High Definition Center

Wakashizuma

مدیر سابق
کاربر سایت
نظر به اینکه هر روز داره اخبار مربوط به HDDVD و BD توی سایت زیاد میشه به نظرم بد نیومد که یه تاپیک مستقل درباره این موضوع داشه باشیم و این بحثو اینجا ادامه بدیم. دوستان خواهشا لطف کنن و اخبار مربوطه رو اینجا بزارن :
1) اخبار مربوط به HDDVD وBD
2) اطلاعات درباره پلیر ها و دستگاه های مربوطه
3) تاریخ انتشار فیلم ها
4) درایو های کامپیوتر برای HDDVD وBD
5)نحوه ستاپ بر روی تیوی و Home Theatre توسط Standalone Player
6)نحوه استفاده از HDDVD و BD روی کامپیوتر
7) review ها و مقاله های مزبوطه درباره HDDVD و BD از سایت های مختلف
8) نحوه استفاده از PS3 و X360 به عنوانHDDVD/BD پلیر

امیدوارم این هم تاپیک پرکاری بشه و بچه ها استفاده کنن.. از مدیران هم خواهش میکنم اون چند پست اخر توی تاپیک اخبار داغ کنسول ها که دریاره این موضوعات هست اگر زحمتی نیست به اینجا منتقل کنن

من منظورم اینه که فیلمی که رو نگاتیو 35 ضبط میشه برای نمایش یه حالت بهینه داره،یعنی اگه بندازه رو تصویر خیلی بزرگ کیفیت محو و تار میشه،پس مثلا میگن که تصویر بهینه که از نگاتیو 35 میلیمتری رو پرده بیفته،پرده باید 100 اینچ قطرش باشه مثلا،تصویر دیجیتال با رزولوشن 1080 رو هم اگه رو صفحه ی خیلی بزرگ بندازی بازم با افت کیفیت مواجه میشی پس برای اینم یه سایز تصویر بهینه داری،میخواستم ببینم معادل اینا چطوری میشه؟یعنی مثلا معادل تصویری که روی 35 میلیمتر ضبط بشه حدودا چه رزولوشنی از دیجیتاله

راستش عماد روی این موضوع هنوز این تحقیق علمی نشده و معلوم نیست کدوم رزولوشن در واقع بهینه ترین هست. مثلا در مورد audio میدونیم که بالای 192khz دیگه کسی نمیتونه چیزی رو تشخیص بده (در حالی که کانورترهای 352khz هم هست). در مورد video قضیه پیچیده تره اما خب concept همونه. فعلا که سینماها با رزولوشن2K دارن کار میکنن و سینماهای با رزولوشن 4K هم داره میاد. ولی جواب صد در صد هنوز توی این موضوع معلوم نیست. اما من جسته گریخته توی جاهای مختلف خوندم 4K به عنوان sweet spot حساب میشه و بعد از اون دیگه نمیشه رزولوشن بهتر رو تشخیص داد. ولی همونطور که گفتم این حرف بیشتر speculation هست و هیچ پایه علمی نداره هیچ research هم روش انجام نشده.
این دفعه سوالو درست فهمیدم یا بازم گیج زدم؟:biggrin1:
کیفیت رو Blu-ray پایینتر.

دوست عزیز تیتر مطلب شما یکم اشتباه هست. مشکل کیفیت پایین تر نیست بلکه مشکل framing هست که همونطور که توی DVD میبینین سر ارلاندو بلوم باید توی عکس باشه ولی چون نسخه بلوریframing اشتباه هست این مشکل وجود داره اما ربطی به کیفیت فیلم نداره

DVD Forum Approves Triple Layer HD DVD Disc!

