Hideo Kojima: دیگر نمی‌خواهم بازی انحصاری بسازم.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Hideo-Kojima-MGS-5.jpg

درود.

آقای Hideo Kojima در مصاحبه ای که با مجله EDGE داشت اذعان کرد، "دیگر نمی‌خواهد بازی خود را محدود به ساخت یک پلتفرم نماید." وی که بیش از 25 سال شاهکار خود یعنی سری متال‌گیر را با شرکت سونی و کنسول‌هایش شریک بود، در این فکر است تا عنوان محبوب خود را بیشتر جهانی کند. وی که در مراسم GDC به معرفی بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain پرداخت اذعان کرد این عنوان قرار است برای دو پلتفرم 360 و PS3 روانه بازار شود. وی در این مورد که چرا دیگر نمی‌خواهد بازی انحصاری بسازد به مجله EDGE چنین گفت.

"پاسخ به این سوال کمی دشوار است. بدیهی‌ست که این به آن معنا نیست که من سونی را دوست ندارم؛ من واقعا به این شرکت احترام قائلم و دوستشان دارم. در این صنعت هم با ان‌ها نیز دارای دیدگاهای مشترک بسیاری هستیم ولی چیزی که مشخص است من بر این عقیده هستم که اینده بازی‌ها در گرو فن‌آوری cloud و عناوین cloud می‌باشد. سونی را دوست دارم و حتی یک دوربین مدل سونی را نیز دارم، ولی اگر قصد وارد شدن به نسل و فن‌آوری cloud را داریم باید بپذریم که این صنعت دارای دستگاهای متفاوت بسیاری است که می‌شود راهای بسیاری برای ارتباط پیدا کردن با دنیای گیم پیدا نمود و از همین رو نمی‌خواهم این کارا محدود به یک پلتفرم بکنم. سخنانی که گفتم به ان منظور نیست که من دیگر در مراسم شرکت‌ها حضور ندارم، اینبار در مراسم معرفی Playstation 4 نبودم ولی در دیگر مکان در مراسمی دیگر یعنی تور جهانی Rising حضور داشتم."

در احر نیز استاد کوجیما پیش‌تر نیز در خبرهای خود اذعان کرده بود که می‌خواد سری متال گیر را جهانی‌تر کند.

gamingeverything

آخرین ویرایش:
عمو کوجیما MGS4 رو هم بده پورت کنن برای کنسل بعدی ماکروسافت، میشه گفت همه MGS ها مالتی شده و این حرفشم دروغ نمیشه.
در اون صورت جاش تو بهشته :دی.

@ S0HÉIL

3-4 سال خودشون رو کشتن واسه ساختن Fox Engine که یک موتور قدرتمند مالتی‌پلتفرم داشته باشن. هزینه ساختن انجین اونم در این ابعاد سر به فلک میکشه. بهترین عنوان کونامی، MGS، بجز شماره 4 روی همه پلتفرم ها عرضه شد. کوجیما هم تا اخر عمرش هیــــچــــی بجز MGS ها نمیسازه مطمئنان. با درنظر گرفتن همه اینها چطور میشه قبول کرد این بابا گیم بسازه اونم انحصاری اونم برای ویتا !!.
یه MGS اصلی و شماره دار بسازه برای PS360 یا نسل بعد، 6-5 میلیون میفروشه. مریضه خودش رو الاف یه بازی AA کنه اونم واسه کنسول دستی؟

پ.ن. رو اسمه Square Enix و FFXIII قسم میخوردن. یک نفر هم فکر نمیکرد MP بشه که شد. کلاً توقع بازی انصحاری از کسی نداشته باشید.

آخرین ویرایش:
عمو کوجیما MGS4 رو هم بده پورت کنن برای کنسل بعدی ماکروسافت، میشه گفت همه MGS ها مالتی شده و این حرفشم دروغ نمیشه.
در اون صورت جاش تو بهشته :دی.

@ S0HÉIL

3-4 سال خودشون رو کشتن واسه ساختن Fox Engine که یک موتور قدرتمند مالتی‌پلتفرم داشته باشن. هزینه ساختن انجین اونم در این ابعاد سر به فلک میکشه. بهترین عنوان کونامی، MGS، بجز شماره 4 روی همه پلتفرم ها عرضه شد. کوجیما هم تا اخر عمرش هیــــچــــی بجز MGS ها نمیسازه مطمئنان. با درنظر گرفتن همه اینها چطور میشه قبول کرد این بابا گیم بسازه اونم انحصاری اونم برای ویتا !!.
یه MGS اصلی و شماره دار بسازه برای PS360 یا نسل بعد، 6-5 میلیون میفروشه. مریضه خودش رو الاف یه بازی AA کنه اونم واسه کنسول دستی؟

پ.ن. رو اسمه Square Enix و FFXIII قسم میخوردن. یک نفر هم فکر نمیکرد MP بشه که شد. کلاً توقع بازی انصحاری از کسی نداشته باشید.

