Hideo Kojima: از درگیر شدن در جنگ کنسول‌ها خسته شدم به همین دلیل...

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
HideoKojima.jpg

درود.

جنگ کنسول‌ها و بازی‌هایشان از سال‌های دور وجود داشته و خواهد داشت. بی‌شک یکی از عوامل شعله‌ور شدن جنگ پلتفرم‌ها عناوین انحصاری آن‌ها می‌باشد که تا به امروز ادامه داشته.

در همین راستا آقای Hideo Kojima خالق بازی متال گیر که عنوان خود از انحصار سونی خارج نمود و آن را به صورت مولتی در آورد سخنان جالبی پیرامون این کار خود بیان می‌کند و اذعان می‌دارد:

"از درگیر شدن در جنگ‌ کنسول‌ها خسته شدم (با خنده) بازی Metal Gear Solid V بر مبنای پلتفرم PC ساخته شده که این به معنی است که بازی مولتی‌پلتفرم، چند نسلی و مولتی دیوایس می‌باشد. بازی در اصل نیز برای دستگاه‌های نسل فعلی برنامه ریزی شده بود."

حال باید دید بازی MGS V که قرار است برای چند دستگاه عرضه شود چگونه خواهد بود و گیمرها کدام پلتفرم را برای بازی کردن این بازی انتخای می‌کنند.

dualshockers

اتفاقا به نظر من بهترین تصمیم رو گرفته. هم این Health Regeneration و هم اون Slow-Mo هر دو برای MGS V لازم اند. توی نسخه های قبلی چون بازی Level ها بخش بخش بودن میشد خیلی راحت از دست دشمنی که شناساییت کرده فرار کرد و فقط کافی بود از یه بخش به بخش دیگه ایی برید. ولی الان مراحل بازی یکپارچه است و نمیشه از همون سیستم قبلی براشون استفاده کرد.

به نظر من بازی stealth و Health Regeneration هیچ جوره به هم نمیخورن بازی stealth باید پر از سعی و خطا و تصمیم لحظه ای و penalty و punishment برای تصمیم غلط باشه کم شدن جون و مردن کرکتر مهمترین punishment تو بازی های مخفی کاری حساب میشه فکر میکنم این اولین بازی stealth هستش که health regen داره البته شاید دیگه بازی توجهش به مخفی کاری نیست

تجربه GTA IV روی pc یه چیز دیگه رو نشون میده.

با این وجود همون نسخه رو با PC بازی کنید کیفیت خروجی به مراتب بهتر از کنسول هست. تازه GTA IV یکی از بدترین پورت‌‎های این نسل بود.
شما یه بازی رو مثال زدی، ولی من می‎تونم 99.99% مالتی‎پلتفرما رو مثال بزنم که روی PC کیفیت بهتری داشتن.

کار خوبی کدی ولی هنوز باهات سر Health Regeneration قهرم:-&
آخه چطور تونستی خیانت کنی و بعدش بگی خیانت کار خوبیه :|
همون هیتمن آمرزش آخرین بازی ای بود که یه مخفی کاری عین آدم داشت که فکرمونو به کار مینداخت

تا اونجایی که یادم میاد هیچ کدوم از اپدیت های این بازی نتونستند اون مشکل افت فریم رو بر طرف کنند.

شما آخرین پچ رو بریز ببین بازی از این رو به اون رو میشه;;)

- - -ویرایش - - -

بازی چند ماهه واسه PC تایید شده. هنوز تاریخ ریلیز ندادن، ولی رسماً تایید کردن که واسه PC میاد.

نه آخه این دوستون گفته اومده:>

وقتی بازی مثل MGS و GTA اول برای کنسول ها میاد و بعد از چندین ماه برای PC میاد خب اینطوری با یه فرد سکته ای فرقی نداره
سکته ای!؟ تو تابستون شما که کنسول فنی یا بیشتر پای کنسولی سر جمع چنتا بازی جدید بازی کردی!؟یه سر به استیم بزن هفته ای 10 12 تا بازی فقط واسه پی سی میاد بعدن اگه حال کنن میاد رو کنسول که اکثرن ام بازی نمیکنن چون نه اسمی ازش میشنون , اکثرن ام که کپی بازن نه لایو میرن نه PS Store!به چنین پلتفرمی میگن سکته ای؟! که وقتی مورتال کمبت منتشر میشه روش ناشر ذوق مرگ میشه از فروشش , وقتی دارک سولز شماره ی 1 ئش با تاخیر میاد ولی بعد از فروش و کیفیت شماره ی 1 رو PC لیدپتفرمشون میشه PC ... کنسولا بیشتر سکته ای میزنن تا PC!

