دوستان برای گرفتن تروفی Kamikaze باید به هیچ چیزی برخورد نکنیم ؟
رفیق نمیخوام ناراحتت کنم ولی این به نظر من سخت ترین تروفی بازی هست.من خودم آخرین تروفی ای که گرفتم تا پلات شد همین بود.توی همون مرحله ی ماشینی که باید مخالف بزرگراه 5 مایل حرکت کنید.باید بهترین راه رو انتخاب کنید که به هیچ ماشینی برخورد نکنید ولی یه مشکل بزرگ هست!وقتی با ماشین حرکت میکنید انتخاب دست شماست که مثلا چپ برید یا راست.ولی بهترین راه رو باید از سایت های تروفی بگیرین.من خودم از این راهنما استفاده کردم شما هم به این ترتیب استفاده کن ولی حالا اون مشکل بزرگ رو میگم:
مشکل بزرگ:وقتی شما دکمه های گفته شده رو زدین و به قسمتی که از عوارضی رد میشین رسیدین چند تا ماشین پلیس میذارن دنبال شما.بعد تیکه ای که ماشین پلیس میاد میچسبه به شما نباید اصلا بهش برخورد کنید توی اون قسمت به شما دو انتخاب میده یا با SIXAXIS دسته رو به چپ یا به راست هدایت کنید ولی در واقع اگر هر کدام از اینها را انحام بدین به پلیس برخورد میکنید و تروفی رو نمیگیرید.الان به شما میگم چیکار کنید.اونی که ستاره کنارشه همون قسمت پلیس هست:
وقتی نوشته Left یا Right خالی یعنی با آنالوگ و وقتی نوشته Tilt Left یا Tilt Right یعنی با Sixaxis خب اینم به ترتیب از اول:البته بهتون پیشنهاد میکنم بعد از زدن هر دکمه ای بازی رو PAUSE کنید و دکمه ی بعدی رو ببینید که آمادگی داشته باشین باید دقیقا طبق همین راهها برین تا تروفی رو بگیرین:
- Left
- Tilt right
- Right
- Left (اینجا ماشینتون به یه ماشین دیگه برخورد میکنه ولی نگران نباشید ربطی به تروفی نداره این.)
- Tilt left
- Tilt right
- Tilt left/right repeatedly. (ماشینتون منحرف میشه و باید تند با SIXAXIS چپ و راست کنید)
- اینجا GPS میگه هنوز 4 مایل دیگه مونده.
- Tilt left
- صحنه ی تعویض تایر یه ماشین
- Tilt right
- Left at the barrier
- R2
- Tilt right
- Tilt left
- Tilt right
- Tilt left
- اینجا GPS میگه هنوز 3 مایل دیگه مونده
- Quick cut scene of hubcap flying off a car
- L2
- Right
- اینجا هم میگه 2 مایل مونده
- Right
- Tilt left
- Cut scene of toll booths
- Right
اینجا همونجاییه که پلیسها میان دنبالت.غیر از این کاری که میگم اگر هر کار دیگه ای بکنید برخورد میکنید:
وقتی نوشت با SIXAXIS چپ یا رایت بزنید وایسید تا اون دایره ی وقتی دور شکل SIXAXIS نصفش پر بشه دقیقا باید نصف باشه.وقتی نصفش پر شد آروم با SIXAXIS دسته رو به سمت راست ببرین و ماشینتون کمی به راست میکشه و برخورد نمیکنه.توی این جا که میگه با SIXAXIS چپ یا راست برین دوربین داره داخل ماشین رو نشون میده.
- R2
- Tilt right
- Left or Right (اینجا مهم نیست چپ یا راست چون در هر صورت به ماشین های پلیس برخورد میکنید).
- خب اینجا یه صحنه نشون میده که چند تا پلیس به ماشینتون شلیک میکنن از این تیکه به بعد خیلی دکمه ها تند میان و همه چیز زود اتفاق میفقته آماده باشید.و اینکه از این تیکه به بعد برای تروفی ضروری نیست و فقط Bonus میده ولی شما انجام بدین ضرری نداره.
- L2
- Tilt right
- Tilt left
- L2
- Tilt left
امیدوارم کمک کرده باشم چون این تیکه واقعا اشک آدم رو درمیاره!رو اعصابتون مسلط باشین:d