Hideo Kojima و علاقه به یک Silent Hill با موتور بازی‌سازی Fox

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
silent_hillpyramidhead.jpg

Hideo Kojima کارگردان سری بازی های Metal Gear Solid بر این باور است که ساخت یک Silent Hill جدید بر روی موتور بازی‌سازی Fox بسیار وسوسه انگیز خواهد بود.
آقای Kojima در صفحه‌ی انگلیسی Tweeter خود اذعان داشت: "Silent Hill بازی است که در اتاق های بسته و در دل تاریکی اتفاق میافتد و این بدان معناست که در این شرایط، به راحتی می‌توان بر روی جلوه های گرافیکی این عنوان مانور داد؛ نیازی نیست که در این بازی دشمنان تعداد زیادی داشته باشند و یا با سرعت بالایی به سمت شما حمله می‌کنند؛ تنها چیزی که برای ایجاد ترس به این بازی کمک شایانی می‌کند، استفاده از جلوه های گرافیکی و نمایشی است. به نظر من و به عنوان یک کارگردان بازی های Action- Open World، این گونه بازی ها خیلی جذاب خواهند بود؛ امیدوارم زمانی شاهد ساخت این بازی بر روی موتور بازی‌سازی FOX باشیم."
فکر می‌کنم گفتن این که Silent Hill نیاز به این تغییرات دارد منصفانه بوده و اگر کسی به دنبال به کار گیری این تغییرات باشد، Kojima بهترین گرینه خواهد بود.
منبع

مگر کوجیما ،خود خود کوجیما بتونه این ip رو نجات بده و به روز های اوجش برگردونه .
پدر صلواتی دست به سنگ می زنه طلا می شه :دی !
In Kojima we trust ...

مگر کوجیما ،خود خود کوجیما بتونه این ip رو نجات بده و به روز های اوجش برگردونه .
پدر صلواتی دست به سنگ می زنه طلا می شه :دی !
In Kojima we trust ...
البته کوجیما بهترین ساخته ای که داشته همین MGS بوده و بقیه ساخته هاش در مقام کارگردانی یعنی راس پروژه اینقدر هم که میگی عالی نبوده.

ولی از حرکتش استقبال میکنم :دی.

اگه یه نظارتی کنه احتمالا بازم یه شاهکاری مثل LOS ببینیم که واقعا فوق العاده میشه حیف یه IP با اون همه سابقه درخشان به این وضعیت دچار شده

البته کوجیما بهترین ساخته ای که داشته همین MGS بوده و بقیه ساخته هاش در مقام کارگردانی یعنی راس پروژه اینقدر هم که میگی عالی نبوده.
ولی از حرکتش استقبال میکنم :دی.
ضمن این که از پستت مشخصه تا حالا Zone Of Enders بازی نکردی ،ذکر این نکته هم الزامیه اصلا متوجه نشدی من چی گفتم !:دی

خدایا یعنی ممکنه این بزرگ، این بازی بزرگ رو از چنگ این تیم کوته فکر در بیاره و به روزای اوجش برگردونه؟!! عاشق درک و فهم و شعورشم! حرف که میزنه کلمات مانند مرواریدهایی غلطان در هوا پخش میشوند:d

قبل از اينكه سايلنت هيل دانپور عرضه بشه به يكي از دو ستانم مي گفتم ساخت يك سايلنت هيل با موتور گرافيكي FOX چه شود! و امروز اين خبر رو ميبينم.>:d<
منتظر سايلنت هيل بعدي با موتور FOX ENGINE در نسل بعد هستيم به احتمال زياد استاد هم نظارتي دقيق بر پروسه ساخت و توسعه بازي خواهد داشت همينطور كه مي دونيد كوجيما يه سررشته اي تو ساخت بازي هاي ترسناك داره و كاملا با منطق و ترس سايلنت هيلي آشنايي كامل داره و به نظرم حتي مي تونه يه سايلنت هيل عالي بسازه...كلا استاد از ساخت هر نوع سبك بازي برمياد محصوصا اينكه ژاپني است و معناي ترس در سايلنت هبل رو كاملا درك ميكنه...

این بابا استاد دانشگاتونه استاد استاد می کنید! /:)
کلا سیلت هیل یه زمانی خیلی خوب بود ولی با اون گیم پلی خشکش همه چیو خراب کرد.بهتره یه فکری به حال گیم پلی بازی بکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or