Heavy Rain: The Origami Killer

بازی خیلی با حال هست! گرافیک و موسیقی و صدا گذاریش خیلی خوبه. فقط بعضی وقتا کنترل بازی میره رو اعصاب (حداقل از کنترل تخیلیه Fahrenheit بهتره)! کلا بازیه متفاوتیه و من خیلی با اینجور بازیهای خلاقانه و متفاوت حال میکنم.:love:
متاسفانه به خاطر کنکور نمیتونم زیاد بازی کنم و الان رسیدم به جایی که
نرمن میره پیش mad jack!:biggrin1: همون یه قسمت رو 2-3 جور میشه رفت! میتونی یارو رو دستگیر کنی یا بندازیش زیر لودر یا خود نرمن بره زیر لودر!!! کلا کف کردم!!!!!!:eek:
تا الان که خیلی فاز داده!:biggrin1:

چرا الکی میپرونی؟

بازی 4 تا DLC داره!
من الکی نپروندم! توی یکی از شو های تصویری GT این مطلب رو شنیدم.حرف شما درسته و من اشتباه گفتم.DLC ها به نام Heavy Rain Chronicles در 4 قسمت عرضه میشه.اولیش The Taxidermist هست

متوجه شدید هر 4 کاراکتر بیمار هستند؟
ایتن:روانی(یکهو یک کاری میکنه یا جایی میره ونمیفهمه چی کار کرده و توی خیابون بقل خونش حواسش سر جاش میاد)
مدیسون:بی خوابی
نورمن:به خاطر عینک باید یه ماده ای رو بو کنه(اسمش یادم نیست)
اسکات:آسم
ممکنه یه ربطی به هم داشته باشند...

سلام. میخواستم ببینم شما تو اولین بار بازیتون کدوم یک از شخصیتهاتون زنده موندن،کدومهاشون فوت کردن؟!!
اول همه مال خودمو بگم که اتان و مدیسون و اسکات رو کشتم.:cheesygri
نورمن هم استعفا داد از کارش،به خاطر تهمت به همکارش:-"
ولی بچه رو نجات دادم:laughing:

آخرین ویرایش:
ایتن:روانی(یکهو یک کاری میکنه یا جایی میره ونمیفهمه چی کار کرده و توی خیابون بقل خونش حواسش سر جاش میاد)
:eek:
بیخیال بابا! افسرده هست نه روانی !:دی
نورمن:به خاطر عینک باید یه ماده ای رو بو کنه(اسمش یادم نیست)
بخاطر عینک نیست.معتاده!عینک خودش یه سری تاثیرات منفی داره
ممکنه یه ربطی به هم داشته باشند...
ارتباط واسه چی؟! مثل همه مردم عادی اینا هم یه سری مریضیا دارن.نویسنده سعی داشته بوسیله این بیماری های هم واقعی بودن افراد رو نشون بده و هم با دادن اطلاعات بیشتر بیننده رو با کاراکتر ها و خصوصیاتشون آشنا کنه تا بیشتر در گیر جو و داستان بازی بشه. و اینکه بتونه ازین خصوصیات برای شکل دهی داستان بازی استفاده کنه به عنوان مثال قسمتی که نورمن برای بازجویی از اون سیاه پوسته میره و اعتیادش کار دستش میده

سلام. میخواستم ببینم شما تو اولین بار بازیتون کدوم یک از شخصیتهاتون زنده موندن،کدومهاشون فوت کردن؟!!
برا من که با مدیسون از پنجره پریدم مرد..:cheesygri
ایتان هم شان نجات داد ولی وقتی از ائنجا اومد بیرون پلیسا تیر بارونش کردن و مرد اخر هم اخبار گفت که اون اریگامی کیلر بود...
اسکات هم کشتم با ایتان
نورمن هم استعفاداد

:eek:
بیخیال بابا! افسرده هست نه روانی !:دی

بخاطر عینک نیست.معتاده!عینک خودش یه سری تاثیرات منفی داره

ارتباط واسه چی؟! مثل همه مردم عادی اینا هم یه سری مریضیا دارن.نویسنده سعی داشته بوسیله این بیماری های هم واقعی بودن افراد رو نشون بده و هم با دادن اطلاعات بیشتر بیننده رو با کاراکتر ها و خصوصیاتشون آشنا کنه تا بیشتر در گیر جو و داستان بازی بشه. و اینکه بتونه ازین خصوصیات برای شکل دهی داستان بازی استفاده کنه به عنوان مثال قسمتی که نورمن برای بازجویی از اون سیاه پوسته میره و اعتیادش کار دستش میده
اعتیاد؟؟؟اون ماده به خاطر بعد از عینک زدن هست!اعتیادش کجا بود:دی

من همون یه دفعه ای که بازی کردم ....نورمن توی درگیری با مد جک کشته شد.مدیسون و اتان زنده موندند و پسر اتان هم نجات دادم و اون مرتیکه رو هم کشتم کلا خوش گذشت ولی نورمن مرد خیلی ضد حال خوردم از همه باحالتر بود...حالا میخوام سعی کنم نمیره دفعه دوم

مال من همه بجز اسکات زنده مونده.آخرش هم نورمن استفا داد وبچه پیدا شدو اتان و مدیسون با بچه هم رفتن سر زندگیشون.:biggrin1:ولی چه گرافیکی داره.:biggrin1:

پسر بازی فوق العاده بود,ایثان رو به کشتن دادم چون نذاشتمکه نورمن اسکاترو نجات بده,اونقدر از دستش عصبانی بودم که یه لحظه محاسبه نکردم که اگه اسکات بمیره, نورمن نمیتونه ثابت کنه که اسکات اریگامی کیلره,قبل از اینم فکر میکردم ایثان میمیره چون سم رو خوردم.واقعا باید دیوید کیج رو به خاطر این شاهکار تبریک گفت,کلمه ها نمیتونن بازیرو وصف کنن ,احساسهایی که تا حالا تجربه نکرده بودم رو در این بازی به شکلی غریب تجربه کردم.عالی بود.

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or