Heavy Rain: The Origami Killer

فقط یه ماه دیگه مونده ؟ :crying1:
آخه من تو یه تاپیک خوندم که 7 اسفند میاد...
تمام برنامه هام بهم خورد...:( نمی دونم چجوری تو این مدت کم پولشو جور کنم...:crying:
البته من هم چند تا جا نگاه کردم نوشته بودن که 16 فوریه میادش. یعنی 57 روز دیگه. حالا نمی دونم قضیه 1ماه دیگه چی هست. شاید تو یک جای دیگه زودتر بیادش.
راستی من نمی دونم چی شد یکهو همه عاشق این بازی شدن. یادم وقتی که من بعد E3 میگفتم این بازی خیلی خفنی میشه اکثرا بهم می خندیدن و میگفتن تو بهتره نظر ندی. حالا نمی دونم این دوستان چی شده نظرشون عوض شده. خدا میدونه

اگه ریجن دستگاه با ریجن این بازی یکی نباشه نمیشه آنلاین بازی کرد ؟ ( آخه من یه جا دیدم که میگفتن بعضی از بازیها رو نمیشه آنلاین بازی کرد اگه ریجن یکی نباشه )

راستی من نمی دونم چی شد یکهو همه عاشق این بازی شدن. یادم وقتی که من بعد E3 میگفتم این بازی خیلی خفنی میشه اکثرا بهم می خندیدن و میگفتن تو بهتره نظر ندی. حالا نمی دونم این دوستان چی شده نظرشون عوض شده. خدا میدونه
شوخی میکنی برهان :biggrin1: ؟
از همون روز اولی که تو E3 2006 معرفی شد ( همون تست بازیگری و این حرفا ) تابلو بود بازی فوق خفنی هست ! چه برسه E3 امسال که ترکوند با تریلر هاش .
حالا کی همچین افاضاتی فرموده خودم حالشو بگیرم برات ؟ :d

دوستان 16 Feburary زمان عرضه نسخه ژاپني بازي هست و احتمال ميره نسخه اروپا و آمريكا در ماه بعد يعني January عرضه بشود.
جسارتا حمید خان ژانویه قبل از فوریه هست! :دی کلا این حرفت رو یه کم گنگ گفتی! بالاخره نسخه های غیر ژاپنی زودتر از ژاپنی میاد یا دیرتر؟:confused:

اگه ریجن دستگاه با ریجن این بازی یکی نباشه نمیشه آنلاین بازی کرد ؟ ( آخه من یه جا دیدم که میگفتن بعضی از بازیها رو نمیشه آنلاین بازی کرد اگه ریجن یکی نباشه )

دوست عزیز شما اصلا میدونی سبک این بازی چی هستش؟؟؟!
این بازی قسمت آنلاین نداره(طبق BOxshot بازی البته از پشت:cheesygri)
مگه مورتال کمبته؟
تازه اگه هم داشته باشه چیز مسخره ای میشه با وجود اینکه میدونم نداره!
شما تصور کن فارنهایت رو...
در هر صورت اگر همچین چیزی هم باشه به ریجن شما بستگی نداره:smile:

دوستان در این روزهایی که همه بارانی شدند و یکصدا اسم این بازی رو نعره می کشند ، یه سر برید صفحات ابتدای تاپیک رو بخونید ببینید چه وضعیتیه :دی خالی از لطف که نیست هیچی ، پر از لطف هم هست .
راجع به نسخه اروپا و آمریکا ، منظور حمیدرضا اینه که بازی رو زودتر از ژاپن عرضه میکنن چون این جور بازی ها به هیچ وجه با سلایق شرق سنخیت نداره واسه همین توی اروپا و آمریکا که بیشتر این سبک رو می پسنند بازی رو میدن تا با بازاریابی و خیلی چیزهای دیگه آشنا بشن .

