Hideo Kojima: از درگیر شدن در جنگ کنسول‌ها خسته شدم به همین دلیل...

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
HideoKojima.jpg

درود.

جنگ کنسول‌ها و بازی‌هایشان از سال‌های دور وجود داشته و خواهد داشت. بی‌شک یکی از عوامل شعله‌ور شدن جنگ پلتفرم‌ها عناوین انحصاری آن‌ها می‌باشد که تا به امروز ادامه داشته.

در همین راستا آقای Hideo Kojima خالق بازی متال گیر که عنوان خود از انحصار سونی خارج نمود و آن را به صورت مولتی در آورد سخنان جالبی پیرامون این کار خود بیان می‌کند و اذعان می‌دارد:

"از درگیر شدن در جنگ‌ کنسول‌ها خسته شدم (با خنده) بازی Metal Gear Solid V بر مبنای پلتفرم PC ساخته شده که این به معنی است که بازی مولتی‌پلتفرم، چند نسلی و مولتی دیوایس می‌باشد. بازی در اصل نیز برای دستگاه‌های نسل فعلی برنامه ریزی شده بود."

حال باید دید بازی MGS V که قرار است برای چند دستگاه عرضه شود چگونه خواهد بود و گیمرها کدام پلتفرم را برای بازی کردن این بازی انتخای می‌کنند.

dualshockers

این مورد مارک کردن رو من هم قبول دارم و باهاش مخالفم ولی خب به نظرم این حرکت بیشتر جنبه تجاری داره. همونطوری که دیدم توی نمایش TGS هم خیلی از این قابلیت استفاده کردن و روش مانور زیادی دادن، در واقع این قابلیت مارک کردن بیشتر جهت جذب گیمرهای کژوال و تضمین فروش بازیه وگرنه حضورش در بازی لازم نیست و یه چیز کاملا اختیاری هم هست که بازیکن میتونه ازش استفاده نکنه.

به احتمال زیاد این قابلیت مارک کردن دشمنان در درجات سختی بالاتر غیرفعال میشه. (مثل Hitman Absolution)

من که تتا حالا OW ندیدم که درجه سختی داشته باشه اینجوری هم که بوش میاد خبری از درجه سختی نیست !‌ کوجیما گفته بود تریلر TGS رو آخرین درجه سختی اگه اینی که من دیدم آخرش باشه که قعلا کار داره ! تو نسخه های قبلی پشت سرباز راه می رفتی سریع می چرخید تو این تریلر اینطوری نبود ! بنا بوده که درجه سختی داشته باشه اما مثل اینکه اینطور نیست اگر این مارک کردن آپشن داشته باشه واسه حذف که عالیه اما اگه حضورش واجب باشه متاسفانه باید بیخیال استفاده از دوربین بشیم !
بیس کار اصلا‌ً تو تریلر اول بازی فرق داشت اونجا مارک کردن نبود و اینکه آزیر بازی هم طور دیگه ای بود که خیلی بهتر بود امیدوارم که این مارک کردن قابلیت خاموش/روشن کردن داشته باشه که اینطوری خیلی عالی میشه هم بازی فروشش رو می کنه هم طرفدارهای قدیمی بازی راضی میشن اما اینکه بخواد زوری کنه تو کت ملت فکر نکنم حداقل رو من جواب بده ! من حاضرم به هیچ سربازی بالای 2 ثانیه نگاه نکنم تا اون مارک قرمز لعنتی رو روش نبینم !

