Heavy Rain: The Origami Killer

دوستان راست میگن همه شخصیت هاش دوست داشتنی هستن(مخصوصا Madison با کارهای زیبایی که در طول بازی انجام میده :biggrin1:) اتفاقا من برعکس شما بازی که کرکترش دختر و باید دختر کنترل کنی بازی نمیکنم اما این بازی با این که چند جا دختر (مدیسون) کنترل میکنی به حدی جذاب که نتونستم بی خیال بشم شما بازی کن اونقدر جذب داستان میشی که اصلا بی خیال نچسبو بچسبش میشی.

آخرین ویرایش:
من هم قبل از اینکه بازی کنم خیلی از نورمن بدم میومد ولی وسط های بازی عاشقش شدم .
در کل شخصیت پردازی بازی یه جوریه که باید حتما این بازی رو تجربه کنی تا شخصیت ها رو بشناسی !!!

دوستان راست میگن همه شخصیت هاش دوست داشتنی هستن(مخصوصا Madison با کارهای زیبایی که در طول بازی انجام میده :biggrin1:) اتفاقا من برعکس شما بازی که کرکترش دختر و باید دختر کنترل کنی بازی نمیکنم اما این بازی با این که چند جا دختر (مدیسون) کنترل میکنی به حدی جذاب که نتونستم بی خیال بشم شما بازی کن اونقدر جذب داستان میشی که اصلا بی خیال نچسبو بچسبش میشی.

چرا بازیهایی که کاراکتر زن دارند بازی نمی کنی آقا؟به مردونگیت بر میخوره؟:biggrin1:
شوخی کردما ;)

شما s e .xist هستی؟ واقعا که :mad:

سهراب جان تو فکر کن برادر میخوای بازی ترسناک بازی کنی بعد کاراکترتم یک دختر گرافیکشم بالا اونوقت باید بترسی یا باید...:biggrin1: بعد دوست پسرش تو خطر باید بری کمک پسره بعد که نجاتش دادی پسره واسه تشکر...:-"
شوخی میکنم دوستان برداشت بد نکنن گذشته از شوخی به نظر من کاراکتر دختر برای دختر کاراکتر مرد هم واسه مرد سلیقس دیگه من بازی نمیکنم شما و دوستان دیگه هم با دختر بازی کنین مگه ما چیزی میگیم حالشو ببرین نوش جونتون گوارای وجودتون :biggrin1:

برادرThe_GWR آقا شرمنده من انگلیسیم اونقد قد نمیده من چی هستم؟؟ نبینم روزی که کسی از دستم شاکی اگه میدونستم اینقد خاطر مدیسون واست عزیزه... اگه منظور شما اون جمله ((مخصوصا Madison با کارهای زیبایی که در طول بازی انجام میده :biggrin1:)) که برادر من لبخند تهشو واسه این گذاشتم که بگیری شوخی میکنم وگرنه منم از مدیسون خوشم میاد اون همه کمالات کیه که نیاد :biggrin1:. اگه هم منظورت با دختر بازی نمیکنم که برادر جمله قبلی گفتم سلیقس دیگه حالا ما کج سلیقه شما با دختر بازی کن خوش سلیقه.

ولی شما هم گذشته از شوخی از ما به دل نگیر دوست عزیز.

آخرین ویرایش:
شما s e .xist هستی؟ واقعا که :mad:
:eek:
والاه منهم از بازیهایی که شخصیت اصلیشون زن باشه اصلا خوشم نمیاد(بایونتا رو اصلا نگرفتم و بازی نکردم!). این ربطی به صکسیست بودن داره؟ یعنی کار ما به جایی رسیده که دیگه حق نداریم بدون متهم شدن به دگم بودن سلیقه ی خاص خودمونو داشته باشیم؟ بهتر نیست از این اتهامها با احتیاط بیشتری استفاده بکنید؟:mad:

سهراب جان تو فکر کن برادر میخوای بازی ترسناک بازی کنی بعد کاراکترتم یک دختر گرافیکشم بالا اونوقت باید بترسی یا باید...:biggrin1: بعد دوست پسرش تو خطر باید بری کمک پسره بعد که نجاتش دادی پسره واسه تشکر...:-"
شوخی میکنم دوستان برداشت بد نکنن گذشته از شوخی به نظر من کاراکتر دختر برای دختر کاراکتر مرد هم واسه مرد سلیقس دیگه من بازی نمیکنم شما و دوستان دیگه هم با دختر بازی کنین مگه ما چیزی میگیم حالشو ببرین نوش جونتون گوارای وجودتون :biggrin1:

برادرThe_GWR آقا شرمنده من انگلیسیم اونقد قد نمیده من چی هستم؟؟ نبینم روزی که کسی از دستم شاکی اگه میدونستم اینقد خاطر مدیسون واست عزیزه... اگه منظور شما اون جمله ((مخصوصا Madison با کارهای زیبایی که در طول بازی انجام میده :biggrin1:)) که برادر من لبخند تهشو واسه این گذاشتم که بگیری شوخی میکنم وگرنه منم از مدیسون خوشم میاد اون همه کمالات کیه که نیاد :biggrin1:. اگه هم منظورت با دختر بازی نمیکنم که برادر جمله قبلی گفتم سلیقس دیگه حالا ما کج سلیقه شما با دختر بازی کن خوش سلیقه.

