Multi Platform HELLDIVERS II

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Arrowhead Studio
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
reservoir-creative-rsvr-sony-keyart-helldivers2-preorderversion-as.jpg

HELLDIVERS II
Developer: Arrowhead Studio
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Co-op Shooter
Platforms: PS5 PC
Release Date: February 8, 2024
Price: 40$

ezgif-3-31c422d2fa.gif

پس از سالها بالاخره نسخه دوم Helldivers معرفی شد!
در این نسخه که اولین عنوان AAA استدیوی Arrowhead به شمار می‌آید، شاهد تغییر زاویه دوربین از top-down به سوم شخص هستیم.
تاکتیک ها و ابزار جنگی فوق پیشرفته در دسترس هستند و امکان فراخواندن انواع کمک‌های هوایی وجود دارد.
با تکمیل مراحل امکان ارتقای سفینه و انواع مهمات جنگی وجود دارد.

ezgif-3-fb42cf4ab7.gif

Friendly Fire is always ON >:)
پشتیبانی از قطع عضو هم برای دشمنان و هم برای همراهان :D

helldivers-2-screenshot-05-en-17may23.png helldivers-2-screenshot-02-en-15may23.png helldivers-2-screenshot-04-en-17may23.png
53481275510_f548d962d9_h.jpg 53481174444_43a4b93d70_h.jpg

• sandbad911​
  • hatan911​
  • SMMVIVID​
  • Ronin_clone​
  • davoodassassins​
  • Mehrdad1419​
  • arshienstein​
  • NaViiDii​
  • AMIN-PASHA​
  • ChainedDreamer​
  • jaw m​
  • Kevin_thawne​
  • EstusEnjoyer​
  • Pro_Hunter_RTG​
  • TheEldestGod71​
  • comix-7​
  • XxKallMeGodxX​
  • xSM23x​
  • Biiig-B​
  • XxRaminZero21xX
  • Mroceanic6​

آخرین ویرایش:
تریلر وارباند Warhammer 40,000 منتشر شد. آیتماش خیلی خوبه! :D

یه مقدار ‌از اون چیزی که انتظارش رو داشتم کمتر بود!!! یعنی انتظار کازمتیک های خفن تری داشتم که به وارهمر بیشتر نزدیک باشه ولی خوب اونجوری دیگه از دنیای HD2 میزد بیرون
اسلحه هاش هم باید بیان تا ببینیم چقدر یونیک‌اند ولی خوب میگم انتظار بیشتری داشتم، سر وارباند هیلو فقط خیلی خوب بود

• Like
Reactions: R O N I N
یه مقدار ‌از اون چیزی که انتظارش رو داشتم کمتر بود!!! یعنی انتظار کازمتیک های خفن تری داشتم که به وارهمر بیشتر نزدیک باشه ولی خوب اونجوری دیگه از دنیای HD2 میزد بیرون
اسلحه هاش هم باید بیان تا ببینیم چقدر یونیک‌اند ولی خوب میگم انتظار بیشتری داشتم، سر وارباند هیلو فقط خیلی خوب بود
اسکین Kasrkin سبزه خوبه بنظرم ولی اونیکی نه خیلی ای کاش Krieg میدادن :(

nzntevwcpu71kvr4.jpg

• Like
Reactions: NERO 7
🟡 Helldivers 2 از امروز به کاتالوگ PlayStation Plus اضافه شده و مشترکان پلن‌های Extra و Premium می‌توانند بدون خرید جداگانه به آن دسترسی داشته باشند. هم‌زمان استودیو اروهد آپدیت بزرگ Devoid of Liberty را نیز برای بازی منتشر کرده است.

در این به‌روزرسانی، بازیکنان راهی منطقه مرموز Void می‌شوند؛ جایی که سیاره‌ها تحت تأثیر Illuminate تغییر کرده‌اند و مأموریت‌های تازه‌ای مثل نابودی برج‌ها و دروازه‌های Illuminate، جمع‌آوری اطلاعات و نفوذ به سازه‌های دشمن در دسترس قرار گرفته است. دشمنان جهش‌یافته جدیدی از جمله Wretch و Crusher نیز به بازی اضافه شده‌اند.

همچنین سقف پیشرفت بازی به ۳۰۰ رنک افزایش یافته و نیروهای SEAF حالا می‌توانند در بعضی عملیات‌ها کنار بازیکنان بجنگند و پشتیبانی پزشکی ارائه دهند. جامعه بازیکنان نیز تا ۱۸ اوت فرصت دارد مجموعا ۵۰۰ میلیون دشمن را از بین ببرد تا چهار آواتار ویژه پلی‌استیشن آزاد شود.

یک جهان پهلوانی بیاد نصب کنه ببینه با ایرانسل و همراه اول وصل میشه یا نه من دیگه قلبم کشش نداره بازی آنلاین بریزم با ده تا دی ان اس وصل نشه
من چند ماه پیش میتونستم با DNS نت ایرانسل بازی کنم ولی خب چون بازی P2P ه با NAT Type 3 به مشکل بر میخوری و نمیتونی به اکثر مردم جوین بشی و بازی پیدا کنی

• Like
Reactions: Esperanto
یک جهان پهلوانی بیاد نصب کنه ببینه با ایرانسل و همراه اول وصل میشه یا نه من دیگه قلبم کشش نداره بازی آنلاین بریزم با ده تا دی ان اس وصل نشه
اپدیت کردم بازی رو. با نت خونگی بدون دی ان اس بالا میاد مشکلی با جوین شدن با ملت هم فعلا نداشتم.

• Like
Reactions: jdepp and Esperanto

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or