از شما بعیده منظورم رو نگرفته باشید!
اینا می گن کوجیما دیگه کلا بازی انحصاری نمی سازه و ما هم حال می کنیم! (کاری ندارم فن چه کنسولی باشن) در صورتیکه چنین چیزی اصلا ممکن نیست، هر وقت هر شرکتی اراده کنه سیبیلش رو چرب می کنه و بهش می گه یه بازی انحصاری براشون بسازه!
چرا برای ویتا، 3DS، Wii U، نکست ایکس باکس، PS4 بازی انحصاری نسازه و چه تضمینی دقیقا وجود داره؟ همون اسکوئر انیکس هم که مثال زدید بعد MP کردن FF اصلی کلی بازی انحصاری برای DS، PSP و PS3 داد بیرون. همین الانم شنیده ها حاکی از اینه که یه FF انحصاری خفن برای 3DS و یکی دیگه هم برای ویتا در نظر داره. شما هم انگار کلا فروش بازی ها رو کنسول دستی تو ژاپن رو غافل شدید.
این دوستان تو خواب و خیال برداشته شدن پلتفرم ها و بازی انحصارین...منم می گم چنین چیزی نیست شکلک نوزاد می ذارن و می گن ابلهی!
بازم مرده و حرفش! اگه کوجیما دیگه بازی انحصاری نساخت من اسمم رو عوض می کنم!
بعضیا توی این انجمن واقعا باید تحت درمان قرار بگیرن !!!
مشکل روحیشون از 4 تا کلمه ای که روی صفحه مینویسن از مونیتور میریزه روی میزِ آدم متاسفانه !

OK.
می گم فقط برای پلتفرم های مورد علاقه ایرانیا و ترجیحا نوع پایرتشون بازی بسازن تا در شرایط شعب ابیطالب اقتصادی به کسی لطمه وارد نشه تو این مرز و بوم.

آخرین ویرایش:
این تاپیک رو بوکمارک کردم تا روزی که MGS انحصاری بعدی-برای هر پلتفرمی-آنونس شد بعضیا روحیه خودشون رو بهتر بشناسن!
واقعا متاسفم که تو یه کشور جهان سومی زندگی می کنم که فرومش این شکلیه...از ایرانی بودنمم شرمنده ام واقعا...
بزرگترین آرزو: پایرت کردن
بهترین پلتفرم: پلتفرم ارزون تر و پایرت با بهترین گرافیک
بازی انحصاری: جنایت در حق بشریت، باید ماریو برای کل پلتفرم ها از PC گرفته تا موبایل بیاد...
دست خودتونم نیست، شرایط جوریه که اینجوری شدید تو این مملکت، من نه عقده ایم نه هیچی فقط حقیقت محض رو گفتم، منتظر روزی باشید که بوکمارک این تاپیک رو رو کنم و بخندم!
خودتون دیگه خوب می دونید چتونه، فقط یکی میاد صرفا حقیقت رو اونم بخاطر اینکه واقعا همینه نه بخاطر فن بازی می گه به تریش قباتون نخوره;)
فی امان الله.

ما در هر صورت استاد رو دوست داریم چه انحصاری بسازه و چه نسازه و یا حتی انحصاری برای کنسولی که ندارم بسازه مهم اینه که بیشترین لذت رو از بازی هاش تو هر دو نسل بردم !!

پ.ن : مثل بعضی ها نیستیم سریع خودشون رو میفروشن و تا یارویی که براشون 3 تا بازی انحصاری خدا ساخته میره از استدیو عکس Shut Up بزاریم !.

واقعا متاسفم که تو یه کشور جهان سومی زندگی می کنم که فرومش این شکلیه...از ایرانی بودنمم شرمنده ام واقعا...
بزرگترین آرزو: پایرت کردن
بهترین پلتفرم: پلتفرم ارزون تر و پایرت با بهترین گرافیک
بازی انحصاری: جنایت در حق بشریت، باید ماریو برای کل پلتفرم ها از PC گرفته تا موبایل بیاد...

دقیقا و فقط از یک جهان سومی انتظار میره که از روی جیب و معیشت دیگران راجع بهشون قضاوت کنه !

حداقل گفت چرا به مراسم سونی نیومده :دی
مولتی پلتفورم هم مشکلی نیست فقط با مولتی شدن ایشالا که بازیاش تو همین بالاترین سطح بمون ـه که حتما میمونه , من دیگه چیز دیگه ای از استاد نمیخام .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or