ولی شما هم گذشته از شوخی از ما به دل نگیر دوست عزیز.

هه هه
آقا تو با قیافه دختر چیکار داری بازی رو بچسب
بعد انتظار داری کاراکتر بیاد خودتو ببوسه!؟:D
بعد از یک لحاظ هم من خوشحال میشم که میبینم کاراکتر های زن توی بازی ها دارن کم کم زیاد میشن چرا که صنعت بازی یکم S.exist (جنس گرا) به نظر میاد و یه دلیل اینکه دختر ها نمیرن دنبال بازی همین "پسرونه" بودن بازی هاست......
بگذریم کلا اینکه کاراکتر های زن اصلی مثل Nariko ,Lightning,Yuna , و چند نمونه دیگه دختر هارو هم به سمت بازی ها جذب میکنه....و یکم این اتمسفر جنس گرای صنعت بازی رو هم از بین میبره;)
حالا پشت سرمون حرف در نیارین که من به Conspiracy Theory تو صنعت بازی اعتقاد دارم ها:biggrin1:

هه هه
آقا تو با قیافه دختر چیکار داری بازی رو بچسب
بعد انتظار داری کاراکتر بیاد خودتو ببوسه!؟:D
بعد از یک لحاظ هم من خوشحال میشم که میبینم کاراکتر های زن توی بازی ها دارن کم کم زیاد میشن چرا که صنعت بازی یکم S.exist (جنس گرا) به نظر میاد و یه دلیل اینکه دختر ها نمیرن دنبال بازی همین "پسرونه" بودن بازی هاست......
بگذریم کلا اینکه کاراکتر های زن اصلی مثل Nariko ,Lightning,Yuna , و چند نمونه دیگه دختر هارو هم به سمت بازی ها جذب میکنه....و یکم این اتمسفر جنس گرای صنعت بازی رو هم از بین میبره;)
حالا پشت سرمون حرف در نیارین که من به Conspiracy Theory تو صنعت بازی اعتقاد دارم ها:biggrin1:

خیلی سنگ دخترا به سینه میزنی ها خودت داری میگی دختر ها زیاد نمیرن دنبال بازی بخاطر اینکه بازی ها "پسرونه" باز دم اونا گرم که حاضر نمیشن با پسر بازی کنن حالا توقع داری دخترا شاد بشن کاراکتر های زنم زیاد بشه خب اونوقت برعکس میشه بازی ها "دخترونه" میشه پسرها وضع دختر های الان پیدا میکنن اینی که گفتم در مورد کاراکتر دختر منظورم این نبود که بیاد منو ببوسه منظورم اینه که من دارم یک کاراکتر دخترو کنترل میکنم در حالی که پسرم بازی از دید من فقط امتیاز گرفتن و گیم پلی نیست اسم بازی RPG که تا حالا شنیدی فکر میکنی چرا هم میتونی کاراکتر دختر بسازی هم مرد واسه اینکه حس همزاد پنداری با شخصیتی که خودت میسازی بکنی من با یک دختر نمیتونم همزاد پنداری کنم من میخوام با بازی عشق کنم اگه نه که میرم فیلم میبینم باید با کاراکتر بازی زندگی کنی وقتی ناراحت میشه ناراحت بشی وقتی هم خوشحال خوشحال اینم باز سلیقه ای و نوع لذت بردن از بازی من به عنوان یک جنس مذکر نمیتونم با یک دختر بازی کنم همینطور که خودتم میگی اکثر دختر ها سمت بازی نمیان چرا خب چون اونام نمیتون به عنوان یک دختر با یک بازی "پسرونه" همزاد پنداری کنن اونوقت توقع داری من و امثال من بکنیم یکی هم براش تفاوتی نداره حالا اگه تو برات خیالی نیست با دختر بازی کنی سلیقت کاری نمیشه کرد.

من از بین کاراکترها از اتان وقتی که میدوید خیلی خوشم میومد(یکجورایی عجله داشت)
با مدیسون اصلاً حال نمی کردم.نمیدونم ولی به نظر من مراحلش توی داستان بازی زیادی بی تاثیر بود.(نظر شخصی منه)
نورمن هم زیادی پاستوریزه بود.اصلاً ازش خوشم نیومد.
اسکات که عشق خودمه.خیلی با استایلش حال کردم.یک پیرمرد خوش قبل و باحال.برید تو کف کاراکترش می فهمید چی میگم.