سکته ای!؟ تو تابستون شما که کنسول فنی یا بیشتر پای کنسولی سر جمع چنتا بازی جدید بازی کردی!؟یه سر به استیم بزن هفته ای 10 12 تا بازی فقط واسه پی سی میاد بعدن اگه حال کنن میاد رو کنسول که اکثرن ام بازی نمیکنن چون نه اسمی ازش میشنون , اکثرن ام که کپی بازن نه لایو میرن نه PS Store!به چنین پلتفرمی میگن سکته ای؟! که وقتی مورتال کمبت منتشر میشه روش ناشر ذوق مرگ میشه از فروشش , وقتی دارک سولز شماره ی 1 ئش با تاخیر میاد ولی بعد از فروش و کیفیت شماره ی 1 رو PC لیدپتفرمشون میشه PC ... کنسولا بیشتر سکته ای میزنن تا PC!

منظور من IP های قدرتمند و تاخیر در انتشار روی PC بود این که PC کم کم داره از دور خارج میشه توش شکی نیست، واسمم مهم نیست که PC بهتر یا کنسول چون فن ِ هیچکدوم نیستم ولی از حقیقت نمیشه فرار کرد اون بازی هایی ام که شما میگی به قول خودتون اسمی ازش برده نمیشه پس روش مانور ندید، وقتی کمپانی راکستار میاد اینقدر برای PC ناز می کنه دیگه خودتون تا ته خط برید، شما فقط لازمه قدرت PC ـی 10 یا 15 سال پیش رو با الان مقایسه کنی البته اگه یادتون باشه! اونموقع همه واسه انتشار روی PC سر و دست می شکنن ولی کم کم داره به سمت زوال میره این داستان

منظور من IP های قدرتمند و تاخیر در انتشار روی PC بود این که PC کم کم داره از دور خارج میشه توش شکی نیست، واسمم مهم نیست که PC بهتر یا کنسول چون فن ِ هیچکدوم نیستم ولی از حقیقت نمیشه فرار کرد اون بازی هایی ام که شما میگی به قول خودتون اسمی ازش برده نمیشه پس روش مانور ندید، وقتی کمپانی راکستار میاد اینقدر برای PC ناز می کنه دیگه خودتون تا ته خط برید، شما فقط لازمه قدرت PC ـی 10 یا 15 سال پیش رو با الان مقایسه کنی البته اگه یادتون باشه! اونموقع همه واسه انتشار روی PC سر و دست می شکنن ولی کم کم داره به سمت زوال میره این داستان
من واقعا نمیدونم چی بگم پی سی داره از دور خارج میشه ؟ یعنی شما بهتر از انودیا میدونی ؟ من امروز سه تا بازی انلاین برای پی سی تاپیک زدم که از این سه تا یکش اوپن بتا هست بقیه کامل میتونی بریی دانلود کنی بازی کنی با گرافیک عالی و گیم پلی فوق العاده توی یک ماه اخیر چندتا عنوان واسه کنسول اومد ؟ من فقط بازی انلاین و گفتم بماند بازی های مولتی و انحصاری اینو یادت باشه کنسول که تاریخ مصرف داره نه پی سی الانشم میتونی بازی های 10 سال پیشو بازی کنی بعد از اینم میتونی بازی های که قرار بیاد و بازی کنی این یعنی مادر پلتفرم ولی میتونی بازی های PS3 روی PS4 بازی کنی ؟ مثلا یه دانلود بزنی سریع نصب کنی و شروع به بازی کردن بکنی ؟ این قدرتی که پی سی داره PS10 هم بیاد نمیتونه جلوش وایسه چون معماری خاص پی سی و از همه مهمتر راحت بودن ساخت بازی براش باعث شده کمپانی مثل کونامی بیاد متالگیر و به قول دوستمون دست شو باز میذاره واسه گسترش این بازی روی پی سی چند نسخه متاگیر بازی کردی روی کنسول بذار این سری بیاد روی پی سی اون وقت میفهمی چرا کونامی این بازی رو واسه پی سی پورت کرد

