Heroes Of Newerth

• Thread starter Thread starter machkol
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میدونم که میفهمم اگه نمیفهمیدم پست نمیدادم!
من همه اینارو بازی کردم که دارم میگم و دوستامم که همرو بازی کردن و تو این سبکا خیلی چیزا حالیشونه اینو میگن!

دوستان تازگی ها ایدی نمیشه توی بازی ساخت ، ایمیل رو تایید نمیکنه خیلی تست کردم
کسی اکانت اضافی داره که لازم نداشته باشه یا اینکه اگر میتونید برام یه دونه بسازید ؟

بله بله شما میفهمید
قصد بی احترامی نیست ولی خیلی تو کار HoN هستی که میخوای با DotA 2 مقایسه کنی که همه چیزش از LoL و HoN سر تره
برادر من axix جان سبک اینا بهش میگن rtl و کلا hon و dota2 کپی دوتا 1 هستن با این فرق که هون کلی ایده جدید آورد مثل custom anounce ,Taunt,kill details,combat details,recconnect after disconnect و...
و دوتا2 و لال بعد از هون این امکانات را اضافه کردن!در حالی که دوتا2 قرار بود 100% کپی دوتا 1 باشه زیباتر و گرافیکی تر بدون تغییر ظاهر هیرو !!!!!!!! اما اینجوری نشد و مثلا void کوهان دار شد rikimaru اسمیگل شد و....
اما پشت دوتا 2 والو نشسته ولی هون s2،اینه که دوتا 2 بیشتر مورد توجه قرار گرفت .
ولی lol کلا سبک و سیاق خاصی رو دنبال کرد و user friendly تر بود همین باعث شد از نظر کاربر انلاین از halo 1,2,3 هم بالاتر باشه !
اسم اکانت دوتا 2 همین محدثه است ، اکانت هونمم لول 34، monji رئیس کلن Advent است لال هم به همین اسم دارم !
خاصتی بگو inv بدم!:-*

---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اگر کسی ایدیش رو لازم نداره بنده خریدارم
احتمالا limit user create رسیدی یعنی از آیپیت حدود 5تا 10تا اکانت ساختی فک کنم !
حالا با *** برو تو سایتش تنظیمات مرورگرتم بزار no cookie حافظه cache مرورگرتم خالی کن !
اونوقت مشکلت 98.578% حل میشه ;)

من یه بار 3 تا اکانت ساختم حالا هر چی تلاش میکنم نمیشه...
یکیش هم بیشتر یادم نیست...
چه طوری باز بسازیم ؟
هیروهاش باحالن ... مخصوصا witch slayer

من الان 1 سال هست دارم بازی میکنم و مشکلی هم ندارم تو بازی و الان lvl 20 هستم حدود فکر کنم 1000 دست بازی کردم واقعا بازی خوبی هست و ارزش هزینه کردن داره ولی ایرانی هم خیلی توش هست هر 20 بازی من یکی پیدا کردم هرکی هر سوالی داشت درباره بازی در خدمت هستم و کمکش میکنم.

فقط midwars دوبرابر شده

راستی ، لطفا بعد از هر پیغامی که مینویسید در آخر خط ایدی تون رو هم بنویسید تا همه بتونن ادتون کنن

ID : SIRABI

این بار یه آپدیت تقریبا 200 مگابایتی دادن که کلا چهره بازی عوض شده.
تنظیمات فرق کرده.
گرافیک بهتر شده.
یه مود جدید به play now اضافه شده.
بیشتر از 15 آواتار اضافه شدن.
کلا یه حال اساسی با این آپدیت دادن.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or