PlayStation HELLDIVERS II

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Arrowhead Studio
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
reservoir-creative-rsvr-sony-keyart-helldivers2-preorderversion-as.jpg

HELLDIVERS II
Developer: Arrowhead Studio
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Co-op Shooter
Platforms: PS5 PC
Release Date: February 8, 2024
Price: 40$

ezgif-3-31c422d2fa.gif

پس از سالها بالاخره نسخه دوم Helldivers معرفی شد!
در این نسخه که اولین عنوان AAA استدیوی Arrowhead به شمار می‌آید، شاهد تغییر زاویه دوربین از top-down به سوم شخص هستیم.
تاکتیک ها و ابزار جنگی فوق پیشرفته در دسترس هستند و امکان فراخواندن انواع کمک‌های هوایی وجود دارد.
با تکمیل مراحل امکان ارتقای سفینه و انواع مهمات جنگی وجود دارد.

ezgif-3-fb42cf4ab7.gif

Friendly Fire is always ON >:)
پشتیبانی از قطع عضو هم برای دشمنان و هم برای همراهان :D

helldivers-2-screenshot-05-en-17may23.png helldivers-2-screenshot-02-en-15may23.png helldivers-2-screenshot-04-en-17may23.png
53481275510_f548d962d9_h.jpg 53481174444_43a4b93d70_h.jpg

• sandbad911​
  • hatan911​
  • SMMVIVID​
  • Ronin_clone​
  • davoodassassins​
  • Mehrdad1419​
  • arshienstein​
  • NaViiDii​
  • AMIN-PASHA​
  • ChainedDreamer​
  • jaw m​
  • Kevin_thawne​
  • EstusEnjoyer​
  • Pro_Hunter_RTG​
  • TheEldestGod71​
  • comix-7​
  • XxKallMeGodxX​
  • xSM23x​
  • Biiig-B​
  • XxRaminZero21xX
  • Mroceanic6​

آخرین ویرایش:
با شاتل تست کن . اونم راحت وصل میشه. هرچیزی که نت تایپش ۳ نباشه وصل میشه.
متاسفانه شاتل ندارم ولی اخر سر موفق شدم وصل بشم فقط با همراه اول بدو دی ان اس جالبه اون همه دم دستگاه استفاده کردم نمیرفت جوین کسی بشه ولی با همراه اول بدون هیچ چیزی وصل شد!

مشکل بعدی این هستش که شما نمیتونین کسیو ادد کنین مخصوصا اگر شما کنسول پلیر باشید و دوستتون پی سی پلیر باشه و مشکل از خود بازیه من یه سرم زدم به تاپیک استیم بازی همچنان بعد از یکماه هنوز این مشکل فیکس نشده متأسفانه و صدای پلیرای بازی در اومده امیدوارم با این اپدیت وارباند جدید اوکی بشه این مشکل.

متاسفانه و یا بدبختانه با هیچی وصل کسی نمیشه نه گیر اپ نه پینگ هینت و نه دی ان اس واقعا عجیبه چرا با هیچی وصل نمیشه 😕
با گیراپ من راحت وصلم از اونجایی که نمیتونم با همراه اول بازی کنم تنها گزینم گیراپه
سرور گیراپ رو بنداز رو دوبی اوکی میشه

• Like
Reactions: Jaw
انقدری که بحث درباره وصل شدن به بازی هست از خود بازی اینجا صحبت نمیشه!
آخر هفته ملت موفق شدن که Automaton ها رو به طور کامل از کهکشان (یا منطقه‌ای که در کنترل Super Earth هست) آزاد کنند. جشن و پایکوبی های زیادی برای این موفقیت صورت گرفت.

متاسفانه امروز خبر رسید که نیروی های Automaton قدرت واقعی خودشون رو در نبرد قبلی به ما نشان نداده بودن و در حال حاضر با تمام قوا از جهت دیگر به Super Earth حمله شده....

انقدری که بحث درباره وصل شدن به بازی هست از خود بازی اینجا صحبت نمیشه!
آخر هفته ملت موفق شدن که Automaton ها رو به طور کامل از کهکشان (یا منطقه‌ای که در کنترل Super Earth هست) آزاد کنند. جشن و پایکوبی های زیادی برای این موفقیت صورت گرفت.