خب بد نیست تو این تب بارون یه نیم نگاه مختصری هم به عکس روی باکس شات داشته باشیم یعنی اریگامی.عکس روی باکس شات در واقع Pajarita یا گنجشک کاغذی اسپانیایه که در قرن 16در اسپانیا ساخته شده.این طرح حتی به کل اسپانیا و آرژانتین نیز منتقل شد ولی مانند طرح های قبلی اریگامی جنبشی را به همراه نداشت.ولی نکته ی جالب اینه که سمبل اریگامی پرنده ی دریایی است (Crane ) که نمادی از صلح است و در واقع تمام طرح های اریگامی (طرح های اصلی) به نوعی پیام آور صلح محسوب می شوند.اما این گنجشک کوچک روی باکس شات بازی چه پیامی دارد آیا صلح یا ...؟! باید تا عرضه ی بازی صبر کرد.این عکس پایینیه رو هم ببینید پدرم در اومد تا درستش کردم! به خاطر کیفیت پایینش از همتون عذر می خوام.بازم ازین چیزا می ذارم.البته خیلی بهتر.(عکس ویرایش شد)
91087639fe.jpg

آخرین ویرایش:
خب بد نیست تو این تب بارون یه نیم نگاه مختصری هم به عکس روی باکس شات داشته باشیم یعنی اریگامی.عکس روی باکس شات در واقع Pajarita یا گنجشک کاغذی اسپانیایه که در قرن 16در اسپانیا ساخته شده.این طرح حتی به کل اسپانیا و آرژانتین نیز منتقل شد ولی مانند طرح های قبلی اریگامی جنبشی را به همراه نداشت.ولی نکته ی جالب اینه که سمبل اریگامی پرنده ی دریایی است (Crane ) که نمادی از صلح است و در واقع تمام طرح های اریگامی (طرح های اصلی) به نوعی پیام آور صلح محسوب می شوند.اما این گنجشک کوچک روی باکس شات بازی چه پیامی دارد آیا صلح یا ...؟! باید تا عرضه ی بازی صبر کرد.این عکس پایینیه رو هم ببینید پدرم در اومد تا درستش کردم! به خاطر کیفیت پایینش از همتون عذر می خوام.بازم ازین چیزا می ذارم.البته خیلی بهتر.(عکس ویرایش شد)
91087639fe.jpg

دمت گرم
طرز ساختش رو هم بزار
:cheesygri​

من نمیدونم دوستان چه اصراری دارن که این بازی و به tekken 6 یا mortal kombat ربط بدن:eek:
یکی میخواد اول بازی شخصیت انتخاب کنه با اون بره جلو!!!:blink:
یکی هم میخواد online بازی کنه:blink:

قابل توجه شما دوست عزیز:
In an interview with David Cage, writer and director for Heavy Rain, he explains that it isn't necessary to save the world just to tell an exciting story.Heavy Rain's an experience about interactive narrative and emotion, and we really wanted to focus on making these core elements right. The game will support the Trophy system and may offer some kind of extra content online, but Heavy Rain is a single-player experience.
منبع:http://www.qj.net/qjnet/playstation-3/heavy-rain-keeping-it-real-no-multiplayer.html

دوستان این بازی serious sam یا mortal kombat نیست اگر آشنایی ندارید کمی تحقیق ضرر نداره !!

آخرین ویرایش:

من نمیدونم دوستان چه اسراری دارن که این بازی و به tekken 6 یا mortal kombat ربط بدن:eek:
یکی میخواد اول بازی شخصیت انتخاب کنه با اون بره جلو!!!:blink:
یکی هم میخواد online بازی کنه:blink:

قابل توجه شما دوست عزیز:

منبع:http://www.qj.net/qjnet/playstation-3/heavy-rain-keeping-it-real-no-multiplayer.html

دوستان این بازی serious sam یا mortal kombat نیست اگر آشنایی ندارید کمی تحقیق ضرر نداره !!

عزیز کسی نه این وسط این بازی رو با TEKKEN مقایسه کرده نه چیزی . :eek::confused:

سبک بازی هم به نظر من جوری هستش که میشه یه CO-OP آنلاین در کنارش در آورد .;)
اما آنلاین نداره اون دوستمون اشتباه برداشت کرده از بازی همین .;) این جا هم همه که با بازی آشنا نیستن مطالب ر میخونن سوال میکنن . یکم آروم تر هم میتونی جواب بدی تازه دوستان جواب داده بودن .;)

اون هم که میگیم شخصیت انتخاب میشود کرد گفته شده . خوب اون دوستمون فکر میکرد که میشه شخصیت انتخاب کرد برای شروع بازی . که بازی رو بر مبنای هر شخصیت که شروع کنی ربط به شخصیت های دیگه پیدا کنه . نظر ایشون هم FACT که نبود که بگه حتما میشه انتخاب کرد شخصیت رو .;) منم گفتم اگه بشه من با فلانی شروع میکنم نظر هستش .

