PlayStation HELLDIVERS II

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Arrowhead Studio
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
reservoir-creative-rsvr-sony-keyart-helldivers2-preorderversion-as.jpg

HELLDIVERS II
Developer: Arrowhead Studio
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Co-op Shooter
Platforms: PS5 PC
Release Date: February 8, 2024
Price: 40$

ezgif-3-31c422d2fa.gif

پس از سالها بالاخره نسخه دوم Helldivers معرفی شد!
در این نسخه که اولین عنوان AAA استدیوی Arrowhead به شمار می‌آید، شاهد تغییر زاویه دوربین از top-down به سوم شخص هستیم.
تاکتیک ها و ابزار جنگی فوق پیشرفته در دسترس هستند و امکان فراخواندن انواع کمک‌های هوایی وجود دارد.
با تکمیل مراحل امکان ارتقای سفینه و انواع مهمات جنگی وجود دارد.

ezgif-3-fb42cf4ab7.gif

Friendly Fire is always ON >:)
پشتیبانی از قطع عضو هم برای دشمنان و هم برای همراهان :D

helldivers-2-screenshot-05-en-17may23.png helldivers-2-screenshot-02-en-15may23.png helldivers-2-screenshot-04-en-17may23.png
53481275510_f548d962d9_h.jpg 53481174444_43a4b93d70_h.jpg

• sandbad911​
  • hatan911​
  • SMMVIVID​
  • Ronin_clone​
  • davoodassassins​
  • Mehrdad1419​
  • arshienstein​
  • NaViiDii​
  • AMIN-PASHA​
  • ChainedDreamer​
  • jaw m​
  • Kevin_thawne​
  • EstusEnjoyer​
  • Pro_Hunter_RTG​
  • TheEldestGod71​
  • comix-7​
  • XxKallMeGodxX​
  • xSM23x​
  • Biiig-B​
  • XxRaminZero21xX
  • Mroceanic6​

آخرین ویرایش:
درود خب من میخواستم بازی تهیه کنم با این مشکلاتی وصل شدن به سرور ها که دوستان گفتن منصرف شدم
وصل میشه من با این همه مشکلات که بقیه میگن الان لول ۷۰ رو رد کردم
تازه خیلی وقتا فرصت نمیشه بازی کنم
یه نت همراه اول اوکی کنی حله
خودتو از این بازی به شدت فان دریغ نکن

آقا من دیشب یه دو دست با دوستم بازی کردم ولی با بدبختی‌‌ ، ۵۰ تا دی ان اس عوض کردم که بشه دو دست بازی کرد ولی باز دفعه دیگه که میخواستیم بریم نمیشد. حتی اون دی ان اس اختصاصی که دوستمون گفت رو هم خریدم نشد. همراه اول هم کار نداد برا ما! البته quick find میشه و به بازی بقیه جوین میشه ولی نمیتونیم به هم دیگه جوین بدیم! چیزی هم که فهمیدم اینه که اون قسمت سوشال بازی ایراد داره و دوستم رو on ship نشون نمیده اصلا. خلاصه به نظرم بخشی از مشکل خود سرورها و بازی هستند و باید منتظر آپدیتی چیزی باشیم. حیف ما خیلی از بازی خوشمون اومده ولی خیلی سر این جوین دادن وقتمون تلف میشه

• Like
Reactions: hosein me
آقا من دیشب یه دو دست با دوستم بازی کردم ولی با بدبختی‌‌ ، ۵۰ تا دی ان اس عوض کردم که بشه دو دست بازی کرد ولی باز دفعه دیگه که میخواستیم بریم نمیشد. حتی اون دی ان اس اختصاصی که دوستمون گفت رو هم خریدم نشد. همراه اول هم کار نداد برا ما! البته quick find میشه و به بازی بقیه جوین میشه ولی نمیتونیم به هم دیگه جوین بدیم! چیزی هم که فهمیدم اینه که اون قسمت سوشال بازی ایراد داره و دوستم رو on ship نشون نمیده اصلا. خلاصه به نظرم بخشی از مشکل خود سرورها و بازی هستند و باید منتظر آپدیتی چیزی باشیم. حیف ما خیلی از بازی خوشمون اومده ولی خیلی سر این جوین دادن وقتمون تلف میشه
همراه اول رو هم امتحان کن و اگه جواب نداره ریستور لایسنس کن.میدونم عجیبه ولی برا من چند باری جواب داده

من خودم قبلا از گیرآپ بوستر استفاده میکردم جواب میداد ولی باز اذیت میکرد ولی جدیدا از همراه اول که استفاده میکنم بدون ذره ای مشکل راحت جوین میشه تا اخر بازی هم راحت بدون دردسر میشه بازی کرد

• Like
Reactions: hosein me
بعد از آپدیت آخر گویا مشکل جوین شدن حل شده حداقل برای من و دوستم، دیروز و امروز بدون مشکل بازی کردیم
یعنی با نت مختلف شما تست کردین جوین شید؟مثلا ایرانسل یا مخابرات یا نت های دیگه بجز همراه اول؟چون با همراه اول کمابیش جوین میشد

یعنی با نت مختلف شما تست کردین جوین شید؟مثلا ایرانسل یا مخابرات یا نت های دیگه بجز همراه اول؟چون با همراه اول کمابیش جوین میشد
من با آسیاتک نمیشد ولی دیروز که آپدیت داد اوکی شد، همچنین دوستم که صبانت بود.

• Like
Reactions: Jaw

وارباند جالبیه خصوصا اینکه آرموراش کاملا جدیدن و ازین به بعد هر وارباند شامل اسکین برای هل‌پاد و شاتل و اگزو‌سوت میشه. سیاره جدیدش با این آرمورا و اون چاقوی قابل پرتاب، قشنگ حس رمبو میده :D

وارباند جالبیه خصوصا اینکه آرموراش کاملا جدیدن و ازین به بعد هر وارباند شامل اسکین برای هل‌پاد و شاتل و اگزو‌سوت میشه. سیاره جدیدش با این آرمورا و اون چاقوی قابل پرتاب، قشنگ حس رمبو میده :D
خب انگیزه ی جدید برا لول ۱۵۰ شدن 😁

• Like
Reactions: NaViiDii
دوستان در جریان باشید که ۲ هفتس واربوند جدید اومده و یکی دوزه هم آپگرید کشتی فضایی باز شده و میتونید سمپلهای احتکاریتون رو خرج کنید :)
در ضمن سیاره جدید و خوشگل مشگلم دادن

• Like
Reactions: Siavash_MH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or