PlayStation HELLDIVERS II

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Arrowhead Studio
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
reservoir-creative-rsvr-sony-keyart-helldivers2-preorderversion-as.jpg

HELLDIVERS II
Developer: Arrowhead Studio
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Co-op Shooter
Platforms: PS5 PC
Release Date: February 8, 2024
Price: 40$

ezgif-3-31c422d2fa.gif

پس از سالها بالاخره نسخه دوم Helldivers معرفی شد!
در این نسخه که اولین عنوان AAA استدیوی Arrowhead به شمار می‌آید، شاهد تغییر زاویه دوربین از top-down به سوم شخص هستیم.
تاکتیک ها و ابزار جنگی فوق پیشرفته در دسترس هستند و امکان فراخواندن انواع کمک‌های هوایی وجود دارد.
با تکمیل مراحل امکان ارتقای سفینه و انواع مهمات جنگی وجود دارد.

ezgif-3-fb42cf4ab7.gif

Friendly Fire is always ON >:)
پشتیبانی از قطع عضو هم برای دشمنان و هم برای همراهان :D

helldivers-2-screenshot-05-en-17may23.png helldivers-2-screenshot-02-en-15may23.png helldivers-2-screenshot-04-en-17may23.png
53481275510_f548d962d9_h.jpg 53481174444_43a4b93d70_h.jpg

• sandbad911​
  • hatan911​
  • SMMVIVID​
  • Ronin_clone​
  • davoodassassins​
  • Mehrdad1419​
  • arshienstein​
  • NaViiDii​
  • AMIN-PASHA​
  • ChainedDreamer​
  • jaw m​
  • Kevin_thawne​
  • EstusEnjoyer​
  • Pro_Hunter_RTG​
  • TheEldestGod71​
  • comix-7​
  • XxKallMeGodxX​
  • xSM23x​
  • Biiig-B​
  • XxRaminZero21xX
  • Mroceanic6​

آخرین ویرایش:
یه دست رفتیم ۳تا Charger بکشیم واسه دیلی چلنج، نامردی نکرد ۳۰تا ریخت سرمون :D خیلی عجیب غریب بود. با بدختی خارج شدیم. تمام ۴۰ دقیقه هم تو مپ بودیم. اینقدر خوش میگذره و قشنگه این بازی که ذره‌ای خسته نمیشی. ممکنه الان به یکی بگی ۴۰ دقیقه یه مپ طول میکشه بگه اووو چقدر طولانی، آدم خسته میشه، ولی وقتی خودش بشینه پای بازی تازه میفهمه عجب جواهریه :D

استقبال از بازی واقعا سوپرایزکننده بوده تا حالا و بسیار لذت بخشه. با وجود مشکلات سرور، هر روز به جای افت پلیر، داره رکورد بیشتری میزنه. مخصوصا که یادمه یکی دو ماه پیش تو تاپیک موردانتظارترینا ناراحت بودم که چرا غیر از خودم حتی یه نفر هم به بازی اشاره نکرده.
قشنگ مشخصه که وقتی یه شوتر درست درمون و فان با قیمت مناسب عرضه میشه، محتواش ناقص یا سیستمش Pay to Win نیست، خود گیمرا شعورشون میرسه که برن سراغش و ازش حمایت کنن.
از اون طرف یه کواپ شوتر دیگه مثل Suicide Squad رو می بینیم که با اینهمه ابرقهرمان معروف و کلی تبلیغات، وضعیت اسفناکی داره.

IMG_20240213_203726_634.jpg

اینکه بچه‌های جدید رو میبری تو بازی و کنارشون بازی میکنی و میبینی هر چیزی رو که قبلا خودت تجربه کردی رو دارن تجربه میکنن خیلی حال میده. اصلا واسم مهم نی که درجه سختی رو بیارم پایین و ریوارد کمتری بگیرم. در هر حالتی این بازی خوش میگذره. امسال به راحتی لااقل سه تا جایزه واسه خودشه. بهترین کواپ/مولتی‌پلیر، بهترین کامیونیتی و حتی بهترین شوتر! اما در مورد عکس، هر چقدر از زیبایی این بازی بگم کم گفتم. بهتر ازین نمیشه اینقدر قشنگ سیارات مختلف رو به تصویر کشید. در نظر داشته باشید بازی ۴۰دلاری هستش! دیشب یه جا رفتیم خیلی مریخی طور بود محیط. فکر کنم به خاطر نزدیکی زیادش به خورشید، یه زاویه‌ای رو اصن نمیشد نگاه کرد. قشنگ کور میشدی از شدت نور زیاد. بعد اون وسط دود و مه و غبار هم بود. واقعا کم‌نظیره این بازی.

