Hideo Kojima: دیگر نمی‌خواهم بازی انحصاری بسازم.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Hideo-Kojima-MGS-5.jpg

درود.

آقای Hideo Kojima در مصاحبه ای که با مجله EDGE داشت اذعان کرد، "دیگر نمی‌خواهد بازی خود را محدود به ساخت یک پلتفرم نماید." وی که بیش از 25 سال شاهکار خود یعنی سری متال‌گیر را با شرکت سونی و کنسول‌هایش شریک بود، در این فکر است تا عنوان محبوب خود را بیشتر جهانی کند. وی که در مراسم GDC به معرفی بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain پرداخت اذعان کرد این عنوان قرار است برای دو پلتفرم 360 و PS3 روانه بازار شود. وی در این مورد که چرا دیگر نمی‌خواهد بازی انحصاری بسازد به مجله EDGE چنین گفت.

"پاسخ به این سوال کمی دشوار است. بدیهی‌ست که این به آن معنا نیست که من سونی را دوست ندارم؛ من واقعا به این شرکت احترام قائلم و دوستشان دارم. در این صنعت هم با ان‌ها نیز دارای دیدگاهای مشترک بسیاری هستیم ولی چیزی که مشخص است من بر این عقیده هستم که اینده بازی‌ها در گرو فن‌آوری cloud و عناوین cloud می‌باشد. سونی را دوست دارم و حتی یک دوربین مدل سونی را نیز دارم، ولی اگر قصد وارد شدن به نسل و فن‌آوری cloud را داریم باید بپذریم که این صنعت دارای دستگاهای متفاوت بسیاری است که می‌شود راهای بسیاری برای ارتباط پیدا کردن با دنیای گیم پیدا نمود و از همین رو نمی‌خواهم این کارا محدود به یک پلتفرم بکنم. سخنانی که گفتم به ان منظور نیست که من دیگر در مراسم شرکت‌ها حضور ندارم، اینبار در مراسم معرفی Playstation 4 نبودم ولی در دیگر مکان در مراسمی دیگر یعنی تور جهانی Rising حضور داشتم."

در احر نیز استاد کوجیما پیش‌تر نیز در خبرهای خود اذعان کرده بود که می‌خواد سری متال گیر را جهانی‌تر کند.

gamingeverything

آخرین ویرایش:
MGS های قبلی برای PC و GC هم منتشر شدن. درواقع فقط برای Xbox نیومدن که اگه کالکشن رو هم حساب کنیم که باید حساب کنیم
کی گفته برای XBOX نیومدن!؟ :-/

MGS 2 بعد از 1 سال برای XBOX اومد
MGS 3 برای XBOX نیومد
وسط بحثتون MGS2 همون موقع ها واسه XBOX عرضه شد :biggrin1: البته نسخه Substance بود یا همچین چیزی.

همزمان شد :دی

مرتیکه ی خائن خودش رو به پول ماکروسافت فروخت اخرم میاد میگه PS4 چون قویتره گیم ما فقط رو ان با اینکیفیت هیولای میاد بد ملت هی میگن کاش برای

xbox بده شایعات میره بالا فروش بازی رو ps4 میاد پایین بد یه پول توپل میگیره بده 2 سالمیاد رو Xbox720 هم میده بازی رو....................:d

اخه تو که از ps1 تا ps2 تا ps3 رشد کردی به اینجا رسیدی بزرگ شدی یادت رفته تبلیقات Sony روی ماهواره و شبکه های TV بود معروف شدی...........:)
تا قبل از 07:30 صبح امروز, کوجیما استاد, خدا, انجین ساز(:دی), همه کاره بود کلا, بعد از 7:30 صبح امروز شد خائن:|
منطقتون از معلم دینی ما بدتره:دی

مسلما بازم بازی انحصاری می سازه...;)
تا قبل از 07:30 صبح امروز, کوجیما استاد, خدا, انجین ساز(:دی), همه کاره بود کلا, بعد از 7:30 صبح امروز شد خائن:|
منطقتون از معلم دینی ما بدتره:دی
از کجا معلوم نفوذی خودتون باشه!
اگه بالای 300 تا پست داشت می شد روش حساب کرد...

وی که بیش از 25 سال شاهکار خود یعنی سری متال‌گیر را با شرکت سونی و کنسول‌هایش شریک بود
البته عمر شرکت سونی در زمینه کنسول به 20 سال هم نمیرسه:دی
شریک بودنشون هم از MGS1 بوده که میشه تقریبا 15 سال:دی
مسلما بازم بازی انحصاری می سازه...;)
من اگه اونجوری که شما سر قضیه GZ اپیک فیل شدین، اپیک فیل میشدم دیگه کلا در این زمینه هیچ پستی نمیدادم:دی

مرتیکه ی خائن خودش رو به پول ماکروسافت فروخت اخرم میاد میگه PS4 چون قویتره گیم ما فقط رو ان با اینکیفیت هیولای میاد بد ملت هی میگن کاش برای

xbox بده شایعات میره بالا فروش بازی رو ps4 میاد پایین بد یه پول توپل میگیره بده 2 سالمیاد رو Xbox720 هم میده بازی رو....................:d