منظور من IP های قدرتمند و تاخیر در انتشار روی PC بود این که PC کم کم داره از دور خارج میشه توش شکی نیست، واسمم مهم نیست که PC بهتر یا کنسول چون فن ِ هیچکدوم نیستم ولی از حقیقت نمیشه فرار کرد اون بازی هایی ام که شما میگی به قول خودتون اسمی ازش برده نمیشه پس روش مانور ندید، وقتی کمپانی راکستار میاد اینقدر برای PC ناز می کنه دیگه خودتون تا ته خط برید، شما فقط لازمه قدرت PC ـی 10 یا 15 سال پیش رو با الان مقایسه کنی البته اگه یادتون باشه! اونموقع همه واسه انتشار روی PC سر و دست می شکنن ولی کم کم داره به سمت زوال میره این داستان
چطوری داره از دور خارج میشه دقیقن!؟ :دی هر بازی همونا که میگید روش مانور نده متاهاشون بالای 85 ئه!!!! اینکه کسی تو ایران بازی نمیکنه دلیل نمیشه بگیم IP قدرتمند نیست که...الان دنیای موسیقی روزی , ماهی چنتا آلبوم میاد!؟شما همشوُ گوش میدی!؟ مسلما نه...یه سریاش هست خیلی معروف تره , یه سریایشم به سلیقت نزدیک تره پس میری سمت اونا ولی عملا بالای 50 درصدش رو گوش نمیدی حکایت دنیا گیم ام همینه ... یه بازی مثه GTA رو اکثریت باری میکنن چون هم بازی قشنگیه هم اینکه طرفداری زیادی داره , حالا همین تعداد آدما هم میرن سراغ IP های معروف مثه COD بتلفیلد و چیزای دیگه که از نظر تبلیغاتی کلی روش مانور داده میشه ....ولی حالا چون مثه همه ی این عنوانایی که گفتم روش تبلیغات نمیشه یا اینکه تو روز اول رکورد نمیزنه یا تو EA ان تا جایزه نمیبره باعث نمیشه اصلن نیستُ و نابود بشن...شما متای بازیای GONE HOME یا Dear Ster یا Shadowrun Returns یا از یه طرف دیگه انحصاریاش مثه Starcraft رو یه نگاه بکن....اینا اگه واقعا سودی واسشون نداشت واسه پی سی بازی ساختن فک میکنی اینکارو میکردن!؟تنها تفاوت بازیای پی سی و کنسول اینه که پی سی خودش به تنهایی در مالکیت کمپانی یا شخصی نیست واسه همین هم کلی ایندی ساز با استعداد برای اینکه بتونن به موفقیتای بیشتری توی یه بستر بهتر برسن مجبورن که برن در انحصار یکی از 3 قطب کنسول سازی فعلی...عملا میشه گفت ریشه ی بازیهای شاهکار یا معمولی انحصاری کنسولی هم برمیگرده به PC!فقط اینکه بخش کنسول نظم بیشتری نسبت به PC داره!

من که تتا حالا OW ندیدم که درجه سختی داشته باشه اینجوری هم که بوش میاد خبری از درجه سختی نیست !‌ کوجیما گفته بود تریلر TGS رو آخرین درجه سختی اگه اینی که من دیدم آخرش باشه که قعلا کار داره ! تو نسخه های قبلی پشت سرباز راه می رفتی سریع می چرخید تو این تریلر اینطوری نبود ! بنا بوده که درجه سختی داشته باشه اما مثل اینکه اینطور نیست اگر این مارک کردن آپشن داشته باشه واسه حذف که عالیه اما اگه حضورش واجب باشه متاسفانه باید بیخیال استفاده از دوربین بشیم !
بیس کار اصلا‌ً تو تریلر اول بازی فرق داشت اونجا مارک کردن نبود و اینکه آزیر بازی هم طور دیگه ای بود که خیلی بهتر بود امیدوارم که این مارک کردن قابلیت خاموش/روشن کردن داشته باشه که اینطوری خیلی عالی میشه هم بازی فروشش رو می کنه هم طرفدارهای قدیمی بازی راضی میشن اما اینکه بخواد زوری کنه تو کت ملت فکر نکنم حداقل رو من جواب بده ! من حاضرم به هیچ سربازی بالای 2 ثانیه نگاه نکنم تا اون مارک قرمز لعنتی رو روش نبینم !

البته وقتی میگم OW منظورم طراحی مراحل بازیه وگرنه بازی که کاملا OW نیست و هنوز اون ساختار مرحله ای خودش رو حفظ کرده. به همین دلیل به نظرم میتونه درجات سختی مختلف داشته باشه (یعنی امیدوارم اینطوری باشه)

از اونجایی که کوجیما گفته به فیدبک هوادارا اهمیت میده، میشه امیدوار بود که Option ـی برای غیرفعال کردن این سیستم مارکینگ توی بازی وجود داشته باشه.