خیلی سنگ دخترا به سینه میزنی ها خودت داری میگی دختر ها زیاد نمیرن دنبال بازی بخاطر اینکه بازی ها "پسرونه" باز دم اونا گرم که حاضر نمیشن با پسر بازی کنن حالا توقع داری دخترا شاد بشن کاراکتر های زنم زیاد بشه خب اونوقت برعکس میشه بازی ها "دخترونه" میشه پسرها وضع دختر های الان پیدا میکنن اینی که گفتم در مورد کاراکتر دختر منظورم این نبود که بیاد منو ببوسه منظورم اینه که من دارم یک کاراکتر دخترو کنترل میکنم در حالی که پسرم بازی از دید من فقط امتیاز گرفتن و گیم پلی نیست اسم بازی RPG که تا حالا شنیدی فکر میکنی چرا هم میتونی کاراکتر دختر بسازی هم مرد واسه اینکه حس همزاد پنداری با شخصیتی که خودت میسازی بکنی من با یک دختر نمیتونم همزاد پنداری کنم من میخوام با بازی عشق کنم اگه نه که میرم فیلم میبینم باید با کاراکتر بازی زندگی کنی وقتی ناراحت میشه ناراحت بشی وقتی هم خوشحال خوشحال اینم باز سلیقه ای و نوع لذت بردن از بازی من به عنوان یک جنس مذکر نمیتونم با یک دختر بازی کنم همینطور که خودتم میگی اکثر دختر ها سمت بازی نمیان چرا خب چون اونام نمیتون به عنوان یک دختر با یک بازی "پسرونه" همزاد پنداری کنن اونوقت توقع داری من و امثال من بکنیم یکی هم براش تفاوتی نداره حالا اگه تو برات خیالی نیست با دختر بازی کنی سلیقت کاری نمیشه کرد.
من حرف شمارو تا حدودی قبول دارم در بعضی مواقع باید ادم با character هم ج نس خودش و متناسب با خودش جلو بره تا بتونه اونو درک کنه اما همیشه اینجوری نیست مثلا من در mass effect برای shepard و Liara که هر دو خانم بودند واقعا احساساتی شدم مو به تنم سیخ شد داشت گریه ام میگرفت (اگر بازی کرده باشی می دونی جریان این دو تا چیه) و به عنوان انسان یک character موئنث رو خیلی خوب درک کردم نمیدونم شاید من عجیب غریب باشم :confused: و بله من با قهرمان های دختر بیشتر حال میکنم تا مرد
و در ضمن من فقط برای اون قضایا از مدیسن خوشم نمیاد من کلا ازش خوشم میاد چون زن با جنمی هست من خوشحال میشم نظر شما رو هم کلا در مورد این قضایا بدونم این همزاد هم که گفتی یعنی چه :biggrin1:

منظورت رو کلا متوجه ام عزیز حقم داری من خودم هم Dragon Age میخواستم پلاتینیومش کنم یکم حرصم در میومد با کاراکتر زن می رفتم ولی تو خیلی بازی های تاثیر چندانی نداره
مثلا Heavenly Sword که یدونه کاراکتر مرد هم نداشت واقعا نظر من رو جلب کرد و من عاشق شخصیت ناریکو شدم و خیلی لذت بردم از اون بازی.....
یا همین FFXIII که تازه اومده وقتی کنترل بقیه کاراکتر ها بجز Lightning رو میگیرم دستم حرصم در میاد چون خیلی باهاش حال می کنم....
بعد نگران نباش بازیها هیچوقت دخترونه نمیشه.....بازیهایی که کل کاراکتر هاش هم زن باشن بازم اونقدر خشونت داره که گیمر های پسر برن دنبالش.....
Wet کاراکتر زن داشت ولی اینقدر خشونت این بازی من رو جلب کرده بود و کلی لذت بردم....
بگذریم اصلا کلا بحث الکی کردیم....شرمنده من گاهی یه چیزی میاد تو ذهنم اگر نگم شب خوابم نمیبره:biggrin1: خلاصه اگر چیزی گفتم ناراحت شدی شرمنده رفیق

کلا حرف من این بود که این صنعت فقط واسه ما مردها نیست....
البته این رو هم اضافه کنم خود بازی هم خیلی مهمه من ده ها دختر رو میشناسم که Uncharted بازی میکنند با چه عشق و علاقه ای ولی اکثرشون شاکین و میگن بازی بدرد بخور واسه ما نهایتا سالی یکی دوتا بیاد......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or