استقبال از بازی واقعا سوپرایزکننده بوده تا حالا و بسیار لذت بخشه. با وجود مشکلات سرور، هر روز به جای افت پلیر، داره رکورد بیشتری میزنه. مخصوصا که یادمه یکی دو ماه پیش تو تاپیک موردانتظارترینا ناراحت بودم که چرا غیر از خودم حتی یه نفر هم به بازی اشاره نکرده.

همین فروم رو در نظر بگیری قشنگ متوجه میشی چقدر شرایط این بازی خاصه. آخرین باری که بچه‌ها اینقدر واسه یه بازی آنلاین و کواپ هیجان داشتن کی بوده؟ من واقعا یادم نیست. هر کی آنلاین میشه بلافاصله جوین یه تیم سه نفره میشه و میره واسه بازی. اینکه بچه‌ها خیلی سخت نمیگیرن با کی بازی کنن و همه با هم مَچ میشن خیلی خووبه. من خودم فکر کنم تا حالا با ۱۰ ۱۲ نفر مختلف بازی رو انجام دادم. واقعا درود به شرفشون با این بازیشون :D

یه دست رفتیم ۳تا Charger بکشیم واسه دیلی چلنج، نامردی نکرد ۳۰تا ریخت سرمون :D خیلی عجیب غریب بود. با بدختی خارج شدیم. تمام ۴۰ دقیقه هم تو مپ بودیم. اینقدر خوش میگذره و قشنگه این بازی که ذره‌ای خسته نمیشی. ممکنه الان به یکی بگی ۴۰ دقیقه یه مپ طول میکشه بگه اووو چقدر طولانی، آدم خسته میشه، ولی وقتی خودش بشینه پای بازی تازه میفهمه عجب جواهریه :D
عالی بووووود ، یه دست که قشنگ مپ رو شخم زدیم 😍😍😍

واقعا دم همه‌ی بچه‌ها گرمممم ، با هر تیمی پلی میدیم اصن تیم میت خود به خود برقرار میشه ، امروز با نوید یه سیاره رو رفتیم که اصن فقط می‌گفتیم وای چه خوشگله چه اتمسفری چه گرافیکی
آقاااااااااا بازی خیلییییییی خوبههههههههه

منم بازیو امروز گرفتم با چند تا از دوستان پلی دادیم دمشون گرم با اینکه لول بالاتری داشتن خیلی خوب راهنمایی میکردن و درجه سختی های پایینتر پلی میدادیم حالا با خیلی از رفقای دیگه هم باید پلی بدم واقعا بچه های این تاپیک حرف ندارن. شوتر بازی فوق العادست واقعا گذر زمان رو حس نمیکنی چه سیاره های قشنگ و خفنی چقدر ایتم و گان واسه انلاک کردن دمشون گرم عجب بازی ساختن حلالشون باشه ماهها قراره باهاش سرگرم بشیم. یکم این شرکت های بزرگ و تبلیغاتی یاد بگیرن که اینقدر بازی ناقص و پی تو وین عرضه نکنن.

جدی این فرصت رو از دست ندید :دی
خیلی حس جالبیه ، یه کامیونیتی کوچیک درست کردیم با هم بعد هر شب با چند نفر متفاوت میریم تو گیم و هم با انسان های جدید و باحال آشنا میشیم ، هم کنار هم از این بازی لذت میبریم.
من چند بار با چند تا از بچه ها که تجربه اولشون تو بازی بوده رفتم تو گیم ، واکنش های اولیه بچه ها عالیه :دی

مخصوصا وقتی درجه سختی میره روی مدیوم یا بالاتر متوجه میشن که این بازی شوخی نیست و چه چیزی رسیده دستمون اول سال 2024 :دی

نمیدونم چرا سونی اینارو نمیاره زیر پرچم خودش ولی هر طور که هست باید بهشون کمک کرد تا این مومنتوم از دست نره. علاوه بر این خیلی دوس دارم یه چیز رو تو بازی ببینم. اول یه آرمور ست هلگست دوم یکی ۲تا سلاح از کیلزون ۲ :D خیلی جوابه واقعا. این بازی اگه درست ساپورت بشه و البته خود استودیو هم ازش به خوبی پشتیبانی بشه، تا آخر نسل و حتی فراتر، میتونه زنده بمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or