این جا هم تاپیک بازی هستش و جای سوال پرسیدن همین . پس فکر نکن هر کسی که چیزی میگه باید حتما تمام اطلاعات بازی رو بدونه تا بتونه سوال بپرسه یا نظر بده .

عزیز کسی نه این وسط این بازی رو با TEKKEN مقایسه کرده نه چیزی . :eek::confused:

سبک بازی هم به نظر من جوری هستش که میشه یه CO-OP آنلاین در کنارش در آورد .;)
اما آنلاین نداره اون دوستمون اشتباه برداشت کرده از بازی همین .;) این جا هم همه که با بازی آشنا نیستن مطالب ر میخونن سوال میکنن . یکم آروم تر هم میتونی جواب بدی تازه دوستان جواب داده بودن .;)

اون هم که میگیم شخصیت انتخاب میشود کرد گفته شده . خوب اون دوستمون فکر میکرد که میشه شخصیت انتخاب کرد برای شروع بازی . که بازی رو بر مبنای هر شخصیت که شروع کنی ربط به شخصیت های دیگه پیدا کنه . نظر ایشون هم FACT که نبود که بگه حتما میشه انتخاب کرد شخصیت رو .;) منم گفتم اگه بشه من با فلانی شروع میکنم نظر هستش .

این جا هم تاپیک بازی هستش و جای سوال پرسیدن همین . پس فکر نکن هر کسی که چیزی میگه باید حتما تمام اطلاعات بازی رو بدونه تا بتونه سوال بپرسه یا نظر بده .

من نظرم رو گفتم و حرفی از مقایسه نزدم و گفتم این بازی رو به یه سری بازی ربط دادن (اشتباه در شناخت سبک)
و با ذکر منبع ایشونو راهنمایی کردم
بازی که بیشتر از 60% اون رو مکالمه و انتخاب فردی تشکیل میده چجوری میشه co-op در کنارش آورد؟
شما indigo prophecy یا همون fahrenheit رو حتما بازی کردی،ببین میشه co-op هم بازی کرد؟
من همچین فکری نکردم که همه باید همه چیزو بدونن گفتم فقط سبک خاص این بازی رو بشناسین که فکر کنم تو همین جا هم یه کم وقت بزارن دوستامون مطالب خوبی رو گذاشتن
قصد توهین ندارم
تندی هم تو جوابم نیست
شما ببخش;)

من نظرم رو گفتم و حرفی از مقایسه نزدم و گفتم این بازی رو به یه سری بازی ربط دادن (اشتباه در شناخت سبک)
و با ذکر منبع ایشونو راهنمایی کردم
بازی که بیشتر از 60% اون رو مکالمه و انتخاب فردی تشکیل میده چجوری میشه co-op در کنارش آورد؟
شما indigo prophecy یا همون fahrenheit رو حتما بازی کردی،ببین میشه co-op هم بازی کرد؟
من همچین فکری نکردم که همه باید همه چیزو بدونن گفتم فقط سبک خاص این بازی رو بشناسین که فکر کنم تو همین جا هم یه کم وقت بزارن دوستامون مطالب خوبی رو گذاشتن
قصد توهین ندارم
تندی هم تو جوابم نیست
شما ببخش;)

اول از همه من کی هستم که بخوام شما رو ببخشم فقط گفتم که همه با این سبک آشنای ندارن همین و بیشتر افراد صفحه اول و آخر رو میخونن صفحه های قبلی رو کار نداره که 200 نفر امدن 200 تا چیز گفتن که بخونن تا برسن به این جا یک دسته هم افرادی هستن که انگلیسیشون خوب نیست حالا میان این جا سوال میکنن .

عزیز حرف شما رو قبول دارم اما من برای بخش CO-OP یک نظر خیلی جالب داشتم که از دوران PS1 و هم سبکی این بازی شروع شد که FOX HUNT بود بعدش fahrenheit بود و با بازی کردن RED ALERT به صورت دو PS1 بوجود امد.

