PlayStation HELLDIVERS II

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Arrowhead Studio
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
reservoir-creative-rsvr-sony-keyart-helldivers2-preorderversion-as.jpg

HELLDIVERS II
Developer: Arrowhead Studio
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Co-op Shooter
Platforms: PS5 PC
Release Date: February 8, 2024
Price: 40$

ezgif-3-31c422d2fa.gif

پس از سالها بالاخره نسخه دوم Helldivers معرفی شد!
در این نسخه که اولین عنوان AAA استدیوی Arrowhead به شمار می‌آید، شاهد تغییر زاویه دوربین از top-down به سوم شخص هستیم.
تاکتیک ها و ابزار جنگی فوق پیشرفته در دسترس هستند و امکان فراخواندن انواع کمک‌های هوایی وجود دارد.
با تکمیل مراحل امکان ارتقای سفینه و انواع مهمات جنگی وجود دارد.

ezgif-3-fb42cf4ab7.gif

Friendly Fire is always ON >:)
پشتیبانی از قطع عضو هم برای دشمنان و هم برای همراهان :D

helldivers-2-screenshot-05-en-17may23.png helldivers-2-screenshot-02-en-15may23.png helldivers-2-screenshot-04-en-17may23.png
53481275510_f548d962d9_h.jpg 53481174444_43a4b93d70_h.jpg

• sandbad911​
  • hatan911​
  • SMMVIVID​
  • Ronin_clone​
  • davoodassassins​
  • Mehrdad1419​
  • arshienstein​
  • NaViiDii​
  • AMIN-PASHA​
  • ChainedDreamer​
  • jaw m​
  • Kevin_thawne​
  • EstusEnjoyer​
  • Pro_Hunter_RTG​
  • TheEldestGod71​
  • comix-7​
  • XxKallMeGodxX​
  • xSM23x​
  • Biiig-B​
  • XxRaminZero21xX
  • Mroceanic6​

آخرین ویرایش:
یه هم تیمی پیدا کنید که اینطوری از خودگذشتگی کنه :D

View attachment rapidsave.com_if_you_have_heavy_armor_protect_your_fellow-omjh5t6ve0ic1.mp4

دیشب تو دیسکورد رسمی بازی چه جنگی شده بود! همه میخواستن بازی کنن ولی سرورا جوابگو نبود.
تو ماموریت ها مپ رو خوب بگردید و واسه ماموریت اصلی عجله نکنید...آیتم های خیلی خوبی میشه پیدا کرد که خودتون آنلاک نکردید...دیشب یه Flamethrower پیدا کردم! استفاده ازش خیلی خطرناکه، قشنگ میتونید تو یه لحظه کل تیم خودتون رو بسوزونید :)) اگه در حال استفاده به سمت جلو حرکت کنید یا روی زمین نشونه بگیرید یا خیلی نزدیک به دشمن باشید، خودتون هم میسوزید!

یه هم تیمی پیدا کنید که اینطوری از خودگذشتگی کنه :D

View attachment 328168

دیشب تو دیسکورد رسمی بازی چه جنگی شده بود! همه میخواستن بازی کنن ولی سرورا جوابگو نبود.
تو ماموریت ها مپ رو خوب بگردید و واسه ماموریت اصلی عجله نکنید...آیتم های خیلی خوبی میشه پیدا کرد که خودتون آنلاک نکردید...دیشب یه Flamethrower پیدا کردم! استفاده ازش خیلی خطرناکه، قشنگ میتونید تو یه لحظه کل تیم خودتون رو بسوزونید :)) اگه در حال استفاده به سمت جلو حرکت کنید یا روی زمین نشونه بگیرید یا خیلی نزدیک به دشمن باشید، خودتون هم میسوزید!
کف زمین مین ریختی تاحالا ؟ :دی یه وضعیت ترسناکی میشه ، هم تیمیاتو میبینی که جلو چشمت پر پر میشن

امرو دو تا ماموریت لانچ‌ کردن نوک رفتیم واقعا چسبید. واقعا سنگ تموم گذاشتن تو خلق این اتمسفر. جدای اینکه تمام سیارات شدیدا خوشگلن، وقتی دود و تیر و انفجار و ... بهشون اضافه میشه خیلی خفن‌تر میشن. درصد قابل توجهی از AAAهای ۷۰دلاری رو شرمسار کردن :D سال‌ها بود میدون جنگ به این خفنی ندیده بودم.

امرو دو تا ماموریت لانچ‌ کردن نوک رفتیم واقعا چسبید. واقعا سنگ تموم گذاشتن تو خلق این اتمسفر. جدای اینکه تمام سیارات شدیدا خوشگلن، وقتی دود و تیر و انفجار و ... بهشون اضافه میشه خیلی خفن‌تر میشن. درصد قابل توجهی از AAAهای ۷۰دلاری رو شرمسار کردن :D سال‌ها بود میدون جنگ به این خفنی ندیده بودم.
اکیپ شدین دیگهههه 😒😒😒😒

• Sad
Reactions: Destro
آقا لطفا از بازی تعریف نکنید.:|ناموصا من یکی دیگه وقت ندارم مدام هم وسوسه میکنید.همش تقصیر نویده اونورم وسوسه کرد granblue بگیرم :|
این بازی اصلا تو رادار منم نبود ! من همین پریروز Tlou part2 remaster رو گرفتم میخواستم اینو بازی کنم که هل‌دایورز۲ اومد ، یهو ترکوند همه ازش تعریف کردن و منم کلی ویدیو ازش دیدم و جذبش شدم و ۴۳ دلار پیاده شدم 🤣🤣🤣🤣

• Smile
Reactions: Rohshen
این بازی اصلا تو رادار منم نبود ! من همین پریروز Tlou part2 remaster رو گرفتم میخواستم اینو بازی کنم که هل‌دایورز۲ اومد ، یهو ترکوند همه ازش تعریف کردن و منم کلی ویدیو ازش دیدم و جذبش شدم و ۴۳ دلار پیاده شدم 🤣🤣🤣🤣
بابا مارو هم گرفتار کرده، من داشتم alan wake 2 بازی میکردم وسطاش بودم که این اومد، الان میرسم خونه فقط Helldivers 😆😆😆

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or