Hideo Kojima و علاقه به یک Silent Hill با موتور بازی‌سازی Fox

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
silent_hillpyramidhead.jpg

Hideo Kojima کارگردان سری بازی های Metal Gear Solid بر این باور است که ساخت یک Silent Hill جدید بر روی موتور بازی‌سازی Fox بسیار وسوسه انگیز خواهد بود.
آقای Kojima در صفحه‌ی انگلیسی Tweeter خود اذعان داشت: "Silent Hill بازی است که در اتاق های بسته و در دل تاریکی اتفاق میافتد و این بدان معناست که در این شرایط، به راحتی می‌توان بر روی جلوه های گرافیکی این عنوان مانور داد؛ نیازی نیست که در این بازی دشمنان تعداد زیادی داشته باشند و یا با سرعت بالایی به سمت شما حمله می‌کنند؛ تنها چیزی که برای ایجاد ترس به این بازی کمک شایانی می‌کند، استفاده از جلوه های گرافیکی و نمایشی است. به نظر من و به عنوان یک کارگردان بازی های Action- Open World، این گونه بازی ها خیلی جذاب خواهند بود؛ امیدوارم زمانی شاهد ساخت این بازی بر روی موتور بازی‌سازی FOX باشیم."
فکر می‌کنم گفتن این که Silent Hill نیاز به این تغییرات دارد منصفانه بوده و اگر کسی به دنبال به کار گیری این تغییرات باشد، Kojima بهترین گرینه خواهد بود.
منبع

به نظر من کوجیما از اون دسته از افرادی هست که فقط MGS رو عالی میسازه و توی این سبک مهارت داره یعنی همون اکشن مخفی کاری ...
مطمعنا فردی مثل دیوید کیج نمیتونه یک Call Of Duty موفق بسازه و یا اینکه کلیفی بی نمیتونه یک بازی به سبک Heavy Rain که به موفقیت
برسه رو بسازه ... یا اینکه شینجی میکامی اصلا نمیتونه یک بازی به سبک Sport بسازه ... کوجیما اگر توی هر سبکی هنر داشت مطمعنا بازی
Metal Gear Rising:Revengeance رو بعد از مدتی از استودیوی کوجیما به استودیو Platinum Games منتقل نمیکرد ...

فکر نکنید کوجیما توی هر سبکی میتونه موفق ظاهر بشه ...

آخرین ویرایش:
به نظر من کوجیما از اون دسته از افرادی هست که فقط MGS رو عالی میسازه و توی این سبک مهارت داره یعنی همون اکشن مخفی کاری ...
مطمعنا فردی مثل دیوید کیج نمیتونه یک Call Of Duty موفق بسازه و یا اینکه کلیفی بی نمیتونه یک بازی به سبک Heavy Rain که به موفقیت
برسه رو بسازه ... یا اینکه شینجی میکامی اصلا نمیتونه یک بازی به سبک Sport بسازه ... کوجیما اگر توی هر سبکی هنر داشت مطمعنا بازی
Metal Gear Rising:Revengeance رو بعد از مدتی از استودیوی کوجیما به استودیو Platinum Games منتقل نمیکرد ...

فکر نکنید کوجیما توی هر سبکی میتونه موفق ظاهر بشه ...

اتفاقا به نظر من اگه تو سبکهای دیگه هم بازی بسازه اونا هم شاهکار میشن.اما فعلا که درگیر پروژه MGS (بهتر
yahoo_6.gif
).چون بازیهائی ازایندست به یه پروسه ی طولانی مدت برا تحقیق و آماده سازی وهمینطور ساخت نیاز داره و اینکه طرفدارا هر 4-5 سال یه MGS میخوان, دیگه وقتی برا بنده خدا نمیمونه که بخواد تو پروژه دیگه ای سهیم بشه.اما در مورد MGR هم که بحث کیفیت بازی بود که کوجیما در سمت تهیه کنندگی ازش راضی نبود و با کارگردان بازی به مشکل خورد و پروژه رو داد pg بسازه.چون اگه اینو هم خودش میخواست بسازه پس MGS 5 چی میشد(به نظر منم بهترین کار همین بود).اینم یادمون نره که خودش بارها اعلام کرده که جزو آرزوهاش که رو بازی متفاوتی کار کنه(به نظر من که حتی ایده هاشم آمادست و فقط باید استارت بزنه) اما سنگینی پروژه MGS و همینطور اینکه هنوز گروهش نمیتونن بدون اون یه MGS بسازن وتعهدی که خودش به بازی داره , خودش و مارو از اون بازی جدید محروم میکنه

خوب استاد با طرز حرف زدنش نشون داده که با دید بازی‌سازی ژاپنی الاصل خودش به این سری نگاه کرده، طراحی لوکیشن یکی از مواردیه که همیشه باعث تفاوت سری سایلنت هیل با عناوین دیگه شده. البته استاد بیشتر جنبه گرافیکی کار رو در نظر داشته ولی مطمئناً کوجیما بهتر از سازند‌ه‌های غربی با این عنوان آشنایی داره. فقط اگر ایشون در کنار استادان یامائوکا و اواکو قرار بگیره فکر کنم دوباره تیم سایلنت رو زنده کنه!

پ.ن: احتمالاً این حرف‌ها همه تأثیرات دیدن گیم پلیه آخرینه ماعه :d

این بازی همینطوری به "داستان" رفته. کم مونده کوجیما ام یه حالی بهش بده و .... !.

اگر می‌بینی این سری به "داستان" رفته برای اینکه ساخت بازی با بودجه کم به بدست سازنده‌های غربی کم تجربه سپرده شده، با همین داستانش هم خدا رو شکر تا الآن اصالت خودش رو حفظ کرده و به جاده خاکی نزده (البته نسخه BOM را فاکتور بگیرید، اون فاجعست و اصلاً جزو سری حساب نمیشه، چون spin offعه)

با سرمایه گذاری خوب و بها دادن، میتونیم دوباره چیزی شبیه به نسخه‌های کلاسیک از این بازی ببینیم. خود استاد کوجیما و استودیوی kojima productions بهترین گزینه‌ها برای ساخت یک نسخه جدید از سایلنت هیلند.

بسیار عالی و خیلی هم خوب،
این کوجیما توی LOS 1 گفت بازی رو اسمشو بذارین کسلوانیا و کمکشون هم کرد و خیلی خوب هم از آب در اومد.
این بار هم حمایت میشه. کلا کوجیما رو باید بذارن رئیس کونامی. بدبخت اونجا داره جور هندوستان میکشه:d

ضمن این که از پستت مشخصه تا حالا Zone Of Enders بازی نکردی ،ذکر این نکته هم الزامیه اصلا متوجه نشدی من چی گفتم !:دی
Zone Of Enders رو مثلن یک عنوان درجه یک میدونی تو؟ :دی؟
شک ندارم اون 7 نفری که پستت رو لایک کردن، حتا تا همین امشب نشنیده بودن اسم
Zone Of Enders رو . . .
کوجیما بهترین ساخته اش MGS هست هیچ عنوان دیگه ای رو هم برنداشته که ازش طلا بسازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or