Heavy Rain: The Origami Killer

نه ضرر نکردی!نسخه ی collectors edition اش قیمتش بالا تره...90 خوب گرفتی...
نه افاقا خیلی ضرر کردی که نسخه ی معمولی رو خریدی 90 تومن فروشگاه نیما 4 شنبه بازی با پک معمولی رو میداد 76 تومن و پک کالکتور ادیشن رو میداد 100 تومن شما رفتی پک معمولی رو از پایتخت خریدی 90 تومن کلی ضرر کردی اگر روش 10 تومن میذاشتی میرفتی از نیما کالکتورش رو میخریدی ببخشید ولی یارو سرت تا خرخره کلاه گذاشته پک معمولی که فقط بازی رو داره رو شما خریدی 90 تومن که قیمت اصلیش 75 تومن است و پک کالکتور رو که توش sound track و dlc و theme و دفترچه و اینا هست رو که 100 تومن بود رو نخریدی.واقعا اشتباه کردی:((
پ.ن شما اگر نسخه ی کالکتور رو خریدی خوب هست قیمتش من فکر کردم معمولی رو گرفتی با تشکر از
SNAKE 4 PERSIA

جالبه برای من یه مشکلی پیش اومده .تقریبا اخرای بازی بودم که خسته شدم گفتم یه استراحتی کنم وقتی دستگاه را دوباره روشن کردم بازی کنم save اخرم دیگه کار نمیکنه و صفحه سیاه میشه از 4 5 مرحله قبل هم نمیشه بازی کرد دیگه لود نمیکنه .فقط یه جا حدود 10 مرحله قبل جایی که بودم میشه بازی کرد.
کلا بازی از این جور باگهای غیر عادی زیاد داره حواستون باشه

سلام بر همه.
اقا مثل اينكه بازي باگ هاي زيادي داره وبايد براش پچ دانلود كرد ولي ما كه dial up هستيم بايد چكار كنيم يعني بايد دستگاه يه 16 ساعتي روشن بمونه يعني واقعا اين پچ دانلودش الزاميه:(

سلام بر همه.
اقا مثل اينكه بازي باگ هاي زيادي داره وبايد براش پچ دانلود كرد ولي ما كه dial up هستيم بايد چكار كنيم يعني بايد دستگاه يه 16 ساعتي روشن بمونه يعني واقعا اين پچ دانلودش الزاميه:(
کی گفته باگ زیاد داره؟ درست یک سری باگ داره ولی من تاحالا یک دونش رو توی گیم پلی بازی ندیدم و اکثر چیزهایی که دیدم باگ های گرافیکی بوده.

دوست عزیز شما که اخرای بازی هستی میشه بگی چند ساعت گیم پلی داره.
ممنون.
دوست عزیز من بازی رو تموم کردم. چون هر 4 نفر توی بازی زنده موندن پس بهتون قول میدم که بیشتر از زمان من نمی تونی بازی کنی مگر اینکه بخوای هر بار بازی رو باختی یا اتفاقی افتاد از بازی بیای بیرون که من اصلا این کار رو انجام ندادم و بازی رو هم حدودا 12-13 تموم کردم. ولی ارزش تکرار خیلی بالا هست مخصوصا وقتی می فهمید که Origami Killer کی هست.
کسی نمیدونه؟
دوست عزیز این پک ها تعدادش محدود هست 4-5 ماه دیگه بعید هست آکش رو پیدا کنی و غیر آکش هم به درد نمی خوره چون کد رو فقط 1 بار می تونی استفاده کنی.

جریان DLC هاش چیه .. کسی میدونه !
امیر DLCها بازی این جور که گفتن 4 تا هست و مربوط به شخصیت های بازی هست و در مورد گذشتشون توضیحاتی میده.

منم از پايتخت ريجن 2 رو ديشب خريدم 90 تومن...
مي شه در مورد نسخه CE بازي بيشتر توضيح بديد؟ ( نكنه خيييييييييلي ضرر كردم! :cheesygri ) و قيمتش :love:
در ce باکس ارت- کد برای تم دینامیک-ost-و dlc هست که البته اینdlc روی psn هم عرضه میشه قیمتش هم 100 تومان:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or