یک خبر نه چندان جالب برای بلوری
امروز DVD Forum اعلام کرد که HD DVD TL 51GB رسما تایید شده و جزو spec. قرار گرفته. این خبر از این نظر قابل توجه هست که تا الان بلوری از فضا به عنوان یکی از مهمترین خصوصیاتش برای اثبات برتری استفاده میکرد اما با اومدن این دیسک عنوان نصیب HD DVD TL 51GB میشه که فضای بیشتری از بلوری داره (51GB).
این که این دیسک با پلیر های نسل اول و دوم compatible هست یا نه معلوم نیست کامل. همچنین اعلام نشده که ایاbandwidth هم زیاد شده نه.
همچنین نظر به اینکه در HD DVD TL 51 هر layer دارای 17GB هست ممکنه حجم HD DVD DL هم به 34GB افزایش پیدا کنه (همونطور که CD حجمش از 650MB شد 700MB).

البته جوابی که دادی خیلی مفید بود و ولی من فکر کنم سوالو برای آخر اینطوری مطرح کنم.کیفیت 35 میلیمتر آنالوگ برابر چه رزولوشنی از دیجیتاله؟

China adopts HD DVD-compatible format as national standard; could trigger HD DVD price plunge
مثل اینکه چین هم یه فرمت جدید که با hd-dvd همخوانی داره انتخاب کرده و از اون پشتیبانی میکنه و این به این معنیه که ممکنه در اینده نزدیک پلیر هایی با قیمت 100 یا 150 دلار بیاد که hd-dvd هم پخش کنه و این ضربه بدیه که به بلوری میخوره!

جل الخالق!یعنی چی؟فرمت ملی نشنیده بودیم که شنیدیم:biggrin1:
میشه متن کاملو بذاری ببینیم دقیقا جریان چیه!!

این یک فرمت از خانواده HD DVD هست که مخصوص چین طراحی شده. دلیلی که یک مدل خاص فرمت برای اونا طراحی کردن خیلی سادست :
content provider های چینی نمیخوان پول استفاده از MPEG2/AVC/VC1 رو بدن چون براش گرون در میاد برای همین توی HD DVD که برای چین طراحی شده یک کدک جدید به نام AVS هست که برای خود چینی ها هست و هزینش کمتره. خوبی کار اینجاست که پلیر های چینی میتونن MPEG2 و VC1 و AVC رو هم ساپورت کنن برای همین میتونن همه HD DVD سایر نقاط دنیا رو بخونن (HD DVD هم که region code نداره) ولی HD DVD که توی چین تولید میشه باید توی پلیر های خودشون پحش شه.
ولی این فرمت رسما از طرف DVD Forum تایید شده و دیسک و لیزرش هم همون HD DVD هست.

البته جوابی که دادی خیلی مفید بود و ولی من فکر کنم سوالو برای آخر اینطوری مطرح کنم.کیفیت 35 میلیمتر آنالوگ برابر چه رزولوشنی از دیجیتاله؟

متاسفانه جوابی برای این سوال الان نیست و فکر کنم چندین سالی طول بکشه که کامل بشه جوابش داد. الان وقتی فیلم رو برای دیجیتال اسکن میکنن بیشترین رزولوشنی که میتونن برن 4K هست (در حالی که 7K هنوز prototype هست). فعلا جواب سوالت 4K هست. معلوم نیست وقتی رزولوشن های بالاتر از4K بیاد ایا improvement دیده میشه یا نه. اینو دیگه زمان باید بگه.

این یک فرمت از خانواده HD DVD هست که مخصوص چین طراحی شده. دلیلی که یک مدل خاص فرمت برای اونا طراحی کردن خیلی سادست :
content provider های چینی نمیخوان پول استفاده از MPEG2/AVC/VC1 رو بدن چون براش گرون در میاد برای همین توی HD DVD که برای چین طراحی شده یک کدک جدید به نام AVS هست که برای خود چینی ها هست و هزینش کمتره. خوبی کار اینجاست که پلیر های چینی میتونن MPEG2 و VC1 و AVC رو هم ساپورت کنن برای همین میتونن همه HD DVD سایر نقاط دنیا رو بخونن (HD DVD هم که region code نداره) ولی HD DVD که توی چین تولید میشه باید توی پلیر های خودشون پحش شه.
ولی این فرمت رسما از طرف DVD Forum تایید شده و دیسک و لیزرش هم همون HD DVD هست.
البته مثل اینکه با یه اپدیت hd-dvd پلیر ها هم میتونن ch-dvd رو پخش کنن

یه نکته این وسط هست فردا لابد یه ورژن در میاد ir-dvd و بعدشم sony-dvd و... و همه هم همخانواده هستن!!!

