی خوب چرا این مشل واسه بقیه پیش نمیاد،و بعد اگه مشکل از حجم نبوده چرا اومدن همه جا گفتن به مشکل حجمی خوردیم که یکمی برای Hd Dvd ناخوشاینده؟!!
راستی اشکان طبق نوشته های خودت(که من سیو دارمشون:دی) پهنای بلوری 54 هست که نهایتا 40 تاش برای Video استفاده میشه یعنی حداقل 14 تا برای صدا میمونه،پس این خیلی برای HD ناجوره که حتی 3 مگابیت هم نمیتونه به صدا اختصاص بده نه؟!
و یه کلمه ای بود که چند صفحه پیش هی گفتی این تو HD نسبت به BD بهتره،البته لغتش یادم نیست اگه یادته بگو اونم چیه سوادمون بره بالا:دی

آخرین ویرایش:
آقا راستی گویا مثل اینکه پارامونت در مورد فروش ترنسفورمرز خالی بسته چون به نقل از Home Media این فیلم تو هفته اول فقط 115 تا فروخته و به نقل از Hollywood Deadline حدود 90 هزار تا!پارامونت تو جوابش گفته که اونا احتمالا جاهای مثل Amazon و Netflix رو حساب نکردن.و جالبن اینه که اگه این فرشگاه های آنلاین سر جمع 30 هزارتا هم فروخته باشن رکورد فوق العاده ای براشون حساب میشه ولی بازم تا 190 هزارتا خیلی فاصله داره در صورتی که میگن اینارم شمردن!
و اینکه یه HD DVD Player اومده که 198 دلار قیمتشه و تو جاهای مثل آمازن،وال مارت و Circuit City داره به فروش میرسه.توشیبا داره نهایت زورشو میزنه!البته مثل اینکه این پلیر نهایتا تا 1080i رو ساپورت میکنه که من دقیقا نمیدونم جریان چیه و اشکان بهتره بگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or