شما درک درستی از اوضاع فعلی PC ندارید. در شرایطی که حتی خیلی از کمپانی های ژاپنی به سمت PC اومدن تکرار مکررات و حرف‌های قدیمی ناامید کننده است. با وجود استیم و ظرفیت سودآوری این سرویس و همینطور بقیه‌ سایت‌ها PC دوران خیلی قوی رو داره پشت سر میذاره و با آمدن کنسول های جدید که معماری PC رو دارن و رقابت شدیدتر شرکت‌هایی مثل AMD و Nvidia نه فقط در سخت افزار بلکه در جلب حمایت سازنده‌های بازی‌ها و همینطور اقدامات Valve این روند صعودی و گسترش بازار PC ادامه پیدا میکنه. افول یک پلتفرم مثل PC هم به تصمیمات و سیاست های افتصادی دو تا کمپانی وابسته نیست. این "ناز کردن"ی که شما داری ازش حرف میزنی بارها و بارها توسط Rockstar انجام شده و یه مدل اقتصادی آشناست و چیز تازه ای نیست. پس اگر به این ناز کردن Rockstar بود که PC تا الان چندین بار به قول شما به سمت زوال رفته بود. الان IP قدرتمند که انحصاری کنسول‌ها باشه وجود نداره و تعداد انگشت شماری هست که مال گذشته است.
این هم لیست ناز کردن های Rockstar سر نسخه های مختلف GTA :
GTA3 – 210 days (6 months, 28 days)
GTA:VC – 197 days (6 months, 15 days)
GTA:SA – 224 days (7 months, 12 days)
GTA4 – 217 days (7 months, 3 days)

به نظر من بازی stealth و Health Regeneration هیچ جوره به هم نمیخورن بازی stealth باید پر از سعی و خطا و تصمیم لحظه ای و penalty و punishment برای تصمیم غلط باشه کم شدن جون و مردن کرکتر مهمترین punishment تو بازی های مخفی کاری حساب میشه فکر میکنم این اولین بازی stealth هستش که health regen داره البته شاید دیگه بازی توجهش به مخفی کاری نیست

همونطوری که گفتم بخاطر تغییرات اساسی و پایه ای که در بازی ایجاد شده استفاده از سیستم قبلی ممکن نبود. قبلا اگه شما به مشکل بر میخوردی و مثلا جایی گیر میوفتادی بعد از کشته شدن اسنیک برمیگشتی به ابتدای همون بخشی که درش قرار داشتی و بخاطر سیستم بخش بخشی مراحل و چک پوینت های زیادی که درشون وجود داشت، نهایتا ممکن بود فقط 5 دقیقه از بازی کردنتون رو از دست بدید. ولی توی MGS V اینطوری نیست.

اگه دموی TGS بازی رو دیده باشید مراحل ساختاری یک پارچه و باز به خودشون گرفتن، در نتیجه تعداد چک پوینت های حاضر در هر مرحله هم کمتر شده و در صورت مردن ممکنه بسته به بازی کردنتون 15 تا 20 دقیقه از زمان بازیتون رو از دست بدید. برای همین استفاده از سیستم قبلی کار رو برای بازیکن فوق العاده سخت میکرد چون اگر در بخشی از مرحله اشتباها انرژی های خودش رو تموم میکرد مجبور بود بعد از مردن دوباره از اول کارش رو آغاز کنه.

حالا این مورد به کنار، در یه بازی OW با محیط های بزرگ قرار دادن Health Kit کار بسیار سخت و دشواریه. بخاطر آزادی عملی که در مراحل باز به بازیکن داده شده، شخص میتونه از چندین راه مختلف به هدفش برسه که همین مورد باعث میشه سازنده نتونه به خوبی بازیکن رو با Health Kit ها تغذیه کنه. چون ممکنه بازیکن راهی رو انتخاب کنه که اصلا در اون هیچ Health Kit ـی قرار داده نشده، از طرفی نمیشه توی هر مسیر یه Health Kit قرار داد چون باعث میشه بازی فوق العاده آسون بشه.

بخاطر همینه که میگم کوجیما بهترین کار رو انجام داده و باید همچین قابلیت های در MGS V وجود داشته باشن.

همونطوری که گفتم بخاطر تغییرات اساسی و پایه ای که در بازی ایجاد شده استفاده از سیستم قبلی ممکن نبود. قبلا اگه شما به مشکل بر میخوردی و مثلا جایی گیر میوفتادی بعد از کشته شدن اسنیک برمیگشتی به ابتدای همون بخشی که درش قرار داشتی و بخاطر سیستم بخش بخشی مراحل و چک پوینت های زیادی که درشون وجود داشت، نهایتا ممکن بود فقط 5 دقیقه از بازی کردنتون رو از دست بدید. ولی توی MGS V اینطوری نیست.