حالا یکی بگه این به نفع کی میشه:confused:

سلام
10 دقيقه پيش Video Reporting گزارش کرده که خط جديدی طراحی شده
برای ريليز عنوان های اختصاصی روی Blu-ray که اوليش "Hairspray" هست
که تو ماه November روی Blu-ray بيرون مياد
و نزديکای سال 2008 روی HD-DVD ميادش
ضمناً در ادامه گفته شده تو اين طرح جديد عنوان های زيادی هنوز هست که ريليز نشده روی اين فرمت های نسل جديد

سلام
10 دقيقه پيش Video Reporting گزارش کرده که خط جديدی طراحی شده
برای ريليز عنوان های اختصاصی روی Blu-ray که اوليش "Hairspray" هست
که تو ماه November روی Blu-ray بيرون مياد
و نزديکای سال 2008 روی HD-DVD ميادش
ضمناً در ادامه گفته شده تو اين طرح جديد عنوان های زيادی هنوز هست که ريليز نشده روی اين فرمت های نسل جديد

اقا رضای عزیز اون خط جدید که شما میگین یه کمپانیه به اسم New Line ;)
این کمپانی امسال فیلماشو روی بلوری اختصاصی منتشر میکنه و سال دیگه برای hd-dvd

پ.ن:بعضی وقتها اسم این شرکتها ادمو به اشتباه میندازه البته تو خبر اصلی هم بهتر بود اسم شرکتو تو گیومه بزارن که کسی اشتباه نکنه

من اصلاً اطلاعات کاملی در اين ضمينه ندارم و پيگريش هم نيستم ، تو متن خبر اينجوری ذکر شده بود ، والا نميدونستم New Line اسم کمپانيه! من فکر کردم خط توليد جديدی بيده
به هر حال TY

این کمپانی امسال فیلماشو روی بلوری اختصاصی منتشر میکنه و سال دیگه برای hd-dvd
البته نیولاین فکر کنم مال وارنره و در نتیجه نیوترال،این عنوان Hairspray هم احتمالا فقط نسخه بلوریش زود تر میاد و چیزی به اسم اختصاصی نداریم.البته تا اونجایی که یادمه نیولاین مال وارنره.

Sorry folks, the computer here has anything but "Farsi"
No Banning please :biggrin1::p

chdvd_270x231.jpg

Say hello to CH-DVD and a 51GB HD DVD

HD DVD will soon have a 51GB, triple-layer disc on the way. The significance of a 51GB capacity is that it exceeds the current Blu-ray maximum by 1GB.

And here's the interesting part :
The good news is that the 51GB discs should play in all HD DVD players currently on the market. We discussed this with James Armour from Toshiba's optical storage division at CeBIT this year, and were told that although the third layer would be harder to read, and generate more data errors, the player's error correction should be able to fix these problems without picture and sound problems.

interesting....

PS: Beresam khone Farsi matlab ro type mikonam. Didam heyfe nazaramesh

Here's the link

آخرین ویرایش:
خوب این خیلی خبر عالی ای هست برای HD.HD الان از نظر فنی میشه گفت یه برتری خوبی نسبت به BRD داره.و این خدش یه حرکت خیلی بزرگیه.
از نظر ساپورتر ها هم با اینکه HD هنوز کم داره تا برسه به بلوری،ولی خوب اگه بتونه در یک حرکت زیرکانه Time Warner و تمام اون تشکیلات گنده شو بکشه طرف خودش میشه گفت اون موقع از نظر کمپانی ها هم مساوی میشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or