متاسفانه امروز خبر رسید که نیروی های Automaton قدرت واقعی خودشون رو در نبرد قبلی به ما نشان نداده بودن و در حال حاضر با تمام قوا از جهت دیگر به Super Earth حمله شده....

دهنمون سرویسه ، همینجوریشم automaton ها وحشی بودن الان دیگه با تمام قوا ریختن سرمون

• Like
Reactions: ArefTheGreat
دهنمون سرویسه ، همینجوریشم automaton ها وحشی بودن الان دیگه با تمام قوا ریختن سرمون
نه بابا راحته ما رو درجه سختی ۷ یا ۸ راحت مپ رو شخم میزنیم هنوز هم تنها سیاره ای که توش رباتا دهنمون رو صاف کردن فقط همون creek بود بقیه سیاره ها کمتر رباتا مثل وحشیا حمله میکنن😅

واقعا من موندم چرا اینقدر این بازی دردسره . با قند شکن و dns و عادی و کلی آت و آشغال میرم تو بازی . مپ رو شروع میکنم میرسم به extraction point با کلی شوق و ذوق زرتی میزنه connection failed میندازه بیرون . در طول بازی در روز بیش از ده بار failed میشه و همه achievement ها میپره . خیلی مسخرست واقعا آدمو در حد مرگ شکنجه میده این وضعیت . بارها پیش اومده بیش از ۷- ۸ بار دارم یه مپ رو که ۹۰ درصدش فتح شده میرم که بتونم liberated کنم !!!!
نتم شاتل هست . خیلی راحت توی ۱۰ ثانیه میرم تو بازی ولی وسط بازی هی failed میشه . نه پکت لاست دارم نه هیچی نمیدونم چرا بازی در میاره !

• Like
Reactions: HAMED SEV and Jaw
نه بابا راحته ما رو درجه سختی ۷ یا ۸ راحت مپ رو شخم میزنیم هنوز هم تنها سیاره ای که توش رباتا دهنمون رو صاف کردن فقط همون creek بود بقیه سیاره ها کمتر رباتا مثل وحشیا حمله میکنن😅
داداش من و دوستام فقط رو درجه سختی 9 یا همون helldive بازی می‌کنیم، بخاطر این میگم دهنمون سرویسه

واقعا من موندم چرا اینقدر این بازی دردسره . با قند شکن و dns و عادی و کلی آت و آشغال میرم تو بازی . مپ رو شروع میکنم میرسم به extraction point با کلی شوق و ذوق زرتی میزنه connection failed میندازه بیرون . در طول بازی در روز بیش از ده بار failed میشه و همه achievement ها میپره . خیلی مسخرست واقعا آدمو در حد مرگ شکنجه میده این وضعیت . بارها پیش اومده بیش از ۷- ۸ بار دارم یه مپ رو که ۹۰ درصدش فتح شده میرم که بتونم liberated کنم !!!!
نتم شاتل هست . خیلی راحت توی ۱۰ ثانیه میرم تو بازی ولی وسط بازی هی failed میشه . نه پکت لاست دارم نه هیچی نمیدونم چرا بازی در میاره !
یه هفتس اینجوری شده وگرنه تا این حد مشکلش جدی نبود.ایشالا آپدیت میدن درست میشه

میخواستم بازی رو‌ بخرم که اولش به ذهنم‌ زد نکنه اینم به این سرطان بهشت مبتلا شده باشه که دیدم‌بله اینم‌ رو‌هواست
فعلا بیخیالش میشیم عین بقیه چیزا

با همراه اول هیچ مشکلی تو جوین شدن نداره

اخه دیگه بخوام بیام‌علاوه بر این همه‌ هزینه یه هزینه همراه اولم بندازم‌ رو‌دستم فاجعه است
الان که td lte ایرانسل دارم ولی اون هم داره بازی درمیاره ، برن خط بگیرم و ببینم مخابرات از توی این سیم تلفن کشیده بیرون حداقل یه شاتل بگیرم یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or