اگه دموی TGS بازی رو دیده باشید مراحل ساختاری یک پارچه و باز به خودشون گرفتن، در نتیجه تعداد چک پوینت های حاضر در هر مرحله هم کمتر شده و در صورت مردن ممکنه بسته به بازی کردنتون 15 تا 20 دقیقه از زمان بازیتون رو از دست بدید. برای همین استفاده از سیستم قبلی کار رو برای بازیکن فوق العاده سخت میکرد چون اگر در بخشی از مرحله اشتباها انرژی های خودش رو تموم میکرد مجبور بود بعد از مردن دوباره از اول کارش رو آغاز کنه.

حالا این مورد به کنار، در یه بازی OW با محیط های بزرگ قرار دادن Health Kit کار بسیار سخت و دشواریه. بخاطر آزادی عملی که در مراحل باز به بازیکن داده شده، شخص میتونه از چندین راه مختلف به هدفش برسه که همین مورد باعث میشه سازنده نتونه به خوبی بازیکن رو با Health Kit ها تغذیه کنه. چون ممکنه بازیکن راهی رو انتخاب کنه که اصلا در اون هیچ Health Kit ـی قرار داده نشده، از طرفی نمیشه توی هر مسیر یه Health Kit قرار داد چون باعث میشه بازی فوق العاده آسون بشه.

بخاطر همینه که میگم کوجیما بهترین کار رو انجام داده و باید همچین قابلیت های در MGS V وجود داشته باشن.

همه این ها درست, اما اون مارک کردن دشمن ها اصالت سری رو نابود می کنه اصلا وقتی مارک می شن دیگه بازی از حالت مخفی کارانه خارج میشه اگه اینطوری باشه من اصلا از اون دوربین تو بازی استفاده نمی کنم درسته بازی OW اما دیگه نباید بشه هلو برو تو گلو !
این خودکار بودن خون هم کار درستی اما به شرط اینکه بازی سخت باشه !‌ من تو این تریلر هوش مصنوعی عالی و سختی خاصی ندیدم ! مشکل اینه که Ration ها هم جزو عقبه سری هستند ولی خب بخاطر OW بودن میشه بیخیالش شد اما اون مارک کردن حتی برای منی که همه کارهای کوجیما رو ماست مالی می کنم هم قابل قبول نیست !

همه این ها درست, اما اون مارک کردن دشمن ها اصالت سری رو نابود می کنه اصلا وقتی مارک می شن دیگه بازی از حالت مخفی کارانه خارج میشه اگه اینطوری باشه من اصلا از اون دوربین تو بازی استفاده نمی کنم درسته بازی OW اما دیگه نباید بشه هلو برو تو گلو !
این خودکار بودن خون هم کار درستی اما به شرط اینکه بازی سخت باشه !‌ من تو این تریلر هوش مصنوعی عالی و سختی خاصی ندیدم ! مشکل اینه که Ration ها هم جزو عقبه سری هستند ولی خب بخاطر OW بودن میشه بیخیالش شد اما اون مارک کردن حتی برای منی که همه کارهای کوجیما رو ماست مالی می کنم هم قابل قبول نیست !

این مورد مارک کردن رو من هم قبول دارم و باهاش مخالفم ولی خب به نظرم این حرکت بیشتر جنبه تجاری داره. همونطوری که دیدم توی نمایش TGS هم خیلی از این قابلیت استفاده کردن و روش مانور زیادی دادن، در واقع این قابلیت مارک کردن بیشتر جهت جذب گیمرهای کژوال و تضمین فروش بازیه وگرنه حضورش در بازی لازم نیست و یه چیز کاملا اختیاری هم هست که بازیکن میتونه ازش استفاده نکنه.

به احتمال زیاد این قابلیت مارک کردن دشمنان در درجات سختی بالاتر غیرفعال میشه. (مثل Hitman Absolution)

بهترین سری تاریخ لید PC داره fyi :دی
اینی که دارین میگین PC رو به زوال هست و اینجور چیزا مال سال 2009 هست،حرف‌های خنده دار نزنین تورو خدا،اگه یه آشنایی کوچولو با استیم داشته باشین حتما میدونین تو این دو سال اخیر Valve یکاری کرده که PC راحت با هر چیزی که هست و قرار هست بیاد رقابت کنه. البته این جدا از بازی‌های F2p هستش که به تنهایی‌ یه قسمت خیلی‌ بزرگ بازار رو به دست گرفتن،همون‌هایی‌ که شما فکر می‌کنین زیاد به درد بخور نیستن و فقط‌ipهای قدرتمند ارزش دارن.با این سرعتی که پیش میره تو آینده نچندان دور اگه دیدیم Battlefield Multiplayr هم Free to play شد نباید تعجب کرد جدا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or