اگرم واسه پی سی پورت بشه عمرا سمت این عنوان برم از اولم خوشم نیومد از این عنوان نظر شخصیمه ها وگرنه بازی خوبیه ولی خوشحالیم ببینیم بازی ماشین جنگی هم از انحصار سونی دربیاد تنها بازی هست که هنوز چشمم دنبالشه
منم همین نظرو دارم . twisted metal رو بخاطر اون خاطرات سونی 1 که تو کلوپ میزدیم بدم نمیاد مولتی بشه. موضوعی که هست اینه که این سبک car combat خیلی ساله داره منقرض میشه خیلی مخاطبش نسبت به سبک های دیگه متاسفانه کمه

کار خیلی خوبی کردی بازی رو مولتی کردی :دی
1. یه سری دیگه بیخود به MGS گیر نمیدن ، در این حد که حتی میگفتن کاراکترهای بازی هم چیز خاصی نیستن :hug:
2.ملت بیشتری این اَبر شاهکار رو تجربه مینمایند :دی

منم همین نظرو دارم . twisted metal رو بخاطر اون خاطرات سونی 1 که تو کلوپ میزدیم بدم نمیاد مولتی بشه. موضوعی که هست اینه که این سبک car combat خیلی ساله داره منقرض میشه خیلی مخاطبش نسبت به سبک های دیگه متاسفانه کمه
بله حق با شماست این سبک بازی های زیادی نداره و رو به نابودیه باعثشم خود سونی هست که این عنوان خوب و رو به نابودی کشید دیروز یه بازی انلاین معرفی کردم که توی سبک همین car comnat هست ولی به جای ماشین ربات هست بازی جدیدی هست ولی اون جوری نیست که بخواد درگیرم کنه انلاین میتونی بازی کنی من خیلی دنبال این سبک هستم اگه عنوانی میشناسی که واسه پی سی هست خوشحال میشم معرفی کنی انلاین یا غیر انلاین مهم نیست فقط واسه پی سی باشه

بله حق با شماست این سبک بازی های زیادی نداره و رو به نابودیه باعثشم خود سونی هست که این عنوان خوب و رو به نابودی کشید دیروز یه بازی انلاین معرفی کردم که توی سبک همین car comnat هست ولی به جای ماشین ربات هست بازی جدیدی هست ولی اون جوری نیست که بخواد درگیرم کنه انلاین میتونی بازی کنی من خیلی دنبال این سبک هستم اگه عنوانی میشناسی که واسه پی سی هست خوشحال میشم معرفی کنی انلاین یا غیر انلاین مهم نیست فقط واسه پی سی باشه
نه لازمش خرید پلی استیشن 2 یا 3 هست که واسه یک بازی ببین ارزش داره براتون یا نه. پی سی رو خیلی ساله از موقع خرید 360 سمتش نرفتم درست اطلاع ندارم
رو اکس باکسم همون اوایل لانچ ی بازی car combat گرفتم اسمشو یادم نمیاد ولی اونم چیز مالی نبود. در کل اکثر car combat ها فعلی بخاطر نبود مخاطب سبکشون حالت ریسینگ گرفته مثل عنوان های split second و ... که رو اکس باکس زدیم البته بدم نبود ولی خوب نمیشه بش بگی ماشین جنگی... ی مدت منم مثل شما همون سال 2007 اینا خیلی خیلی دنبال این عنوان ها بودم تمام بازی های کار کمبت رو تجربه کردم همشون چرت و پرتی بیش نیستند دنبالش زیاد نباش تو سایت گیم اسپاتم اگه بری میبینی که اکثر عنوان های در حال ساخت و... هم کنسل شده یا خبری ازشون نشده اگه هم اومده امتیازش ...
تو بازی rage هم نمونه split second هست خیلی هم خوب ساختن من رو اکس باکس فقط ریسینگشو رفتم بعد بازی رو انداختم اونور .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or