اما این یک ایده از طرف من هستش دلیل نداره که همه خوششون بیاد یا همه این ایده رو قبول کنن .;);) چون من علاقه خیلی زیادی به بازی سازی دارم برای خودم در هر سبکی یک راه درست کردم که اگه یک روزی یک بازی خواستم بسازم بازیم درش ایده های ناب باشه یکیش اضافه کردن CO-OP داستانی آنلاین به این سبک بازی هستش و دیگری در سبک FPS هستش که یک داستان هم خودم نوشتم برای بازی و تغییر زیادی در سبک FPS هستش حالا این ایده های من هستش.;)

اما بزار برات یک صحبتی از بخش CO-OP مورد نظرم بکنم . در این بخش بر خلاف بخش داستانی این جور بازی ها بجای چندین شخصیت 2 شخصیت در هم گره خورده وجود داره که جدا از کار دیوید کیج به صورت دو نفره به همین سبک که برخورد هم با هم دارن در انجام گیم پلی روان همین سبکی با یک داستان درست به انجام بازی میپردازن اما مواقع سرعت گرفتن گیم پلی یک سبک ترکیبی به حالت دکمه زنی و TPS به وجود میاد که یک سبک جدیدی هستش که خودم دوست دارم به وجودش بیارم .:biggrin1::smile:

پس من با دیدن این سبک نمیخوام همین حالت باشه بلکه میخوام یک جورای پیشرفتش بدم و سبک خودم رو بوجود بیارم.
:biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
عزیز حرف شما رو قبول دارم اما من برای بخش CO-OP یک نظر خیلی جالب داشتم که از دوران PS1 و هم سبکی این بازی شروع شد که FOX HUNT بود بعدش fahrenheit بود و با بازی کردن RED ALERT به صورت دو PS1 بوجود امد.

اما این یک ایده از طرف من هستش دلیل نداره که همه خوششون بیاد یا همه این ایده رو قبول کنن .;);) چون من علاقه خیلی زیادی به بازی سازی دارم برای خودم در هر سبکی یک راه درست کردم که اگه یک روزی یک بازی خواستم بسازم بازیم درش ایده های ناب باشه یکیش اضافه کردن CO-OP داستانی آنلاین به این سبک بازی هستش و دیگری در سبک FPS هستش که یک داستان هم خودم نوشتم برای بازی و تغییر زیادی در سبک FPS هستش حالا این ایده های من هستش.;)

اما بزار برات یک صحبتی از بخش CO-OP مورد نظرم بکنم . در این بخش بر خلاف بخش داستانی این جور بازی ها بجای چندین شخصیت 2 شخصیت در هم گره خورده وجود داره که جدا از کار دیوید کیج به صورت دو نفره به همین سبک که برخورد هم با هم دارن در انجام گیم پلی روان همین سبکی با یک داستان درست به انجام بازی میپردازن اما مواقع سرعت گرفتن گیم پلی یک سبک ترکیبی به حالت دکمه زنی و TPS به وجود میاد که یک سبک جدیدی هستش که خودم دوست دارم به وجودش بیارم .:biggrin1::smile:

پس من با دیدن این سبک نمیخوام همین حالت باشه بلکه میخوام یک جورای پیشرفتش بدم و سبک خودم رو بوجود بیارم.
:biggrin1::biggrin1:

به نظرم جالبه
به این سبکش فکر نکرده بودم:confused:
ولی به نظر من حتی این سبک co-op شما رو میشه گسترش دادو تو بخش آنلاین 5،6 نفر یا حتی بیشتر و با هم درگیر کرد که از نظر داستانی با هم درگیر بشن که فکر میکنم خیلی گسترده تر میشه و کار این نسل و خود دیوید کیج هم نیست :biggrin1:
کلا نظراتت جالبه:love:
حتما با دیوید یه تماسی بر قرار کن:eek:

نه آقا نمی خواد با دیوید تماس بگیری ها(میدونم نمیگیری :d کلی گفتم)
یکهو دیدی دیوید گفت عجب فکر بکری انشاالله بازی سال 20xx میاد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or