اخه تو که از ps1 تا ps2 تا ps3 رشد کردی به اینجا رسیدی بزرگ شدی یادت رفته تبلیقات Sony روی ماهواره و شبکه های TV بود معروف شدی...........:)
ببین با استاد ما درست صحبت کنا:dای بی ادب:dحالا این بنده خدا اومده بعد از اینهمه مدت گفته دیگه نمی خواد انحصاری کار کنه بده..؟خوب بزار همه شاهکاری مثل MGS 3 رو تجربه کنن تا مثل من باهاش زندگی کنن تا آخر عمرشون این بازی براشون خاطره بمونه..!!نمیشه که بالاخره این قضیه کمپانیهای 3party باید به همین سمت بره یعنی از انحصاری بودن دربیان و فقط شرکتهای صاحب خود کنسول یه تلاشی برای رقابت انجام بدن به نظر من خیلی هم بهتره با این کار چهره ی اصلی رقابت مشخص میشه و شرکتها مجبور به خلق آثار بهتری میشن.

افرین چه پسر خوبی شده :d

سونی را دوست دارم و حتی یک دوربین مدل سونی را نیز دارم
راس میگه منم رادیو و tv خونه رو برند سونی خریدم

.......
ادم یه مدت فیلم های جنایی پلیسی زیاد نگاه کنه همش فکر میکنه اینو اون نفوذی هستن :))

آخرین ویرایش:
البته عمر شرکت سونی در زمینه کنسول به 20 سال هم نمیرسه:دی
شریک بودنشون هم از MGS1 بوده که میشه تقریبا 15 سال:دی

من اگه اونجوری که شما سر قضیه GZ اپیک فیل شدین، اپیک فیل میشدم دیگه کلا در این زمینه هیچ پستی نمیدادم:دی

پس موافقید شرط ترک بازیسنتر برای همیشه رو ببندیم؟ سر اینکه برای ویتا انحصاری نسازه!
===
حضور PC گیمرا که کوجیما اصلا نمی بینتشون تو این تاپیک باعث خنده و تفریح مون هست:دی ادامه بدید:دی

وسط بحثتون MGS2 همون موقع ها واسه XBOX عرضه شد
:biggrin1:
البته نسخه Substance بود یا همچین چیزی.

من اینو نمیدونستم اما دیگه بدتر!:دی

کلا موفقیت عجیب PS2 باعث شد خیلی ها در انحصاری بودن یسری بازی دچار سوتفاهم بشن. چون PS2 با اختلاف بهترین بود اتوماتیک بازی ها فقط برای PS2 میومدن و ناشرین زحمت این رو به خودشون نمیدادن که بیان بازیشون رو برای کنسولی پورت کنن که IB ان به زور به 20 میلیون برسه. برای همین خیلی از بازی ها ناخواسته انحصاری شدن و فن های سونی هم فکر کردن ان ناشرها عاشق چشم و ابروی سونی هستن و یا یه چیزی تو این مایه ها. مثل کپکام یا همین کونامی.

اما شرایط حال حاضر این صنعت دیگه بازی ترد پارتی انحصاری رو برنمیتابه. حالا ممکنه یه عده دوست داشتن باشن اینطور تصور کنن که کوجیما عاشق سونی هست و یا سونی رو برتر میدونه و ... که ما با این قبیل تصورات کاری نداریم و اساسا توهمات دیگران برای کسی غیر از خودشون هیچ ارزشی نداره.

من که خودم فن اژدها هستم اگه قرار بود برای این نسل یه بازی بسازم قطعا اولین گزینم 360 و live بودن! تو صنعت و تجارت فن بازی آخرین چیزی هست که میشه بهش فکر کرد.

واسه خودشم بهتره چون بازیاش معروف تر و پر فروش تر میشن و دستش باز تره
تا الانشم هر کی انحصاری واسه سونی ساخته عاشق چشم و ابروش نبوده خب زیر دست سونی بوده جز خود سونی بوده

ممه این بشر رو باید خورد:d
واقعا مَرده
تک خوری بده، بقیه پایرت فن ها رو هم دعوت کن بیان:دی
PC گیمرا و ایکس باکس فن ها یهو برید توکیو ممه اش رو بخورید:دی
البته به ایکس باکس فنا توصیه می شه گاز هم بگیرن چون یهو دیدید نکست ایکس باکس هک نشد و...

شما بچگی منو ببخشید=((
کوجیما بیا ایرانیای بابابزرگ و طرفدار حقوق بشر بازی برای همه پلتفرم ها رو دریاب، صنعت گیم بیاید ایرانیا رو دریابید از پلتفرم ها خصوصا پلتفرمای هک شده حمایت کنید اینا به نون و نوایی برسن...فن زبون نفهم بودن شرف داره به حزب باد بودن و مفت خوری! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or